Frankrijk, Rungis
...Gouden Keuze rozijnen uit Zuid-Afrika voor de fijnproevers in uw taarten, broodjes, sauzen of gewoon om te snacken... Snel, eet ze op! Hun gouden gele kleur straalt zonneschijn uit! De fruitige, lichtzure smaak maakt het een kwaliteitsproduct dat op elk moment van de dag past. Bron van 4 keer meer sporenelementen (calcium, ijzer, magnesium, kalium) dan verse druiven, is het ook een uitstekende bron van B-vitamines en vezels, wat de spijsvertering vergemakkelijkt. Maar het is ook een bron van antioxidanten die het hart beschermen, mineralen en koolhydraten.
Portfolio (249)
Frankrijk, Paris
... 2 eetlepels baobabpoeder nodig, in een glas water, met een beetje kaneel; we voegen heel weinig suiker toe om de heerlijke zure smaak van het poeder te behouden. Het wordt ook gemengd met pindakaas, melk en gierst om de Senegalese Ngalakh te maken, een vullend dessert dat op elk moment kan worden bereid, maar vooral tijdens de paasfeesten. Het baobabpoeder dat in verschillende Afrikaanse landen wordt gebruikt, heeft bindende, verdikkende en zuurmakende eigenschappen. Het wordt opgenomen in sauzen, granen (gierst, maïs, sorghum, fonio...), en crèmes.
Portfolio (32)
Frankrijk, Paris
...Voedingswaarde per 100g: KJoules: 2890 kj KCalorieën: 700 kcal Eiwitten: 13,3 g Koolhydraten: 6,88 g Suikers: 3 g Vetten: 67,3 g Verzadigde Vetten: 6,45 g Vezels: 6,7 g We houden ervan in alle sauzen! We genieten ervan zoet, hartig en het doet goed voor onze smaakpapillen en onze gezondheid. Maar kennen we het zo goed? De noot is een eetbare schilvrucht, die al sinds de tijd van de holbewoners in de smaak valt. De Cro-Magnon mensen gebruikten het al om olie van te maken. Het werd zelfs als ruilmiddel gebruikt. Ean13:3701511702854 Referentie:NoixBioAOCGrenoble1...
Portfolio (133)
Frankrijk, Bourgbarré
...Komijn is een specerij die wordt gebruikt in verschillende recepten, vooral in sauzen of met kokosmelk. Dankzij de subtiele tijmsmaak verlicht komijn de smaak van romige gerechten.
Portfolio (21)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
...De gembermuntt (of Schotse munt) behoort tot de familie van de Lamiaceae. De plant is niet gerelateerd aan gember; het is de naam van deze variëteit die verwijst naar zijn zeer geurige parfum en de pittige smaak die zowel doet denken aan munt als aan gember. Aromatische plant afkomstig uit West-Europa, deze variëteit wordt gebruikt in de keuken, in fruitsalades, sauzen of ijs. De muntachtige en...
Portfolio (22)
Frankrijk, Ostwald
...soep, maki's, pasta, rijst, granola, plantaardige melk en boter, sauzen en specerijen … Bewaring: in een afgesloten verpakking, op een droge plaats, beschermd tegen licht en warmte. Om de smaak te behouden, consumeer binnen drie maanden na opening en bewaar op een koele plaats. Verpakking van 200g tot 25kg Verpakking per 10 Energie: 2372 kJ (584 kcal) Vetten: 47,4 g Waarvan verzadigde vetzuren...
Portfolio (12)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
... nootmuskaatpoeder, met een geur van kaneel en peper, zal perfect uw soepen, sauzen en cocktails op smaak brengen. Nootmuskaat heeft een natuurlijke kalmerende eigenschap tegen luchtweglekkage en stimuleert ook uw eetlust. De meest beroemde deugd is de glimlach die het op uw gezicht tovert zodra u het proeft! Netto gewicht: 50 g Oorsprong: Indonesië...
Portfolio (30)
Frankrijk, La Rochelle
...Symfonie van tomaat, knoflook, peterselie en tijm. Een "Natuur" geur die je groenten, witte vlees, vis, sint-jakobsschelpen zal verfraaien en je rauwkost zal verheffen of je sauzen zal op smaak brengen. Gewicht: 0,100 kg...
Portfolio (91)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De dragon, waarvan de Latijnse naam (dracunculus) "kleine draak" betekent, is een juweel van de Franse keuken! Hij staat vooral bekend om zijn intense anijsachtige smaak en licht kamferachtige aroma. Dragon maakt deel uit van de fijne kruiden, zijn aroma's passen prachtig bij eieren, vlees, vis en versterken de meeste sauzen: béarnaise, tartaar, mayonaise, vinaigrette, tomatensaus of zelfs gearomatiseerde boter. Hij kan ook worden gebruikt om azijn te aromatiseren door eenvoudigweg een takje in de fles te steken. In infusie staat hij bekend om zijn kalmerende eigenschappen.
Portfolio (30)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Ham
...De hele dillezaadjes worden geoogst van de plant Anethum graveolens L. Dille is een zeer gewaardeerde specerij in de keuken vanwege zijn kenmerkende anijsachtige smaak. De dillezaadjes zijn bijzonder heerlijk als begeleiding bij gegrilde of gerookte vis, verse kazen, salades, groenten, vlees, papillotes, sauzen, cakes, compotes en jam. Hun anijsachtige smaak voegt een unieke dimensie toe aan deze...
Portfolio (127)
Frankrijk, Sainte Croix En Plaine
... conserveermiddelen / zonder kunstmatige aroma's / vegan / zonder allergenen / ideaal ter vervanging van zout Oorsprong: Frankrijk & Duitsland Uiterlijk: kenmerkende bruine kleur Smaak: natuurlijke zuurheid en pittig Zuurheid: 5° Gebruikstips: Kruiden van salades en andere culinaire bereidingen (sauzen, deglaceren, marineren, court-bouillon...). Als drank: 1 theelepel in een glas lauw water te drinken op een lege maag in de ochtend.
Portfolio (8)
Frankrijk, Bruges
...De etherische olie van mandarijn is een waardevol product dat veel wordt gebruikt in de agrovoedingsindustrie vanwege zijn onderscheidende aroma en aromatische eigenschappen. Deze etherische olie wordt gewaardeerd om zijn zoete geur en kenmerkende citrus smaak, en wordt gebruikt om een verscheidenheid aan producten op smaak te brengen, zoals snoep, dranken, desserts en sauzen. Zijn verfrissende...
Portfolio (3)
Frankrijk, Besancon
...IN DE KEUKEN: Een smaakvolle kruidenmix die kan worden gebruikt voor alle soorten vis en bereidingswijzen. Kan worden gebruikt in marinades, in sauzen of als topping voor gegrilde vis. DE VOORDELEN Uitstekende bron van eiwitten, rijk aan mineralen, vitamine D, de vis wint aan smaak en aroma met de kruidenmix die elk zijn specifieke voordelen biedt.
Portfolio (28)
Frankrijk, Paris
... bakbanaan zijn talrijk. De Musa paradisiaca is in feite een vrucht die als groente wordt gegeten, omdat de smaak meer lijkt op die van een zoete aardappel dan op die van een banaan. Je kunt het koken, frituren of in de pan bakken. Het is ook mogelijk om de schil te laten zitten en het in de oven te bakken. De bakbanaan wordt vooral gebruikt als bijgerecht bij vleesgerechten, kip, vis, maar ook bij curry's, pittige sauzen en kokosmelk...
Portfolio (9)
Frankrijk, Villefranche
... aanbieden. De lekvrije en vetbestendige eigenschappen maken het geschikt voor soepen, sauzen en vette voedingsmiddelen. Het beschermt de smaak van het voedsel terwijl het ervoor zorgt dat er geen lekkages of morsen zijn tijdens de levering, wat aanzienlijke voordelen biedt op het gebied van hygiëne en veilige voedseltransport.
Portfolio (1)
Frankrijk, Pleucadeuc
CAP Solutions Culinaires is gespecialiseerd in de productie van sauzen, marinades, bereide sappen, samengestelde boter en barde voor de voedingsindustrie en de horeca in Frankrijk en daarbuiten. Innovatie, smaak en partnerschap kenmerken CAP Solutions Culinaires. Als experts in culinaire oplossingen en coating- en decorproducten ontwikkelen we op maat gemaakte recepten met steeds meer smaken, om...
Portfolio (9)
Frankrijk, Baixas
... en geen conserveermiddelen. In overeenstemming met de richtlijnen van Nature et Progrès is ons doel om u originele producten aan te bieden die zijn ontwikkeld op basis van gezonde recepten met een authentieke smaak, alles in een eerlijke benadering. U kunt ook verleid worden door onze assortimentdozen met producten voor uw cadeau-ideeën.
Frankrijk, Sentheim
... Onze producten: - Extraits Alimentaires - Poudre Alimentaire - Bouillons en Poudre - Soupes - Aliments Déshydratés - Potages - Cocktails Déshydratés Bij onze groothandel in voedingsproducten is kwaliteit onze hoogste prioriteit. We werken samen met betrouwbare leveranciers om u producten te bieden die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van smaak, voedselveiligheid en duurzaamheid. Ons...
Portfolio (48)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
SOLINA is een bedrijf dat gespecialiseerd is in complete oplossingen op het gebied van smaak. Onze expertise stelt ons in staat om voorstellen te ontwikkelen op basis van functionele ingrediënten voor voedingsproducten. Onze belangrijkste klanten zijn de voedingsindustrie en de horeca in het algemeen (horecaondernemers, voedingsbedrijven, hotelketens). Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor...
Portfolio (3)
Frankrijk, Biguglia
... lekkernijen (aperitiefspecialiteiten, sauzen en specerijen, gearomatiseerde zouten). "O Mà!" maakt duidelijk aanspraak op zijn Corsicaanse oorsprong met een kwaliteitsaanbod gebaseerd op grondstoffen uit het terroir van het eiland van schoonheid, en het merk blijft op ambachtelijke wijze produceren. "O Mà Gourmandises" is het werk van een leven. Gedreven door de materiële erfenis en de liefde voor smaak...
Portfolio (68)
Frankrijk, Montfort Sur Meu
... markt aan te bieden, selecteert AVP kwaliteitsproducenten op basis van vakmanschap en het kwaliteitscontrolesysteem. De meeste van onze producten zijn diepgevroren om hun versheid en unieke smaak te behouden, wat zorgt voor een betere optimalisatie van uw voorraden en een langere houdbaarheid. Dankzij zijn 5 koelopslagzones in Rennes, Bordeaux, Chambéry, Vitrolles en Arras, is AVP DISTRIBUTION in...
Portfolio (58)
Frankrijk, Marseille
... selecteren gerenommeerde merken vanwege hun smaak en kwaliteit in hun land van herkomst. Wij bieden aan: - conserven van vis in blik of pot: tonijn, sardines, ansjovis, sprat ... - specialiteiten in pot of bakje: salade mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, anti-pasti - sauzen, specerijen, harissa - olijfolie - olijven - bottarga uit Griekenland - amandelmelk (verschillende varianten) - jam, honing en smeersels - halwa...
Frankrijk, Raillencourt Ste Olle
... creaties voldoen aan de specifieke behoeften van de industrie, de horeca en grote en middelgrote winkels. Onze sauzen kunnen gekleurd of neutraal, vloeibaar of dik, mild of pittig, warm of koud zijn, of gewoon marinades. Met ons hightech laboratorium-keuken zijn we voortdurend op zoek naar het creëren van producten waarvan de kwaliteit en smaak de consumenten zullen bevallen. Onze fabriek is gecertificeerd volgens IFS Higher en sinds 2014 BRC, wat onze samenwerkingen met buitenlandse markten vergemakkelijkt.
Frankrijk, Bergerac
Alimentation Fine de France is de referentie-groothandel in Franse delicatessen dankzij een strikte kwaliteitsstrategie: selectie van producten op basis van veeleisende smaak- en kwaliteitscriteria, waarbij zoveel mogelijk diverse additieven, kleurstoffen en conserveermiddelen worden vermeden, en waarbij gebruiksgemak en innovatie worden bevorderd, met respect voor de Franse culinaire traditie...
Frankrijk, Cuincy
...puree, fond en sauzen, en gedroogde zoete culinaire hulpstoffen om smakelijke en romige desserts te maken. Geconfronteerd met bepaalde beperkingen ontwikkelt EPICÉA specifieke producten zoals een Halal-assortiment en een assortiment biologische specerijen. Ons aanbod diversifieert ook door gedroogde paddenstoelen aan te bieden om een vleugje terroir aan uw assortiment toe te voegen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play