Het landbouwbedrijf CASERE is perfect geïntegreerd in het D.O.C. gebied Lison - Pramaggiore, gelegen in de gemeente San Stino di Livenza (Venetië). De bijzondere samenstelling van het terrein heeft het mogelijk gemaakt om een product van hoge kwaliteit te verkrijgen, zowel in witte als in rode wijnen, met maar liefst acht variëteiten vertegenwoordigd in het Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pr...
Wij zijn LA COMPAGNIE DE BURGONDIE, een coöperatie die 800 families van wijnbouwers en specialisten uit de beroemde regio Bourgondië verenigt.
Onze verschillende soorten wijnen komen van de wijngaarden en de kelders van 7 gerenommeerde huizen van noord naar zuid in deze uitmuntende wijnregio:
• Bailly Lapierre, bekend om zijn Crémants de Bourgogne en stille wijnen uit de Auxerrois
• Les Vigneron...
... de productie van deze Merlot. Alles wordt in het werk gesteld om u een kwalitatieve wijn te garanderen die de typiciteit van zijn druivensoort respecteert.
DÉGUSTATION
Robe: intense rode kleur met paarse reflecties.
Nez: expressief met tonen van geconserveerd rood fruit.
Bouche: genereus, rond en vol van aroma's van vers fruit met een vleugje zachte specerijen.
Een Merlot die naar meer smaakt!
ACCORDS METS & VINS
De Star Merlot past perfect bij een bord met charcuterie, gegrild vlees, witte vleesgerechten in saus, fish and chips en karaktervolle kazen.
...De rode wijn J.P. CHENET cabernet syrah is een elegante en verfijnde mix van druivensoorten, met een volle body en een intense smaak. Elke fles van 75 cl biedt een unieke smaakervaring en een perfecte alcoholpercentage. Perfect om te combineren met vleesgerechten of oude kazen.
...Wijn is een millennia oude drank, symbool van gezelligheid en levenskunst, die zijn wortels vindt in de mooiste terroirs ter wereld. Of het nu rood, wit of rosé is, elke wijn is uniek, gekenmerkt door zijn druivensoort, zijn terroir en de knowhow van de wijnmaker. Rode wijnen kenmerken zich door intense aroma's van rode vruchten, cassis of kers, soms vergezeld van kruidige of houtachtige noten, perfect om te combineren met rood vlees en stoofschotels. Witte wijnen, lichter en frisser, bieden fruitige en bloemige smaken die ideaal samengaan met zeevruchten, vis en lichtere gerechten.
...Rode biologische wijn
Druivensoorten
Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 40%.
Verouderd gedurende 24 maanden in nieuwe eiken vaten, 1 jaar in de fles.
Proeven
Een zeer intense granaatrode kleur, een krachtige, complexe en delicate neus. Intens en gestructureerd op de tong:
- Textuur: mooie materie met zijdezachte tannines
- Aroma's: rijpe zwarte vruchten
- Empyreumatische aroma's: geroosterde koffie...
...Een goed bereid stuk vlees kan geserveerd worden met een rode wijn met een intense smaak.
Daarom kun je veilig kiezen voor een Cabernet Sauvignon of een Merlot.
Natuurlijk kun je creatief zijn en proberen rundvlees met andere wijnen te serveren, afhankelijk van de kruiden en specerijen die je gebruikt.
Op deze manier benadruk je nog meer de smaak en sappigheid van het Carpathian Beef.
... een intense kleur, een knapperige vrucht, een dichte en tegelijkertijd zachte mond, is het een echte plezierwijn.
Druivensoorten: Cabernet Sauvignon (70%), Merlot (12%), Cabernet Franc (9%), Petit Verdot (9%)
Producent: Familie Albada Jelgersma in Labarde (33460)
Verpakkingen en formaten: Fles (75cl) - Houten kist van 12 - 2017...
...Intense smaak; het is een kroket met persoonlijkheid.
Voor schatzoekers, een echte snack voor fijnproevers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak.
Vlees
Varkensvlees met Palo Cortado wijn
Gemengd vleesstoofpot
Kip met Montilla wijn
Bloedworst
Spek en dadels
Vis
Kabeljauw
Tonijn
Gerookte zalm
Scampi
Parmentier octopus
Vegetarisch
Spinazie met walnoten en cashewnoten
Ratatouille
48/50 eenheden/ kilo
CATEGORIE: Kroketten...
... een eindeloze reeks van genot heeft.
Druivensoorten: 55 % Cabernet Sauvignon, 44 % Merlot, 10 % Petit Verdot
Proefnotities: Intense robijnrode kleur. Neus met tonen van zwarte vruchten, cassis, braam, gevolgd door empyreumatische aroma's die variëren tussen vanille en geroosterd. Krachtige rode wijn, gekenmerkt door een vleugje hout en tonen van zachte specerijen. Na enkele jaren van rijping smelten de tannines samen.
...« Château Sansonnet is gelegen op de top van het plateau van Saint-Emilion. De uitzonderlijke terroir bestaat uit een fijne laag klei op kalksteen. De wijngaard strekt zich uit over 7 ha in één stuk rondom het château. De Merlot, die 85% uitmaakt, wordt gemengd met Cabernet-Franc en Cabernet Sauvignon.
De wijn, die goed kan rijpen, kenmerkt zich door een intense robijnrode kleur. Bij het luchten komen aroma's van zure kers en cassis vrij. Vol van aanzet, evolueert de mondharmonieus naar fijne tannines met de smaak van rijp fruit.
...Rosé van Sinner Wine - Rosé Wijn
Vintage 2021
Wijn uit Toledo, Castilla la Mancha, Spanje:
Garnacha Variëteit - Sprankelende Rosé Wijn – Alcohol 9%
Gemaakt van geselecteerde druiven met een tweede fermentatie in de fles, waar het natuurlijke bubbels verkrijgt.
Visuele fase: Intense roze kleur, die zijn heldere tonen benadrukt.
Olfactorische fase: Onze Garnacha rosé wijn is licht, fris en fruitig.
Wijnen uit Spanje...
...werd de druif ontsteeld en geperst, en via een peristaltische pomp overgebracht naar de vergistingstank met een capaciteit van 9.000 kilo. Maximale fermentatietemperatuur van 26 graden Celsius. Het werd na 15 dagen fermentatie/maceratie ontkurkt, waarbij de wijn uit de pers werd afgevoerd.
Proefnotitie van Kosher Herenza Crianza:
Zeer diepe kersenrode kleur, met een granaatrode rand. Zeer intense aroma's, met rijp fruit, romig eiken, specerijen en cacao. In de mond is het smakelijk, vlezige, met rijpe tannines en een zeer lange afdronk. Een grote wijn met een grote toekomst.
... aroma van geel fruit. Het heeft een stevige, volle mondgevoel met een langere afdronk. Het geeft ons ook een duidelijke zuurgraad, zoutheid en een minerale noot, die de mond reinigt. Na drie of vier jaar en met de ontwikkeling van tertiaire aroma's, wordt het nog completer en beter dan het in zijn jeugd was.
Voedselcombinaties: De wijn past goed bij vis en voorgerechten die niet te intense aroma's hebben.
... kruidige van kaneel, presenteert zich in een intense robijnrode kleur. Dankzij de sappige en volle smaak is hij perfect om alleen te drinken of met chocolade. Een uitstekende combinatie met oude kazen.
Formaat: 0,5 lt.
Type wijn: Passito.
Oogstjaar: 2019.
Land: Italië.
Regio: Toscane.
Druivensoort: 100% Aleatico.
Rijping: 6 maanden in kleine houten vaten - 6 maanden in de fles.
Kleur: Intense robijnrode.
Aroma: Aardbei, Pruim, Wilde roos.
Temperatuur: 12° C.
Ideaal met: Chocolade, oude kazen.
...Kleur: een aantrekkelijke, diepe kersenrode wijn.
- Aroma's: intense, complexe aroma's, typisch voor de Cabernet Sauvignon. Kruidige tonen van voornamelijk zwarte peper en toffee zijn prachtig samengevoegd op een fruitige achtergrond.
- Mond: complex en gestructureerd in de mond. Het heeft verse fruit- en kruidige tonen; rond, in balans en fris.
...Het is een regionale rode wijn met een intense kleur en een zeer fruitig aroma (kers/kriek) met vanilleachtige tonen van het eikenhout waarin het heeft gerijpt. De smaak balanceert met het aroma, waarbij een sterke structuur naar voren komt, omringd door licht getoaste tannines. De afdronk is zeer lang maar zacht. Een illustere en soevereine traditie van toewijding die al meer dan 70 jaar voortduurt.
... Brissac.
PROEFNOTITIES: Intense rode kleur. Mooie aromatische expressie van rode en zwarte vruchten. Voluptueuze en complexe mond met een combinatie van cassis, viooltjes en houtachtige tonen.
COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, smaakvolle vleesgerechten, wild, sauzen en kazen.
DIENSTTEMPERATUUR: 17°C.
Doos van 6 flessen van 75cl...
... of 3 weken in thermoregelbare tanks bij ongeveer 25°C. Verouderd in eiken vaten gedurende 18 maanden. Wijn kan 8-10 jaar bewaard worden.
PROEFNOTITIES
Diepe rode kleur, intense neus en zeer fijne aroma's van rode vruchten, zachte tannines met een mooie lengte.
Voedselcombinatie: u zult onze Bandol rode wijn bijzonder waarderen bij wild, stoofschotels, kazen…
Ideale serveertemperatuur: van 16° tot 18°C. Open 1 tot 2 uur voor het proeven.
... vieringen. Serveer bij voorkeur tussen 6ºC – 8ºC.
Druivensoorten: Chardonnay en Garnacha
Proefnotitie: Aantrekkelijke blauwe kleur, helder en glanzend. Intense aroma's van mediterrane vruchten. Gevoel van fruit, overvloedige en fijne bubbels, fris en sprankelend.
Productie: Maceratie gedurende 4 uur om de aroma's volledig vast te leggen. Licht geperst. Fermentatie bij 12ºC in roestvrijstalen...
...Gronden:
Limono-Calcaire
Gouden medaille van Gilbert en Gaillard
Vinificatie:
Oogst zonder steeltjes, lange maceratie in roestvrijstalen tanks en vervolgens rijping in Franse eiken vaten.
Helder, granaatrood
Intense en rijke neus, geroosterde, vanilleachtige en
zoethoutgeuren vergezeld van rijpe vruchten
zoals pruimen.
In de mond zijn de tannines zijdezacht en goed
versmolten.
Druivenras: 100% Cabernet Sauvignon
Gronden: Limono-Calcaire...
... zuurheid die het klimaat biedt. Na het ontsteelen van de gehele oogst, worden de druiven in de tank geplaatst waar gedurende 4 tot 5 weken de tannine-extractie voorzichtig plaatsvindt door middel van handmatig pigeeren van de schillen. De rijping duurt bijna twee jaar in roestvrijstalen tanks voordat de botteling plaatsvindt.
Dégustation: De zeer donkere robijnrode kleur en de intense neus, tussen...
...Onze wijn heeft 12 maanden gerijpt in Franse eiken vaten (60%) en Amerikaanse eiken vaten (40%) en wordt te koop aangeboden na 1 oktober van het tweede jaar na de oogst.
De kleuren evolueren van een intense kersenrood naar een kersenrood. Opvallende paarse tinten in een dunne laag tonen nog steeds jeugdige nuances.
Op een intense fruitbasis mengt het aroma zich met de eigen nuances van edele...
...Prijs: €16,99 (inclusief BTW tegen het geldende tarief)
Benaming: Vinho Verde DOC
Oogst: 2017
Alcoholpercentage: 13 % vol.
Beschrijving: Het heeft een lichte strogele kleur, met aroma's van citrusvruchten en subtiele specerijen... die ons doen denken aan verre landen... vanille en kaneel... Het is een complexe wijn, met een goede mondstructuur, persistent en met veel plezier om van te genieten.
Harmonisaties: Uitstekend om te combineren met gerechten van wit vlees, zoals kip en eend, gebakken vis en intense kazen. Het moet geserveerd worden tussen 10 en 12°C.
...Druivenrassen: Grenache 95%, Carignan 5%
Leeftijd van de wijnstokken: 12 jaar
Terroir: Klei-kalk
Oogst: Machine
Proefnotities:
• Kleur: Intense rosé
• Eerste neus: Intens op het hout
• Tweede neus: Rijpe rode vruchten
• In de mond: Verfrissend, mineraal en rond
• Lange afdronk
Spijs/wijn combinatie:
• Kruidige regionale gerechten,
• Gerookte vleeswaren
• Gegrild vlees met kruiden
Bewaarpotentieel: 2 jaar
Wijnbereiding:
Directe persing. Mosten worden snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Snelle vinificatie en rijping in Franse eikenhouten vaten.
... aanwezigheid van rood fruit springt eruit. De midden-smaak is lang, stabiel en levendig. Deze Rosé wijn is vol van volume en heeft een aanhoudende nasmaak; je wilt niet stoppen met drinken. Serveren bij 8-20 graden Celsius.","Dark Rose":{"description":"100% Syrah • Proefnotities Kleur: Rijke robe met een intense violetkleur. Aroma: Rijpe rode vruchten met florale violetnuances, samen met elegante...
...Kleur: Zeer intense granaatkleur, met paarse accenten, glanzend en helder, met een zeer hoge laag.
Geurovereenkomst: Krachtige aroma's van eiken, rode vruchten, viooltjes, geroosterde tonen, rokerig, met een lichte specerij- en anijsachtige toets.
Smaak: Rijpe tannines zijn waarneembaar, gekonfijte vruchten en een mineralige nasmaak. Lange en aanhoudende afdronk met een exquisite balans tussen...