...Heerlijke snacks met verse Parmigiano Reggiano, gemaakt met DOP. 5 repen van 20g gerijptekaas voor een heerlijke smaakervaring. Gezond, rijk aan calcium, eiwitten en smaak. Perfect als snelle snack of als een gezonde toevoeging aan je maaltijd.
...Gouda is een Nederlandse gele kaas gemaakt van koemelk. Het is een gerijpte (semi) harde kaas.
Het product is verkrijgbaar als een blok of kubus verpakt in folie met een gele of rode kleur. Gouda wordt gekenmerkt door een milde smaak die sterker wordt naarmate het rijpingsproces langer duurt. De smaak is mild, zacht en aromatisch met een delicate nasmaak van pasteurisatie die iets zuur of pittig...
...We raden aan om dit product niet te verwaarlozen.
De kaas pasta, hoewel gerijpt, blijft romig op de tong, de peperkorrels erin geven een zo opwindende nasmaak dat je het eindeloos kunt consumeren. De vorm is recht en ongesneden, met een gewicht van ongeveer 2,00 kg.
Het is ook beschikbaar in vacuümverpakking
(hele vorm kg. 2,00)
(halve vorm kg. 1,00);
(in kwarten van de vorm kg. 0,500)...
... sterk en intens, hoog in zout, met zure ondertonen en pittige, zure accenten die een diepe rijping aangeven.
Herkomst: Palencia
Type melk: Volle en rauwe melk van het Churra-schaap
Type productie: Enzymatische stremming
Rennet: Dierlijk rennet van lammeren
Type familie: Gerijpte, ongekookte, geperste kaas met schimmel-/gewassen korst
Rijping: Tussen de twaalf en vijftien maanden.
ES: 70.22
MG/ES: 55%
Ph: 5.3
CINa: 2%...
...Confettura Extra di Pera Coscia en verfijnde
honing van Linde. Zonder toegevoegde suikers en
conserveermiddelen. Alleen vers seizoensfruit en
ambachtelijke honing van onze eigen productie. 100%
made in Italy.
Om de beste consistentie te verkrijgen,
wordt aangeraden het te consumeren bij een temperatuur
tussen de 5-10 °C.
Ingrediënten: Peer 65%, honing van Linde 35%.
COMBINATIES
Uitstekend om te combineren met lang gerijptekaas zoals Parmigiano Reggiano, pecorini;
blauwschimmelkazen zoals Gorgonzola en Roquefort.
... een kaas met een externe laag van verouderd bruin, een iets hardere textuur en een geëvolueerde, intense smaak en aroma's, met een lange persistentie in de mond.
Kaas bekroond met de Super Gold medaille op de World Cheese Awards 2019-2020, bronzen medaille op de World Cheese Awards 2018-2019, 1e plaats in de categorie gerijptekaas op de wedstrijd van de D.O.P. Mahón-Menorca 2018, gouden medaille op Gourmet Quesos 2017, 1e plaats in de categorie gerijptekaas op de wedstrijd van de D.O.P. Mahón – Menorca 2017.
...Geplaatst in een meer gourmetsegment en met een zachte textuur, ondergaat de Senras Premium Kaas een rijpingsproces van 6 maanden dat hem een iets intensere en langdurigere smaak geeft.
Gewicht: 0,5 kg
Gewicht: 0,8 kg
Gewicht: 1,2 kg...
... uit een klei-kalksteen terroir om u een volle en vlezige wijn te bieden, die representatief is voor het prestige van onze Bordeaux-wijnen.
VINIFICATIE
Traditioneel in roestvrijstalen tanks.
CÉPAGES
Merlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
DÉGUSTATIE
Diep glanzende granaatrode kleur.
Fruitige neus met aroma's van cassis, braam en zure kers.
Ronde, evenwichtige en aanhoudende mond met rijpe en warme tannines.
ACCORDS MET & WIJNEN
Te proeven bij een faux-filet van rundvlees, een varkensrollade met pruimen of een gerijptekaas.
18°C.
RÉCOMPENSES
2012 : Bronzen Medaille IWC 2013...
Onze bedrijfsnaam is Mersoy, gevestigd in Istanbul en Elazig. Wij zijn producent van kaas, jam, halva en Turkse lekkernijen met een breed assortiment. Ons hoofdkantoor en een deel van onze productiefaciliteit bevinden zich in Istanbul, en we hebben ook een speciale kaasfabriek in Elazig. Het hoofdkantoor is gelegen in Mega Center, een industrieel gebied voor voedsel en dranken. We hebben 2 merken:...
...Provolone stagionato is een gerijptekaas van gesponnen deeg, geproduceerd met uitsluitend koemelk, traditioneel met de hand verwerkt en gevormd, en gerijpt voor ongeveer 9 tot 12 maanden.
Het heeft een gele kleur, een zeer romige consistentie, is van buiten hard en heeft een zeer intense en iets pittige smaak, uitstekend om te consumeren in schilfers of vergezeld van een goed glas wijn.
...De kaaswinkel Balaka is de specialist in boeren Ossau Iraty kaas. We kopen verse kazen en rijpen deze 4 tot 8 maanden in onze kelder in het Baskenland.
Deze kazen worden uitsluitend geproduceerd door herders uit het Baskenland en de bergen van Béarn.
Handmatige en ambachtelijke rijping.
Deze kaas heeft een AOP. Beschermde oorsprongsbenaming.
...-handmatige kaas snijmachines.
- Portioneringsmachines, waarmee je de kaas nauwkeurig kunt verdelen in plakken van aanpasbare grootte.
- Horizontale ontkoppelaars, die de horizontale snede van de vormen uitvoeren.
- Automatische reinigers, om de onzuiverheden op de korst van gerijpte kazen te verwijderen voordat ze worden gesneden en verpakt.
- Automatische raspen, waarmee een homogeen en kant-en-klaar eindproduct kan worden verkregen.
- Vlakmachines, om de boven- en onderplaat van de vormen nauwkeurig te snijden, voor verpakking.
...Kaas gemaakt van rauwe schapenmelk.
Natuurlijke korst van inheemse schimmels uit Bertiz, die de kaas beschermen en een onmiskenbare romigheid geven.
Internationale prijzen:
2023 Mondial du Fromage Tours - Gouden medaille
2023 Superior Taste Awards - 2 sterren
2023 Frankfurt International Trophy - Grote gouden medaille
2022-2023 World Cheese Awards - Gouden medaille
2022 Cincho Cheese Awards - Gouden medaille...
Vanuit een werkelijk wereldwijde perspectief, sourcen we producten in de belangrijkste productiegebieden van Europa, Noord- en Zuid-Amerika, en het Verre Oosten. Onze belangrijkste productgroepen zijn Palm Kernal Oil, Palm Oil, Rapeseed Oil, Soybean Oil, Sunflower Oil, Blends, Corn Oil, Cottonseed Oil, High Oleic Sunflower Oil, Poultry, Pork, Beef, Fish, French Fries, Vegetables, Soft Drinks en Da...
... zeer hoge kwaliteit oplevert. Daarom is de natuur de oorsprong van de kwaliteit van al onze kazen.
Variëteiten:
Gerijpte mengkaas (V-C-O)
Halfgerijpte mengkaas (V-C-O)
Kaas gemaakt van schapenmelk
Gerijpte schapenkaas
Reserve schapenkaas
Mini halfgerijpte schapenkaas
Mini halfgerijpte mengkaas (V-O)...
...Feta (Grieks Φέτα, féta, "schijf") is een in zoutwater geweekte witte kaas die in Griekenland wordt gemaakt van schapenmelk of van een mengsel van schapen- en geitenmelk. Het is een kruimelige, gerijptekaas, die meestal in blokken wordt geproduceerd en een licht korrelige textuur heeft.
...• de kaas slicer met het mes
• voordeel: vergeleken met gewone apparaten die met een draad werken - de Fromarex met zijn mes schuwt harde, gerijpte worst, Parmezaanse kaas, paprika's, komkommers, radijsjes, sla en nog veel meer niet...
...Het is de jongste Parmigiano Reggiano, die net 12 maanden oud is geworden. Dit is de minimale rijpingstijd zodat het Consortie de D.O.P.-benaming kan toekennen.
De kaas is nog zacht en glad, bijzonder geschikt voor wie de zachtere en zoetere smaken van melk verkiest. Door experts wordt het 'vers' of 'voor het koken' genoemd, omdat het nog niet de korreligheid heeft die kenmerkend is voor meer gerijpte varianten.
...Gerijptekaas, met een semi-zachte pasta van geelachtige kleur en enkele ronde of ovale "ogen" en een dunne geelachtige korst. Milde smaak en aroma.
Verkoopformaten:
Van 2,5Kg tot 3,5Kg / Staafformaat...
... drie soorten melk. De gerijptekaas heeft een rijpingsperiode van drie tot zes maanden.
Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedingsadditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten.
Glutenvrij.
...De verhalen van de Ariste kaas die tussen de 6 en 18 maanden worden gerijpt, zijn verborgen in verouderde kalenderbladen. Elke kaas die in blikken wordt gerijpt, is als een pasgeboren baby wanneer deze wordt geproduceerd. Na verloop van tijd rijpen ze en krijgen ze elk hun eigen unieke smaken.
... bestreken met olijfolie. De olie dringt door in de kaas, waardoor deze wordt beschermd tegen onzuiverheden en tegelijkertijd de unieke smaak van de kazen van Boffard krijgt.
Boffard produceert al meer dan 130 jaar kazen en is de officiële distributeur van het Koninklijk Paleis van de Spaanse kroon.
Rijping: minimaal 8 maanden voor de grote kazen van 3 kg en 4 maanden voor de kleine van 1 kg.
... bedraagt na aankomst bij u ongeveer 2 weken.
Evenzo wordt de gerijptekaas 24 uur in eikenhout gerookt, waardoor hij zijn bijzondere aroma krijgt. Hij is omhuld met een waslaag om zijn aroma en smaak te behouden.
In de koelkast is de kaas ongeveer 4 weken houdbaar.
We raden een ademende opslag in de koelkast aan, verpakt u hem alstublieft niet in folie, maar het beste in een katoenen doek.
Seizoensgebonden aanbod Voor Pasen en Kerst graag van tevoren bestellen.
...Kaas gemaakt in het zuiden van de provincie León van schapenmelk, verkrijgbaar in VEROUDE, GEREIFTE, SEMI-GEREIFTE en ZACHTE varianten. Verkrijgbaar in eenheden van 1 kg of 3 kg vacuüm verpakt. We bieden ook geitenkaas en een mix van schapen- en koemelk kaas aan.
...Product vervaardigd uit gedroogde vijgen van de calabacita variëteit en van Spaanse oorsprong.
Ambachtelijk geproduceerd, combineren we de vijg met amandelen en een mix van verschillende specerijen, zoals kaneel, anijszaad, peper, enz.
Ideaal om te combineren met een gerijptekaas, paté, foie....
Verpakking formaat: dozen vanaf 100 gram.
... gerijpte delicatessen.
Kaasrijpingsinstallatie
Voordelen van de kaasrijpingsinstallatie
Een kaasrijpingsinstallatie creëert een microklimaat waarin de kaas kan rijpen. Belangrijk hierbij is dat zowel temperatuur als luchtvochtigheid constant blijven gedurende het gehele rijpingsproces. Dit betekent dat, ongeacht het seizoen of het weer, de kwaliteit van het product altijd op het hoogste niveau...
...Grana Padano is een halfvette kaas met een Beschermde Oorsprongsbenaming (BOB).
Hij werd bijna 1000 jaar geleden gemaakt door de cisterciënzers van de abdij van Chiaravalle, die gerijptekaas gebruikten om de overtollige melk te conserveren.
Grana Padano is afgeleid van gedeeltelijk afgeroomde koemelk uit de Grana-regio, gelegen in de Po-vallei (noord-Italië).
De melkkoeien en het groene voer...