... perceel Lange vatrijping van 3 weken Malolactische fermentatie in vaten Verouderd in Franse eiken vaten gedurende 12 maanden Druivensoorten 50% Cabernet Sauvignon 50% Merlot BESCHRIJVING Met een heldere granaatkleurige robe onthult de Château Lalande rode wijn een heerlijke bouquet van rode vruchten en cacao in de neus, met tonen van geroosterd hout. De smaak opent met een soepele en ronde aanval, die evolueert naar fruitige noten met delicaat verzachte tannines. Een grand wijn uit Saint-Julien.
Portfolio (96)
Italië, Misano Adriatico
...De rode CHIMAY-bier is een hoogwaardige Belgische drank, geproduceerd volgens oude monastieke technieken en een lange geschiedenis van fermentatie en rijping in de fles. Met zijn rijke mix van mout en hop biedt dit rode bier met een alcoholpercentage van 12% een unieke en complexe smaak die de meest veeleisende smaken zal bevredigen. Te genieten in een fles van 33 cl voor een authentieke ervaring van hoge kwaliteit.
Portfolio (200)
Italië, Marmirolo
...W: 340 ÷ 360. De laag verfijnde zachte tarwemeel, met tarwekiemen, biedt een perfecte voedingsstoffenconcentratie voor een markt die steeds meer aandacht heeft voor de gezonde kwaliteiten van voedsel. Ze passen zich aan verschillende soorten bereidingen aan en zijn ideaal voor een licht en luchtig product. De Anniversario, geboren een jaar na de vieringen van het 90-jarig jubileum, interpreteren de herinnering, de geschiedenis en de concurrentie van onze molen via hun onderzoekscentrum. Anniversario PIETRO is ideaal voor lange fermentatie-degen. 25KG...
Portfolio (56)
Italië, Padova
...Maïs shopper tas in stof (PLA) afgeleid van dextrose die wordt verkregen uit de fermentatie van maïsvezel / uitgerust met versterkte lange handvatten en een gusset Afmetingen: 37 X 42 X 11 cm Materiaal: Maïs Verpakking: 200 stuks Kleur: ecru...
Portfolio (95)
Frankrijk, Bordeaux
...-traditie met een natuurlijke alcoholische fermentatie, temperatuurbeheersing, lange maceratie (18 dagen), 2 remontages per dag gedurende de hele fermentatie. Deze stappen zorgen ervoor dat de kwaliteit van het fruit maximaal wordt geëxtraheerd: kleur, aroma's en structuur. De rijping van de wijn gebeurt vervolgens in eiken vaten, waarvan een derde nieuw hout, gedurende 12 maanden. Proeverij Bij het oog...
Portfolio (93)
Italië, Guardiagrele
...Soja pizzamix voor deeg met hoge waterabsorptie en lange fermentatie, met een hoog gehalte aan plantaardige eiwitten. Formaat: 25 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
... een breed scala van toepassingen met rechte geometrie aan. Voordelen 1-Speciale oppervlaktebehandeling 2-Geschikt & aanpasbaar ontwerp 3-Lange levensduur 4-Hoge duurzaamheid – minder onderhoud 5-Efficiënte filtratie Toepassingen 1-Voedsel- en mineralenverwerking 2-Waterreiniging 3-Mijnbouwtoepassingen 4-Vibratie-scheiding 5-Fermentatie 6-Waterbehandeling Roestvrij staal met verschillende...
Portfolio (26)
Frankrijk, Caromb
...Druivensoorten: 100% Caladoc Leeftijd van de wijnstokken: 15 jaar Terroir: Klei-kalk Oogst: Machine Proefnotities: • Kleur: Diep rood, paarse reflecties • Eerste neus: Rode vruchten • Tweede neus: Kruidige tonen • In de mond: Rode vruchten, balans en frisheid • Lange afdronk Wijn/spijs combinatie: Regionale gerechten, vlees, charcuterie Bewaarpotentieel: 4 tot 5 jaar Vinificatie: Ontstelen/Drukken. Maceratieplan van 10 dagen bij 24° om de frisheid en het fruit te behouden. Perspulp toegevoegd aan het sap. Malolactische fermentatie op fijne droesem in de winter tot de botteling.
Portfolio (4)
Italië, Ponte Galeria
...Gemaakt in Japan met de traditionele methode van natuurlijke fermentatie, wordt de Koikuchi-sojasaus, in tegenstelling tot de sojasaus op de markt, niet industrieel geproduceerd, maar volgens de oude originele methode die een lange fermentatie vereist, verkregen met natuurlijke ingrediënten: soja, tarwe, zout, puur bronwater en koji. De Koikuchi Nipponia-sojasaus heeft een evenwichtige umami...
Portfolio (8)
Italië, MILANO
... robijnrood in het glas. Complexe neus, tonen van rozen, leer, teer. In de mond is het droog, vol, harmonieus, fluweelachtig, rozen, tonen van leer. Lange afdronk. VERPAKKING VAN 6 1 STUK = EURO 8,50 1 PALET 72 VERPAKKINGEN VAN 6 MINIMALE BESTELLING 20 PALETTEN...
Portfolio (191)
... wijnen te produceren. De suikergehaltes van de bessen kunnen hoge niveaus bereiken terwijl ze een belangrijke zuurgraad behouden. Dit zorgt voor wijnen die bijzonder goed in balans zijn, krachtig en vol (met veel vet en volume). De aroma's zijn typisch, complex en intens (gedroogd fruit, hazelnoot, geroosterd, exotisch fruit, boter, enz.). De Chardonnay B leent zich ook goed voor rijping en fermentatie in vaten. Teelt- en agronomische geschiktheid De Chardonnay B wordt doorgaans met lange takken gesnoeid. Echter, in de gunstige klimaatzones...
Portfolio (71)
België, Mont-Saint-Guibert
... concentratie en direct worden gebruikt in de fermentatie. Een groot nadeel van het gebruik van suikerrietsap is de gebrek aan stabiliteit over langere opslagperioden. Melasse is het niet-kristalliseerbare residu dat overblijft nadat de sucrose uit rietsap is gekristalliseerd. Dit zware viskeuze materiaal bestaat uit sucrose, glucose en fructose met een totale koolhydraatconcentratie van 50-60 %. Melasse kan gemakkelijk lange tijd worden opgeslagen en tot de vereiste concentratie worden verdund voordat het wordt gebruikt.
Portfolio (28)
...gebruiken we niets anders dan water en zout. Onze producten bevatten absoluut geen chemicaliën, conserveermiddelen of toevoegingen. Onze olijven worden alleen met zout en water gefermenteerd en verpakt voor een periode van maximaal een jaar. • Natuurlijke fermentatie, • Geen chemische stoffen gebruikt, • Hoge aroma-inhoud, • Wordt gefermenteerd zonder enige toevoegingen behalve zout, waardoor het op natuurlijke wijze lange tijd kan rusten, wat zorgt voor smaak en verfijning, • Het eindproduct is van hoge kwaliteit.
Portfolio (9)
Frankrijk, La Cadière-D'azur
...Biologische cultuur. Handmatige oogst in kisten. Volledige ontsteeling, Fermentatie in thermoreguleerbare roestvrijstalen tanks, Directe persing. Rijping in thermoreguleerbare roestvrijstalen tanks, Traditionele kurk. PROEVERIJ OOG: Oranje kleur, intens. NEUS: Aromatisch, harmonieus, aroma's van citrusvruchten, aroma's van rode vruchten. MOND: Harmonieus, geconcentreerd, vol, tonen van citrusvruchten, tonen van rode vruchten, tonen van grapefruit, rond, gestructureerd lichaam, sterke intensiteit, lange persistentie. Druivenrassen: Grenache (20%) / Mourvèdre (80%) Alcohol: 13% Inhoud: 75 cl...
Portfolio (8)
Zwitserland, Reinach Bl
...De Memosens COS81D is de ideale zuurstofsensor voor hygiënische toepassingen zoals fermentatie en inertisatie. De nauwkeurige en stabiele metingen op lange termijn, evenals de continue zelfbewaking, garanderen uiterst betrouwbare meetwaarden om u te helpen de gewenste productkwaliteit te bereiken en de opbrengst van uw producten te optimaliseren. Dankzij de digitale Memosens-technologie...
Portfolio (949)
...werd de druif ontsteeld en geperst, en via een peristaltische pomp overgebracht naar de vergistingstank met een capaciteit van 9.000 kilo. Maximale fermentatietemperatuur van 26 graden Celsius. Het werd na 15 dagen fermentatie/maceratie ontkurkt, waarbij de wijn uit de pers werd afgevoerd. Proefnotitie van Kosher Herenza Crianza: Zeer diepe kersenrode kleur, met een granaatrode rand. Zeer intense aroma's, met rijp fruit, romig eiken, specerijen en cacao. In de mond is het smakelijk, vlezige, met rijpe tannines en een zeer lange afdronk. Een grote wijn met een grote toekomst.
Portfolio (1)
Frankrijk, Cavignac
...Volgens historici zijn gisten de eerste micro-organismen die door de mens zijn gebruikt. Hoewel het fermentatieproces destijds niet begrepen werd, gebruikten mensen ze om voedsel en dranken te verkrijgen die beter verteerbaar waren, een aangenamere smaak hadden en een langere houdbaarheid hadden. Fermentatie werd lange tijd door de mensen als een goddelijke fenomen beschouwd. Gebruikstips 3...
Portfolio (100)
...Druif: 100% Nebbiolo. Vinificatie: traditionele fermentatie met een maceratie van ongeveer 18 dagen. Veroudering: 18 maanden in grote Slavonische eiken vaten. Kleur: diep robijnrood met een neiging naar granaat. Aroma: elegant en delicaat, met tonen van framboos en viooltjes op de achtergrond van zoete specerijen. Smaak: droog en vol van lichaam, met een lange en aanhoudende afdronk...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auxerre
... 5 jaar bewaard worden","Œil":"Diep goud, erfgoed van late oogsten en jaren van rijping in de kelder","Accord met vin":"Aperitief, Dessert, Foie Gras, Zoet-hartige gerechten met appel/geitenkaas","Taux d'alcoolémie":"Alcoholpercentage: 12%","Vinification":"Inheemse gisten – Late oogst Fermentatie en rijping: fermentatie bij gereguleerde temperatuur en rijping van 8 maanden in tank. Restsuiker 85g/l","Millésime":"2003","Domaine":"Domaine Vincent Denis","Culture":"Traditioneel"}...
Portfolio (190)
Frankrijk, Lys Haut Layon
... fermentatie - Temperatuurbeheersing op 16° C - Rijping op fijne droesem met bâtonnage - Overhevelen - Filtratie arm aan kiemen bij het bottelen. Notes de dégustation : Expressief, witte vruchten, groene appel en citrusnoten. Een frisse aanzet, de mond is van een mooie omvang met rijpe fruittonen. Accords : In perfecte harmonie tijdens uw aperitieven, het past ook bij zeevruchten, koude voorgerechten en gerechten met lange kooktijden zoals...
Portfolio (43)
Frankrijk, Roubia
... vruchten. Mond Intens, zijdezacht, lichte tonen van cassis, genereuze tonen van kers, genereuze tonen van rode vruchten, elegante tannines, fijne tannines, rond, gestructureerd lichaam, goede intensiteit, lange persistentie. Gerechten & wijn combinaties Gegrild rood vlees, Witte vlees, Gevogelte, Wild, Koeienkaas Serveertemperatuur: 16° - 18° Kleur: Rood Druivenras: Grenache, Mourvèdre, Syrah Alcohol: 14,5% Inhoud: 75 cl (Fles)...
Portfolio (28)
ufs.country_names.RU, Moscow
...). ● Geen schuim (geen antischuimmiddel nodig). ● Grotere levensvatbaarheid (bakkersgist stopt met functioneren bij een alcoholconcentratie van 17-18% vol.). ● Het minimale gehalte aan schadelijke onzuiverheden (bij lange fermentatieperiodes - bakkersgist fermenteert 7-9 dagen, het gehalte aan schadelijke onzuiverheden neemt toe, de kwaliteit van de most neemt dienovereenkomstig af). ● Maakt het...
Portfolio (6)
Frankrijk, Lomme
...Het productieproces van de Lubrano-lijn omvat een lange fermentatie die de baguette een luchtige kruim en een krokante korst geeft dankzij het bakken op een stenen vloer.
Portfolio (9)
Spanje, Murcia
...{"Elaboration":"Ontstelen in de kelder en fermentatie in roestvrijstalen tanks. Malolactische fermentatie in nieuwe Franse eiken vaten gedurende 24 maanden.","Pattern":"Rupestris du lot,","Approximate altitude":"580 meter.","Alcoholic Degree":"14,5º","Tasting notes":"Intense en fruitige neus. Noten van kers, framboos en peper. Groot, gestructureerd en lange afdronk.","Production":"2082...
Portfolio (178)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... complexiteit van gekonfijte vruchten (abrikozen, kweeperen), honing, specerijen met subtiele houttonen. Romige aanzet ondersteund door een smakelijke, lange en frisse structuur. GERECHT/WIJN COMBINATIE : Aperitief, foie gras, desserts, brioche gebakjes, taarten met witte vruchten. DIENSTTEMPERATUUR : 10°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Frankrijk, Saint Pal De Mons
...Wasbare en herbruikbare bak Met een antimicrobieel additief dat effectief is tegen het menselijke coronavirus HCoV229E (98,60% verdwijning in 2 uur) In elkaar te stapelen Ontworpen voor een lange levensduur, zelfs bij intensief gebruik Voorbeeld van gebruik Ontdooiingsbak Voorbereidingsbakken voor producten Ingrediëntenbakken Bakken voor het bewaren van proefgerechten Fermentatie- en...
Portfolio (186)
Frankrijk, Caudiès De Fenouillèdes
... maximale rijkdom. De gehele oogst wordt ontsteeld om de toevoer van tannines en bitterheid door de steeltjes tijdens de lange maceratie (4 tot 5 weken) tijdens de fermentatie te vermijden. De wijn wordt vervolgens bijna twee jaar in roestvrijstalen tanks gerijpt. Proefnotitie : Mooie robijnrode kleur en een zeer fruitig aroma (zwarte kers, braam en bosbes). Fris en aards in de mond, het is een wijn met een dubbele persoonlijkheid, wat zijn naam verklaart. Voor liefhebbers van jonge en minerale wijnen met een bite! Beschikbare jaargang : 2014 in fles; binnenkort 2020 en 2021...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Cannat
... is aangeplant op klei-kalksteenbodems bedekt met gerolde kiezels. Deze Cairanne Excellence komt van oude wijnstokken (30 tot 80 jaar oud) met een zeer lage opbrengst van 30 hl/ha. DRUIVENVARIËTEITEN Grenache 60% Syrah 40% WINEMAKING Na de handmatige oogst worden de druiven volledig ontsteeld bij ontvangst in de kelder. Elke variëteit wordt afzonderlijk gevinifieerd, op een traditionele manier. Temperatuurgecontroleerde fermentatie maakt lange maceratie mogelijk (3 tot 4 weken).
Portfolio (46)
Italië, Dorgali
...Verkregen uit een bijna pure verwerking van de druivensoort Bovale Sardo (lokaal bekend als Muristellu), een autochtone variëteit die trouw is weergegeven in deze wijn. Het is het resultaat van een langzame fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks en een lange rijping in kleine Franse eiken vaten gedurende 3 jaar, gevolgd door een verdere rijping in liggende flessen van iets meer dan een jaar...
Portfolio (5)
Slovenië, Celje
...In de productie gebruiken we alleen hoogwaardig roestvrij staal van Europese oorsprong, zodat de producten een zorgeloos en betrouwbaar gebruik op de lange termijn garanderen. Afhankelijk van de behoeften en wensen zijn er open en gesloten wijnvaten beschikbaar voor de fermentatie, opslag en rijping van wijn. We produceren ook mostfermentoren en wijntransport- en mengtanks. Accessoires en reserveonderdelen worden voor alle producten in het programma geleverd.
Portfolio (9)
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play