Spanje, Malaga
...Van mini-quiches voor een hapje tot grotere om te delen, bij Preco Food maken we ze met een krokante boterbasis en gevuld met natuurlijke en verse, altijd en alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Caprese (verse tomaat, basilicum en Edammer kaas) Kaas, uien en spek Verse spinazie en geitenkaas Ham en kaas Kaas en uien CATEGORIE: Quiches...
Portfolio (29)
Spanje, Madrid
...De excellentie van blauwe kaas. Castello® Danablu is de traditionele Deense blauwe kaas, die wordt gekenmerkt door zijn intense, licht zoute smaak. Voor de liefhebbers van blauwe kaas! DANABLU is een Deense IGP-kaas (Beschermde Geografische Aanduiding) en vertegenwoordigt daarom de excellentie van Deense blauwe kaas. Castello® Danablu wordt aangeboden in een blok van 2 kg voor de horeca. Castello® Danablu traditioneel kan worden gebruikt als aperitief, op een pizza of in een pastagerecht, voor salades of voor sauzen.
Portfolio (9)
Spanje, Los Corrales De Buelna
...Ambachtelijk vervaardigd in traditionele stijl, met de grootste zorg voor de grondstoffen, produceren we deze heerlijke jam die uw smaakpapillen zal verwennen.
Portfolio (8)
Spanje, Olmedo-Valladolid
Kies het type kaas en wij mengen het. Dankzij de voortdurende begeleiding van een team Italiaanse technologen hebben we de productie georganiseerd volgens een modern criterium, maar met behoud van de smaak van de authentieke traditionele mozzarella. Ons innovatieve snijsysteem zorgt ervoor dat de mozzarella zijn houdbaarheidsdatum bereikt zonder samen te klonteren. We hebben een product...
...zijn ongeëvenaarde aroma en de aangename nasmaak die de melk van het Manchega-schaap in de mond achterlaat. De Manchego kaas "Flor de San Isidro" combineert kwaliteit en traditie, en wordt gemaakt volgens hetzelfde traditionele recept van vroeger, maar met de homogeniteit en zekerheid van de modernste methoden. "Flor de San Isidro" biedt een breed scala aan kazen: van rauwe, gepasteuriseerde of biologische melk en met verschillende rijpingsgraden.
Portfolio (2)
VEGA MANCHA is het internationale handelsmerk voor de zuivelproducten gemaakt door QUESOS VEGA SOTUELAMOS, CENTRAL QUESERA MONTESINOS en QUESERIA LAFUENTE. Onze traditionele schapenkaasmakerij is gelegen in een klein herdersdorp niet ver van Albacete, in de regio La Mancha. Onze kaas wordt gemaakt volgens oude procedures die de speciale smaak en kwaliteit aan deze kaas geven, gemaakt van 100...
Portfolio (10)
Spanje, Casar De Cáceres
Handgemaakte kazen Ambachtelijke kazen Kazen met PDO Torta del Casar Schapenmelkkazen Kaasleverancier Producentengroep van kaas Groentenrennet Rauwe melk Natuurlijke kaas, gemaakt met traditionele technieken Allergenen: glutenvrij...
Spanje, Rois
...traditionele gekookte octopus zonder sap, prijs/per eenheid, vaste gewichten... - Ambachtelijke octopusburgers, octopustoasts met gerookte San Simón kaas, octopuscarpaccios, kroketten, ravioli, wanton ravioli, cannelloni, octopusempanadas gemaakt met Galicisch geel maïsmeel. Continu innoveren en nieuwe producten ontwikkelen met octopus als hoofdingrediënt, zonder de traditie te verliezen.
Spanje, Elche (alicante)
Wij zijn een familie van ambachtelijke en traditionele geitenkaasmakers, met alle smaak en kwaliteit die geitenkaas verdient. We komen uit Elche, Alicante. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Onder onze merken vind je de Caprillice kazen, zoals de gerijpte Caprillice kaas, de servilleta kaas, of de geitenkaas met rozemarijn. We distribueren onze kazen door het hele nationale en internationale grondgebied. We hebben een passie voor kaas. Durf de beste geitenkaas ter wereld te proeven!
...Online Winkel voor Ambachtelijke Manchego Producten. Distributeurs voor Winkels, Restaurants en Bedrijven "Groothandel" en particulieren. Verzending naar elk punt in Europa. Probeer de Ambachtelijke Manchego Kaas met Oorsprongsbenaming, onze Wijn uit Castilla la Mancha, met DO Mancha, DO Rivera del Júcar en van de Aarde van Castilla. Traditionele Manchega Conserven, Conserven in Pot...
... requeixo maken, aangezien zijn grootvader zich bezighield met het verkopen van het product op markten. Condado Paradanta heeft drie mensen die verantwoordelijk zijn voor de productie. Dit zijn Lucía González, Ángela Rodríguez (die onlangs met pensioen is gegaan) en Thayree Iglesias, die requeixo op traditionele wijze maken, zonder nieuwe technologie toe te voegen. Daarnaast hebben we Fran Sotelino, de gastronomische adviseur van Condado Paradanta.
Spanje, Arganda Del Rey
... voorbereid. We verkopen ook typische producten van elke supermarkt via het bedrijf Sercon Horeca S.L., zoals olie, melk, kaas, conserven, dranken, enz. En we hebben zelfs gourmetproducten die worden verkocht door Folguerua Productos Asturianos. Aarzel niet om onze website LosFrescosDelBarrio.com te bezoeken, of ons te schrijven via WhatsApp op 680206422.
Spanje, Salteras
... etiketteringsnormen, die noodzakelijk zijn voor de commercialisering. We hebben een breed scala aan producten om te voldoen aan de eisen van een veeleisende klantenkring, zowel van biologische als traditionele productie. Dit alles met de kwaliteit die is gecertificeerd en bevestigd door onze klanten, distributeurs, groothandelaars en verenigingen van horecaondernemers waarop we ons richten. In onze...
Spanje, Pineda De Mar
... deze 129 jaar geschiedenis heeft geïntroduceerd. Onze specialiteiten zijn natuurlijke producten, vervaardigd onder een strikte kwaliteitscontrole en met onze ambachtelijke formule. MELINDROS Ideaal om te combineren met ontbijt, snacks, chocolade, kaas, om tiramisù mee te maken ... Nu nieuwe formaten en nieuwe smaken: • Individuele blister van Melindros met chocolade. • Familieformaat zak van Melindros met chocolademelk (5 porties) bedoeld voor familieontbijten en -snacks, verjaardagsfeesten ... • Melindros met kaas, yoghurt, banaan, koffie, tiramisù, citroen ... • En nog veel meer!
Spanje, Granada
La Quesería 1907 is het kaasmerk van NATURAL FOOD GOURMET IBERICA SL, opgericht met het doel om onze klanten in ons volledige productassortiment de hoogste kwaliteit te bieden, waarbij we de beste grondstoffen gebruiken en de beste professionals inschakelen voor de productie. Traditionele Kaasproductie, LA QUESERIA 1907, kazen die op ambachtelijke wijze zijn vervaardigd volgens de gebruiken van...
Spanje, Balsicas
... gevulde groenten. Laatstgenoemden - de groenten - zijn een van de specialiteiten van LOYEV PONT, met name de gevulde aubergines met vlees en de gevulde aubergines met ham en kaas, die opvallen door hun kwaliteit en smaak. Zoals we al hebben vermeld, zijn alle producten van LOYEV PONT glutenvrij, dus je hoeft je nergens zorgen over te maken!!
VORMEN VOOR DE PRODUCTIE VAN TRADITIONELE EN MICROGEBOREDE KAZEN EN KAASPRESSEN...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play