...Druif: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in roestvrijstalen tanks bij een temperatuur van 18°C gedurende 3 weken. Rijping: verblijf "sur lies" in roestvrijstalen tanks gedurende ongeveer 8 maanden. Kleur: strogeel met lichtgroene reflecties. Aroma: delicaat en bloemig, rijk aan fruitige tonen die doen denken aan appel en rijpe peer. Smaak: sappig en vol met een aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5% Gastronomische pairing: uitstekend als aperitief; geschikt voor voorgerechten, delicate hoofdgerechten, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Italië, Crotone Kr
...De verwerkingsprocessen van myiafood zorgen ervoor dat het aromatische en evenwichtige profiel van Italiaanse citroenen, die uitsluitend in Calabrië en Sicilië worden geoogst, behouden blijft. Hierdoor kunnen we onze klanten de onmiskenbare sensatie van versheid, genot en natuurlijkheid van deze citrusvruchten overbrengen. Met het Succo di Limone Myiafood voeg je een perfecte en evenwichtige citrus smaak toe aan dranken, marinades voor vlees & vis, zeevruchten, salades en desserts! Formaat: 1lt...
Portfolio (4)
Italië, Casorezzo
...De branders voor industriële ovens van SIABS, gevoed met gas en vervaardigd uit metalen vezels, zijn ontworpen en ontwikkeld voor de directe en indirecte thermische behandeling van voedingsproducten zoals groenten, fruit, zeevruchten, het grillen van vlees en nog veel meer.
Portfolio (10)
Italië, Besnate
... de voedingsindustrie en chemische industrie, industriële trolleys, apparatuur en trolleys voor de vlees- en visindustrie, slachthuizen, farmaceutische industrie, vloerwasmachines en schrobmachines, en voor tractie.
Portfolio (10)
Italië, San Giorgio Di Piano
... en waterbestendig, eenvoudig te gebruiken spray. Toepassingen: apparatuur voor de verwerking van vlees en zuivel, vloeistofdispenser, verpakkingsinstallaties, assemblageapparatuur, transportbanden, kettingen, ovens, kleppen, pompen, glijbanen, scharnieren, wielen, vriezers.
Portfolio (10)
Italië, Casoria
...kant-en-klare saus op basis van ui en vlees voor foodservice en detailhandel...
Portfolio (4)
Italië, Lauro
... de keuken wordt gebruikt, vooral in de Siciliaanse keuken, omdat het in staat is om werkelijk intrigerende smaken, aroma's en sensaties te bieden. Het kan worden gebruikt voor de bereiding van verschillende gerechten, zowel zoet als hartig, zoals desserts, nougat, ijs, voorgerechten, en hoofdgerechten met vis en vlees.
Portfolio (10)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...-intens fruitig met een nasmaak van artisjok, amandel en vers gras. Deze olie laat een balsemachtige en frisse smaak achter en is ideaal voor gebruik in rauwe gerechten, te combineren met visvoorgerechten, soepen en rood vlees. Extra vierge olijfolie wordt ook gebruikt, in plaats van boter, voor het bakken in koekjes, gebak en taarten.
Portfolio (2)
Italië, Arquà Petrarca
...Geselecteerde extra vierge olijfolie, koudgeperst, met een groene kleur en gouden reflecties. Intense smaak met tonen van artisjok en amandel, met aangename bittere en pittige hints. Past perfect bij gerechten met sterke smaken, vlees en vis.
Portfolio (3)
Italië, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli tortellini, tortelloni … Freschi primi is de lijn van 500g producten die de traditie op tafel brengt en elke gelegenheid bijzonder maakt. Beschikbaar ook: - Ravioli met vlees 500g - Panzerotti met pompoen 500g - Tortelloni met ricotta en spinazie 500g - Tortelloni Bologna 500g - Tortelloni met rauwe ham 500g - Tortelloni met vlees 500g...
Portfolio (10)
...De Toscaanse crudo, met een ongewoon ronde vorm en een helderrode kleur, kenmerkt zich door een werkelijk uniek rijpingsproces en de omgevingsfactoren waarin het wordt verwerkt, die bijdragen aan de onmiskenbare delicate, hartige en geurige smaak van het vlees.
Portfolio (8)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Annone Di Brianza
...Hoge productiecapaciteit machine, geschikt voor het injecteren van vlees met of zonder bot. Instelbare injectiedruk en elektronische regeling van de bandvoortgang en het aantal slagen. Het touchscreen maakt het mogelijk om de injectiedruk aan te passen. Compleet met een container voor de pekel en een filteringssysteem daarvoor. Mogelijkheid om direct op de injectiekop een V-vormige of ronde snijder te plaatsen; deze kan eenvoudig worden uitgeschakeld bij niet-gebruik.
Portfolio (23)
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (10)
Italië, Salerno
... voornamelijk gebruikt voor een breed scala aan culinaire toepassingen. PE papier is geschikt voor direct contact met alle soorten voedsel (kaas, koekjes, pizza, hotdog, vis, vlees, burger, sandwich, gefrituurd voedsel, delicatessen en vette producten) en is perfect voor het verpakken van natte producten (de vochtbestendige eigenschappen bieden veelzijdige toepassingen voor slagers, restaurants...
Portfolio (6)
Italië, Cinto Caomaggiore
...Verpakkingspapier met voedselparaffinebehandeling en voedselwikkelpapier. Gewaxed papier is geschikt voor voedingsmiddelen, voornamelijk voor het verpakken van vis, vlees en chocolade, dankzij de eigenschappen van vocht- en vetbestendigheid. Het is dus bijzonder geschikt voor direct contact met kaas, boter en voor het verpakken van chocolade en vette voedingsmiddelen. Gewaxed papier behoudt...
Portfolio (9)
Italië, Orsogna
...ZOUTSPRAY met NATUURLIJKE AROMA'S VERLAAGD NATRIUMGEHALTE -70% NUTRACEUTISCH - AANBEVOLEN voor HYPERTENSIE IDEAAL VOOR CATERING EN PIZZERIA'S OM EEN AROMATISCHE EN SMAAKVOLLE TOETS AAN GERECHTEN TOE TE VOEGEN. UITSTEKEND OP GEBRADEN EN GEGRILDE VLEES...
Portfolio (9)
Italië, Napoli
...Professionele machine voor het rijpen van vlees, met glazen deur om de rijping direct te volgen. Buitenstructuur van zwart gelakt plaatstaal, binnenkant van antibacterieel ABS, akoestisch signaal voor foutmeldingen, ventilatorgekoelde koeling. Specificaties Afmetingen 600x485x820h Inhoud 88lt W. 140 V. 220...
Italië, Musile Di Piave
...waaronder exclusieve vooraf ingestelde programma's (FTY) en ontluchtingsprogramma's (DSI) die zijn ontworpen om elke verpakkingscyclus te vereenvoudigen en te automatiseren. Dubbele lasnaad standaard, ontvochtigingscyclus met H2Out-pomp, externe vacuümcreatie met Easy-accessoire, vacuümpomp van 25 mc/h en een nieuwe afneembare lasbalk van 530 mm. Exclusieve soft-air functie voor het verpakken van producten met scherpe delen (bijv. vlees met bot). Mogelijkheid voor een extra lasbalk, voor het gelijktijdig verpakken van meerdere producten.
Portfolio (10)
Italië, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicatie Geografische Oorsprong Productiegebied: Emilia Druivensoort: Lambrusco Alcoholpercentage: 8 % vol. Kleur rood robijn Aroma Wijnachtig en fruitig Smaak g zoet, aangenaam en prettig harmonieus Combinaties rood vlees, wild Serveertemperatuur 18°-20° C.
Portfolio (4)
Italië, Ponte Galeria
... gemarineerd in een zoete saus op basis van sojasaus en mirin, en gegrild. De unagi wordt longitudinaal gesneden, volledig ontdaan van graten en pas daarna op een spies geregen. Zo voorbereid is de unagi klaar om gegrild te worden op binchotan of wit houtskool (een typisch Japanse plantaardige houtskool die favoriet is bij unagi- en yakitori-koks omdat het geen rook afgeeft en onaangename geuren absorbeert). Na een eerste grillbeurt die de umami in het vlees naar voren brengt, wordt de unagi gestoomd om overtollig vet te verwijderen.
Portfolio (8)
...MOTOR: HP 1,5 400V 50Hz driefasig toeren 1380 230V 50Hz enkel-fasig toeren 1380 AFMETINGEN: 625x310x h440 GEWICHT: Kg 25 driefasig / Kg 26 enkel-fasig OLIEGEBAK REDUCTOR TOEREN PROPELLER 210 PLAAT EN MESSE IN RVS CONTAINERS IN RVS RVS RASPBLOK OMKEERKOPPELING UURPRODUCTIE VLEESMAALMACHINE: Kg 240 Het hotel of de restauranthouder die grote hoeveelheden vlees en kaas moet verwerken, kan niet zonder deze combinatie met een geventileerde motor en een solide uitstraling, zoals zijn gewicht aangeeft. Beschikbaar in de lux-versie met opening, schroef, en handvat in gepolijst roestvrij staal.
Portfolio (8)
Italië, Trieste
... steriliseren en pasteuriseren van elk product, van fruit en groenten tot vlees, vis, foie gras of vleeswaren. De Weck-glazen potten zijn ideaal voor het serveren van jam en sauzen: naast de beruchte functionaliteit zijn ze ook bijzonder mooi om te zien op tafel.
Italië, Castelfidardo
...Medium fruitige extra vierge olijfolie met kruidige tonen en een hint van groene amandel. Geschikt voor gebakken vis, eerste gangen, bijgerechten en rood vlees.
Portfolio (4)
Italië, Acicastello
...Wij bieden kant-en-klare gerechten aan die in de oven kunnen worden bereid, en binnen enkele minuten heeft u een smakelijk en heerlijk typisch gerecht. Voor- en hoofdgerechten op basis van vlees en vis uit onze typische mediterrane keuken. Eenpersoonsporties van 25-300 gram, ideaal voor verzorgingstehuizen, kinderdagverblijven, basisscholen, universiteitskantines, militaire eetgelegenheden, ziekenhuizen, kazernes, enz. Zeer interessante prijzen, aangezien wij rechtstreeks met de producenten werken en geen tussenpersonen of andere partijen inschakelen. Zorgvuldig geselecteerde producten.
Portfolio (10)
Italië, Pescara
... groenten te voeden, om een product van superieure kwaliteit te verkrijgen, zowel qua organoleptische als culinaire eigenschappen. Ze worden zowel als voorgerecht als als voedzame eerste gang gebruikt. Het vlees dat hen kenmerkt heeft een hoog eiwitgehalte en een laag vetgehalte.
Portfolio (5)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
Italië, Langhirano
...Als specialisten in grote rauwe hammen hebben we ook wat volgens ons de beste Prosciutto di San Daniele is, geselecteerd. Gemaakt in een beperkt gebied van Friuli, onderscheidt het zich door de typische langwerpige vorm en de aanwezigheid van het zampino. Bereid met alleen vlees van varkens die in Italië zijn geboren en grootgebracht, en zeezout, in een meer genereuze hoeveelheid dan bij de Parma, wat het een krachtiger smaak geeft. Rijping: 14/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 9.5/11.5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
...Kies alleen het beste voor je viervoetige vrienden! Wij bieden honden- en kattenbrokken die strikt Made in Italy zijn, geproduceerd in Puglia met vlees en granen. Beschikbaar in 5 verschillende lijnen voor honden van alle rassen en maten: - Volwassen Onderhoud 24/10 - Medium 26/12 - Hoge Energie 28/15 - Top Professioneel 30/20 - Puppies 30/15 Allemaal beschikbaar in verpakkingen van 20 kg Ook beschikbaar: - Kattenbrokken in verpakkingen van 20 kg of 4 kg - Blikvoer van 400gr.
Portfolio (2)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play