De Agrarische Onderneming Le Mire in Refrontolo produceert uitstekende Prosecco DOGC. Prosecco van eigen bodem, waar met ultramoderne wijnproductie-installaties de zachte persing plaatsvindt, gevolgd door de fermentatie van de most in temperatuurgecontroleerde vaten en daarna in autoclaven voor de moussering. Eigen productie en proeverij. Gelegen op de top van de klim van de MIRE in Refrontolo...
Italië, altamura
... steeds volgens de regels van vroeger: unieke grondstoffen van absolute kwaliteit, langzame natuurlijke fermentatie en ambachtelijke verwerking. De grote zorg in de productie en de commercialisering van onze producten plaatst ons onder de beste leveranciers.
Portfolio (3)
Italië, Ortona
Het bedrijf essedielle houdt zich bezig met het ontwerp, de productie en de commercialisering van biotechnologieën, hulpstoffen en additieven voor de wijnbouw, de drankenindustrie en de voedingssector in het algemeen. essedielle biedt de wijnmaker een compleet assortiment gisten in het LSA-formaat (Actieve Droge Gist), een nuttig hulpmiddel in de moderne wijnbouw, naast voedingsstoffen en activato...
Italië, Barberino Di Mugello
... bestemd voor directe commercialisering in de verkooppunten met de merken “i Toscani”, “Casa del Corto” en in het verkooppunt op het platteland dat wordt beheerd door het bedrijf met betrekking tot rundvlees en zuivelproducten; het meest originele product is de yoghurt, verkregen door directe fermentatie van melk, en honing van de Amiata. De bedrijfsmissie is gericht op het waarderen van de distributie...
Portfolio (7)
Italië, Potenza
...Drie zussen kwamen in 1984 samen en richtten de "Forno delle Sorelle Palese" op in Potenza. Sindsdien worden, volgens de oude Lucaanse traditie, brood en de typische strazzata van harde tarwe met natuurlijke fermentatie, de klassieke tarallo aviglianese, ficculi, tarallucci met venkelzaad en stozze bereid. Dit zijn slechts enkele van de lekkernijen die nog steeds met de ambachtelijke zorg van...
Italië, Porchia Di Montalto Delle Marche
... het beheer van warmte/kou tijdens de fermentatie. Deskundigheid en technologie worden ingezet om de authenticiteit van de druiven uit de Marken, die van nature al waardevol zijn, te behouden en te waarderen. De wijnen van Poderi dei Colli zijn oprechte uitdrukkingen van een gebied dat uitermate geschikt is voor wijnbouw en steeds meer gewaardeerd wordt op de internationale markten. Hier zijn dan...
Agricola San Teodoro werd opgericht in 2004 en vestigde zich op een groot landgoed tussen Galluccio en de Roccamonfina-vulkaan met als specifiek doel het maken van een wijn met een vurig hart die vele verhalen te vertellen heeft voor degenen die kunnen luisteren. De alchemie van de fermentatie vangt geheimen, verlangens en passies die alleen maar wachten om gedeeld te worden. In onze plicht...
Portfolio (2)
Italië, Saltara
... activiteit zich op het ontwerp van complete wijnmakerijen, machines en verwerkingslijnen, de realisatie en commercialisering van installaties voor de wijnbouw, zoals: ontsteelaars, transportbanden en sorteertafels, membraanpersen, installaties voor het klaren van most, verschillende soorten filters, omgekeerde osmose, installaties voor tartar stabilisatie, systemen voor de maceratie van rode wijnen, en het terugwinnen van CO2 uit fermentatie. Wij realiseren ook installaties voor mousserende wijnen en sprankelende wijnen, installaties voor bierproductie en bottelingsinstallaties.
Italië, Iseo
Ristorante Pizzeria La Perla bevindt zich in Pilzone aan het Iseomeer, in de provincie Brescia. Onze specialiteiten zijn: gegrilde zeevis, catalaan en pizza per meter, gebakken in een houtoven, bereid met speciale meelsoorten, gemalen op steen met natuurlijke fermentatie. We bieden een werkmenu aan voor 10 euro, alles inbegrepen, met een buffet. Het restaurant is verdeeld in 2 zalen, een binnenruimte en een met een lichte veranda. De zaal is ook geschikt voor kleine ceremonies, communies en doopfeesten. Het is een familiebedrijf. Het restaurant beschikt over een comfortabele parkeerplaats.
... temperatuurcontrole en gecontroleerd beheer van de verschillende fasen van de fermentatie. Onze olijfmolen combineert het beste van de traditionele methode met de beste technologie voor koude extractie. We gebruiken al jaren de Sinolea-extractiemethode, die het mogelijk maakt om de olie met grote zorg uit de pasta te extraheren. Het verkregen product is van uitzonderlijke kwaliteit en behoudt de meest delicate componenten van de olijf.
... robijnrode kleur en granaatreflecties. Het heeft een lange, bijzonder verfijnde bouquet met tonen van marasca en bosvruchten, en de smaak is breed, droog, fris en lang. - Lakana, vernoemd naar het gebied waar de wijngaarden zich bevinden, verschilt van de Mamuthone door de manier van verwerking. Na de eerste fermentatie in stalen silo's volgt er een tweede fermentatie in eikenhouten vaten. - Ilisi is een gebarricadeerde wijn, gerijpt in eikenhouten vaten gedurende 12 maanden.
Italië, Fizzonasco
...fermentatie, veroudering, dubbele fase systemen -50°C, koel tunnels te beheren. CERTIFICATIES In lijn met de nieuwe milieunormen en certificeringen, FGas-register, installatieboekje. GARANTIE Onze garantie is totaal, onze technische dienst kan in zeer korte tijd ingrijpen, 24 uur per dag beschikbaar, telefonische ondersteuning. ECOLOGIE EN BESPARING Er zijn cellen beschikbaar met koelinstallaties van de nieuwste technologie die gebruik maken van systemen van de nieuwe generatie, waardoor het energieverbruik aanzienlijk wordt verminderd. NA VERKOOP...
Italië, Leini
EUROSERVICE is een bedrijf dat gespecialiseerd is in import-export en al meer dan tien jaar actief is in Noord-Afrika. Het importeert met succes het inmiddels beroemde Casablanca-bier, het beste tarwebier uit de Maghreb. Dit praktisch biologische bier heeft een aangename smaak, is rijk aan vitamines en bevorderlijk voor de spijsvertering. De kenmerken en de innovatieve methode van fermentatie maken het uniek in zijn sector. De honingachtige nasmaak geeft degenen die het proeven een ongeëvenaarde en verfrissende sensatie.
Italië, Bernalda
... van het PRIME TERRE-project van gecontroleerde en gecertificeerde ketens die de lokale oorsprong van de gemalen granen garanderen. Meel en griesmeel worden geselecteerd per regio. We investeren voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om een product van hoge kwaliteit te bieden. Onze producten zijn geen industriële productie, maar ambachtelijke producten die als bijzonderheid hebben dat ze voorgebakken zijn met natuurlijke fermentatie zonder toevoeging van conserveermiddelen en chemische stoffen. We zijn voortdurend in ontwikkeling.
Italië, Silea

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play