Frankrijk, Brue Auriac
... aangevuld met zachte specerijen en vanille. Vervolgens evolueert het naar peperige specerijen en roze bessen. In de mond is de aanzet rond en vol, met specerijachtige tonen, die zich ontwikkelen naar smakelijke noten van zwart fruit en houtachtige tonen die een mooie en lange afdronk ondersteunen. GERECHTEN EN WIJNEN: Rode vlees, vlees in saus, paddenstoelen, kazen DIENST: 18-20°C BEWAARADVIES: Nu drinken of zal verder verbeteren in de komende 5 jaar...
Portfolio (7)
Italië, senigallia
Portfolio (1)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
... volledige potentieel van ons grote terroir tot uitdrukking te brengen. ONZE WIJNEN: We vinifiëren op traditionele wijze met rijping op fijne droesem, lange koude fermentatie, beheer van zuurstof en temperaturen, beperkte toevoegingen van sulfieten en andere stoffen. Hier is het sleutelwoord: de druif eerst! DE KELDER: Symbool van de plek, onze wijnproductietoren op 4 verdiepingen is een uniek...
Portfolio (17)
Italië, Venezia
... geurige moutzoetheid en een aangename hoppige nasmaak. BIRRA VENEZIA ROSSA Ongefilterde Bock met een zachte en krachtige smaak. De lange tijd van fermentatie en rijping geeft het een kenmerkende ronde smaak, licht geroosterd en een diepe amberkleur. BIRRA VENEZIA BIANCA Vriendelijk en fluweelachtig. De hoge kwaliteit van gerstemout en tarwemout en fijne bovengistende gist geven deze Blanche een...
Portfolio (4)
Spanje, Cenicero (la Rioja)
...), die lange tijd in Frankrijk had gewoond en samen met zijn broer eigenaar was van Château de Camensac en ook van Château Larose-Trintaudon tot 1986. De beroemde professor Émile Peynaud (1912-2004) fungeerde als adviseur bij de bouw van het landgoed. De nobele vriend van de eigenaar, Juan Noguera, Marqués de Cáceres, stond het gebruik van de prestigieuze naam toe. De wijnmakerij wordt beschouwd...
Portfolio (13)
Duitsland, Vaterstetten
... typisch pittige smaak. In veel bakkerijen worden om kostenredenen vaak kunstmatige zuurdesems gebruikt met een rijstijd van enkele uren. Over het algemeen is een zo korte rijstijd echter niet wenselijk, omdat de karakteristieke smaakstoffen en aroma's pas na lange fermentatie ontstaan. De Grimminger natuurlijke zuurdesem heeft minimaal 20 lange uren nodig voor de deegverzuring. Milieu De modernste...
Verenigd Koninkrijk, Heywood
Lab M heeft al lange tijd een internationale reputatie op het gebied van gedroogde kweekmedia, met name voor de kweek en isolatie van anaeroben. Lab M levert ook bulkpeptonen, extracten en andere grondstoffen aan de farmaceutische industrie en de grootschalige fermentatie-industrie, in overeenstemming met de huidige EDQM-certificering. Op maat gemaakte en speciaal samengestelde producten zijn ook...
... van arbeidskosten, automatische laad- en deegsnijdmachines. -Mobiele bakkerijen -Meelfabrieken -Pasta- en koekjesproductiemachines (www.barutcuoglu.com.tr) - Rackovens - Spiraalkneders - Meerlaagse ovens - Mobiele mixers - Elektrische deckovens - Planetenmixers - Convectieovens - Vorkmixers - Steenoven tunnelovens - Lifterkipmachines - Draadgaas tunnelovens - Waterdoseermachine - Meelzeefmachines - Meelweeg silo - Deegverdelers - Ovenlader - Deegrondeermachines - Broodsnijmachine - Tussenrijskasten - Verpakkingsmachine - Lange vormmachines - Stoomgenerator - Deegrollers - Rackwagens...
Italië, Saltara
... activiteit zich op het ontwerp van complete wijnmakerijen, machines en verwerkingslijnen, de realisatie en commercialisering van installaties voor de wijnbouw, zoals: ontsteelaars, transportbanden en sorteertafels, membraanpersen, installaties voor het klaren van most, verschillende soorten filters, omgekeerde osmose, installaties voor tartar stabilisatie, systemen voor de maceratie van rode wijnen, en het terugwinnen van CO2 uit fermentatie. Wij realiseren ook installaties voor mousserende wijnen en sprankelende wijnen, installaties voor bierproductie en bottelingsinstallaties.
Frankrijk, Les Riceys
... kelder om een maximaal aroma aan de wijn te geven, een typische handtekening van ons huis. Onze jaargangen rusten zo tot 10 jaar om al hun potentieel te benutten. Ons doel is om de natuur van de basiswijn te behouden met een gedeeltelijke malolactische fermentatie om de frisheid van de wijn te behouden. Deze keuze voor een zo lange rijping wordt vooraf voorbereid met een gecontroleerde fermentatie om...
Portfolio (9)
... robijnrode kleur en granaatreflecties. Het heeft een lange, bijzonder verfijnde bouquet met tonen van marasca en bosvruchten, en de smaak is breed, droog, fris en lang. - Lakana, vernoemd naar het gebied waar de wijngaarden zich bevinden, verschilt van de Mamuthone door de manier van verwerking. Na de eerste fermentatie in stalen silo's volgt er een tweede fermentatie in eikenhouten vaten. - Ilisi is een gebarricadeerde wijn, gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play