Spanje, Guijuelo-Salamanca
... sterk en intens, hoog in zout, met zure ondertonen en pittige, zure accenten die een diepe rijping aangeven. Herkomst: Palencia Type melk: Volle en rauwe melk van het Churra-schaap Type productie: Enzymatische stremming Rennet: Dierlijk rennet van lammeren Type familie: Gerijpte, ongekookte, geperste kaas met schimmel-/gewassen korst Rijping: Tussen de twaalf en vijftien maanden. ES: 70.22 MG/ES: 55% Ph: 5.3 CINa: 2%...
Portfolio (43)
Spanje, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... een kaas met een externe laag van verouderd bruin, een iets hardere textuur en een geëvolueerde, intense smaak en aroma's, met een lange persistentie in de mond. Kaas bekroond met de Super Gold medaille op de World Cheese Awards 2019-2020, bronzen medaille op de World Cheese Awards 2018-2019, 1e plaats in de categorie gerijpte kaas op de wedstrijd van de D.O.P. Mahón-Menorca 2018, gouden medaille op Gourmet Quesos 2017, 1e plaats in de categorie gerijpte kaas op de wedstrijd van de D.O.P. Mahón – Menorca 2017.
Portfolio (3)
Spanje, Legasa
...Kaas gemaakt van rauwe schapenmelk. Natuurlijke korst van inheemse schimmels uit Bertiz, die de kaas beschermen en een onmiskenbare romigheid geven. Internationale prijzen: 2023 Mondial du Fromage Tours - Gouden medaille 2023 Superior Taste Awards - 2 sterren 2023 Frankfurt International Trophy - Grote gouden medaille 2022-2023 World Cheese Awards - Gouden medaille 2022 Cincho Cheese Awards - Gouden medaille...
Portfolio (3)
Spanje, Madrid
... zeer hoge kwaliteit oplevert. Daarom is de natuur de oorsprong van de kwaliteit van al onze kazen. Variëteiten: Gerijpte mengkaas (V-C-O) Halfgerijpte mengkaas (V-C-O) Kaas gemaakt van schapenmelk Gerijpte schapenkaas Reserve schapenkaas Mini halfgerijpte schapenkaas Mini halfgerijpte mengkaas (V-O)...
Spanje, Malagón
...Kaas gemaakt van gepasteuriseerde melk van koe, geit en schaap (3 melk). Zachte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 7 dagen. Halfgerijpte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 2 maanden. Gerijpte Iberico Kaas Rocinante - Rijpt 6 maanden.
Portfolio (8)
Spanje, Totanes
... drie soorten melk. De gerijpte kaas heeft een rijpingsperiode van drie tot zes maanden. Al onze kazen zijn gemaakt zonder voedingsadditieven en zijn vrij van lysozymen, natamycine en sorbaten. Glutenvrij.
Portfolio (10)
Spanje, Cuarte De Huerva
... bestreken met olijfolie. De olie dringt door in de kaas, waardoor deze wordt beschermd tegen onzuiverheden en tegelijkertijd de unieke smaak van de kazen van Boffard krijgt. Boffard produceert al meer dan 130 jaar kazen en is de officiële distributeur van het Koninklijk Paleis van de Spaanse kroon. Rijping: minimaal 8 maanden voor de grote kazen van 3 kg en 4 maanden voor de kleine van 1 kg.
Portfolio (10)
Spanje, Fresno De La Vega (león)
...Kaas gemaakt in het zuiden van de provincie León van schapenmelk, verkrijgbaar in VEROUDE, GEREIFTE, SEMI-GEREIFTE en ZACHTE varianten. Verkrijgbaar in eenheden van 1 kg of 3 kg vacuüm verpakt. We bieden ook geitenkaas en een mix van schapen- en koemelk kaas aan.
Spanje, Alcala De Henares
...Product vervaardigd uit gedroogde vijgen van de calabacita variëteit en van Spaanse oorsprong. Ambachtelijk geproduceerd, combineren we de vijg met amandelen en een mix van verschillende specerijen, zoals kaneel, anijszaad, peper, enz. Ideaal om te combineren met een gerijpte kaas, paté, foie.... Verpakking formaat: dozen vanaf 100 gram.
Portfolio (7)
Spanje, Campo De Criptana
...sterker bij de gerijpte kazen en krachtig bij de oude en grote reserve. We leveren met de beste transportbedrijven, naar elke plek ter wereld, in gekoelde voertuigen of containers. De goederen zijn verzekerd en worden in de kortst mogelijke tijd geleverd, waardoor de kwaliteit van onze kazen behouden blijft.
Portfolio (1)
Spanje, Arenas De San Juan
... product dat is vervaardigd op basis van gerijpte Manchego kaas met een beschermde oorsprongsbenaming en gecombineerd met producten van uitstekende kwaliteit zoals walnoten, rozemarijn of Iberische worst, wat resulteert in een spectaculair product dat explosief is in de mond en een korrelige textuur heeft met een romige afwerking. De distributie van Texturen van Kaas vindt nationaal plaats onder MR Gourmet, dat in alle gevallen behoort tot Quesos Moreno Reino, S.L.
Spanje, Villamayor De Calatrava
Wij zijn Quesos Finca La Cruz, producenten van puur ambachtelijke schapenkaas. Onze producten worden gemaakt van melk van onze eigen schapen, wat ons in staat stelt een homogeen resultaat te bieden in kwaliteit, aroma en textuur. Bovendien worden ze vacuüm verpakt en afgesloten met linnen doek voor een betere afwatering.
Spanje, Alcalá La Real (jaen)
Ambachtelijke kaas- en zuivelproducten. Gespecialiseerd in geperste kazen, verse kazen, halfgerijpte en gerijpte geitenkazen, zowel van gepasteuriseerde melk als van rauwe melk. Ook lactosevrije geitenkaas en natuurlijke geitenyoghurt. Onze producten onderscheiden zich door hun kwaliteit, smaak en authenticiteit, en zijn door de jaren heen erkend in prestigieuze regionale, nationale en internationale wedstrijden.
Spanje, Elche (alicante)
Wij zijn een familie van ambachtelijke en traditionele geitenkaasmakers, met alle smaak en kwaliteit die geitenkaas verdient. We komen uit Elche, Alicante. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector. Onder onze merken vind je de Caprillice kazen, zoals de gerijpte Caprillice kaas, de servilleta kaas, of de geitenkaas met rozemarijn. We distribueren onze kazen door het hele nationale en internationale grondgebied. We hebben een passie voor kaas. Durf de beste geitenkaas ter wereld te proeven!
Spanje, Daimiel
Ambachtelijke kaasmakerij gelegen op 15 km van Daimiel (Ciudad Real). De kazen van Zacatena zijn zeer gewaardeerd door allerlei mensen, met bijzonder succes zowel in de horeca als bij het gezinsverbruik, van kinderen tot volwassenen. We hebben gerijpte, halfgerijpte en zachte schapenkaas.
Spanje, Barcelona
... en gesneden producten, afkomstig van pure Iberische varkens. - Ambachtelijk bier, met een mediterraan tintje dat je een beetje Sevilla - Spanje laat voelen. - Jerez azijn van onze boerderijen in Córdoba. - Manchego kaas D.O. afkomstig van uitzonderlijk genetisch vee. - Extra categorie peulvruchten van familieboerderijen of andere boeren uit de beste grond van Spanje in Asturië, Salamanca, Navarra, Castilië en León en Sevilla. - Natuurlijke honing en pollen, zes verschillende monoflorale variëteiten voor elke smaak. - Ambachtelijke nougat, 100% gemaakt met Marcona-amandelen.
Spanje, Granada
... de oude kaasmeesters, waarbij we de traditie respecteren en met zorg alle fasen van het leven van onze kazen verzorgen, van de productie tot het moment dat ze op de tafel van onze klanten komen. Schapen-, geiten- en koemelk kazen, verse, zachte, gerijpte kazen, ricotta. We hebben de kaas die past bij uw tafel, bij uw bedrijf.
Spanje, Coreses-Zamora
Populaire landen voor deze zoekterm