Slowakije, Košice
... indruk maken op kaasliefhebbers en culinaire enthousiastelingen alike. Deze kaas is niet alleen heerlijk, maar ook een gezonde keuze, gemaakt van melk van hoge kwaliteit en vrij van kunstmatige toevoegingen. Het is een geweldige bron van calcium en eiwitten, waardoor het een uitstekende keuze is voor degenen die een uitgebalanceerd dieet willen behouden. Of u nu een diner organiseert of gewoon geniet van een rustige maaltijd thuis, Tami-tatranský cheese balkan type 200g zal zeker uw eetervaring verbeteren.
Portfolio (105)
Bulgarije, Veliko Tarnovo
... gemakkelijk bereiden wanneer je maar wilt. Deze smaak, waarbij dunne deeg bedekt is met heerlijke feta kaas en veel cheddar kaas en in de oven gebakken, laat een onvergetelijke smaak op de tong achter. De bevroren pita van Dalya brengt praktisch gemak en traditionele smaak samen. Bereid met de vaardigheid van ervaren handen, biedt deze pita een praktische oplossing voor jouw smaakvolle momenten.
Portfolio (24)
Italië, Bagnolo In Piano
... worden gemaakt in een breed scala aan hoogtes. Alle dispensers worden vervolgens geleverd met een uitgebreid assortiment doseerdoppen, van de traditionele strooideksels tot innovatieve varianten met kleppen, afdichtingen of eenvoudige sluitingen. We kunnen u de meest geschikte dop voor uw product aanbieden. Om een duidelijke zichtbaarheid van uw product in de container te krijgen of voor een elegantere verpakking, kunnen we ook de Kristall dispenserlijn aanbieden die een ontwerp met een transparant glaseffect combineert met praktische verpakking.
Portfolio (5)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
... harmonie, rond en verleidelijk. Het palet onthult geroosterde en vanilleachtige smaken, vermengd met kleine zwarte vruchten. GERECHTEN EN WIJN Serveer rond 15°C bij een geroosterde konijn, een gegrilde entrecôte of bloedworst met gebakken appels. Het zal ook perfect passen bij kaas zoals Délice de Bourgogne of een Tomme de Montagne. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat...
Portfolio (60)
Spanje, Malaga
...Van mini-quiches voor een hapje tot grotere om te delen, bij Preco Food maken we ze met een krokante boterbasis en gevuld met natuurlijke en verse, altijd en alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Caprese (verse tomaat, basilicum en Edammer kaas) Kaas, uien en spek Verse spinazie en geitenkaas Ham en kaas Kaas en uien CATEGORIE: Quiches...
Portfolio (29)
Nederland, Julianadorp
...Een Franse stijl gebakken zuurdesem broodstok gecombineerd met de originele saffraan kaas van de boerderij. Deze combinatie creëert een heerlijk smakelijke broodstaaf met een volledig traditionele oorsprong. Om Pain fromager safrané te maken, mengt de bakker de in kleine stukjes gesneden saffraan kaas met het deeg dat 24 uur heeft gerezen. De bakker vormt vervolgens de saffraan kaasstokken en...
Portfolio (15)
Italië, Fidenza
...De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met een delicate smaak. In deze versie wordt het gekookt met aroma's en specerijen voor een alternatieve smaak in vergelijking met de traditionele.
Portfolio (54)
Italië, Radicofani
... getest. Tijdens de verwerking van de melk wordt Lactase toegevoegd, een specifiek enzym dat niet actief is bij mensen met intolerantie. De kazen behouden echter dezelfde kenmerken van 'smaken' en bieden een onveranderlijke zachtheid en mildheid in vergelijking met de andere traditionele lijnen die velen kennen en waarderen.
Portfolio (48)
Zwitserland, Wollerau
... voedsel veel langer vers blijft, kunt u de hoeveelheid bedorven of oude fruit, groenten, vlees, kip, vis, snacks, kaas en meer aanzienlijk verminderen. Bescherm voedsel tegen schimmel, bederf, lekkages of morsen met de VacSy® containers. RUIMTE: Elke container is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en is ontworpen voor handige, efficiënte opslag in uw koelkast of voorraadkast. TIJD: Door...
Portfolio (195)
...-kalksteen terroir om een volle en vlezige wijn aan te bieden, die de prestige van Bordeaux-wijnen vertegenwoordigt. WIJNMAKING Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks. DRUIVEN Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon PROEVEN Helder donker granaatkleur. Fruitige neus met aroma's van zwarte bessen, bramen en morellen. Ronde, gebalanceerde en persistente smaak met rijpe en warme tannines. Eten & Wijn Combinaties Te genieten bij een biefstuk, geroosterd varkensvlees met pruimen of oude kaas. Serveer bij 18°C. PRIJZEN 2012: Bronzen Medaille op IWC 2013.
Portfolio (96)
Frankrijk, Maubeuge
...Er zijn niet alleen merguez en chipolata's, er bestaan ook kaasworstjes! Bij La bonne épice hebben we begrepen dat de diversificatie van smaken en kleuren een van de sleutels is om uw klanten tevreden te stellen. Als u een traditionele slagerij bent en uw klanten wilt verrassen, koop dan dit mengsel en laat uw klanten kennismaken met uw worstjes met subtiele kaasnoten. De smeltende kaas in het...
Portfolio (33)
België, Schaerbeek
... maïstortilla's gevuld met een verscheidenheid aan ingrediënten zoals vlees, kaas, groenten en salsa's. - Enchiladas: Tortilla's gevuld met vlees of kaas, opgerold en gebakken met een hartige saus. - Quesadilla's: Tortilla's gevuld met kaas en soms andere ingrediënten, vervolgens gevouwen en gekookt totdat de kaas smelt. - Tostada's: Tortilla's die gefrituurd of gebakken zijn tot ze krokant zijn en belegd met bonen, vlees, sla, kaas en andere toppings. - Chilaquiles: Tortillastukken die gefrituurd of gebakken zijn en vervolgens gesudderd met salsa, vaak geserveerd met eieren, kaas en andere bijgerechten.
Portfolio (14)
...E-commerce verkoopservice van de gastronomische specialiteiten uit Emilia Romagna, met de Emilian smaak, verzonden met een expreskoerier door heel Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionele balsamicoazijn, Lambrusco wijnen, Cotechino en Zampone uit Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kersenconserven uit Vignola, Perlen in balsamicoazijn, Savoret.
Portfolio (10)
Spanje, Madrid
...De excellentie van blauwe kaas. Castello® Danablu is de traditionele Deense blauwe kaas, die wordt gekenmerkt door zijn intense, licht zoute smaak. Voor de liefhebbers van blauwe kaas! DANABLU is een Deense IGP-kaas (Beschermde Geografische Aanduiding) en vertegenwoordigt daarom de excellentie van Deense blauwe kaas. Castello® Danablu wordt aangeboden in een blok van 2 kg voor de horeca. Castello® Danablu traditioneel kan worden gebruikt als aperitief, op een pizza of in een pastagerecht, voor salades of voor sauzen.
Portfolio (9)
Polen, Lublin
... veelzijdigheid, maken het een essentieel ingrediënt voor het verbeteren van het voedingsprofiel van zowel plantaardige als traditionele vleesproducten. Gemaakt van niet-GMO erwten, is VG Titans P65-L vervaardigd met een focus op duurzaamheid en gezondheid. Dit textuur-eiwit van erwten is perfect voor bedrijven die willen voldoen aan de toenemende consumentenvraag naar veganistische en vegetarische voedingsmiddelen. De aanpasbaarheid en het gebruiksgemak in verschillende recepten maken het een waardevol onderdeel voor het uitbreiden van productlijnen en het inspelen op diverse dieetvoorkeuren.
Portfolio (20)
Frankrijk, Montmorot
...Exclusief geproduceerd in de Jura van rauwe melk en op de traditionele manier. Al onze raclette kazen komen van kleine kaasboerderijen in de Jura, die speciaal zijn gekozen vanwege de strengheid en kwaliteit van hun werk. Deze kaaswiel, met een gewicht van 6 tot 7 kg, rond en goudkleurig, wordt voornamelijk geserveerd gesmolten, vergezeld van aardappelen in de schil, gedroogd rundvlees, gerookte rauwe ham en andere gerookte producten.
Portfolio (18)
...Het Natuurlijke Adres van Traditionele Smaken: POLEN MELK Blijft Diensten met Zijn Nieuwe Vestiging. Toegewijd aan het Produceren van Onvervalste, Natuurlijke en Hygiënische Producten, Groeit Onze Organisatie In Haar 20e Jaar Met U...
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
... onderscheidende smaak. Deze traditionele productiemethode wordt behouden om een constante kwaliteit te waarborgen. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Hondengrootte:5 Kg max À la carte:Kaas Analytische bestanddelen:Ruwe eiwitten 65.0%/ Ruwe vetten 9.5% Koeienmelk:bijproducten van melk; zeezout Kauwniveau:Niveau 1 - Kleine kauwer...
Portfolio (115)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Frankrijk, Sendets
...Dit product, dat uitsluitend is gemaakt van biologische zwarte knoflook uit Bazas, is perfect voor het gebruik van zwarte knoflook in de keuken. De zwarte knoflook wordt koud tot pasta gemalen met een traditionele mechanische molen. De 100% zwarte knoflookpasta is ideaal als aperitiefproduct. Gesmeerd op boterhammen, ter begeleiding van kaas of foie gras, zal het een originele toets toevoegen aan een moment van samenzijn en gezelligheid. Verkrijgbaar in verpakkingen van 50 en 100g.
Portfolio (9)
Italië, Codigoro
...Benadering of master voor kaasmakers met theoretische en praktische training. Onderzoek en studie van traditionele technologieën en nieuwe technologieën.
Portfolio (5)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Droge pasta gemaakt van semolina, olijven, feta kaas, tomaten, groene peper. • Premium kwaliteit en de fijnste smaak. • 100% natuurlijk - zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. • Rijk aan koolhydraten. We gebruiken durum tarwe semolina geteeld in de Peloponnesos in Griekenland, verse eieren van lokaal gecontroleerde boerderijen, en de overige ingrediënten van lokale boeren, gekneed en gedroogd in onze werkplaats. Alle mediterrane smaken in een hap pasta.
Portfolio (3)
Spanje, Los Corrales De Buelna
...Ambachtelijk vervaardigd in traditionele stijl, met de grootste zorg voor de grondstoffen, produceren we deze heerlijke jam die uw smaakpapillen zal verwennen.
Portfolio (8)
Italië, Brusaporto
...Linea van tortelloni van 1 kg met de meest geliefde smaken uit de traditie, met geselecteerde ingrediënten die volgens de traditionele recepten zijn bereid. Beschikbaar zijn ook: - Tortelloni ricotta en spinazie 1 kg - Tortelloni met paddenstoelen 1 kg - Tortelloni met rauwe ham 1 kg - Tortelloni met vlees 1 kg...
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul
...Elk stuk weegt 150 gram en is handgemaakt met liefde: Tulum Kaas, een van de meest gewaardeerde Ariste kazen die op traditionele wijze in deze regio wordt geproduceerd. De Erzincan Tulum Kaas wordt gemaakt in oude kaasfabrieken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. In recente tijden is er weinig geprobeerd om nieuwe kaasfabrieken op te richten. Zeer oude kaasfabrieken zijn vernieuwd om...
Portfolio (5)
Italië, Dorgali
... om je recepten een nieuwe draai te geven. De pittige en kruidige smaak versterkt de smaken van pasta's en past prachtig bij carasau-brood of huisgemaakt brood, wat een sensorische reis biedt tussen traditionele en vergeten smaken. Of het nu in plakken, schilfers of blokjes wordt gegeten, deze kaas vertegenwoordigt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, en voegt een vleugje karakter toe aan elke tafel.
Portfolio (10)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Slovenië, Krmelj
...Speltlasagne, gemaakt van speltmeel, biedt een unieke twist aan het klassieke Italiaanse gerecht. Met zijn nootachtige en lichtzoete smaak voegt speltlasagne een heerlijke diepte toe aan traditionele lasagnerecepten. De lasagnebladen, vervaardigd uit speltmeel, hebben een zachte maar stevige textuur die prachtig standhoudt tegen lagen van rijke sauzen, gesmolten kaas en hartige vullingen. Geniet...
Portfolio (31)
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play