Spanje, Puntal, El (espinardo)
Hongarije, Budapest
... gerechten, en versterkt fruit- en notendesserts, pompoen-, courgette- en zoete aardappelgerechten. In Noord-Afrika en het Midden-Oosten worden kardemompeulen vaak toegevoegd aan bouillons voor het koken van kip of eend, waardoor de gerechten doordrenkt worden met hun aromatische essentie.
Portfolio (57)
Duitsland, Straubenhardt
... Deze lepel uit de Economic Line is uitstekend geschikt voor het afschuimen van schuim of overtollig vet dat zich heeft gevormd bij bouillons, soepen of sauzen. Eveneens kan hij worden gebruikt voor het opscheppen van gerechten, zoals groenten, gefrituurd voedsel of gevulde pasta. Dit keukengerei is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. De perfecte mix van kwaliteit en design maakt het tot een...
Portfolio (98)
Nederland, Lutjebroek
... uw voedingsmiddelen naar een hoger niveau, wat zorgt voor consistentie in het resultaat en gebruiksgemak voor de productie. Geschikt voor soepen, sauzen, bouillons, vlees, vleesvervangers en gebakken goederen.
Portfolio (2)
Frankrijk, Merville
... die de karamelisatie bevorderen. Beschikbaar in 4 versies, zullen deze caramels perfect passen bij uw product. Ze worden op grote schaal gebruikt in tal van toepassingen: - Frisdranken, - Bier, - Huisdiervoeding, - Culinaire bouillons, - Aperitief, - Siropen, ...
Portfolio (7)
Duitsland, Vilsbiburg
...De Sedicanter® scheidt vaste deeltjes van vloeistoffen. Het bijzondere: de vaste stoffen bestaan uit een zachte, zelfs vloeibare bezinksel. Typische toepassingsgebieden van de Sedicanter® zijn: biomassa, gisten- en eiwit-suspensies, fermentatie-bouillons en ultrafiltratie-retentaten, CIP-wasvloeistoffen en actieve slib zonder grove stoffen, bijproducten van vruchtensappen en plantaardige...
Portfolio (157)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De Khatmi-bloem uit de bloemencollectie wordt gekweekt in Afghanistan. Ze wordt in thee geïnfuseerd voor haar voordelen en ook voor haar betoverende geur. Deze bloem kan ook worden verwerkt in bouillons of gerechten zoals rijst om de smaken te versterken.
Portfolio (39)
...Reactiearoma's (Process Flavors), bouillons en soepen in poeder- of pasta-vorm. Deze zijn ideaal om voedingsmiddelen zoals kant-en-klaar maaltijden, sauzen, enz. een kenmerkende smaak te geven. De reactiearoma's worden geproduceerd door gebruik te maken van de gecontroleerde Maillard-reactie van geselecteerde, hoogwaardige eiwitstoffen. De reactie wordt zo gecontroleerd dat verschillende...
Portfolio (19)
Frankrijk, Cornillé
Sinds 2001 verzamelt CORNILLÉ, expert in de verwerking van co-producten van rundvlees, jaarlijks 120.000 ton grondstoffen in het Groot Westen bij zijn partners, de slachthuizen en snijwerkplaatsen van de groepen AGROMOUSQUETAIRES (SVA Jean Rozé) en BIGARD. Deze co-producten worden omgezet in vetten, gedroogde eiwitten en beendermeel. CORNILLÉ heeft ervoor gekozen de hiërarchie van toepassingen te...
Portfolio (17)
Mediterranea de agroquimicos is een formulator en handelaar in vloeibare en oplosbare meststoffen. Onze belangrijkste producten zijn organische formuleringen (humuszuren, aminozuren, organische stof), organo-minerale mengsels en formuleringen van sporenelementen (ijzer, zink, mangaan, calcium, koper, enz.). Mediterranea de agroquimicos is een formulator en handelaar van vloeibare en oplosbare mes...
Portfolio (6)
Polen, Jastrzebie-Zdroj
Prymat is de marktleider in specerijen in Polen en ook een van de toonaangevende producenten van specerijen in Europa. Het bedrijf Prymat beheert merken zoals: Prymat, Kucharek, Smak en Avokado. In ons assortiment vind je producten zoals: kruiden en enkele specerijen, specerijenmixen, mosterd, saladedressings, specerijen in molens, zouten, voedingsadditieven, ingelegde groenten in potten, soepen e...
Portfolio (9)
Verenigd Koninkrijk, Stanford-Le-Hope
...Verse Varkenspootjes Verse Varkenspootjes Rijke varkenssmaak en veel natuurlijke gelatine. In Frankrijk worden varkenspootjes traditioneel langzaam gekookt met linzen voor de zondagse lunch. Voeg ze toe aan soepen en stoofschotels voor rijke smaaklagen. Ze zijn ook geweldig voor bouillons en zeer goed voor het inleggen.
Portfolio (120)
Martinique, Rivière-Pilote
...Curry geeft al je dagelijkse gerechten een smaakvolle twist en laat je reizen. Sterke en intense curry Een smaakvolle metgezel voor je gevogelte, linzen, rijst, bonen en bouillons.
Portfolio (31)
Bulgarije, Sofia
... zijn ingrediënten die het gemakkelijker maken om slijm op te hoesten. Toepassingen: het wordt het vaakst gebruikt om thee, bouillons en infusies te bereiden. Voor de bereiding van thee, voeg 2 theelepels per kop (250 ml) kokend water toe en dek af gedurende 2-3 minuten, afhankelijk van de smaakvoorkeuren. Verpakking: 125g, 250g en los.
Portfolio (154)
Zwitserland, Gossau
...Kruiden Wie houdt er niet van?! Kruiden zo heerlijk geurend en bij elke maaltijd een onmisbare metgezel. Wij gebruiken uitsluitend geselecteerde kruiden, die zelfs op een oosters bazaar jaloezie zouden opwekken. Daar komen onze krachtige bouillons bij. Als vlees- of vegetarische variant een absolute droom in elke soep!
Portfolio (16)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
SOLINA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in complete oplossingen op het gebied van smaak. Onze expertise stelt ons in staat om voorstellen te ontwikkelen op basis van functionele ingrediënten voor voedingsproducten. Onze belangrijkste klanten zijn de voedingsindustrie en de horeca in het algemeen (horecaondernemers, voedingsbedrijven, hotelketens). Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor ...
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint-Fraimbault
...Te gebruiken als kruiden (grillen, vlees, bouillons) of te verwerken in meel voor het maken van brood, taarten, koekjes... Een mening, vraag of opmerking? Deel uw bericht met ons.
Portfolio (15)
Duitsland, Lüdenscheid
...Opmerking: kan sporen van SELDERIJ, MOSTERD, SESAM, AMANDELEN en PINDANOTEN bevatten Gebruik: heldere bouillons, stoofschotels, kokosnootsauzen en -soepen, vis en zeevruchten, gevogelte, lam, pittige curry's, vleesspiesjes, vervanging van gember, zoet-zure Chinese gerechten Gebruik nu onze "Galgantwortel gemalen (Thai-gember)" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Wij bieden onze producten ook graag aan als Private Label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
Frankrijk, Renaison
...Vers geïmporteerd in elk seizoen, deze Zwarte Kardemom explodeert in de mond. Ideaal om Indiase, Vietnamese of Chinese gerechten op smaak te brengen. Zwarte Kardemom wordt voornamelijk gebruikt in vleesstoofschotels, bouillons of soepen. Oorsprong: Oost-Himalaya, India Kwaliteit: reus...
Portfolio (56)
... soepen, bouillons en andere gerechten te verfijnen. Ze ontstaan door de hydrolyse van eiwitrijke stoffen. - Kruidenmix: Strooi producten die voornamelijk uit smaakversterkers, keukenzout, gangbare suikers of andere dragermaterialen bestaan. Daarnaast kunnen ze kruiden, gist, groenten, paddenstoelen, specerijen, kruiden en/of extracten daarvan bevatten. Naast zoete en hartige kruiden bieden wij u ook verschillende soorten zout en suiker aan.
Portfolio (7)
Turkije, Akdeniz / Mersin
... stuks x 24 dozen 300 g x 12 blikken 500 g x 12 blikken 1000 g x 6 blikken Cube Bouillons 10 g x 24 blokjes x 24 dozen 10 g x 48 blokjes x 24 dozen 10 g x 2 blokjes x 24 mini dozen x 24 dozen 10 g x 2 blokjes x 30 mini dozen x 8 dozen 10 g x 4 blokjes x 12 mini dozen x 12 dozen 10 g x 6 blokjes x 12 mini dozen x 12 dozen...
Portfolio (19)
Italië, Forlì
...kalium, fosfor, koper en zink. Biologische rauwe boekweit is ideaal voor het koken van soepen en bouillons met groenten, maar kan ook worden gebruikt bij de bereiding van speciale pasta's zoals pizzoccheri of polenta taragna. Met rauwe boekweit is het ook mogelijk om uitstekend brood te maken. De onthulde boekweitzaden hoeven niet te worden geweekt; het volstaat om ze onder stromend water te spoelen en ze in een pan met gezouten water te koken (verhouding: 1 deel boekweit en 2 delen water) gedurende 20-30 minuten, totdat het water volledig is opgenomen.
Portfolio (50)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3329486671038 Tapioca, ook wel Japanse parel genoemd, is een zetmeel dat in de keuken wordt gebruikt, geproduceerd uit de gedroogde en bewerkte wortels van de bittere cassave. Tapioca is ideaal om uw sauzen, soepen en bouillons te verdikken of te binden. Het zal ook gewaardeerd worden in uw zoete recepten, terwijl het lichtheid en luchtigheid toevoegt: gebak, desserts, roomdesserts.
Portfolio (114)
Frankrijk, Paris
...Onze moringapoeder is een bron van vitamines (A, B, C), mineralen, eiwitten, antioxidanten en aminozuren. Deze superfood wordt gebruikt om: - vermoeidheid te bestrijden - anemie te bestrijden - een betere bloedsuikerspiegel te bevorderen - stress te verminderen - een detoxkuur te doen - gewichtsverlies te bevorderen - het immuunsysteem te versterken Gebruik: Laat de poeder enkele minuten trekken om te profiteren van de voordelen voor het welzijn of voeg het toe aan bouillons, soepen, warme gerechten, sauzen en salades. Gewicht: 0,100 g...
Portfolio (32)
Frankrijk, Guérande
...Een heerlijke mix van zout en specerijen om alle vis, wit vlees, gestoomde groenten, enz. te accentueren.... Deze samenstelling is perfect afgemeten om gemakkelijk je court-bouillons te laten slagen! Een eenvoudige handeling voor een altijd geslaagde, geurige en verfijnde court bouillon! Te gebruiken om de bereidingen in water op smaak te brengen: vis, pot-au-feu, kip in de pan, schelpdieren, groentebouillons.
Portfolio (42)
...Huisgemaakte groentebouillon puur uit de natuur, verse groenten, gedroogd en gemalen samen met de beste specerijen. Zonder toevoegingen, glutamaat of andere onzin die helaas in de meeste bouillons zit. 17g is voldoende voor 500ml kant-en-klare bouillon. Ook te gebruiken als kruiden voor stoofschotels, koolgerechten en andere gerechten. Zoals altijd handgemaakt met de beste ingrediënten uit eigen productie. Premium specerijen, zoals altijd glutenvrij, veganistisch, zonder kunstmatige toevoegingen of aroma's. 100% puur natuur.
Portfolio (15)
Bulgarije, Haskovo
...Toepassing Als universeel kooktoestel wordt in de Kippkookketel "Kippcho" de meest uiteenlopende producten verwerkt. De Kippkookketel is ideaal voor het garen, koken of blancheren van grote hoeveelheden voedsel. Mogelijke toepassingsvoorbeelden zijn het koken van soepen, goulash, pasta, erwten, bouillons en andere kookgerechten. Dankzij zijn universele en hygiënische constructie, de afneembare...
Portfolio (4)
...Mayofix Functionele ingrediënten voor mayonaise, warme en koude sauzen. Culinafit Assortiment van culinaire sauzen en bouillons, in poeder of vloeibare vorm.
Portfolio (19)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... zenuwstelsel en huidaandoeningen, heeft het een zeer goede verdraagzaamheid bij gebruik in gebruikelijke doses. Het kan in de keuken worden gebruikt, waar het heerlijk de kruideninfusies en andere taarten op smaak brengt... Verdun 1 druppel koud in een vetstof om uw culinaire bereidingen op smaak te brengen. Niet verdunnen in water of in bouillons. Niet meer dan 2 druppels per dag gebruiken. Inhoud: 5 mL/0,17 fl.oz...
Portfolio (22)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play