Hongarije, Budapest
...# Overzicht De komijnzaadplant is verwant aan peterselie en is inheems in het Middellandse Zeegebied. Deze zaden hebben een doordringende citroensmaak en worden het vaakst in gemalen vorm gebruikt. Het is een zeer fundamenteel ingrediënt in de Midden-Oosterse en Indiase keuken en maakt het een favoriete specerij in verschillende etnische keukens. ## Veelvoorkomende toepassingen Gemalen...
Portfolio (55)
Duitsland, Heidelberg
Diafood GmbH is een toonaangevend bedrijf in de verwerking van plantaardige grondstoffen, gespecialiseerd in hoogwaardige gedroogde groenten, aromatische planten en biologische producten. Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Diafood zich een uitstekende reputatie verworven door kwaliteit en duurzaamheid. Het bedrijf werkt uitsluitend met gecertificeerde leveranciers die voldoen aan strenge biologis...
Portfolio (74)
Frankrijk, Le Sen
... Gecontroleerd en verpakt in onze ateliers in Frankrijk Teelt Curcuma longa is een plant die in veel Aziatische landen groeit, met India als de belangrijkste huidige bron. Het is verwant aan gember en zijn rhizoom wordt als specerij gebruikt in de beroemde Indiase curry vanwege de intense gele kleur. Fabricage In onze Malagassische productiefaciliteit produceren we deze curcuma-extract uit grondstoffen...
Portfolio (97)
Polen, Brzozów
...De Kala Namak zout komt uit India en wordt veel gebruikt in de Indiase keuken als specerij en als toevoeging aan pittige sauzen. Het wordt enthousiast gebruikt in een veganistisch en vegetarisch dieet. Het zwarte zout bestaat voornamelijk uit natriumchloride en kleine hoeveelheden natriumsulfaat, ijzersulfide en waterstofsulfide. De zwavelverbindingen zijn verantwoordelijk voor een licht bittere smaak, en het waterstofsulfide geeft het zout een ei-achtige geur. De behandeling heeft een positief effect op het lichaam in het geval van griep, spierpijn, gewrichten en huidverzorging.
Portfolio (781)
Nederland, Amsterdam
...Biologische citroengraspoeder is eigenlijk een specerij die gemaakt wordt van gedroogd, geurend citroengras. Ook wel bekend als Cymbopogon citratum, wordt het traditioneel gebruikt in de Sri Lankaanse, Thaise, Indiase, Maleisische en Indonesische keuken. Het is echter ook een diuretisch en revitaliserend tonic dat vanwege zijn therapeutische eigenschappen wordt gebruikt.
Portfolio (115)
Duitsland, Bad Bentheim
...Koriander (Coriandrum sativum) Koriander Hele zaadjes, biologisch en gereduceerd van VehGro. Koriander staat in Nederland ook bekend als ketoembar. Het is een populaire specerij in de Indiase, Aziatische, Latijns-Amerikaanse en Noord-Afrikaanse keuken. De smaak van verse koriander is discutabel. Waarschijnlijk bepalen je genen of je tot de korianderliefhebbers of -haters behoort. Echter, korianderblad-haters houden bijna allemaal van de smaak van korianderzaad! En dat is goed, want koriander zit vol met vitamines en mineralen! Bewaar op een droge en donkere plaats en vermijd direct zonlicht.
Portfolio (549)
Verenigd Koninkrijk, Basildon
...fruitsalades en hartige snacks. In de Ayurvedische geneeskunde wordt kala namak beschouwd als een 'verkoelende' specerij en wordt het gebruikt als spijsverteringsmiddel en laxeermiddel. Het wordt ook verondersteld winderigheid en brandend maagzuur te verlichten. Productgroep: Specerijen & Kruiden Categorie: Specerij Type: Gemalen Natuur: Natuurlijk...
Portfolio (50)
Bulgarije, Sofia
... van verschillende specerijen, een gunstig effect heeft op de gezondheid van degenen die het consumeren. De naam Tikka Masala werd voor het eerst genoemd en gevonden in het Mughal-rijk in Zuid-Azië. Daarna verdween de naam eeuwenlang. Later werd het een zeer populaire specerij in Europa halverwege de 20e eeuw. Veel Indiase migranten arriveerden in die periode in het Verenigd Koninkrijk, openden restaurants en begonnen Chicken Tikka Masala te serveren, wat betekent kip gekookt in veel specerijen. Enkele jaren later werd tomatensaus toegevoegd. Verpakking: 250g, 500g en los.
Portfolio (154)
...Oriëntaalse en Indiase specerij specialiteiten, vlees, vis, groenten, rijst, soepen - Hela Tandoori Masala, 330g Voor de Aziatische, voornamelijk Indiase keuken, bijvoorbeeld voor vlees, vis, groenten, soepen en sauzen, rijst- en noedelgerechten. Zonder toevoegingen die op menu's moeten worden vermeld (volgens §9 van de "Zusatzstoff-Zulassungsverordnung", Duitsland). Hela. Wij zijn uw...
Portfolio (91)
Hongarije, Budapest
...Mosterd is een kruid dat behoort tot de kruisbloemige plantenfamilie en een van de oudste en meest bekende voedselkruiden is. Vanwege het kenmerkende aroma en de geneeskrachtige werking zijn er uit de tijd vóór onze jaartelling al vermeldingen van het gebruik als specerij en als medicinale plant. Naast het gele (of witte) mosterdzaad zijn er ook oosterse (of Indiase) en zwarte variëteiten bekend...
Portfolio (39)
Frankrijk, Wissous
...Specerij Hout India Poeder Ref: EPI013 Inhoud: 100 g...
Portfolio (186)
Martinique, Rivière-Pilote
...Indiase laurier wordt ook wel "Antilliaanse laurier" genoemd. Deze bladeren kunnen worden gestoofd met al uw sauzen. Indiase laurier wordt gebruikt in marinades, in soepen, sauzen en op de grill. Het kan een interessante specerij zijn bij het maken van gearrangeerde rums.
Portfolio (31)
Frankrijk, Renaison
...Curcuma wordt zeer vaak gebruikt in kruidenmengsels voor Indiase curry's, waarbij het een geur toevoegt die men zou kunnen associëren met aarde en gember. De wetenschappelijke gemeenschap heeft de voordelen ervan aangetoond. Oorsprong: Zuid-India Kwaliteit: 3,5-4%+ curcumine...
Portfolio (56)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Biologische kaneelpoeder, decoratieve metalen doos. Kaneel wordt in de keuken gebruikt als specerij, vaak in combinatie met fruit (appels, pruimen), bij de bereiding van chocolade en in de Indiase keuken. Het heeft een bruine kleur, is sterk geparfumeerd en heeft een zoete en warme smaak. Netto gewicht: 20g Kleine metalen doos: 6,7x5,5cm h9cm.
Portfolio (198)
Verenigd Koninkrijk, Uxbridge
... traditionele Ayurveda. Bekend als de Indiase gouden specerij, wordt Kurkuma gebruikt vanwege zijn natuurlijke ontstekingsremmende en krachtige antioxidantvoordelen. Met een scala aan gezondheidsvoordelen is Prowise Organische Kurkuma geformuleerd met Zwarte Peper & Gember om de opname van curcumine in het lichaam te verbeteren. Het is gecertificeerd door de bodemvereniging en biedt hoge sterkte van...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Golitsyno
...Koriander zijn lichtbruine ronde zaden van de plant Coriandrum sativum, bekend als koriander, die worden gebruikt als kruiden voor zoete en hartige gerechten. Toepassen als geheel of gemalen tot poeder. Koriander, ofwel, in andere woorden, cilantro-zaden, is een populaire specerij in de Chinese, Indiase, Pakistaanse, Midden-Oosterse en Europese keuken.
Portfolio (13)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De kardemom is een specerij die wordt verkregen uit het zaad van de vrucht van de kardemomplant. Deze specerij is ongebruikelijk in de westerse gastronomie, maar maakt een integraal onderdeel uit van de Indiase culinaire cultuur, evenals van de Arabische keuken, met name de Saoedische, Soedanese en Jemenitische. Het heeft een smaak die lijkt op die van kurkuma en gember, met een citroenachtige...
Portfolio (30)
Frankrijk, Montrouge
...Curcuma, veel meer dan een eenvoudige specerij Al jarenlang gebruikt als smaakmaker in Europa, is curcuma eigenlijk afkomstig uit Zuid-Azië. India is zowel de grootste producent als de grootste consument van curcuma ter wereld. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de plant door veel naturopathen de naam Indiase saffraan krijgt. De gunstige effecten van beide planten worden vaak met elkaar...
Portfolio (24)
ufs.country_names.RU, Moscow
... specerijen toe te voegen aan pilaf, granen, zoete vullingen voor taarten en pannenkoeken, enz. Gebruik voor Gerechten uit de Indiase en Aziatische keuken, bakproducten en gebak, pittige soepen, desserts, glühwein, koffie en thee. Smaak Pittig, branderig. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 11 Vetten (g / 100g)… 6,5 Koolhydraten (g / 100g)… 40 Energiewaarde (kcal / 100g)… 260...
Portfolio (178)
Verenigd Koninkrijk, Slough
...Peper; De koning Peper, de meest gebruikte specerij ter wereld, bekend als de "Koning der Specerijen," is afkomstig van de bessen van de plant Piper nigrum, die behoort tot de familie Piperaceae en endemisch is aan de Malabar-kust in de Indiase staat Kerala. Het was ook de eerste oosterse specerij die in de westerse wereld werd geïntroduceerd en was verantwoordelijk voor veel revolutionaire...
Portfolio (9)
Frankrijk, Caudecoste
...Gember is een plantensoort afkomstig uit India, van het geslacht Zingiber en de familie Zingiberaceae, waarvan de wortelknol in de keuken en de traditionele geneeskunde wordt gebruikt. Deze wortelknol is een specerij die veel wordt gebruikt in een groot aantal Aziatische keukens, en in het bijzonder in de Indiase keuken. Het wordt ook in het Westen gebruikt voor het maken van ginger ale en desserts zoals speculaas. Ontdek onze Gember bij NEVERDY.
Portfolio (28)
Spanje, Torrent
...Paprika E160c Paprika is een populaire specerij en een belangrijk ingrediënt in veel recepten, vooral in het Indiase subcontinent. Belangrijke pigmenten die worden geëxtraheerd zijn de olie-oplosbare Carotenoïden, Capsanthin en Capsorubin. Punten om op te merken: Alle Paprika-producten die door Roha worden geleverd, worden verkocht met een garantie van HPLC-testen op illegale kleurstoffen (Sudan...
Portfolio (31)
...Geef uw gerechten een onderscheidende toets met onze kruidnagel van Kitchen Yoga. Deze hoogwaardige, aromatische kruidnagel brengt authentieke, aardse smaaknuances in uw keuken. Ideaal voor curry's, stoofschotels en vele andere gerechten, zorgt hij voor een intense smaakervaring. Bijzondere kenmerken: Authentiek en natuurlijk: Puur en zonder toevoegingen. Veelzijdig: Perfect voor de Indiase, oosterse en mediterrane keuken. Ervaar de magische specerij van het Oosten in elk gerecht met Kitchen Yoga.
Portfolio (10)
...Kimyonzaad; behoort tot de schermbloemenfamilie en kan worden aangeduid als het zaadgedeelte van een eenjarige kruidachtige plant. De wetenschappelijke naam van kimoon is cuminum cyminum. Kimoon is niet alleen een veelgebruikte specerij in de Indiase keuken, maar wordt ook veel in ons land gebruikt. Wat zijn de voordelen van kimoonzaad? - Ondersteunt het immuunsysteem. - Helpt bij het reguleren...
Portfolio (4)
Spanje, Peligros
...Het is de gezonde, schone en gedroogde rizoom van de Curcuma longa of Curcuma zedoaria. Specerij met een milde en harsachtige smaak en een intense gele kleur. Hoewel er verschillende herkomsten zijn, verkopen we momenteel die uit India. Formaten: zak 1kg, doos 6kg, zak 25kg...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play