Frankrijk, Vaulx-En-Velin
...Zwarte olijven op Griekse wijze de natuurlijke smaak van de zwarte olijf. Zachte en vlezige olijven die hun fans hebben! Te proeven als aperitief en ook te gebruiken in de keuken. Pizza's, zelfgemaakte tapenade, salades of zelfs zelfgemaakte gerechten profiteren van de uitgesproken en krachtige smaak. Verschillende productgroottes: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Land van herkomst: Algerije...
Portfolio (61)
Frankrijk, Calvi
...Proefnotitie: Zijn lichtroze kleur met blauwe tinten doet denken aan een rozenblad. De aroma's zijn verrassend intens gezien de lichtheid van de kleur. Ze roepen kleine rode vruchten en gemaaid gras op. De smaak is rond en verfrissend. De Rosé Fraticello is een dorstlessende wijn, ideaal als aperitief die goed samengaat met tapas, salades en charcuterie. Durf het te combineren met een varkenshaasje met salie, een kalfssauté met olijven, gegrilde lamskoteletten of een geroosterde kip.
Portfolio (5)
Frankrijk, Tassin-La-Demi-Lune
...De gezouten amandel van Samangan wordt gekweekt in Afghanistan. Het extreme klimaat in dit land is gunstig voor de ontwikkeling van amandelbomen. De textuur is knapperig en de licht zoute smaak is uniek in de wereld! Je kunt deze gedroogde vrucht als aperitief consumeren, in combinatie met olijven of een glas wijn!
Portfolio (39)
Frankrijk, Malataverne
...Boterdeeg met Emmental en een zwarte olijfdeeg voor een verbeterde smaak. Nog beter als ze lichtjes worden opgewarmd in de oven in de verpakking. ingrediënten tarwemeel, boter 29,02%, Emmental 7,89%, mengsel van zwarte olijven 5,48% (zwarte olijven 91,2%, zout, koolzaadolie, zuurteregelaar E330), zout, koolzaadolie, gist, aroma, kruidenmix met knoflook en ui, zwarte peper, kleurstof E160c. Kan sporen van sesam, soja, hazelnoot, amandel, ei bevatten.
Portfolio (188)
Frankrijk, Paris
...wanneer de vrucht zijn mooie gekleurde reflecties krijgt. Ze worden ontdaan van hun bitterheid dankzij de Griekse methode die gebruikmaakt van natuurlijk zeezout en niet van bijtende soda, wat de smaakkwaliteiten intact houdt. Ingrediënten: ontpitte Kalamata-olijven* 54 %, water, zout *van biologische landbouw. Kan sporen van olijvenpitten bevatten. Netto gewicht: 8 kg Afgegoten netto gewicht: 4,3 kg Houdbaarheidsdatum: 24 maanden.
Portfolio (21)
Frankrijk, Marseille
...Olijfolie ISKA 1L CROC’ELLA Marseille Olijfolie ISKA in een fles van 1L in een verpakking van 12 flessen, oftewel 12L bij CROC’ELLA, uw groothandel importeur in olijven en gedroogd fruit. Olijfolie, het onmisbare element in de keuken, de olijfolie ISKA met zijn heerlijke en fruitige smaak zal een belangrijke plaats in de keuken innemen. Extra vierge olijfolie, koudgeperst. Zoekt u olijfolie in...
Portfolio (145)
Frankrijk, Varennes-Jarcy
...La Tapen'Ail is een tapenade op basis van zwarte olijven en zwarte knoflook. De zwarte knoflook voegt zijn gekarameliseerde smaak toe, die perfect samengaat met de zwarte olijven uit Nyons en je meeneemt met deze zeer zachte en smakelijke tapenade. Ideaal voor een buitengewone aperitief. Onze zwarte knoflook is gemaakt van een BIO IGP witte knoflook uit de Drôme. Wij bieden verschillende formaten aan die zijn afgestemd op uw behoeften: - Glazen pot van 100g Tapen'ail - Glazen pot van 50g Tapen'ail Bewaren op kamertemperatuur, beschermd tegen vocht en licht. Snel consumeren na opening.
Portfolio (5)
Frankrijk, Sendets
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Deze conserven zijn bereid van kleine spelt van de Mont Ventoux, gewassen, geweekt en vervolgens zo natuurlijk mogelijk gekookt, in water. Het is op smaak gebracht met olijfolie en stukjes Nyons-olijven.
Portfolio (142)
Frankrijk, Mandelieu
...Ontdek de extra vierge olijfolie van François Roméo, zowel zacht als fruitig, waarvan het exclusieve recept sinds 1972 de liefhebbers verblijdt. Afkomstig van een eerste koude persing, garanderen de productie en oorsprong binnen de EU de kwaliteit en de beste smaakkwaliteiten. De extra vierge olijfolie van François Roméo zal de beste bondgenoot zijn in uw keuken, zowel voor het koken als voor het op smaak brengen van uw gerechten. Naast de ongeëvenaarde smaak profiteert u ook van de gezondheidsvoordelen van olijfolie; eet goed en gezond. Netto gewicht: 3,1 KG Capaciteit: 3L...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Olijvenconfituur uit Extremadura ''La Chinata'' (de olijven komen uitsluitend uit deze regio), Ingrediënten: Groene olijven, suiker, citroen. Dit product is een echte confituur en is volledig anders dan tapenade. Op een boterham of een geroosterd broodje bij het ontbijt. Een licht bittere zoete smaak door de eigen smaak van de olijf, een product dat niet onopgemerkt blijft. Voor fijnproevers is deze mix van groene olijven en suiker een genot voor de smaakpapillen. Glazen pot van 250g...
Portfolio (198)
Frankrijk, Geispolsheim
...Olijfolie geproduceerd rechtstreeks uit olijven en alleen met mechanische methoden. KTIMA NTOUKA Extra Virgin Olijfolie van geselecteerde variëteiten Athinolia en Koroneiki, uit het vruchtbare land van de Peloponnesos en Preveza, heeft een milde smaak en een lage zuurgraad.
Portfolio (138)
Frankrijk, Mietesheim
...Deze smeersel op basis van groene en zwarte olijven is een grote klassieker uit de Zuid-Europese keuken. Het wordt gebruikt in pastagerechten, als basis voor een bruschetta of vinaigrette, simpelweg op een stuk brood of om je soepen en groenten op smaak te brengen. De ingrediënten van biologische oorsprong worden koud verwerkt om een authentieke smaak te garanderen. 100% vegan, deze pesto met...
Portfolio (80)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Herontdek de krachtige smaak van artisjok, gecombineerd met de zoetheid van groene olijven in deze crème, bereid met olijfolie voor een frisse en lichte aperitief. Te genieten als een frisse aperitief op geroosterd brood. Houdbaarheid zonder opening: 3 jaar Gewicht: 90 gr Ingrediënten: artisjokken 73,8%, groene olijven 15,4%, olijfolie 7,9%, zout 2,0%, peper 1,0% Toupine en Cabesselle is een familiebedrijf en ambachtelijke producent, gelegen naast Avignon in de Provence. De producten van dit fijne voedingsmerk zijn een uitnodiging om de smaken van deze prachtige regio te ontdekken. Gewicht: 90 gr...
Portfolio (57)
Frankrijk, Grigny
...De Puttanesca-saus is een van de meest traditionele Italiaanse pastasauzen, die al eeuwen bestaat: een stevige en typische saus, bestrooid met stukjes groene en zwarte olijven en rode paprika's. De smaak van de olijven overheerst uiteraard.
Portfolio (93)
Frankrijk, Ham
...Onze biologische olijfolie, doordrenkt met livèche, wordt verkregen uit een zorgvuldige selectie van biologische olijven die op hun rijpste punt zijn geoogst in onze zonnige boomgaarden. De olijven worden zorgvuldig koudgeperst, waardoor al hun smaak- en voedingsstoffen behouden blijven. Vervolgens infuseren we deze olijfolie met verse livèche bladeren, wat een unieke culinaire ervaring biedt...
Portfolio (127)
Frankrijk, Evry-Courcouronnes
De Sophonis olijfolie is een koudgeperste olie, uitsluitend gewonnen door mechanische middelen. Onze olie is zeer uniek en onderscheidt zich door zijn zeer zachte smaak en zeer lage zuurgraad. Het heeft ook een bijzondere fruitige smaak met een lichte geur van jonge olijven. De olie weerstaat zeer goed aan koken en ontwikkelt een scala aan smaken. Genoten in salades of als een drizzle aan het...
Frankrijk, Ressons-Sur-Matz
... gevormd, dat zich richt op smaak- en voedingskwaliteit, evenals op eerlijke en ecologisch verantwoorde praktijken in overeenstemming met de ethiek en waarden van de biologische landbouw. Het aanbod van gedroogde vruchten is opzettelijk beperkt om de kwaliteit te waarborgen, en wordt alleen uitgebreid als het voldoet aan de drie fundamenten: de variëteit van de vrucht, zijn terroir en de...
Portfolio (18)
... die kenmerkend is voor de aglandau-olijven (90%). Wij maken ook onze eigen lijn van zeep volgens de Marseillaise methode, ook wel in de ketel genoemd, bestaande uit olijfolie en kokosolie. Het gebruik van traditionele recepten en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen geeft onze zeep een unieke hydraterende kracht, zonder kleurstoffen of synthetische producten. Onze zeep "volgens de Marseillaise...
Portfolio (9)
Frankrijk, Marseille
... selecteren gerenommeerde merken vanwege hun smaak en kwaliteit in hun land van herkomst. Wij bieden aan: - conserven van vis in blik of pot: tonijn, sardines, ansjovis, sprat ... - specialiteiten in pot of bakje: salade mechouia, hummus, chakchouka, mloukia, anti-pasti - sauzen, specerijen, harissa - olijfolie - olijven - bottarga uit Griekenland - amandelmelk (verschillende varianten) - jam, honing en smeersels - halwa...
Frankrijk, Le Pontet
Het bedrijf Bellenature is een van de pioniers in de productie van biologische olijven. De producten, die in heel Europa worden verkocht, weerspiegelen de kwaliteit en het vakmanschap. Met meer dan 50 referenties positioneert Bellenature zich als een leider op de markt van biologische olijven. Het succes van deze producten is te danken aan het respect voor een eeuwenoude productiemethode, die het mogelijk maakt om kwaliteitsproducten te verkrijgen met een unieke smaak, en een totaal respect voor het product, de consument en het milieu.
Frankrijk, Sarcelles
Zonnige smaken, geuren van de Middellandse Zee volgen elkaar op om de aperitieftafels te vullen of een onverwachte smaak aan klassieke recepten te geven. TAPENADES, groen, zwart, aubergine, koriander, citroen, pittig, peper, basilicum, tomaat, anchoïade ANTI-PASTI, zongedroogde tomaten in olie, gegrilde aubergines in olie, artisjokharten in olie. Salades van artisjok, aubergine, courgette...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play