Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
... appellatie. De persistentie in de mond is lang en onthult een perfect gebalanceerde afdronk. GERECHTEN EN WIJN Serveer op een temperatuur van ongeveer 16°C bij bloedworst met aardappelpuree, een varkenswang in rode wijn of een gebakken konijn met uien. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat...
Portfolio (60)
Portugal, Santarém
...De rijstbloedworst van Monte Safira is een traditionele Portugese bloedworst die de rijke culinaire erfgoed van de Ribatejo-regio belichaamt. Gemaakt met de beste nationale vleeswaren, is deze delicatesse doordrenkt met rijst en perfect gekruid, wat een unieke smaakervaring biedt die zowel hartig als bevredigend is. Het traditionele rookproces met kurk hout geeft een onderscheidende aroma en...
Portfolio (14)
Spanje, Malaga
...Intense smaak; het is een kroket met persoonlijkheid. Voor schatzoekers, een echte snack voor fijnproevers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak. Vlees Varkensvlees met Palo Cortado wijn Gemengd vleesstoofpot Kip met Montilla wijn Bloedworst Spek en dadels Vis Kabeljauw Tonijn Gerookte zalm Scampi Parmentier octopus Vegetarisch Spinazie met walnoten en cashewnoten Ratatouille 48/50 eenheden/ kilo CATEGORIE: Kroketten...
Portfolio (29)
Spanje, Montcada i Reixac-Barcelona
...Varkenskop Zwarte Stier Witte Stier Boon Butifarra Leverpastei Boeren Butifarra Cular Butifarra Zwarte Butifarra Catalaanse Cular Sant Roc Eieren Butifarra Bloedworst Witte Butifarra Malagueño Chorizo...
Portfolio (28)
België, Lokeren
...De voedingsindustrie verwerkt bijna alle ingewanden van runderen. De dunne darm (of runderrunner) wordt voornamelijk gebruikt om saveloys (cervelas), bloedworst en gedroogde worsten te maken. Een andere veelgebruikte darm is de runderen bung-cap, die wordt gebruikt voor het produceren van hamworst (spam), kalfsworst, bloedworst en gedroogde worst.
Bijpassende producten
Rundvlees
Rundvlees
Andere Producten
Schapen
Schapen
Portfolio (6)
Frankrijk, Wissous
Frankrijk, Soreze
... met thee, gedroogde eendenborst, ravioli, gnocchi, gedroogde bloedworst, bosbessenmuffins... Alle recepten zijn geïllustreerd en stap voor stap gedetailleerd. REF:LIXTVPYF Hoofdmateriaal:papier Breedte:21 cm Hoogte:21 cm Dikte:1 cm Netto gewicht:355 g...
Portfolio (195)
Frankrijk, Malataverne
...Een appelmoes is een fruitpuree die bestaat uit gekookte of verse appels en eventueel een beetje suiker of kaneel. In Frankrijk is appelmoes een dessert, terwijl het in Noord- en Oost-Europa of Amerika vaak als bijgerecht bij vlees wordt geserveerd. In België en Nederland wordt het ook als bijgerecht geserveerd, vooral bij bloedworst of kip.
Portfolio (188)
Frankrijk, Mietesheim
...De Violette Mosterd met Druivenmost is uniek dankzij een prachtige paarse kleur en een ongeëvenaarde smaak, zowel fruitig als subtiel pittig. De ongeëvenaarde paarse kleur is te danken aan de toevoeging van geperste rode druiven in most die in de mosterd is verwerkt. Heerlijk als begeleiding bij eendenvlees, gevogelte, bloedworst, varkensvlees… Ingrediënten: Rode druivenmost (64%), mosterdzaad, water, alcoholazijn, zout, specerijen. Bevat: sulfieten. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Auxerre
... wijn cannelloni met lamsvlees, bisonstoofpot, hamburger, ossenstaart met tomaat, quiche met bloedworst en appels, steak frites Vinificatie De vinificatietechnieken van het Domaine combineren de modernste processen met het respect voor een bepaalde traditie van Bordeaux. De fermentatie vindt plaats in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Verpakking: Karton van 6 flessen van 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Jaargang: 2001 Druivensoort: Sémillon Cultuur: Verantwoorde teelt Label: Appellation d'Origine Contrôlée Referenties: Gouden medaille...
Portfolio (190)
Frankrijk, Copponex
... Karaktervolle appel, de Grijze Reinette uit Canada verrast de smaakpapillen met zijn perfect gebalanceerde, licht zoete en zure smaken. Zijn onregelmatige vorm en bronzen kleur geven hem een rustieke uitstraling. Zijn ruwe schil bedekt een knapperig, geurend vruchtvlees, een beetje zuur en licht zoet. De Grijze Reinette uit Canada is heerlijk om zo te eten, maar vooral perfect voor koken en bakken. Hij komt bijzonder goed tot zijn recht in zoet-hartige gerechten, zoals de taart met bloedworst en appels.
Portfolio (19)
Frankrijk, Auros
... met ham uit Bayonne, chorizo in natuurlijke darm met zijn bloem, perchesausage, opgerolde buik (Franse pancetta) en platte buik. We maken ook gekookte charcuterie: huisgemaakte knoflookworst, Baskische paté met Espelette-peper, onze beroemde grootmoeders paté (met cognac, crème fraîche en kleine champignons), gekookte ham, Béarnaise vleesbloedworst, galabar bloedworst en vleesbrasse bloedworst, en terrine van varkenspoot. Bovendien produceren we gemarineerde vleessoorten om te grillen, zoals onze beroemde grillham op Lomo wijze en verse worsten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Carquefou
...Vers verpakt vlees: - Chipolata's naturel X6 - Chipolata's 2X2 Snijdbaar - Worstjes X4 - Gerookte worstjes X2 - Frankfurter worstjes X4 - Worstjes 2X1 Snijdbaar - Witte bloedworst X2 - Zwarte bloedworst X2 - Natuurlijke spekblokjes - Gerookte spekblokjes - Ham met bot X3 plakken - Gerookte grillham X2 plakken - Gekookt gebraad plak - Ham uit Vendée X4 plakken - Leverpastei plak - Boerenpaté plak - Pastei in korst X2 - Hoofdpastei plak...
Spanje, Peligros
Productos Ruca werd opgericht in 1948 in de stad Granada als resultaat van de samenwerking tussen verschillende leden van de families Martín Molina en Rubio Casero. We begonnen onze activiteiten als leveranciers van kruiden en specerijen voor de traditionele "MATANZA" van het varken in huiselijke kring, en geleidelijk hebben we ons gespecialiseerd in de productie van "CONDIMENTOS PREPARADOS" voor...
Duitsland, Mechelgrün
... glazen - Leverworst - Bloedworst - Braadworst - Jachtworst - Mettworst - Peperworst - Braadworstmengsel Voor biologische markten en slagerijen werken we ook op heel speciale wensen en uw bestelling. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.
Portfolio (2)
Frankrijk, Castelnaudary
... terroir in de schijnwerpers te zetten. Foie gras, bloedworst, eendenborst... Maar vooral, onze beroemde cassoulet, bereid volgens de familiale traditie met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale producenten. Wij zijn beschikbaar voor verdere informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" staat de familie centraal in onze conserverie en zijn we trots om onze passie voor de gastronomie van het Zuidwesten met u te delen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (37)
Spanje, Cuéllar, Segovia
... uitgevoerd: chorizo, salchichón, bloedworst, enz. Op een dag besloten we een stap verder te gaan en ons product op de markt te brengen. Als onze vrienden en familie dol waren op onze vleeswaren, waarom zouden we dan niet zo'n natuurlijk en heerlijk product aan anderen aanbieden?
België, Aubel
Sinds 1963 bieden wij een compleet assortiment van smakelijke vleeswaren, beroemd om hun unieke smaak en het vakmanschap van onze meester-vleeshouwers. Van ham tot bloedworst, via patés en rauwe producten, bestaat ons assortiment vandaag de dag uit in totaal 9 grote families die steeds rijker worden aan smaak! Het resultaat van een familiair en ambachtelijk vakmanschap, onze vleeswaren zijn...
België, Villers la Ville
La Maison Courtain biedt u een breed scala aan producten: mini-worstjes, kleine witte bloedworst, kruidenmarinade, een sandwichservice, een kaaswinkel en cateringgerechten.
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
België, Vaux-Sur-Sure
...Gelegen in Vaux-sur-Sûre, in het hart van de Belgische Ardennen, tussen Bastogne en Neufchâteau, is Hartman een waar centrum voor gerenommeerde charcuterie. Al meerdere generaties zijn de vestigingen Hartman gespecialiseerd in het ontbenen en snijden van varkens. Er worden tal van producten bereid: "De Delicatesse van de Sûre", rauwe ham, gedroogd en licht gerookt, vervaardigd volgens ambachtelijke methode. Maar ook gekookte hammen, worstjes, paté, bloedworst, hoofdkaas,...
Spanje, Vallecas
Wil je snel, gemakkelijk en veilig online vlees kopen? Bij Discarlux zijn we gespecialiseerd in de verkoop van vlees van de beste kwaliteit. We zijn experts in rundvlees van nationale en Europese dieren. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om online gourmetvlees te kopen. Als je online vlees wilt tegen de beste prijs en kwaliteit, kijk dan eens in onze online winkel. We hebben de beste producten: ribeye van rund en koe, ossenhaas van koe, rundvleesburgers, cecina, chorizo, bloedworst en nog veel meer. Discarlux, jouw vertrouwde website voor de verkoop van vlees aan huis.
België, Tienen
... durums, de oliën en vetten, de spiesen in een gevarieerd assortiment, de frieten (vers, voorgebakken of diepvries), de geschilde of ongeschilde aardappelen, de gehaktballen, bloedworst, jagers, hamlappen, vol-au-vent, carbonnades, goulash, boeuf bourguignon. Alle disposables: schaaltjes, papier, PVC-verpakkingen, aluminium, karton, bestek, tafelkleden, servetten en nog veel meer. De diverse dranken van elk merk.
Wij zijn een klein familiebedrijf dat zich richt op de fokkerij van Iberische varkens en de productie van hun producten. Altijd hebben we, wanneer de winter aanbrak, onze eigen slacht uitgevoerd: chorizo, salchichón, bloedworst, enz. Op een dag besloten we een stap verder te gaan en ons product op de markt te brengen. Als onze vrienden en familie dol zijn op al onze vleeswaren, waarom zouden we...
België, Houthalen-Helchteren
Producten van Buva Vleeswaren: Ambachtelijk vervaardigde gebakken paté van puur varkensvlees. Gebakken kippenpaté met enkel kippenlevertjes en kippenvlees. Gevogelte paté met Peper enkel vervaardigd uit kippenvlees. Vleesbrood Natuur. Vleesbrood Provencaal. Kippenvleesbrood Natuur. Kippenvleesbrood Provencaal. Bloedworst. Barbecueworsten.
Frankrijk, Sceaux Sur Huisne
Sinds 1966 is het bedrijf Bahier een erkende speler op de markt van de Vleeswaren. N°1 in Frankrijk op de markt van witte en zwarte bloedworst, en n°2 op de markt van rillettes. Bahier is voortdurend innoveren en biedt vandaag de dag 5 productfamilies aan: Bloedworsten, Rillettes, Varkensvleesproducten, Afkomstige van ingewanden en Gevogelteproducten. Franse fabrikant van rillettes.
Het bedrijf Les salaisons du Pont d’Amour is gespecialiseerd in kazen en vleeswaren. Het biedt een breed scala aan producten aan: Ardenner ham, Ardenner noten, worst, Ardenner nek, Ardenner pijpen, Ardenner worst, spek, ham met bot, paté, bacon, hamshank, bloedworst, cervelas, Parijse worst, hamworst, gehaktbrood, gehaktballen, gevulde borst,...
Frankrijk, MONTREUIL BELLAY
Producent van andouillettes voor supermarkten, RHD, horeca, groothandels, inkoopcentrales. Fabrikant van andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel en andouillettes Champenoises van puur varkensvlees. Andouilles van het land 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Andouilles La Saumuroise 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Fabrikant van traditionele witte bloedworst, extra magere worstwaren vacuüm verpakt. Andouillettes au Saumur Champigny vacuüm verpakt. Producent van vleeswaren voor supermarkten, RHD...
België, Liege
La Vielle Abbaye is gespecialiseerd in fijne charcuterie. Ze biedt een breed scala aan producten aan: bloedworst, sambas, patés, kalfshoofd, hammen, saucissons, gehaktbrood, gezouten vlees, zuurkool, Italiaanse specialiteiten, Gaumaises, Spaanse specialiteiten, varkensoortjes, varkenspootjes, hoofdkaas, groentegelatine, seizoensproducten (gevulde eend, witte bloedworst met noten, gevulde gevogelte, gevulde parelhoen, zwarte bloedworst met appels, gevulde big, witte bloedworst met rozijnen of kool,…), ballen, chorizo, filet americain, parmaham, geroosterd rosbief,…...
België, Bruxelles
Ardenia SA is gespecialiseerd in ambachtelijke Belgische charcuterie. Bij ons vindt u allerlei soorten witte en zwarte bloedworst, zelfs bloedworst met noten, abrikozen, rozijnen, paddenstoelen, kool en truffels. Onze charcuterie wordt ambachtelijk bereid met de grootste zorg, met inachtneming van de strengste kwaliteitsnormen. Ardenia is uw garantie voor service en kwaliteit in de specialiteit van ambachtelijke Belgische charcuterie (bloedworst, hoofdkaas, hoofdkaas Breughel, kalfshoofd, kip kap, Ardenner paté,…)...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play