... de productie van deze Merlot. Alles wordt in het werk gesteld om u een kwalitatieve wijn te garanderen die de typiciteit van zijn druivensoort respecteert.
DÉGUSTATION
Robe: intense rode kleur met paarse reflecties.
Nez: expressief met tonen van geconserveerd rood fruit.
Bouche: genereus, rond en vol van aroma's van vers fruit met een vleugje zachte specerijen.
Een Merlot die naar meer smaakt!
ACCORDS METS & VINS
De Star Merlot past perfect bij een bord met charcuterie, gegrild vlees, witte vleesgerechten in saus, fish and chips en karaktervolle kazen.
...De 100% lokale cadeaubox.
De box bevat: 3 Popines met charcuterie (waaronder saucisson, lonzo, noot van ham, coppa of gedroogd Aubrac rundvlees) en een fles Petit Pont rood (Pays d'Oc).
De Popines: Charcuterie zonder nitrieten, in plakken gesneden en vacuüm verpakt in een 100% recycleerbaar glazen potje. 3 unieke ingrediënten: vlees, Guérande zout en Kampot IGP peper. Zonder conserveermiddelen...
...Heldere koraalroze neigend naar zalm. Verse en zoete aroma's van rode appel, kers en watermeloen. Zachte smaak, snel, zeer aangenaam en met een aanhoudende bubbel.
Druivensoort: Glera
Gebied: Venetië
Typologie: Mousserende wijn...
...Een goed bereid stuk vlees kan geserveerd worden met een rode wijn met een intense smaak.
Daarom kun je veilig kiezen voor een Cabernet Sauvignon of een Merlot.
Natuurlijk kun je creatief zijn en proberen rundvlees met andere wijnen te serveren, afhankelijk van de kruiden en specerijen die je gebruikt.
Op deze manier benadruk je nog meer de smaak en sappigheid van het Carpathian Beef.
... nu gaat om Bordeaux, Bourgogne of wijnen uit andere regio's, elke rode wijn drukt de unieke kenmerken van zijn terroir uit. Genoten met rood vlees, stoofschotels of gerijpte kazen, is rode wijn de perfecte keuze om rijke en gastronomische maaltijden te begeleiden.
...Deze rode wijn, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, wordt geproduceerd in de Italiaanse regio Oltrepòpavese. Met een inhoud van 75 cl is deze wijn een heerlijke mix van Barbera-, Croatina- en Uva Rara-druiven. Hij heeft een geur van rijp fruit en een zoete, fruitige smaak. Perfect om te genieten bij rood vlees, kazen of desserts.
...Het heeft complexe aroma's, met zoete rijpe
vruchten, hartige aardse tonen, en kruiden van
stelen en eikenhout. De smaak toont pruimen en
donkere kersen naast bramenachtige bessen,
anijs en kaneel. Het fruit is omhuld met
soepel tannines, wat ervoor zorgt dat deze wijn
mooi zal rijpen in de komende jaren. Zoals al
onze wijnen, is deze Pinot Noir geteeld in
premium wijngaarden uit de wereldberoemde
Marlborough-regio van Nieuw-Zeeland. Perfect
met BBQ-vlees, nootachtige kazen en
champignon gerechten.
...knoflook, oregano en conserveermiddelen, witte wijn, ingepakt in natuurlijke darm.
Nettogewicht: 0,350 gr.
Verzend- en transportvoorwaarden: Bij kamertemperatuur zijn er geen beperkingen. Als het vacuüm verpakt is, bij een temperatuur onder de 5ºC. Voor consumptie is de aanbevolen temperatuur 15º-18ºC.
Productieproces: Selecteren, malen, kneden, inpakken, rijpen, snijden en verpakken.
Ingrediënten: Mager Iberisch Varkensvlees, Paprika D.O la Vera (Cáceres), zout, knoflook, oregano en conserveermiddelen.
Nettogewicht: 0,350 gr.
... knapperige textuur, biedt dit zeezout van hoge kwaliteit de perfecte basis voor onze creatie.
Kwaliteitsrode Wijn: De infusie van rode wijn voegt een aromatische diepte toe, waardoor een symfonie van smaken in elk zoutkorreltje ontstaat.
Verse Sjalotten: De zorgvuldig geselecteerde sjalotten brengen een heerlijke subtiele uiensmaak in deze mix.
Aanbevolen Gebruik:
Gegrild Vlees: Strooi royaal over je steaks, gegrild vlees en gevogelte voor een explosie van smaken.
Gourmet Salades: Voeg een snufje toe om de smaak van je salades te versterken.
Referentie:SEL0016...
...opent met tonen van rijpe witte vruchten en citrusvruchten, met florale en minerale accenten.
In de mond is het romig en smaakvol, met een delicate en diepe zuurheid. Na een explosie van florale aroma's komt er een mooie, aanhoudende afdronk. Veel intensiteit en levendigheid, maar zonder agressiviteit voor dit elegante alternatief voor alcoholische wijn. Het past ideaal bij wit vlees, evenals bij vis- en zeevruchtgerechten.
...Intense smaak; het is een kroket met persoonlijkheid.
Voor schatzoekers, een echte snack voor fijnproevers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak.
Vlees
Varkensvlees met Palo Cortado wijn
Gemengd vleesstoofpot
Kip met Montilla wijn
Bloedworst
Spek en dadels
Vis
Kabeljauw
Tonijn
Gerookte zalm
Scampi
Parmentier octopus
Vegetarisch
Spinazie met walnoten en cashewnoten
Ratatouille
48/50 eenheden/ kilo
CATEGORIE: Kroketten...
... gebruik bij gegrild vlees."
2015 : Gouden Medaille Concours de Lyon 2019
"Mooie diep robijnrode kleur. Diepe neus, bloemige tonen en kleine rode vruchten. In de mond een soepele, sappige Bordeaux, met de nadruk op het fruit.
... eigen persoonlijkheid, fris en tegelijkertijd zoet, en zeer gemakkelijk te drinken.
Productie: Jonge wijn van het jaar, gemacereerd met extracten van druivenschil, kers, framboos en passievrucht.
Klimaat: Extreem continentaal klimaat met lange en koude winters, warme zomers met een groot temperatuurcontrast tussen dag en nacht, en zeer korte tussenliggende seizoenen.
...Kleur: een aantrekkelijke robijnrode wijn met een lichte bakstenen rand.
- Aroma's: intense aroma's, zo complex dat het alle typische eikenhoutrijping noten in harmonie combineert met de rijpe fruittonen.
- Mond: smakelijk en elegant in de mond. Rijke fruitexpressie met zeer rijp fruit en zoete tannines die in balans zijn met de geroosterde noten van de houtrijping. Een ronde, gestructureerde wijn met een lange afdronk, perfect om te combineren met rood vlees en oude kaas.
...Terroir: Klei-grindachtige bodem op schisten
Situatie: Haut layon
Vinificatie
De alcoholische fermentatie en de rijping worden gedurende een jaar in vaten uitgevoerd.
Proeven tussen 10 en 12°C
Oog: Geel
Neus: Fruitig, compote, abrikozen
Mond: Aroma's van gele vruchten en tonen van gekonfijte vruchten
Bewaarpotentieel: 5 jaar
Evenwicht: Droog
Wijn-spijs combinaties: Vis in saus,
jakobsschelpen, wit vlees en harde kazen.
Lotte à l’américaine, kreeft met room en kip met witte saus.
Snoei: Dubbele Guyot
Hoogte: 100 tot 120 m...
...granaatintensiteit. Fijne neus, delicate aroma's van rode vruchten, cassis en kruisbes. Aangename en evenwichtige structuur.
COMBINATIE GERECHT/WIJN: Charcuterie, rood vlees, milde kazen.
DIENSTTEMPERATUUR: Tussen 15 en 17°C.
Doos van 6 flessen van 75cl...
... thermoreguleerd rond 16-18°C.
PROEFNOTITIES
Mooie lichtroze kleur, frisse fruitige smaak. Verfijnd en delicaat in de mond, een goed jaar. Een gastronomische wijn.
U zult onze Bandol rosé wijn bijzonder waarderen bij vis, gegrild vlees, bouillabaisse, gevogelte… Of als aperitief.
Geserveerd op ongeveer 13°C...
...Casta Loureiro
Citrusgele kleur en citrusaroma's met florale tonen. Fris met een harmonieuze smaak. Gebalanceerde zuurgraad.
Uitstekend om te combineren met lichte gerechten, aperitief, visgerechten, wit vlees en zeevruchten.
Serveren bij 8ºC tot 10ºC.
12% vol. 750ml...
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen.
GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen
DIENST: 18-20°C
BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
...Prijs: €16,99 (inclusief BTW tegen het geldende tarief)
Benaming: Vinho Verde DOC
Oogst: 2017
Alcoholpercentage: 13 % vol.
Beschrijving: Het heeft een lichte strogele kleur, met aroma's van citrusvruchten en subtiele specerijen... die ons doen denken aan verre landen... vanille en kaneel... Het is een complexe wijn, met een goede mondstructuur, persistent en met veel plezier om van te genieten.
Harmonisaties: Uitstekend om te combineren met gerechten van wit vlees, zoals kip en eend, gebakken vis en intense kazen. Het moet geserveerd worden tussen 10 en 12°C.
...De Chianti Classico Riserva van Rocca Delle Macie is geboren tegelijk met de wijnmakerij. Vandaag de dag is deze Italiaanse wijn een van de must-haves van de Toscaanse wijngaard.
Verouderd in Franse eiken vaten gedurende twee jaar, is deze Chianti enkele maanden in de fles verfijnd.
Met een robijnrode kleur kenmerkt de cuvée zich door een mooie levendigheid die het karakter en de frisheid van de terroir weerspiegelt. Hij is vol van aroma's van kers en viooltje.
Deze Chianti Classico Riserva zal zeker goed passen bij alle soorten vlees en pasta.
... vlees
Bewaring: 2 jaar
Vinificatie:
Directe persing. Most snel gekoeld om de aroma's te behouden. Natuurlijke bezinking bij koude. Vinificatie in tank bij 16°C voor optimale frisheid en fruitigheid. Rijping op fijne droesem tot aan de botteling.
...Neus
complexe palette van kruidige en zoethoutaroma's met een vleugje branding
Mond
zachte aanzet, fruitig, een kleine houtachtige toets, elegante tannines, charmant
Wijn-spijs combinatie rood vlees, wit vlees, kaas
Vinificatie 25 dagen schilweking met temperatuurcontrole, 14 maanden 100% in vaten
Oog:intense granaatrode kleur
Advies van de wijnmaker:serveren tussen 16 en 18°C
Alcoholpercentage:13,5%
Bewaarpotentieel:14 jaar
Verpakking:doos van 6 flessen van 75cl
Domein:Château Prieuré-Lichine
Appellatie:Margaux
Oogstjaar:2014
Teelt:Verantwoorde teelt
Label:Appellation d'Origine Contrôlée...