Italië, Milano
...Product van mei tot juli, het is een honing die zeer snel kristalliseert. Het heeft een lichte, bleekoranje kleur. De geur is vrij intens en doet denken aan het specerij waaruit het afkomstig is. Het aroma is zoet en verfrissend met een finale noot van kokosnoot. COMBINATIES Heerlijk om te combineren met vlees, vooral rundvlees en kip. Dankzij de iets grove kristalstructuur past het goed bij rijpe kazen. Het is een ideale zoetstof voor thee en infusies van verschillende soorten. Het wordt vaak gebruikt bij de productie van nougat.
Portfolio (116)
Italië, Misano Adriatico
...Deze wijn brengt je rechtstreeks naar het hart van de Toscaanse zon. Met zijn intense smaak van Sangiovese en zijn bouquet van rijpe rode vruchten, is de Soledoro perfect om te drinken bij rood vlees, oude kazen en pastagerechten. Probeer het en laat je verleiden door de diepe Toscaanse wortels van deze wijn.
Portfolio (200)
Italië, Radicofani
De productie van de Cacio di Pienza is een traditie met zeer oude oorsprongen en is van generatie op generatie doorgegeven tot op de dag van vandaag. De melkproducenten hebben zich verenigd in de Cooperativa di Cotignano, waarbij ze de typische methoden van verwerking hebben gebruikt en behouden: de bevoorrading van melk met bijzondere aroma's die het krijgt van kruiden die typisch zijn voor de we...
Portfolio (48)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino Agrodolce is een kaas met een aromatische en zeer kenmerkende smaak, het resultaat van de ontmoeting tussen de pittige tonen van de semi-rijpe pecorino en de zeer zoete smaken van de verse vincotto. De stevige korst in de kleur van een kastanje omhult een kruimelige en licht smeltende pasta, met aroma's van melk, verse most en wijn. Deze kaas is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en representatieve smaak van het gebied, perfect om gerechten en aperitieven te verrijken.
Portfolio (29)
Italië, Noci
De kaasfabriek Ignalat is een middelgroot familiebedrijf uit Apulië, dat sinds 1948 actief is op de markt en gespecialiseerd is in de productie van zuivelproducten die uitsluitend worden gemaakt van geselecteerde Apulische koemelk. Ignalat produceert verschillende soorten zuivelproducten: verse, gerookte, gerijpte en verschillende typische Apulische specialiteiten zoals mozzarella nodino en trecc...
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
... complexiteit en de elegante en aanhoudende afdronk. Het is een wijn die uitstekend past bij de meest exclusieve en verfijnde feesten. Perfect om te combineren met krachtige en smakelijke kazen of belangrijke vleesgerechten.
Portfolio (5)
Italië, San Donaci
...Wijn verkregen uit de vinificatie van Negroamaro-druiven (90%) en Malvasia Nera (10%). Productiegebied: Salento, tussen de provincies Brindisi en Lecce. Rijping in barriques. In de neus komen aroma's naar voren van rijpe rode vruchten en confituren, gekruid met zwarte peper, zoethout, geroosterd en een balsamische noot van de mediterrane maquis. Ideaal bij harde kazen zoals Comté, Gorgonzola, vleeswaren zoals varkensbuik, chorizo, capocollo en gegrild rood vlees.
Portfolio (5)
Italië, Schio
...Ciliegiolo... een andere wijn uit Toscane. Visueel intens dieprood, bijna ondoordringbaar, fruitig, aangename tonen van kersenjam, rijpe braam, licht gekruid, wit tabak, vooral zwarte peper. In de mond, omhullend, evenwichtig, harmonisch, elegant en verfijnd, lovenswaardig de zijdezachte tannine. Een prachtige wijn, die goed past bij wild, een weelderige everzwijn in salmì met polenta en gerijpte kazen, een gerijpte Toscaanse pecorino.
Portfolio (3)
Italië, Sant'ilario D'enza
... burrata, en rijpe kazen die ook geschikt zijn voor vegetariërs, zoals de Spinoro (100% Italiaans product gemaakt met microbieel stremsel). Alle referenties zijn zorgvuldig geselecteerd van vertrouwde partners die onze waarden en kwaliteitsnormen delen, en die we aanbieden in verschillende sneden en verpakkingen.
Italië, Fidenza
Bertelli Formaggi S.r.l., al vier generaties op de markt, biedt uitstekende rijpe en verse kazen aan. Wij zijn een referentiepunt voor veel Europese bedrijven voor de levering van niet alleen Parmigiano Reggiano, gerijpt van 12 maanden tot 60 maanden, maar ook van traditionele Italiaanse geiten- en schapenkaas. Wij zijn ook leveranciers van typische vleeswaren zoals salame, fiocchetto, mortadella, Prosciutto di Parma, bresaola en nog veel meer.
Portfolio (54)
Italië, Aidone
...gerijpte kazen of simpelweg mozzarella, die zich onderscheiden door hun authenticiteit, smaak en hygiënische veiligheid. Het bedrijf bestaat al meer dan een eeuw. In het teken van de meest gekwalificeerde traditie selecteert het de beste melk uit de provincie Enna en Sicilië, "benut" het klimaat voor de natuurlijke rijping van de zogenaamde "historische" zuivelproducten, die wijdverspreid zijn op de nationale en Europese markt. WE PRODUCEREN DE BESTE SICILIAANSE KAAS.
Italië, Vedelago
...Montegrappa, San Pio X en Neve del Grappa. De kazen, verkregen uit vers melk dat dagelijks van lokale bedrijven wordt ontvangen, worden aan de consument aangeboden in een breed assortiment: hele, halve en kwart vormen, 100, 300 en 400 g met een vast gewicht. HACCP-autocontrolesysteem uitgevoerd en gegarandeerd. De vastberadenheid en het enthousiasme van al onze medewerkers, de professionaliteit van ons personeel, de zorg in productie en rijping, en het vermogen om innovatie te combineren met respect voor traditie, stellen ons in staat om producten van hoge kwaliteit te produceren.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play