Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
... harmonie, rond en verleidelijk. Het palet onthult geroosterde en vanilleachtige smaken, vermengd met kleine zwarte vruchten. GERECHTEN EN WIJN Serveer rond 15°C bij een geroosterde konijn, een gegrilde entrecôte of bloedworst met gebakken appels. Het zal ook perfect passen bij kaas zoals Délice de Bourgogne of een Tomme de Montagne. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat...
Portfolio (60)
...-kalksteen terroir om een volle en vlezige wijn aan te bieden, die de prestige van Bordeaux-wijnen vertegenwoordigt. WIJNMAKING Traditionele vinificatie in roestvrijstalen tanks. DRUIVEN Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon PROEVEN Helder donker granaatkleur. Fruitige neus met aroma's van zwarte bessen, bramen en morellen. Ronde, gebalanceerde en persistente smaak met rijpe en warme tannines. Eten & Wijn Combinaties Te genieten bij een biefstuk, geroosterd varkensvlees met pruimen of oude kaas. Serveer bij 18°C. PRIJZEN 2012: Bronzen Medaille op IWC 2013.
Portfolio (96)
Frankrijk, Maubeuge
...Er zijn niet alleen merguez en chipolata's, er bestaan ook kaasworstjes! Bij La bonne épice hebben we begrepen dat de diversificatie van smaken en kleuren een van de sleutels is om uw klanten tevreden te stellen. Als u een traditionele slagerij bent en uw klanten wilt verrassen, koop dan dit mengsel en laat uw klanten kennismaken met uw worstjes met subtiele kaasnoten. De smeltende kaas in het...
Portfolio (33)
Frankrijk, Paris
... onderscheidende smaak. Deze traditionele productiemethode wordt behouden om een constante kwaliteit te waarborgen. ean13:0016027491066 upc:016027491066 Hondengrootte:5 Kg max À la carte:Kaas Analytische bestanddelen:Ruwe eiwitten 65.0%/ Ruwe vetten 9.5% Koeienmelk:bijproducten van melk; zeezout Kauwniveau:Niveau 1 - Kleine kauwer...
Portfolio (115)
Frankrijk, Ploërmel Cedex
...Deze gourmet omeletten worden geleverd met vele ingrediënten zoals gevulde champignons, kaas, ham en meer... Deze zijn traditionele omeletten die de zachte, luchtige textuur van zelfgemaakte omeletten reproduceren. Gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk. Ook verkrijgbaar met kruiden.
Portfolio (52)
Frankrijk, Montmorot
...Exclusief geproduceerd in de Jura van rauwe melk en op de traditionele manier. Al onze raclette kazen komen van kleine kaasboerderijen in de Jura, die speciaal zijn gekozen vanwege de strengheid en kwaliteit van hun werk. Deze kaaswiel, met een gewicht van 6 tot 7 kg, rond en goudkleurig, wordt voornamelijk geserveerd gesmolten, vergezeld van aardappelen in de schil, gedroogd rundvlees, gerookte rauwe ham en andere gerookte producten.
Portfolio (18)
Frankrijk, Saint-Just-Saint-Rambert
... te voldoen aan de eisen van de voedingsindustrie (vlees, diepvries, vis, kaas, chocolade, enz.), en kenmerkt zich door de roestvrijstalen constructie (AISI 304) en de transportband die voldoet aan de FDA-, EU- en USDA-normen voor contact met voedsel. In vergelijking met traditionele L-lasmachines biedt de FP-serie een grotere productiviteit, evenals de mogelijkheid om polyethyleenfolie te gebruiken, naast de traditionele krimpfolies, en omvat verschillende modellen die tot 3600 pakketten per uur kunnen produceren.
Portfolio (98)
Frankrijk, Villeneuve Sur Lot
Frankrijk, Mietesheim
...Traditionele Italiaanse condiment, Pesto met Basilicum, gaat perfect samen met pasta en gnocchi. Dit vernieuwde recept gebruikt uitsluitend producten uit de biologische landbouw. 100% vegan, deze pesto met basilicum bevat geen kaas of andere dierlijke producten. De frisse en originele smaak komt van de gemalen cashewnoten, gemengd met olijfolie en basilicumblaadjes. Te gebruiken zonder...
Portfolio (80)
Frankrijk, Grigny
...Een traditionele Italiaanse saus, bereid met basilicum (33%), knoflook, kaas en pijnboompitten. Heerlijk bij pasta, gnocchi of als dip voor mozzarella. VERPAKKING: 6 x 1 kg = 6 kg...
Portfolio (93)
Frankrijk, Perpignan Cedex
...De zwarte jalapeños, ook wel "black bullets" genoemd, zijn mooi en hebben een zoete smaak, terwijl ze dezelfde hitte bezitten als normale jalapeños. Rijk aan vitamine A, C en kalium, geven ze een traditionele smaak aan al je favoriete gerechten. Jalapeños kunnen ook vers worden gegeten of gevuld met kaas, bijvoorbeeld. Gerookt en gedroogd kunnen ze ook worden gebruikt om elk gerecht op smaak te brengen, net als salsa en chili in vinaigrette.
Portfolio (30)
Frankrijk, Sendets
...Dit product, dat uitsluitend is gemaakt van biologische zwarte knoflook uit Bazas, is perfect voor het gebruik van zwarte knoflook in de keuken. De zwarte knoflook wordt koud tot pasta gemalen met een traditionele mechanische molen. De 100% zwarte knoflookpasta is ideaal als aperitiefproduct. Gesmeerd op boterhammen, ter begeleiding van kaas of foie gras, zal het een originele toets toevoegen aan een moment van samenzijn en gezelligheid. Verkrijgbaar in verpakkingen van 50 en 100g.
Portfolio (9)
Frankrijk, Gennevilliers
...De fluweelachtige textuur van de jam zorgt voor een zoete smaak in de mond en de lichtzure noot van de baobabvrucht prikkelt de smaakpapillen. Deze mix is bijzonder populair als zoete (ontbijt, patisserie...) of hartige (foie gras, kaas...) begeleiding. Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood. De Seneafood-jams zijn 100% natuurlijk, zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, in overeenstemming met de geldende regelgeving. Ingrediënten: Baobabfruit (bouye) 45%, suiker 40%, pectine 15% Dominante smaak: zoet en fluweelachtig Textuur: jam met stukjes...
Portfolio (9)
Frankrijk, Landeleau
... het evenwichtige recept is het perfect voor mensen die op hun lijn en/of gezondheid letten. Deze pannenkoek is goed gebakken, met het oog op conservering. Hij kan koud gegeten worden als sandwich, of als ontbijt en bij de snack (met boter of met chocolade, jam...), en gevuld bij de lunch en het diner. Maaltijdidee: Voor de maaltijd kunt u hem vullen met alles wat u maar kunt bedenken: - boter, gruyère, ham, ei, - boter, gerookte zalm, citroensap - kaas, salade - worst - gerookt spek - met kleine groenten...
Portfolio (3)
Frankrijk, Saint Lambert De La Potherie
... geribbelde platen. Deze professionele panini-machine, ook wel professionele panini-pers genoemd, zal nuttig zijn in uw bakkerij, snackbar, sandwichzaak en andere horecagelegenheden. U kunt allerlei soorten warme sandwiches bereiden, zoals: Rode paprika en geitenkaas, REUBEN-sandwiches (gezouten rundvlees, zuurkool, Zwitserse kaas en olijfolie), Pesto-kip, Parmaham en mozzarella, Kip en feta...
Portfolio (188)
Frankrijk, Marseille
... wensen van uw klanten. Al meer dan 20 jaar reizen wij de wereld rond op zoek naar regionale producten, lokale specialiteiten en traditionele recepten. Wij sourcen ook specifieke ingrediënten en producten op verzoek van onze klanten. Dit alles dankzij ontmoetingen met producenten, boeren, chefs, distributeurs, consumenten en vele andere spelers in de landbouw- en agrovoedingssector. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Frankrijk, Hélette
... kleurstoffen of conserveermiddelen en met natuurlijke korsten: schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 12 maanden rijping, schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 12 maanden rijping op een houten plank, schapenkaas AOP Ossau-Iraty van rauwe melk met 5 tot 6 maanden rijping, schapenkaas AOP Ossau-Iraty met 4 maanden rijping, Petit Agour kaas van rauwe melk gewreven met peper, kaas van Baskische koemelk, kaas van koe...
Frankrijk, Rungis
...Opgericht in 1969, is de Fromi-groep een onafhankelijk familiebedrijf. Onze activiteit heeft als doel de promotie van traditionele kaas-specialiteiten, en meer specifiek van rauwmelkse kazen, AOP en delicatessen uit onze regio's. Fromi, met zijn assortiment kazen en delicatessen, is aanwezig in de beste verkooppunten van de 10 landen die zijn kernmarkt vormen en wordt door zijn klanten en leveranciers erkend als een bijzonder betrouwbare en presterende partner.
Frankrijk, Maurs
... producten: Tome fraîche, Cantabella (kaas van het type Cantal), Cantazolla (mix van Cantal en mozzarella). We bieden producten aan die geschikt zijn voor de horeca. Onze missie is om producten te commercialiseren die voldoen aan traditionele productiemethoden. Deze aanpak wordt gevalideerd door de volgende certificaten: Product van de Bergen, Producten gecertificeerd zonder GGO's, en Handvest van goede praktijken in de veeteelt.
... melk. De Zuivelcoöperatie behoudt de traditionele ambachten die zijn overgeleverd door de monniken en de buronniers van de Aubrac. De zuivelcoöperatie JEUNE MONTAGNE staat garant voor een eerlijke en solidaire landbouw.
Frankrijk, Verdun
Cloche d’Or is een zuivel- en kaasfabriek in Pont de Ruan. Ze maken verse geitenkaas, gevormd volgens traditionele methoden. Producent van geitenkaas. Beschermde oorsprongsbenaming (AOP). Vers en gerijpt. Van rauwe melk. Van gepasteuriseerde verse melk.
Frankrijk, Pont De Ruan
Cloche d’Or is een zuivel- en kaasfabriek in Pont de Ruan. Ze maken verse geitenkaas, gevormd volgens traditionele methoden. Geitenkaas. Beschermde oorsprongsbenaming. Vers en gerijpt. Van rauwe melk. Van gepasteuriseerde verse melk...
Frankrijk, Gouzon
Fabrikant van Creusois kazen. Fabrikant van traditionele koemelk kazen. Producent van thermisch verwerkte melk kaas uit de Limousin. Fabrikant van rauwe melk kazen uit de Limousin. Creusois kazen van thermisch verwerkte koemelk. Fabrikant van kazen uit de Limousin: Limouson traditionele rijping, Limouson pure traditie. Fabrikant van Limousin kazen gevormd met een lepel. Smeltkaas fabrikant voor frietjes met camembert.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play