Italië, Bagnolo In Piano
... worden gemaakt in een breed scala aan hoogtes. Alle dispensers worden vervolgens geleverd met een uitgebreid assortiment doseerdoppen, van de traditionele strooideksels tot innovatieve varianten met kleppen, afdichtingen of eenvoudige sluitingen. We kunnen u de meest geschikte dop voor uw product aanbieden. Om een duidelijke zichtbaarheid van uw product in de container te krijgen of voor een elegantere verpakking, kunnen we ook de Kristall dispenserlijn aanbieden die een ontwerp met een transparant glaseffect combineert met praktische verpakking.
Portfolio (5)
Italië, Martina Franca
...Il Rustico- Canestrato di mucca is een gerijpte kaas, geproduceerd met lokale koemelk en gerijpt gedurende 45 dagen. Deze kaas heeft een uitgesproken maar niet te sterke smaak, waardoor hij perfect is voor voorgerechten of als afsluiting van lunches en diners. Il Rustico is een ambachtelijk product, gemaakt volgens traditionele methoden en met eerlijke ingrediënten. De ambachtelijke verwerking en de unieke smaak maken het een product van uitmuntendheid in de Italiaanse zuiveltraditie.
Portfolio (29)
Italië, Fidenza
...De fiocchetto wordt verkregen uit het snijden van het varkensbeen. Het verschilt van de bekendere culatello, omdat het een magerder vleeswaren is met een delicate smaak. In deze versie wordt het gekookt met aroma's en specerijen voor een alternatieve smaak in vergelijking met de traditionele.
Portfolio (54)
Italië, Radicofani
... getest. Tijdens de verwerking van de melk wordt Lactase toegevoegd, een specifiek enzym dat niet actief is bij mensen met intolerantie. De kazen behouden echter dezelfde kenmerken van 'smaken' en bieden een onveranderlijke zachtheid en mildheid in vergelijking met de andere traditionele lijnen die velen kennen en waarderen.
Portfolio (48)
...E-commerce verkoopservice van de gastronomische specialiteiten uit Emilia Romagna, met de Emilian smaak, verzonden met een expreskoerier door heel Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, traditionele balsamicoazijn, Lambrusco wijnen, Cotechino en Zampone uit Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, kersenconserven uit Vignola, Perlen in balsamicoazijn, Savoret.
Portfolio (10)
Italië, Reggio Emilia
... kaas, te combineren met de waardevolle balsamicoazijn, een onweerstaanbare combinatie, typisch voor de Italiaanse traditie! De knapperige Taralli en de smakelijke groene olijven maken de Milano food box compleet. De Milano Food Box bevat: - Durumtarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml - Parmigiano Reggiano vacuüm verpakt 24 maanden gerijpt 240g - Taralli 100g - Balsamicoazijn 5 jaar gerijpt 250ml - Traditionele Salami vacuüm verpakt 300g.
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato is een traditionele kaas, gekenmerkt door een harde pasta gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, met toevoeging van stremsel en zout. De Pecorino Toscano DOP Stagionato heeft een minimale rijping van 120 dagen en is uitermate geschikt om de gerechten van de Italiaanse traditie te verrijken.
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... om je recepten een nieuwe draai te geven. De pittige en kruidige smaak versterkt de smaken van pasta's en past prachtig bij carasau-brood of huisgemaakt brood, wat een sensorische reis biedt tussen traditionele en vergeten smaken. Of het nu in plakken, schilfers of blokjes wordt gegeten, deze kaas vertegenwoordigt de perfecte balans tussen traditie en innovatie, en voegt een vleugje karakter toe aan elke tafel.
Portfolio (10)
Italië, Codigoro
...Benadering of master voor kaasmakers met theoretische en praktische training. Onderzoek en studie van traditionele technologieën en nieuwe technologieën.
Portfolio (5)
Italië, Brusaporto
...Linea van tortelloni van 1 kg met de meest geliefde smaken uit de traditie, met geselecteerde ingrediënten die volgens de traditionele recepten zijn bereid. Beschikbaar zijn ook: - Tortelloni ricotta en spinazie 1 kg - Tortelloni met paddenstoelen 1 kg - Tortelloni met rauwe ham 1 kg - Tortelloni met vlees 1 kg...
Portfolio (10)
Italië, Bergamo
...Bello Fresco is ontstaan uit de passie voor de Napolitaanse culinaire traditie en de kwaliteit van onze verse producten is het kloppende hart van ons bedrijf. We zijn in de jaren '90 begonnen met het aanbieden van traditionele zuivelproducten van het zuiden naar het noorden van Italië, waarbij we onze klantenkring steeds verder uitbreidden. Naast zuivel, dat nog steeds onze sterke schakel is...
Portfolio (56)
Italië, Rivoli
...en sociaal oogpunt. Kaas, vleeswaren en vlees uit Piemonte leggen slechts enkele kilometers af om ons menu te verrijken. Eekhoorntjesbrood, artisjokken en asperges worden seizoensgebonden de ware protagonisten van onze keuken en pizzeria.
Al jaren (we zijn al bij de vierde generatie) wordt in Ferruccia, een dorp tussen Agliana en Quarrata, in de prachtige provincie Pistoia, de beste melk met de hand verwerkt en omgevormd tot unieke kaas en een heerlijke, zachte en romige ricotta. Het geheim van Caseificio PRO - LAT is het werken met traditionele methoden die altijd deel uitmaken van de boerenwereld, waardoor hun product eenvoudig...
Italië, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC biedt een gevarieerd assortiment etnische voedingsproducten uit verschillende delen van de wereld aan: - Groenteconserven - Harissa-saus - Visconserven: tonijn, sardines, makreel, ansjovis - Gerookte vis - Olijven - Specerijen - Jam - Olijfolie en plantaardige olie - Fruitsappen - HALAL vleeswaren - Kaas - Pasta, rijst en couscous - Gedroogd fruit - Dadels - Traditionele zoetigheden - Oosterse patisserie - Brikdeeg...
... Park van Cilento, Vallo di Diano en Alburni, een van de mooiste en meest ongerepte gebieden van Italië, de thuisbasis van de 'Mediterrane Dieet', die al geruime tijd door UNESCO op de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid staat. De kracht van het bedrijf is gebaseerd op de toepassing van traditionele methoden, een diepgaande kennis van de veeteelt en de uitvoering van alle fasen van...
Italië, Torino
Wij zijn in 1982 geboren in Turijn, in het hart van Piemonte, als distributeurs van hoogwaardige vleeswaren en kazen. Sindsdien is ons productassortiment aanzienlijk uitgebreid, maar het respect voor traditie en de kwaliteitsketen zijn onze herkenningspunten gebleven. Wij zijn een bedrijf met een traditionele geest dat kwaliteitsproducten van de hoogste verfijning kan aanbieden. Het beleid van...
Productie van Parmigiano Reggiano - Onze zuivelfabriek is opgericht in 1904 en heeft, ondanks de dramatische gebeurtenissen van twee wereldoorlogen, het werk weten te organiseren voor honderden mensen, waarbij het voor iedereen meer dan fatsoenlijke arbeids- en leefomstandigheden heeft gegarandeerd, zelfs in de moeilijkste tijden. Productie van Parmigiano Reggiano volgens traditionele methoden...
Italië, Tv
... componenten als in alle zichtbare delen aan de buitenkant. Chef is een professioneel ontworpen product dat geschikt is voor wie ook vaak wil koken, zowel voor de lunch als het diner, niet alleen in het weekend zoals meestal het geval is bij traditionele grills. De eenvoud en snelheid waarmee heerlijke gerechten van vlees, vis, groenten, kaas of andere voedingsmiddelen zoals de heerlijke crêpes kunnen...
... de mass catering bedient. We zijn gespecialiseerd in de productie van gepaneerde en beslaggerechten, met een temperatuurscultuur in traditionele ovens, magnetrons en pannen. We hebben ons stevig gevestigd op de Italiaanse markt en zijn nu op zoek naar internationale uitbreiding. We zijn merkfabrikant van de meest prestigieuze namen in de grootverbruikhandel zoals COOP, ESSELUNGA, CONAD, AUCHAN...
Italië, Olbia
... klanttevredenheid te bieden. Ze behouden hun kwaliteiten zowel tijdens de opslag als tijdens het koken. Producten: Bevroren ambachtelijke pasta: ideaal voor export en opslag. Het wordt gelijktijdig met de productie ingevroren, waardoor alle kwaliteiten van het net gemaakte product behouden blijven. Bevroren seadas: gevulde pasta met kaas, te bereiden als gefrituurd of in de oven en naar wens te kruiden met honing of suiker, of om hartig te genieten. Traditionele Sardeense zoetigheden: papassini, amaretti en tiliccas.
Italië, Cavriago
... minstens 110 g fruit gebruiken om 100 g jam te maken. Naast de zoete jams bieden we hartige compotes aan, ontworpen om perfect te combineren met kaas of als heerlijke bijgerechten voor vlees en vleeswaren. Al het fruit en de groenten worden op lage temperatuur gekookt om de smaak van de verse producten te behouden. De perfecte worst is smakelijk en authentiek en handgemaakt zoals de traditie in Emilia vereist.
... blauwaderkaas en gesponnen pasta voor pizza, gemaakt van schapenmelk, gesuikerde schapenricotta die ideaal is voor het garneren van cannoli, gemengde zachte kazen van schapen- en koemelk, naast de traditionele pecorino-producten. Voor contact: e-mail: casafadda1886@tiscali.it Tel: 079885031 fax: 079885205...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play