Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
... appellatie. De persistentie in de mond is lang en onthult een perfect gebalanceerde afdronk. GERECHTEN EN WIJN Serveer op een temperatuur van ongeveer 16°C bij bloedworst met aardappelpuree, een varkenswang in rode wijn of een gebakken konijn met uien. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat...
Portfolio (60)
Frankrijk, Wissous
Frankrijk, Soreze
... met thee, gedroogde eendenborst, ravioli, gnocchi, gedroogde bloedworst, bosbessenmuffins... Alle recepten zijn geïllustreerd en stap voor stap gedetailleerd. REF:LIXTVPYF Hoofdmateriaal:papier Breedte:21 cm Hoogte:21 cm Dikte:1 cm Netto gewicht:355 g...
Portfolio (195)
Frankrijk, Malataverne
...Een appelmoes is een fruitpuree die bestaat uit gekookte of verse appels en eventueel een beetje suiker of kaneel. In Frankrijk is appelmoes een dessert, terwijl het in Noord- en Oost-Europa of Amerika vaak als bijgerecht bij vlees wordt geserveerd. In België en Nederland wordt het ook als bijgerecht geserveerd, vooral bij bloedworst of kip.
Portfolio (188)
Frankrijk, Mietesheim
...De Violette Mosterd met Druivenmost is uniek dankzij een prachtige paarse kleur en een ongeëvenaarde smaak, zowel fruitig als subtiel pittig. De ongeëvenaarde paarse kleur is te danken aan de toevoeging van geperste rode druiven in most die in de mosterd is verwerkt. Heerlijk als begeleiding bij eendenvlees, gevogelte, bloedworst, varkensvlees… Ingrediënten: Rode druivenmost (64%), mosterdzaad, water, alcoholazijn, zout, specerijen. Bevat: sulfieten. Ook verkrijgbaar in een emmer van 1,1 kg.
Portfolio (80)
Frankrijk, Auxerre
... wijn cannelloni met lamsvlees, bisonstoofpot, hamburger, ossenstaart met tomaat, quiche met bloedworst en appels, steak frites Vinificatie De vinificatietechnieken van het Domaine combineren de modernste processen met het respect voor een bepaalde traditie van Bordeaux. De fermentatie vindt plaats in thermoregulatieve roestvrijstalen tanks Verpakking: Karton van 6 flessen van 50cl Domaine: Les Grands Châteaux de France Appellation: Cadillac-Côtes de Bordeaux Jaargang: 2001 Druivensoort: Sémillon Cultuur: Verantwoorde teelt Label: Appellation d'Origine Contrôlée Referenties: Gouden medaille...
Portfolio (190)
Frankrijk, Copponex
... Karaktervolle appel, de Grijze Reinette uit Canada verrast de smaakpapillen met zijn perfect gebalanceerde, licht zoete en zure smaken. Zijn onregelmatige vorm en bronzen kleur geven hem een rustieke uitstraling. Zijn ruwe schil bedekt een knapperig, geurend vruchtvlees, een beetje zuur en licht zoet. De Grijze Reinette uit Canada is heerlijk om zo te eten, maar vooral perfect voor koken en bakken. Hij komt bijzonder goed tot zijn recht in zoet-hartige gerechten, zoals de taart met bloedworst en appels.
Portfolio (19)
Frankrijk, Auros
... met ham uit Bayonne, chorizo in natuurlijke darm met zijn bloem, perchesausage, opgerolde buik (Franse pancetta) en platte buik. We maken ook gekookte charcuterie: huisgemaakte knoflookworst, Baskische paté met Espelette-peper, onze beroemde grootmoeders paté (met cognac, crème fraîche en kleine champignons), gekookte ham, Béarnaise vleesbloedworst, galabar bloedworst en vleesbrasse bloedworst, en terrine van varkenspoot. Bovendien produceren we gemarineerde vleessoorten om te grillen, zoals onze beroemde grillham op Lomo wijze en verse worsten.
Portfolio (31)
Frankrijk, Carquefou
...Vers verpakt vlees: - Chipolata's naturel X6 - Chipolata's 2X2 Snijdbaar - Worstjes X4 - Gerookte worstjes X2 - Frankfurter worstjes X4 - Worstjes 2X1 Snijdbaar - Witte bloedworst X2 - Zwarte bloedworst X2 - Natuurlijke spekblokjes - Gerookte spekblokjes - Ham met bot X3 plakken - Gerookte grillham X2 plakken - Gekookt gebraad plak - Ham uit Vendée X4 plakken - Leverpastei plak - Boerenpaté plak - Pastei in korst X2 - Hoofdpastei plak...
Frankrijk, Castelnaudary
... terroir in de schijnwerpers te zetten. Foie gras, bloedworst, eendenborst... Maar vooral, onze beroemde cassoulet, bereid volgens de familiale traditie met witte bonen uit Castelnaudary en vlees van regionale producenten. Wij zijn beschikbaar voor verdere informatie over onze producten. Bij "Le Coustelous" staat de familie centraal in onze conserverie en zijn we trots om onze passie voor de gastronomie van het Zuidwesten met u te delen. Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen!
Portfolio (37)
Frankrijk, Saint-Jean-Le-Vieux
... (Baskische pâté, Baskische pâté met Espelette-peper, landelijke pâté, rillettes, hure, Baskische bloedworst, confitworst en confit van varkensvlees Ibaïona) en wild (terrines van haas, terrines van wild zwijn en salmis van palombe). Tot slot produceert charcuterie Mayté onmisbare Baskische recepten zoals axoa, piperade en Baskische pens, evenals recepten zoals cassoulet of boeuf bourguignon.
Frankrijk, Sceaux Sur Huisne
Sinds 1966 is het bedrijf Bahier een erkende speler op de markt van de Vleeswaren. N°1 in Frankrijk op de markt van witte en zwarte bloedworst, en n°2 op de markt van rillettes. Bahier is voortdurend innoveren en biedt vandaag de dag 5 productfamilies aan: Bloedworsten, Rillettes, Varkensvleesproducten, Afkomstige van ingewanden en Gevogelteproducten. Franse fabrikant van rillettes.
Frankrijk, MONTREUIL BELLAY
Producent van andouillettes voor supermarkten, RHD, horeca, groothandels, inkoopcentrales. Fabrikant van andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel en andouillettes Champenoises van puur varkensvlees. Andouilles van het land 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Andouilles La Saumuroise 100% varkensvlees vacuüm verpakt. Fabrikant van traditionele witte bloedworst, extra magere worstwaren vacuüm verpakt. Andouillettes au Saumur Champigny vacuüm verpakt. Producent van vleeswaren voor supermarkten, RHD...
Frankrijk, Servas
...Onze inzet is gebaseerd op drie pijlers: de strenge selectie van onze leveranciers en grondstoffen, de traceerbaarheid van de producten en ons industriële vakmanschap. Onze producten zijn rechtstreeks geïnspireerd op de recepten uit de regio Bresse en worden gemaakt met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. We produceren hammen, zwarte en witte bloedworst, en tal van charcuterieproducten zoals kopvlees, Bressan civiers, Lyonse kookworst en andouillettes.
Frankrijk, Vibraye
Charcuterie FASSIER maakt gebruik van producten die zijn vervaardigd met respect voor de beste charcuterietraditie. Leiders in producten: superieure ham gekookt in Jasnières-wijn, knoflookworst gerookt met beukenhout, superieure gekookte en handgevormde ham, zwarte bloedworst met gebakken uien.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play