Italië, San Stino Di Livenza
Het landbouwbedrijf CASERE is perfect geïntegreerd in het D.O.C. gebied Lison - Pramaggiore, gelegen in de gemeente San Stino di Livenza (Venetië). De bijzondere samenstelling van het terrein heeft het mogelijk gemaakt om een product van hoge kwaliteit te verkrijgen, zowel in witte als in rode wijnen, met maar liefst acht variëteiten vertegenwoordigd in het Consorzio Volontario Vini doc Lison - Pr...
Portfolio (43)
Italië, Sizzano
...Wijn voor alle gerechten Wit vlees Verse en gemiddelde kazen KLEUR Intense robijnrode kleur AROMA Kruidige en bloemige noten Typische pepernoot SMAAK Hartig, aangenaam intens Subtiele en harmonieuze tannines TEMPERATUUR: 16-18 °C ALCOHOL: 13% vol...
Portfolio (13)
Italië, Misano Adriatico
...De rode wijn J.P. CHENET cabernet syrah is een elegante en verfijnde mix van druivensoorten, met een volle body en een intense smaak. Elke fles van 75 cl biedt een unieke smaakervaring en een perfecte alcoholpercentage. Perfect om te combineren met vleesgerechten of oude kazen.
Portfolio (200)
Italië, Marciano Della Chiana
... kruidige van kaneel, presenteert zich in een intense robijnrode kleur. Dankzij de sappige en volle smaak is hij perfect om alleen te drinken of met chocolade. Een uitstekende combinatie met oude kazen. Formaat: 0,5 lt. Type wijn: Passito. Oogstjaar: 2019. Land: Italië. Regio: Toscane. Druivensoort: 100% Aleatico. Rijping: 6 maanden in kleine houten vaten - 6 maanden in de fles. Kleur: Intense robijnrode. Aroma: Aardbei, Pruim, Wilde roos. Temperatuur: 12° C. Ideaal met: Chocolade, oude kazen.
Portfolio (10)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Het kenmerkt zich door frisheid, zachtheid en veelzijdigheid. In de neus komen intense aroma's van vers fruit naar voren, zoals aardbei, kers, granaatappel, pruim en bloemige tonen van wilde roos. Dankzij zijn veelzijdigheid is het ideaal voor aperitieven, voor gerechten met zeevruchten, visgerechten en met gefrituurde vis.
Portfolio (5)
Italië, Schio
...Amarone Latium Morini is een must in de Italiaanse wijnbouw. Bijna ondoordringbaar in zijn intense robijnrode kleur met lichte granaatrode reflecties. Complex, rijpe kers bijna als een marmelade, zoethout, gekruid met zwarte peper, Toscaanse tabak die niet opdringerig is. Bij de eerste slok komt hij warm en zacht over, met een dominante tannine op een aangename mineraliteit op de achtergrond...
Portfolio (3)
Italië, Dorgali
... krachtige karakter onthult, uniek gemaakt door het gebruik van geitenstremsel. Il Rigato del Pastore smaakt het beste in zijn puurste vorm, vergezeld van Pane Carasau of andere traditionele broden, en past perfect bij een glas Cannonau-wijn. Een kaas met een rijke en complexe smaak, ideaal voor degenen die houden van intense en kenmerkende smaken, en een ware delicatesse voor fijnproevers.
Portfolio (10)
Italië, Noci
...Caciocavallo is een halfgerijpte kaas met een elastische structuur, die uitsluitend van koemelk wordt geproduceerd en traditioneel met de hand wordt gevormd. De naam "caciocavallo" is afgeleid van het feit dat dit product in paren "op de rug" van houten balken wordt gerijpt gedurende minstens 45 dagen. Het heeft een intense gele kleur, een romige textuur en een milde, licht krachtige smaak, perfect om alleen te consumeren of met brood, ook gegrild, of vergezeld van een uitstekend glas Pugliese wijn.
Portfolio (10)
... amandelaroma (2,5%). Sensorisch aspect: Wijn met een intense robijnrode kleur. Heeft een smaak met tonen van bes, kers, pruim met een sterke geur en smaak van bittere amandel. Gepersonaliseerde producties voor luchtvaartmaatschappijen, schepen, spoorwegen, enz. Voor andere formaten neem contact op met de commerciële afdeling: +39 3477240044.
...VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: De druiven komen uit de eerste zone van kalkhoudende kleigrond aan het Gardameer in het mythische Sirmione, op een hoogte van 68 m boven zeeniveau SESTO DI IMPIANTO: Opvoeding in rijen met guyot snoei AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: In roestvrij staal bij gecontroleerde temperatuur COLORE: Intense strogele kleur met groenachtige reflecties NASO...
Portfolio (2)
... robijnrode kleur en granaatreflecties. Het heeft een lange, bijzonder verfijnde bouquet met tonen van marasca en bosvruchten, en de smaak is breed, droog, fris en lang. - Lakana, vernoemd naar het gebied waar de wijngaarden zich bevinden, verschilt van de Mamuthone door de manier van verwerking. Na de eerste fermentatie in stalen silo's volgt er een tweede fermentatie in eikenhouten vaten. - Ilisi is een gebarricadeerde wijn, gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden.
Populaire landen voor deze zoekterm