Italië, Marmirolo
...PASTAPIU is de zachte tarwe bloem Type '00' die is ontwikkeld voor de productie van verse pasta. Met een grote plasticiteit en elasticiteit dankzij het goede eiwitgehalte, wordt PASTAPIU gekenmerkt door een constante korrelgrootte en een asgehalte van minder dan 0,45%; deze eigenschappen maken het geschikt voor het maken van verse pasta die niet grijs wordt en die zijn kenmerkende kleur gedurende...
Portfolio (56)
Italië, MILANO
... ogen hebben, is ook om de natuurlijke kleur van de tarwe te behouden. Respect betekent in dit opzicht het vermijden van een te hoge watertemperatuur, die de oorspronkelijke kwaliteiten van de gries zou compromitteren, en het gebruik van grotere hoeveelheden water om de porositeit te waarborgen die Pasta Garofalo onderscheidt. VERPAKKING 4 X KG 3 1 VERPAKKING KG 3 = EURO 4,20 1 PALLET 48 VERPAKKINGEN VAN 4 VERVALDATUM 03/07/2027 MINIMALE BESTELLING 30 PALLETS...
Portfolio (229)
Italië, piano di sorrento (na)
...De Washington-sinaasappels zijn een variëteit van zoete sinaasappels, gewaardeerd om hun evenwichtige smaak en sappigheid. Deze sinaasappels onderscheiden zich door hun dikke en ruwe schil, van een intense oranje kleur, die ze beschermt tijdens transport en opslag. Het vruchtvlees is zaadloos en biedt een zoete en lichtzure smaak, ideaal voor verse consumptie of voor het maken van sappen. De...
Portfolio (29)
Italië, Orbassano
...Deze groene verse ravioli, gevuld met ricotta en spinazie, zijn een tijdloze klassieker uit de Italiaanse culinaire traditie, perfect in balans tussen eenvoud en verfijning. De pastadeeg is groen van kleur omdat het is gemengd met spinazie en valt op door zijn zijdezachte textuur, ideaal om de delicate en rijke vulling elegant te omhullen.
Portfolio (57)
...Gorgonzola is een rauwmelkse kaas met een lichtgele kleur, waarvan de groene aderen ontstaan door het proces van erborinatura, dat wil zeggen de vorming van schimmels. In de Dolce-versie is hij romig en zacht, met een bijzondere en kenmerkende smaak, licht pittig. In de Piccante-versie heeft hij een sterkere en krachtigere smaak, waarbij de pasta meer erborinato is, stevig en kruimelig...
Italië, Goito
...), totdat een homogene mengsel is verkregen, aangegeven door de uniforme kleur en de afwezigheid van klonten. Breng aan op de oppervlakken met behulp van spatels, troffels, enz. Voltooi de taken binnen de gebruiksduur van het product. Breng niet aan op regenachtige dagen; breng niet aan op vochtige of natte ondergronden; breng niet aan op verpoederde ondergronden; gebruik het product onmiddellijk na het mengen. Ongeveer 1,6 kg van Syntech AS 31 voor elke kubieke decimeter volume dat moet worden gevuld. Kit: 1 Blik 5 kg [A] + 1 Blik 2,5 kg [B] - Kit: 1 Canister 1 kg [A] + 1 Canister 0,5 kg [B]...
Portfolio (275)
Italië, Pasturo
...die twee tot drie maanden kan duren, wordt de kaas meerdere keren doorboord om de ontwikkeling van de kenmerkende schimmels van gorgonzola te bevorderen, wat bepalend is voor de groene kleur (adering). De pasta is samenhangend, strogeel van kleur, gemarmerd door de ontwikkeling van overvloedige heldergroene schimmels. De smaak is krachtig en pittig, karakteristiek. Gemiddeld gewicht: 12 Kg Minimale rijping: 90 dagen...
Portfolio (7)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino Agrodolce is een kaas met een aromatische en zeer kenmerkende smaak, het resultaat van de ontmoeting tussen de pittige tonen van de semi-rijpe pecorino en de zeer zoete smaken van de verse vincotto. De stevige korst in de kleur van een kastanje omhult een kruimelige en licht smeltende pasta, met aroma's van melk, verse most en wijn. Deze kaas is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en representatieve smaak van het gebied, perfect om gerechten en aperitieven te verrijken.
Portfolio (29)
Italië, Dorgali
...Een schapenkaas met een zachte kern en een korte rijping. Deze kaas heeft een gladde of licht geribbelde korst en een kleur die varieert van wit tot een delicate lichtbruine tint. Gemaakt van gepasteuriseerde schapenmelk, stremsel en zout, is de Novello Sardo een zoete kaas met een zachte en compacte witte pasta. De zoete en delicate smaak maakt het perfect om te genieten met peren, gouden...
Portfolio (10)
...Caciocavallo is een rauwmelkse buffelkaas uit Cilento, met een bolvormige, gesponnen pasta van 9-12 cm in diameter en 12-20 cm hoog. Deze vorm is het resultaat van handmatige verwerking van het stremsel. De korst is zeer dun, glad en wit van kleur. De pasta is halfhard, elastisch en ivoorkleurig. Typen en Formaten Wit en Gerookt. Gewicht: ongeveer 1 kg, vacuüm verpakt Code: CACIOFERR HOUDBAARHEID: 60 DAGEN...
Portfolio (10)
Italië, Reggio Emilia
...Simplicity at its best! De Napoli Food Box gevuld met de ware essentie en traditie van Italië: spaghetti vergezeld van de frisheid en kleur van de cherrytomaat saus en het intense aroma van extra vierge olijfolie. Onweerstaanbaar voor iedereen! Deze Napoli Food Box bevat: - Durum tarwe semolina spaghetti 500g - Cherrytomaat saus 690g - Extra vierge olijfolie 250ml.
Portfolio (10)
... suikergehalte. De dattertomaat, bekend om zijn zachte schil, knapperigheid, textuur en altijd hoge brixgraad, behoudt zijn uitstekende organoleptische eigenschappen, zowel als tros als enkelvoudige vrucht. Rauw of gekookt, de dattertomaat is geschikt voor alle toepassingen in de keuken: heerlijk in salades of als snelle snack|aperitief, uitstekend voor het bereiden van sauzen of sauzen voor een speciale pasta. Verpakking: gr 250, 300, 350...
Portfolio (8)
... toepassing in zoetwaren, pasta, maar ook in de productie van bakproducten. Toegevoegd aan andere glutenvrije bloemsoorten maakt het de deegbereidingen elastischer en gemakkelijker te verwerken. Het is een voedzaam voedsel, rijk aan vitamines en mineralen, met weinig vet en een hoge hoeveelheid polyfenolen, krachtige antioxidanten. De technologieprocessen die door ILCAR worden gebruikt, gebaseerd op alleen mechanische en thermische behandelingen, maken van CHOCAR een absoluut natuurlijk voedsel zonder enige chemische toevoegingen.
Portfolio (3)
Italië, Mesoraca
...De ‘nduja is de ultieme Calabrese worst, met een heldere rode kleur, een zachte consistentie en een bijzonder pittige smaak. Het wordt verkregen door het malen van 42% varkensvet, 30% mager varkensvlees en een overvloed aan Calabrese peper van 25%. Aanbevolen als voorgerecht of als ingrediënt voor pasta's en pizza's. Categorie: Calabrese Vleeswaren GEWICHT: 300/350 g INGREDIËNTEN: Varkensvlees, Zout, Natuurlijke aroma's en specerijen Suikers: Dextrose en sucrose Antioxidanten: E301 Conserveermiddelen: E250-E252 Gewicht: 0.300 kg...
Portfolio (19)
Italië, Nave
...Abbinamenti suggeriti Aperitief, tartines, antipasti, vissoepen, vis met uitgesproken smaak, gekookte groenten, op smaak gebrachte pasta, risotto. Note Bevat sulfieten. Capaciteit: 1,5 ltl Code: 08295 Categorie: Spumanti Alcoholpercentage: 11% Land: Italië Regio: Piemonte Druivenrassen: Blend van druiven van witte druivenrassen, in balans. Kleur: Licht strogeel. Aroma: Delicaat van veldbloemen, karakteristiek. Smaak: Droog, hartig, fris en harmonisch.
Portfolio (46)
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificatie: fermentatie in Franse eiken en acacia tonneaux. Rijping: verblijf "sur lies" in tonneaux tot de volgende oogst. Kleur: intens strogeel. Aroma: elegant en complex, met tonen van rijp fruit goed vermengd met accenten van acaciahoning en zoete specerijen. Smaak: vol en smaakvol, met een lange en aanhoudende afdronk. Alcoholpercentage: ±13,5%. Gastronomische pairing: geschikt voor voorgerechten, delicate pasta's, gerechten met vis en wit vlees. Serveren op een temperatuur van ongeveer 8°C.
Portfolio (10)
Italië, Prato
... te bieden. We hebben speciale zwarte varianten van verschillende types voor de productie van vezelplaten, gekleurde papieren, met uitstekende dispergeerbaarheid en hoge tint. Beschikbaar zowel in poeder als in korrels of in waterdispersie. Door gebruik te maken van uitbesteding zijn sommige types van zwart ook beschikbaar in waterdispersie in verschillende concentraties voor diverse toepassingen, zoals drukpasta's, inkten, geleidende pasta's, additieven voor het aanbrengen van zwarte kleur en UV-bescherming.
Portfolio (6)
Italië, Maruggio
...– Container 5,00 lt. Dankzij zijn milde smaak past Olijfolie Extravergine van Olive Armonico goed bij matig smakelijke gerechten. Ideaal voor gebruik op de eettafel, om delicate gerechten zoals Bresaola en verse salades te verrijken, is het ook uitstekend in de keuken voor het op smaak brengen van vis, risotto, pasta en gebraden gerechten. Het wordt aanbevolen voor alle gerechten waarin de olie de taak heeft om de essentie te verbeteren, zonder de smaken te overstemmen.
Portfolio (8)
...Onze traditionele tomatensaus wordt geproduceerd met verse, rijpe tomaten, met een sterke en passionele karakter, natuurlijk geteeld zonder het gebruik van pesticiden en chemische meststoffen, zodat we een saus krijgen met een heldere rode kleur, een zachte, romige en fluweelachtige textuur, die een klassieke en traditionele smaak behoudt die typisch is voor het Middellandse Zeegebied. Netto gewicht 680 gr.
Portfolio (10)
Italië, Civitanova Marche
...Een van de belangrijkste kenmerken van MAGNOLIAPAV is dat het zeer aanpasbaar is in termen van kleur. De beschermende behandeling is namelijk beschikbaar met een natuurlijke, matte of glanzende afwerking. Tijdens de mengfase is het mogelijk om gekleurde pasta's toe te voegen om een unieke en persoonlijke kleur te verkrijgen. Daarom is MAGNOLIAPAV perfect voor alle vloeren die uniformiteit...
...Aangename bouquet van meloen en mandarijn met hints van munt en enkele bloemige noten BOCCA: Er is een zekere astringentie voelbaar, maar deze is bijna onbestaande en met uitstekende fruitigheid CIBO: Alle visgerechten, soepen, pasta- en rijstgerechten, wit vlees GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C...
Portfolio (2)
Italië, Fisciano
... toewijding aan variëteit en kwaliteit, met onze: • Eipasta: Gemaakt met verse, vrije-uitloop eieren en hoogwaardige durumtarwe semolina voor een rijke smaak en gouden kleur. • Gevulde Pasta: Wij bieden een heerlijke selectie van ravioli, tortellini en gnocchi, allemaal bereid met authentieke en verse ingrediënten. • Bronzen Pasta: Onze bronzen pasta heeft een unieke textuur die perfect...
Portfolio (3)
Italië, Lodi
... en geur van de doos kiezen, waardoor het echt uniek wordt. Onder de originele cadeau-ideeën vind je de beste Italiaanse producten: - Witte wijnen, rode wijnen en rosé wijnen DOC en DOCG - Extra vierge olijfolie, koudgeperst - Verjaarde balsamicoazijn uit Modena - Pasta di Gragnano - Sauzen en conserven - Zoete bakkerijproducten - Hartige gebakken goederen - Biologische honing - Specerijen en andere smaken - Likeuren en infusies - Grappa - Limoncello - Spumante mousserende wijn - en nog veel meer. Ontdek nu ons brede assortiment van manden en zakelijke cadeaupakketten.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play