Duitsland, Heidelberg
...Cep Boletus Edulis 6-9 is een premium gedroogde paddenstoel, gewaardeerd om zijn rijke, aardse smaak en umami-noten. Ideaal voor soepen, sauzen en risotto's, voegt het diepte toe aan een breed scala aan culinaire toepassingen.
Portfolio (74)
Duitsland, Nürnberg
... aan soepen, stoofschotels, sauzen en marinades om een subtiele en licht bloemige smaak te geven. Laurierblad is ook een belangrijk ingrediënt in traditionele kruidenmengsels zoals bouquet garni en herbes de Provence. Naast de culinaire toepassingen is laurierblad ook gebruikt vanwege de mogelijke gezondheidsvoordelen, waaronder ontstekingsremmende, antioxidante en antimicrobiële eigenschappen. Het is echter belangrijk op te merken dat laurierblad met mate moet worden gebruikt vanwege de sterke smaak.
Portfolio (186)
Duitsland, Bad Bramstedt
...De pure zoutsmaak van het onbewerkte zout versterkt de aroma's van zowel pittige als zoete of fruitige gerechten. Het grove zeezout kan zowel als ingrediënt tijdens het koken worden gebruikt als om je gerechten na te zouten. Voor het kruiden en verfijnen van sauzen, soepen, salades, stoofschotels, eiergerechten, groenten, vis en nog veel meer. Grove zeezout is de koning onder de zouten. Edel, natuurlijk en krachtig van smaak. Inhoud: 70,00 g Artikel-Nr: 103623...
Portfolio (89)
Duitsland, Straubenhardt
... Deze lepel uit de Economic Line is uitstekend geschikt voor het afschuimen van schuim of overtollig vet dat zich heeft gevormd bij bouillons, soepen of sauzen. Eveneens kan hij worden gebruikt voor het opscheppen van gerechten, zoals groenten, gefrituurd voedsel of gevulde pasta. Dit keukengerei is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. De perfecte mix van kwaliteit en design maakt het tot een...
Portfolio (98)
Duitsland, Pforzheim
...Wij bieden aan om uw merk/versie of idee te realiseren. Neem contact met ons op! Foodtruck, Start Up, Private Label, Eigen Merk, White Label, Biologisch, IFS, Dressing, Saus, Specerijen, Ontwikkeling, Soepen. Zelfs kleine batches voor Start Up bedrijven.
Portfolio (3)
Duitsland, Dissen
... gekookte, gepekelde producten, gekookte worsten en veel gemaksproducten, soepen, sauzen en snacks Intenso Pur® zonder Dextrose: speciaal ontwikkeld voor de productie van gedroogde worst en halfgedroogde producten. Intenso Pur® Bio: met zichtbare kruidendeeltjes en ingrediënten van gecertificeerde biologische boerderijen Voordelen in één oogopslag: Geen toevoeging van monosodiumglutamaat Geen gistextract Geen palmolie Geen kruiden (HVP) Geen declareerbare additieven Geen declareerbare allergenen (volgens Bijlage III FIC)...
Duitsland, Wasserburg
... alleen in de zak een vacuüm gecreëerd, maar in het hele compartiment, waardoor er geen drukverschillen op de voedselproducten worden uitgeoefend tijdens het creëren van het vacuüm. Voedsel met een hoog vochtgehalte en zelfs hele vloeistoffen (soepen, sauzen, enz.) kunnen op deze manier worden verwerkt. Zodra verzegeld aroma's, voedingsstoffen, vitamines evenals de celstructuur en voedingssappen...
Portfolio (12)
Duitsland, Kempten
...Deze culinaire specialiteit, traditioneel gemaakt van geroosterde, ontpitte pompoenpitten, is een genot en verrijkt salades, sauzen, soepen en desserts. Voor fijnproevers.
Portfolio (10)
Duitsland, Barsbüttel
...Specerijen gemengd volgens specificaties van klanten. 8 Standaardmengsels beschikbaar Vloeibare specerijen (voor soepen, sauzen en salades) Brown Cake specerij: Klassieke Duitse Braunkuchen Stollen specerij: Beroemde "Dresdner Stollen" Speculoos specerij: Klassieke Duitse specerij Honingcake specerij: Klassieke Duitse specerij Helgoland specerij: Klassieke Duitse specerij Peperkoek specerij: Klassieke Duitse kerstspecerij Knoflook: vloeibaar, speciaal voor salades, extreem geconcentreerde essentie Ui: vloeibaar, speciaal voor salades, extreem geconcentreerde essentie Salade kruiden: Voor salade...
Portfolio (10)
Duitsland, Bad Bentheim
... gebruikt is het vooral populair in de Italiaanse en Franse keuken. Basilicum en tomaat is een uitstekende combinatie. Sprenkel daarom eens wat over de tomatensoep. Verder doet dit groene heilige kruid het goed in soepen en sauzen, pesto’s, kaas, vis- en vleesgerechten en salades. Smaakt ook heerlijk op een uitsmijter. Zo laat mogelijk toevoegen is het advies om zoveel mogelijk de smaak te behouden." ...
Portfolio (549)
Duitsland, Buxtehude
...Broccolipoeder in rauwkostkwaliteit is een geweldige ingrediënt voor de dagelijkse groene smoothie en voor groentesappen. Broccolipoeder past ook uitstekend in het brooddeeg, in het deeg van rauwkostcrackers, in pannenkoekdeeg, in saladedressing, in soepen, broodbeleg of in groene sauzen. Broccolipoeder is rijk aan antioxidanten, waardevolle secundaire plantenstoffen, chlorofyl, bètacaroteen en hooggeconcentreerde mineralen en sporenelementen.
Portfolio (85)
Duitsland, Frankfurt Am Main
...Eencilinder zuigerdoseerder / vulinstallatie voor levensmiddelen tot 1200 verpakkingen/uur Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met bijpassende individuele afsluitventielen en producttank, tot 6 rijen voor het afvullen van levensmiddelen, waaronder: Sauzen, Soepen, Patés, Mosterd, Ketchup, Peperwortel, Pesto, Dressings Jam, Honing, Yoghurt, Kwark...
Portfolio (10)
...Traditionele Kokos-Pinda Saus (Maphraw Thaw) is heerlijk pittig, romig en vol pinda-smaak. Het is zo fantastisch en veelzijdig dat het in geen enkele keuken mag ontbreken. Bereidingsadvies: Kokos-Pinda Saus is perfect voor rijst-, noedel- of groentegerechten, als dressing voor verse salades en bowls, als kruidenmarinade in soepen en curry's, perfect als sataysaus, als dipsaus voor fingerfood of...
Portfolio (10)
Duitsland, Wasserburg Am Inn
...Onze hoogfunctionele creamers zijn een uitstekende basis voor uw soepen, sauzen en bakwaren. Ze zijn bruikbaar voor de productie van koude room, puddingen en bakmixen. Naast stabiliserende eigenschappen biedt onze Edifett®-lijn ook witmakende mogelijkheden. MEGGLE produceert een breed scala aan vetpoeders voor uw behoeften door emulsies op basis van eiwitten, plantaardige vetten en koolhydraten...
Portfolio (10)
Duitsland, Hamburg
...Maggi-blokjes zijn een populair kruidenproduct dat eind 19e eeuw in Zwitserland is ontstaan. Deze kleine, rechthoekige blokjes bestaan uit een combinatie van gedroogde groenten, zout, mononatriumglutamaat (MSG) en verschillende kruiden. Ze worden vaak gebruikt om de smaak van soepen, stoofschotels, sauzen en andere gerechten te verbeteren. Maggi-blokjes staan bekend om hun intense umami-smaak...
Bijpassende producten
Maggi Blokken 400G
Maggi Blokken 400G
Andere Producten
Paddenstoelen
Paddenstoelen
Portfolio (180)
Duitsland, Lüdenscheid
...Gebruik: Rijst, soepen, kalf- en varkensvlees, zoete sauzen, marinades, compote, glühwein/punch, bowl Gebruik nu onze "Cardamom met hele schil" als promotiemateriaal of give-away. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Graag bieden wij u onze producten ook aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
...Reactiearoma's (Process Flavors), bouillons en soepen in poeder- of pasta-vorm. Deze zijn ideaal om voedingsmiddelen zoals kant-en-klaar maaltijden, sauzen, enz. een kenmerkende smaak te geven. De reactiearoma's worden geproduceerd door gebruik te maken van de gecontroleerde Maillard-reactie van geselecteerde, hoogwaardige eiwitstoffen. De reactie wordt zo gecontroleerd dat verschillende...
Portfolio (19)
... overstroming van vloeistoffen en geen vervuiling. Een verscheidenheid aan vloeibare tot pasta-achtige voedingsmiddelen, zoals natuur- en fruityoghurt - ook tweelaags en met stukjes - kwarkgerechten, crème fraîche, smelt- en verse kaas, kant-en-klare sauzen, jam, honing en soepen. Droogsoepen, mueslimengsels, snoepgoed etc. kunnen met een speciale uitrusting worden verpakt. De standaardmodellen...
Portfolio (19)
Duitsland, Eresing
... - 15 % water en 5 % eiwitten. Het grootste deel bestaat uit Guaran, een langketen polysaccharide. Deze koolhydraatverbinding zorgt voor een zeer goede waterbinding. Zelfs de kleinste hoeveelheden Guarkernmehl zijn voldoende om water een taaie consistentie te geven. Gebruik: Voedsel: * Verdikkings- en gelvormingsmiddel * Vulmiddel * Bakwaren * Soepen en sauzen Cosmetica: * Verdikkingsmiddel in...
Portfolio (96)
Duitsland, Greven
...GEVRIJZINGSDROOGDE GROENTEN KRAAKVERS MET ELKE HAP, 365 DAGEN PER JAAR KLAAR VOOR GEBRUIK Kruidig, krachtig, vers, licht zoet of toch liever pittig? Groenten hebben vele facetten en ongeacht waar je interesse ligt: In ons portfolio vind je zeker de juiste ingrediënt voor jouw product, of het nu gaat om soepen & sauzen, dips & dressings of gewoon als gezonde snack. De oogstverse aroma van...
Portfolio (5)
Duitsland, München
...Vooral heldere schijven van uitstekende kwaliteit. Voorzichtig gedroogd, handgeplukt en handverpakt. In soepen en sauzen komt de volle smaak van de porcini tot zijn recht. Daarom brengt het de smaak van het ongerepte bos op uw tafel. De porcini is een van de meest gezochte paddenstoelen, zowel in de lokale als in de wereldkeuken. En dat is niet zonder reden; deze paddenstoel is gezegend met een...
Portfolio (28)
...Kruidenmix voor fruitige-milde curry gerechten, soepen en sauzen, lichtgekleurde vleessoorten. - Hela Curry Mahima 300g, Kruidenmix Kruidenmix voor fruitige-milde curry gerechten, curry soepen en sauzen, sint-jakobsschelpen, schelpdieren en schaaldieren, vis en lichtgekleurde vleessoorten. Zwaartegraad: + Zonder toevoegingen die op menu's moeten worden vermeld (volgens §9 van de "Zusatzstoff...
Portfolio (91)
Duitsland, Oyten
...Aromatisch biologisch kikkererwtenmeel van ongebrande kikkererwten. Bij het koken en bakken verrijkt biologisch kikkererwtenmeel diverse gerechten op een heerlijke manier. Het heeft een vaste plaats in de oosterse keuken en bindt ook soepen of sauzen ideaal. Voor de bereiding van pannenkoeken, pizzadeeg, burgers en als aanvulling in brood- en cakebeslag is kikkererwtenmeel een waardevolle...
Portfolio (42)
Duitsland, Düsseldorf
... voedingsmiddelen gebruikt. Deze omvatten desserts, ijs, milkshakes, gelatine, jam, marmelade, zuur groenten, soepen, sauzen, ketchup, mayonaise, ingeblikte vis, ingeblikt vlees, gebakken goederen, ingeblikt fruit en ingeblikte groenten.
Portfolio (3)
...Voor het verfijnen van groenten, soepen, sauzen, salades, vis-, gevogelte- en vleesgerechten. Ook geschikt als tafelzout. Ingrediënten: Zeezout met antiklontermiddel E536, korenbloembloemen 3-kleurig. Afmeting: ca. 46mm x 140mm Artikelnummer: 0702152gm80 Afmeting: ca. 46mm x 140mm Hoeveelheid / Inhoud: 80 g...
Portfolio (6)
BAM Packaging Consulting GmbH is een internationale leverancier van verpakkingsmaterialen en de experts voor standbodenbeutel en Doypacks voor de Europese markt.\nZe bestaat uit 3 bedrijfsgebieden:\n\nBAM Packaging Services\nBAM Packaging Materials\nBAM Packaging Production\n\nBAM Packaging Services\n\nVerpakkingsontwikkeling, ontwikkeling en inkoop van verpakkingssystemen. Implementatie van ideeë...
Portfolio (14)
Duitsland, Reutlingen
...Waterdichte deksel van roestvrij staal met afdichtlip. Voor het opslaan, transporteren, koken en regenereren. Ideaal voor soepen en sauzen - geen overstromingen meer! Geschikt voor gebruik in convectomaten. Toepassingsgebied tot +180 °C. Waterdichte deksel 1/3 Type: 135 Opmerking: Niet geschikt voor GN-containers, diepte 20 mm en 40 mm. Voor GN-containers 1/6 ook in transparante uitvoering beschikbaar. Vraag gerust aan! Art.Nr.: Waterdichte deksel 135: 84 08 01 04...
Portfolio (24)
Duitsland, Hamburg
... om stoofgerechten, soepen, rijstgerechten, sauzen en stoofschotels op te warmen. Op de scherpte-schaal van 1 - 10 bereikt cayenne een scherptegraad van 7 - 8. Ingrediënten: Cayennepeper Opmerking voor allergieën: Kan sporen van noten, pinda's, sesam, mosterd en selderij bevatten. Inhoud: 40 g in blikken doos...
Portfolio (24)
Duitsland, Wörrstadt
...Lecker's Bio Maïszetmeel is geschikt voor het binden van soepen en sauzen, evenals voor de bereiding van verschillende bakwaren en desserts. Ingrediënten: Maïszetmeel* *= uit gecontroleerde biologische teelt Allergenen: geen aanwezig Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Duitsland, Hamburg
... vleesextract voor het verfijnen van soepen, sauzen of fonds. Afhankelijk van de smaak en hoeveelheid van het gerecht is al een mespuntje vleesextract voldoende. Rundvleesextract werd uitgevonden door de Duitse chemicus Justus von Liebig (1803-1873) om het vleesoverschot in Uruguay en Argentinië te benutten. Justus von Liebig ontwikkelde een methode waarmee het mogelijk was om uit het niet-verwerkte spiervlees een extract te winnen, waarin de waardevolste voedingsstoffen behouden bleven. Liebig's vleesextract is tegenwoordig een geheime tip van professionele en hobbykoks. Sommige...
Portfolio (14)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play