Slowakije, Košice
Welkom bij MILKYLAND, een prominente leider in de voedingsdistributie-industrie met een decennium aan expertise in groothandel, import/export en efficiënte logistiekbeheer. Onze kernspecialisatie ligt in zuivelproducten, vooral een diverse reeks kazen en alternatieven verrijkt met plantaardige vetten. We bieden met trots een selectie van premium kazen zoals Mozzarella, Edam en Trappist, die elk be...
Portfolio (64)
Italië, Milano
...Product van mei tot juli, het is een honing die zeer snel kristalliseert. Het heeft een lichte, bleekoranje kleur. De geur is vrij intens en doet denken aan het specerij waaruit het afkomstig is. Het aroma is zoet en verfrissend met een finale noot van kokosnoot. COMBINATIES Heerlijk om te combineren met vlees, vooral rundvlees en kip. Dankzij de iets grove kristalstructuur past het goed bij rijpe kazen. Het is een ideale zoetstof voor thee en infusies van verschillende soorten. Het wordt vaak gebruikt bij de productie van nougat.
Portfolio (116)
Italië, Misano Adriatico
...Deze wijn brengt je rechtstreeks naar het hart van de Toscaanse zon. Met zijn intense smaak van Sangiovese en zijn bouquet van rijpe rode vruchten, is de Soledoro perfect om te drinken bij rood vlees, oude kazen en pastagerechten. Probeer het en laat je verleiden door de diepe Toscaanse wortels van deze wijn.
Portfolio (200)
Frankrijk, Bordeaux
... soepele afdronk. Deze wijn zal zeer gewaardeerd worden tijdens uw aperitieven met planken van charcuterie en kazen.\n\nDruivenrassen: Cabernet Sauvignon (60%), Merlot (37%), Petit Verdot (3%)\nProducent: Familie Dufour in Saint-Michel-de-Rieufret (33720)\nVerpakkingen en formaten: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2021"}...
Portfolio (93)
Duitsland, Heidelberg
...Deze natuurlijke smaakstof voegt de typische smaak van een goede rijpe cheddar toe met een vleugje walnoot en hazelnoot. Het voegt een typische, hartige aromatische handtekening toe aan uw aperitiefgebakjes, taarten, gearomatiseerde kazen, sauzen, kipnuggets, hamburgers en ravioli.
Portfolio (74)
Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Cyprus, Paphos
...De weelderige neus is vol aroma's van rijpe bosbessen en bramen, gecombineerd met de kenmerkende nuances van zwarte peper en laurier. Het lichaam van de wijn is vol, met een lage zuurgraad en een zachte, fluweelachtige medium tannine. De afdronk is helder, jamachtig met tonen van pruim, ondergroei en wilde bessen. De wijn komt het beste tot zijn recht bij vleespasteien, pittige gerechten met gevogelte of oude harde kazen.
Portfolio (15)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino Agrodolce is een kaas met een aromatische en zeer kenmerkende smaak, het resultaat van de ontmoeting tussen de pittige tonen van de semi-rijpe pecorino en de zeer zoete smaken van de verse vincotto. De stevige korst in de kleur van een kastanje omhult een kruimelige en licht smeltende pasta, met aroma's van melk, verse most en wijn. Deze kaas is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en representatieve smaak van het gebied, perfect om gerechten en aperitieven te verrijken.
Portfolio (29)
Spanje, Cuarte De Huerva
...Pecorino Kaas Gerijpt "Riserva" van Boffard De "Riserva" kaas is een rijpe kaas die wordt geproduceerd met 100% rauwe schapenmelk, volgens de oude Castiliaanse traditie. Het rijpingsproces, dat streng gecontroleerd wordt, duurt minimaal 8 maanden (voor een product van 3 kg) of 4 maanden (voor een van 1 kg), gedurende welke tijd de kazen 3 keer uit het magazijn worden gehaald om te worden...
Portfolio (10)
Spanje, Totanes
... minimaal 60 dagen, de rijpe kaas van 180 dagen en de oude kaas van 270 dagen. De binnenkant van de kaas is ivoorkleurig, met ogen die gelijkmatig verdeeld zijn. Romige textuur, smeltend in de mond, met een eerlijke, zachte, diepe smaak, typisch voor schapenmelk. Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedseladditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Portfolio (10)
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
Sinds 1983 biedt SenrasDairy een selectie van ambachtelijke kazen gemaakt van melk van koeien van de familiale boerderij. We selecteren zorgvuldig de voeding van onze dieren om melk van hoge kwaliteit te verkrijgen en unieke en herkenbare kazen aan te bieden. Onze selectie bestaat uit verse kazen, gerijpte kazen van 3 en 6 maanden, romige kazen van 1 maand, kazen met een zachte pasta en een buigza...
Portfolio (21)
Frankrijk, Roubia
...jonge uitstraling. Neus van zeer rijpe steenvruchten, met een dierlijke toets. De mond is vrij evenwichtig, maar toch behoorlijk tannineachtig. We proeven zwart fruit met een beetje houtachtige en kruidige tonen. Een stevige wijn.\n\nGERECHTEN EN WIJNEN\nGerechten in saus en gemarineerde grillades. Zachte kazen van koemelk.\nBistronomie wijn. Ideaal te drinken op 17°C.\n\nInhoud (L): 0,75\nBruto gewicht (kg): 1,3\nAlcoholpercentage (%): 12,5"}...
Portfolio (28)
... samen en vormen ze een lange aromatische afdronk. De wijn smaakt evenwichtig met tonen van donkere bessen, zwarte bessen en rijpe kersen. De wijn past perfect bij gegrild of gebraden, rijk gekruid vlees en rijpe kazen.
Portfolio (14)
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinta Amarela en Tinto Cão Intens in aroma, met de rijpe fruit van de Douro, aroma's en compotes en een vleugje struik. Vol en omhullend, met lichte rokerige tonen en de finale smaak is krachtig en breed. Te combineren met rode vleesgerechten en kazen. Serveren op 18ºC | 64ºF 14% vol. 750ml...
Portfolio (4)
Spanje, Granada
... nuances van drop. Lang en persistent. Aanbevolen serveertemperatuur: 17℃ Aangeraden combinaties: Geschikt voor traditionele stoofschotels (stoofpotten, gekookte gerechten), geroosterd vlees en vette vis. Versterkt de smaken van vleeswaren, patés en gerijpte kazen. De wijngaarden liggen aan de voet van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau: het Hoge Andalusië. Wijnmakerij geïntegreerd in het Centrum voor Excellentie van de Agrovoedingssector van Granada.
Portfolio (5)
Slovenië, Ljubljana
... eiken) en nog eens 6 maanden in de flessen. Rijping potentieel: 2018 - 2028. Kenmerken: De kleur is diep robijnrood. Het bouquet biedt zowel jeugdige als rijpe noten. Het ruikt naar rijpe donkere rode en zwarte vruchten en chocolade met een hint van hout. De wijn is droog in de mond met een fluweelachtige textuur en flexibele tannines. Zeer intens en fruitig karakter, maar toch voel je een elegante frisheid. Voedselcombinaties: Goed bij steak, wildterrine of geroosterde eend. Past ook goed bij pasta, risotto en gerijpte kazen. Serveertemperatuur: 14 - 16° C.
Portfolio (10)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Diep kersenrood, intense aroma's van rijpe rode vruchten en zeer elegante houttonen. In de mond is het robuust, smaakvol, breed en persistent. Het wordt aanbevolen om te consumeren tussen de 14º en 16º Celsius, en is geschikt om te combineren met vleeswaren, gestoofd vlees, wild, gerijpte kazen en patés. Oorsprongsbenaming: IGP Wijnen van het Land van Castilla en León Druivensoort: Crianza Oogstjaar: 2016 Veroudering: Gemaakt van tempranillo-druiven, gerijpt in Franse eiken vaten (-allier-)...
Portfolio (12)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... voor een mooie rijping in de kelder. Een delicatesse die goed past bij vis en schaaldieren, maar ook bij witvlees en kazen! Inhoud: 75cl Type: Witte wijn Druivensoort: 100% Chenin AOC: Savennières Rijping: Nu te drinken en te bewaren tot 2032 Serveertemperatuur: 11-13°C...
Portfolio (321)
Frankrijk, Auxerre
... afzonderlijk geoogst en gevinifieerd. Spijs en wijn rode vleesgerechten, wild, kazen, chocolade Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domein: Vignerons d'Alignan Neffies Appellatie: Pézenas Oogstjaar: 2017 Druivensoort: Grenache, Syrah Teelt: Verantwoorde teelt Label: Appellation d'Origine Contrôlée...
Portfolio (190)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
ufs.country_names.RU, Moscow
... past ook perfect bij groentegerechten. Gebruik voor Sauzen, soepen, vlees- en visgerechten, wildgerechten, zeevruchten, kazen Smaak Aromaat scherp, delicaat pittig. Voedingswaarde per 100 gr. Eiwitten (g / 100g)… 10 Vetten (g / 100g)… 2,0 Koolhydraten (g / 100g)… 42 Energiewaarde (kcal / 100g)… 230...
Portfolio (178)
Italië, Dorgali
... complexiteit en de elegante en aanhoudende afdronk. Het is een wijn die uitstekend past bij de meest exclusieve en verfijnde feesten. Perfect om te combineren met krachtige en smakelijke kazen of belangrijke vleesgerechten.
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Schio
...Ciliegiolo... een andere wijn uit Toscane. Visueel intens dieprood, bijna ondoordringbaar, fruitig, aangename tonen van kersenjam, rijpe braam, licht gekruid, wit tabak, vooral zwarte peper. In de mond, omhullend, evenwichtig, harmonisch, elegant en verfijnd, lovenswaardig de zijdezachte tannine. Een prachtige wijn, die goed past bij wild, een weelderige everzwijn in salmì met polenta en gerijpte kazen, een gerijpte Toscaanse pecorino.
Portfolio (3)
Italië, Sant'ilario D'enza
... burrata, en rijpe kazen die ook geschikt zijn voor vegetariërs, zoals de Spinoro (100% Italiaans product gemaakt met microbieel stremsel). Alle referenties zijn zorgvuldig geselecteerd van vertrouwde partners die onze waarden en kwaliteitsnormen delen, en die we aanbieden in verschillende sneden en verpakkingen.
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola en nog veel meer.
Portfolio (54)
Italië, Aidone
...gerijpte kazen of simpelweg mozzarella, die zich onderscheiden door hun authenticiteit, smaak en hygiënische veiligheid. Het bedrijf bestaat al meer dan een eeuw. In het teken van de meest gekwalificeerde traditie selecteert het de beste melk uit de provincie Enna en Sicilië, "benut" het klimaat voor de natuurlijke rijping van de zogenaamde "historische" zuivelproducten, die wijdverspreid zijn op de nationale en Europese markt. WE PRODUCEREN DE BESTE SICILIAANSE KAAS.
Spanje, Badajoz
... van pure Bellota Iberische varkens die zijn grootgebracht in de Extremense Dehesa. Als Kwaliteitsleverancier bieden we een selectie van de beste variëteiten Portugese wijnen, Manchego kazen D.O. en Extra Vergine Olijfolie van de hoogste kwaliteit.
Portfolio (9)
Spanje, Alaior-Menorca-Islas Baleares
...de zeewaternevel op de weiden brengen waar de koeien van eten, wat de kaas een speciale en kenmerkende smaak geeft. De verfijning van onze Meester Ambachtelijke Kaasmaker en Meester Ambachtelijke Rijper van Kaas heeft onze kazen een unieke smaak gegeven. Desondanks hebben onze kazen meer dan 25 nationale en internationale erkenningen verzameld, met als hoogtepunt de super gouden medaille op de World Cheese Awards 2019-2020.
Portfolio (3)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play