Italië, Misano Adriatico
...De rode CHIMAY-bier is een hoogwaardige Belgische drank, geproduceerd volgens oude monastieke technieken en een lange geschiedenis van fermentatie en rijping in de fles. Met zijn rijke mix van mout en hop biedt dit rode bier met een alcoholpercentage van 12% een unieke en complexe smaak die de meest veeleisende smaken zal bevredigen. Te genieten in een fles van 33 cl voor een authentieke ervaring van hoge kwaliteit.
Portfolio (200)
Italië, Marmirolo
...W: 340 ÷ 360. De laag verfijnde zachte tarwemeel, met tarwekiemen, biedt een perfecte voedingsstoffenconcentratie voor een markt die steeds meer aandacht heeft voor de gezonde kwaliteiten van voedsel. Ze passen zich aan verschillende soorten bereidingen aan en zijn ideaal voor een licht en luchtig product. De Anniversario, geboren een jaar na de vieringen van het 90-jarig jubileum, interpreteren de herinnering, de geschiedenis en de concurrentie van onze molen via hun onderzoekscentrum. Anniversario PIETRO is ideaal voor lange fermentatie-degen. 25KG...
Portfolio (56)
Italië, Padova
...Maïs shopper tas in stof (PLA) afgeleid van dextrose die wordt verkregen uit de fermentatie van maïsvezel / uitgerust met versterkte lange handvatten en een gusset Afmetingen: 37 X 42 X 11 cm Materiaal: Maïs Verpakking: 200 stuks Kleur: ecru...
Portfolio (95)
Italië, Guardiagrele
...Soja pizzamix voor deeg met hoge waterabsorptie en lange fermentatie, met een hoog gehalte aan plantaardige eiwitten. Formaat: 25 kg Dosering: 100%...
Portfolio (91)
Italië, Ponte Galeria
...Gemaakt in Japan met de traditionele methode van natuurlijke fermentatie, wordt de Koikuchi-sojasaus, in tegenstelling tot de sojasaus op de markt, niet industrieel geproduceerd, maar volgens de oude originele methode die een lange fermentatie vereist, verkregen met natuurlijke ingrediënten: soja, tarwe, zout, puur bronwater en koji. De Koikuchi Nipponia-sojasaus heeft een evenwichtige umami...
Portfolio (8)
Italië, MILANO
... robijnrood in het glas. Complexe neus, tonen van rozen, leer, teer. In de mond is het droog, vol, harmonieus, fluweelachtig, rozen, tonen van leer. Lange afdronk. VERPAKKING VAN 6 1 STUK = EURO 8,50 1 PALET 72 VERPAKKINGEN VAN 6 MINIMALE BESTELLING 20 PALETTEN...
Portfolio (191)
...Druif: 100% Nebbiolo. Vinificatie: traditionele fermentatie met een maceratie van ongeveer 18 dagen. Veroudering: 18 maanden in grote Slavonische eiken vaten. Kleur: diep robijnrood met een neiging naar granaat. Aroma: elegant en delicaat, met tonen van framboos en viooltjes op de achtergrond van zoete specerijen. Smaak: droog en vol van lichaam, met een lange en aanhoudende afdronk...
Portfolio (10)
Italië, Dorgali
...Verkregen uit een bijna pure verwerking van de druivensoort Bovale Sardo (lokaal bekend als Muristellu), een autochtone variëteit die trouw is weergegeven in deze wijn. Het is het resultaat van een langzame fermentatie in kleine roestvrijstalen tanks en een lange rijping in kleine Franse eiken vaten gedurende 3 jaar, gevolgd door een verdere rijping in liggende flessen van iets meer dan een jaar...
Portfolio (5)
Italië, senigallia
Portfolio (1)
Italië, Venezia
... geurige moutzoetheid en een aangename hoppige nasmaak. BIRRA VENEZIA ROSSA Ongefilterde Bock met een zachte en krachtige smaak. De lange tijd van fermentatie en rijping geeft het een kenmerkende ronde smaak, licht geroosterd en een diepe amberkleur. BIRRA VENEZIA BIANCA Vriendelijk en fluweelachtig. De hoge kwaliteit van gerstemout en tarwemout en fijne bovengistende gist geven deze Blanche een...
Portfolio (4)
Italië, Saltara
... activiteit zich op het ontwerp van complete wijnmakerijen, machines en verwerkingslijnen, de realisatie en commercialisering van installaties voor de wijnbouw, zoals: ontsteelaars, transportbanden en sorteertafels, membraanpersen, installaties voor het klaren van most, verschillende soorten filters, omgekeerde osmose, installaties voor tartar stabilisatie, systemen voor de maceratie van rode wijnen, en het terugwinnen van CO2 uit fermentatie. Wij realiseren ook installaties voor mousserende wijnen en sprankelende wijnen, installaties voor bierproductie en bottelingsinstallaties.
... robijnrode kleur en granaatreflecties. Het heeft een lange, bijzonder verfijnde bouquet met tonen van marasca en bosvruchten, en de smaak is breed, droog, fris en lang. - Lakana, vernoemd naar het gebied waar de wijngaarden zich bevinden, verschilt van de Mamuthone door de manier van verwerking. Na de eerste fermentatie in stalen silo's volgt er een tweede fermentatie in eikenhouten vaten. - Ilisi is een gebarricadeerde wijn, gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play