Turkije, Balikesir
... worden vergroot. Alle voedingsproducten op onze website Savastepeyoresel zijn 100% biologisch en geproduceerd volgens hygiënenormen, en zijn gepresenteerd aan u, onze gewaardeerde klanten. Onze Mihaliç kaas is vervaardigd uit de melk van dieren die in Savaştepe zijn gevoed en grootgebracht, met traditionele methoden. Onze olijfolie is 100% puur en biologisch. Als savastepeyoresel.com streven we ernaar om de beste servicekwaliteit en begrip aan onze klanten te bieden, en uw opmerkingen en aanbevelingen zijn voor ons van groot belang.
Italië, Rivoli
...en sociaal oogpunt. Kaas, vleeswaren en vlees uit Piemonte leggen slechts enkele kilometers af om ons menu te verrijken. Eekhoorntjesbrood, artisjokken en asperges worden seizoensgebonden de ware protagonisten van onze keuken en pizzeria.
Griekenland, Chalandri
Met liefde voor de traditie en respect voor de waarde van onze regio, willen we de hoge voedingswaarde van de Griekse traditionele producten, afkomstig van Lesbos, onze thuisbasis, en andere gebieden van Griekenland verspreiden! We kiezen producenten met producten die zich onderscheiden door hun authentieke smaak, gegarandeerde kwaliteit en gecertificeerd productieproces. Onze recepten zijn authentiek traditioneel, een kenmerk dat de rijke smaak en de geneeskrachtige werking van onze producten garandeert.
Zeer Gourmand, een verhaal van twee fijnproevers: Armel en Emmanuel, twee Franse vrienden en vooral fijnproevers! Liefhebbers van goede producten, wilden we dit delen met zoveel mogelijk mensen en hebben we de beste Franse huizen geselecteerd in alle specialiteiten, van delicatessen tot charcuterie, inclusief slagerij, regionale kazen of traditionele taarten. Franse lokale producten Van...
Oostenrijk, Waidhofen/ybbs
...-bijenwaskleden worden met de hand vervaardigd uit OEKO-TEX 100 gecertificeerde restvoorraden (collecties van voorgaande jaren) van een traditionele Oostenrijkse textielfabrikant. Deze stoffen worden daadwerkelijk in Oostenrijk geproduceerd en zouden anders geen afzet meer vinden. Oorspronkelijk werden onze bijenwaskleden gemaakt van stoffen van Carla- en Henrywinkels. Om echter wettelijk conform...
Portfolio (9)
...honing, tahin, pekmez en kaas. We exporteren onze ontbijt- en picknickproducten naar 32 landen en blijven onze traditionele smaken ook op de buitenlandse markt verspreiden. Het Vertrouwen van het Verleden Ontmoet Smaak Met het Lokman-merk hebben we een leidende positie in de markt voor picknick-/portieproducten bereikt; onze waarden zijn altijd onze gids geweest. Terwijl we gezonde generaties...
Roemenië, Sat Saramas Com. Barcani Jud. Covasna
Milkcom is een zuivelproducent gelegen in het gebied van de Kromme Karpaten, een plek waar traditionele en natuurlijke landbouw nog steeds wordt beoefend. Vanwege de kwaliteit van de melk en onze speciale aandacht die we besteden aan het productieproces van onze producten, slagen we erin om heerlijke gerijpte kaas, zure room, yoghurt en andere zuivelproducten te produceren. Ons doel: De eisen en verwachtingen van onze klanten te vervullen door middel van smaak en kwaliteit - de belangrijkste eigenschappen van onze producten.
Zweden, Västra Frölunda
...Sabalan AB is een groothandel / importeur van delicatessen uit de Middellandse Zee met een magazijn/winkel in Göteborg. Je vindt onze producten onder het merk SABALAN. We zijn voortdurend bezig en hebben contact met verschillende traditionele artisanale producenten rondom de Middellandse Zee om hoogwaardige en luxe producten naar Zweden te brengen. We werken hard en actief om ons assortiment uit te breiden en zo compleet en breed mogelijk te maken. Ons assortiment bestaat uit hoogkwalitatieve, smakelijke olijfoliën, azijnen, olijven, antipasti, kaas en nog veel meer.
Verenigd Koninkrijk, Stockport
... traditionele feestvoedsel. We hebben een unieke manier om fruit en kaas te serveren die kinderen spannend vinden en al onze kinderen krijgen een groentestokje & dip in een shotglas. Dus wat de gelegenheid ook is, we hebben een menu ervoor, kies gewoon het menu en de locatie en wij brengen de super naar je feestje.
Griekenland, Heraklion, Crete
... aan de strengste kwaliteitscontrole normen • Breed scala aan geselecteerde producten die representatief zijn voor de Cretensische voedingscultuur, d.w.z. het Mediterraan dieet • Online diensten • Levering van goederen aan supermarkten, delicatessen, gourmetwinkels, enz. • Leveringen van andere geselecteerde Griekse merken en exclusieve private labels • Olijfolie PRODUCTEN Biologische olijfolie, extra vierge olijfolie, olijven, zeezout, gedroogde tomaten, traditionele lekkernijen, honing, wijnen, dranken, azijn (balsamico), kruiden, cosmetica van olijfolie, feta kaas.
België, Tourpes
Brouwerij Dupont is een familiebedrijf en onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van in de fles hergiste bieren. Traditionele bieren: Moinette, Moinette bruin, Saison Dupont, Bons Vœux, bier van Beloeil, Cervesia, Monk’s Stout Dupont, Redor pils. Biologische bieren: Biolégère, biologische honingbier, Blanche du HT bio, Moinette bio, Saison bio en Bio Fruits. Brouwerij Dupont produceert ook kaas gerijpt in bier.
België, Queue-Du-Bois
... ontwikkeld, gericht op traditionele zuivelwinkels, grote en middelgrote supermarkten, gemeenschappen en ook voor professioneel gebruik zoals patissiers, cateraars en de voedingsindustrie. De verse kazen van Régal zijn uitstekende ingrediënten voor zowel hartige als zoete bereidingen. Régal kan de verse kaas ontwikkelen die het beste aan uw behoeften voldoet, afhankelijk van uw wensen. Régal is de Belgische ambachtsman van verse kazen!
Cyprus, Larnaca
Achnagal Creamery werd in 1977 opgericht op Cyprus door onze vader. Als boerderij kaasmaker produceerde hij traditionele Halloumi kaas, ricotta en Kefalotyri kaas met behulp van een kleine op maat gemaakte fabriek in de achtertuin van het huis waar hij is opgegroeid. Sindsdien hebben we een lange weg afgelegd en hebben we onze plaats in de Cypriotische markt en daarbuiten goed gevestigd met onze...
Frankrijk, Rungis
...Opgericht in 1969, is de Fromi-groep een onafhankelijk familiebedrijf. Onze activiteit heeft als doel de promotie van traditionele kaas-specialiteiten, en meer specifiek van rauwmelkse kazen, AOP en delicatessen uit onze regio's. Fromi, met zijn assortiment kazen en delicatessen, is aanwezig in de beste verkooppunten van de 10 landen die zijn kernmarkt vormen en wordt door zijn klanten en leveranciers erkend als een bijzonder betrouwbare en presterende partner.
Frankrijk, Maurs
... producten: Tome fraîche, Cantabella (kaas van het type Cantal), Cantazolla (mix van Cantal en mozzarella). We bieden producten aan die geschikt zijn voor de horeca. Onze missie is om producten te commercialiseren die voldoen aan traditionele productiemethoden. Deze aanpak wordt gevalideerd door de volgende certificaten: Product van de Bergen, Producten gecertificeerd zonder GGO's, en Handvest van goede praktijken in de veeteelt.
De Martin Bauhofer Käserei GmbH is een traditionele kaasfabriek, die in 1911 werd opgericht. Van het ophalen van de melk bij de boer tot de afgewerkte Bauhofer Allgäuer Emmentaler of boter, worden alle stappen in eigen huis uitgevoerd. Volgens Zwitsers recept maken we onze uitstekende kaas. U zult het proeven! De Bauhofer Allgäuer Emmentaler is beschikbaar van geraspte kaas tot een wiel van de...
België, Werbomont
Dankzij enkele lokale producenten die melk van een opmerkelijke kwaliteit leveren, is de kaasmakerij in staat om een breed scala aan biologische zuivelproducten aan te bieden; biologische gestremde yoghurt, biologische roeryoghurt, rauwmelkse kazen, verse kazen, verse kaas, crème fraîche en boter. Dankzij een moderne techniek die is toegepast op traditionele methoden en het gebruik van...
België, Vellereille-Les-Brayeux
... is om de regio en de ambachtslieden met wie ze samenwerken te promoten. De producten van het bedrijf bestaan uit bier, brood, paté en kaas. Het bier van de Abdij van Bonne-Espérance wordt volgens traditionele methoden gebrouwen door Brouwerij Lefebvre in Quenast. De kaas (half-harde kaas) wordt ambachtelijk gemaakt van rauwe melk van kwaliteitsvolle AA-koeien. De paté wordt ook volledig ambachtelijk vervaardigd met eersteklas ingrediënten en wordt ter plaatse in de Abdij gemaakt, net als het grijze brood dat op steen wordt gebakken.
... melk. De Zuivelcoöperatie behoudt de traditionele ambachten die zijn overgeleverd door de monniken en de buronniers van de Aubrac. De zuivelcoöperatie JEUNE MONTAGNE staat garant voor een eerlijke en solidaire landbouw.
Al jaren (we zijn al bij de vierde generatie) wordt in Ferruccia, een dorp tussen Agliana en Quarrata, in de prachtige provincie Pistoia, de beste melk met de hand verwerkt en omgevormd tot unieke kaas en een heerlijke, zachte en romige ricotta. Het geheim van Caseificio PRO - LAT is het werken met traditionele methoden die altijd deel uitmaken van de boerenwereld, waardoor hun product eenvoudig...
Italië, Reggio Emilia
ITALIA NET FOOD SNC biedt een gevarieerd assortiment etnische voedingsproducten uit verschillende delen van de wereld aan: - Groenteconserven - Harissa-saus - Visconserven: tonijn, sardines, makreel, ansjovis - Gerookte vis - Olijven - Specerijen - Jam - Olijfolie en plantaardige olie - Fruitsappen - HALAL vleeswaren - Kaas - Pasta, rijst en couscous - Gedroogd fruit - Dadels - Traditionele zoetigheden - Oosterse patisserie - Brikdeeg...
Portugal, Lisboa
Bedrijf dat zich richt op de verkoop, marketing en handel van Portugese producten naar de wereld. Wij leveren de beste en traditionele smaken van Portugal. Nu kan uw bedrijf genieten van de beroemde smaken uit Portugal. Wijn, Portwijn, Likeuren, Portugese Olijfolie, Jam, Portugese Worst, Chocolade, Kaas, Honing, Thee, Ingeblikt Vis, Kabeljauw, Portugese Bakkerij-Deegwaren, Warme Gerechten, Kurkontwerpen...
... Park van Cilento, Vallo di Diano en Alburni, een van de mooiste en meest ongerepte gebieden van Italië, de thuisbasis van de 'Mediterrane Dieet', die al geruime tijd door UNESCO op de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van de mensheid staat. De kracht van het bedrijf is gebaseerd op de toepassing van traditionele methoden, een diepgaande kennis van de veeteelt en de uitvoering van alle fasen van...
Spanje, Salteras
... etiketteringsnormen, die noodzakelijk zijn voor de commercialisering. We hebben een breed scala aan producten om te voldoen aan de eisen van een veeleisende klantenkring, zowel van biologische als traditionele productie. Dit alles met de kwaliteit die is gecertificeerd en bevestigd door onze klanten, distributeurs, groothandelaars en verenigingen van horecaondernemers waarop we ons richten. In onze...
Griekenland, Larisa
Wij zijn een bedrijf dat traditionele, authentieke Griekse schapenkaas (FETA) produceert en al 3 decennia levert aan bijna alle landen in de EU. Elke week vertrekken er 2 vrachtwagens vanuit onze fabriek naar verschillende bestemmingen in Europa.
Griekenland, Athens
Wij zijn actief in de detailhandel en groothandel van traditionele producten.
Italië, Torino
Wij zijn in 1982 geboren in Turijn, in het hart van Piemonte, als distributeurs van hoogwaardige vleeswaren en kazen. Sindsdien is ons productassortiment aanzienlijk uitgebreid, maar het respect voor traditie en de kwaliteitsketen zijn onze herkenningspunten gebleven. Wij zijn een bedrijf met een traditionele geest dat kwaliteitsproducten van de hoogste verfijning kan aanbieden. Het beleid van...
Jacquy Cange is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het rijpen van kazen. Naast dit traditionele werk heeft Jacquy Cange zich gespecialiseerd in de combinatie van kazen met vaste en vloeibare ingrediënten om creatieve rijpingen te realiseren met wijn, bier, kruiden, truffels,... Beschikbare kaasassortiment: de natuurkazen, de bieren, de paddenstoelen, de gedroogde vruchten, de wijnen en de...
Productie van Parmigiano Reggiano - Onze zuivelfabriek is opgericht in 1904 en heeft, ondanks de dramatische gebeurtenissen van twee wereldoorlogen, het werk weten te organiseren voor honderden mensen, waarbij het voor iedereen meer dan fatsoenlijke arbeids- en leefomstandigheden heeft gegarandeerd, zelfs in de moeilijkste tijden. Productie van Parmigiano Reggiano volgens traditionele methoden...
Spanje, Rois
...traditionele gekookte octopus zonder sap, prijs/per eenheid, vaste gewichten... - Ambachtelijke octopusburgers, octopustoasts met gerookte San Simón kaas, octopuscarpaccios, kroketten, ravioli, wanton ravioli, cannelloni, octopusempanadas gemaakt met Galicisch geel maïsmeel. Continu innoveren en nieuwe producten ontwikkelen met octopus als hoofdingrediënt, zonder de traditie te verliezen.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play