Griekenland, Chalkidiki
...Kalamata Olijven. Ze zijn compact en knapperig met een subtiele fruitige smaak, die zout en licht bitter is. Ze worden gegeten als een voorgerecht, in salades en vooral in Griekse salade. Ze worden uitsluitend in heel Griekenland geteeld en worden op een natuurlijke manier verwerkt, zoals gedefinieerd door het productieproces.
Portfolio (10)
Griekenland, Naousa
...Arbekina is een traditionele Spaanse olijfvariëteit, bekend om zijn uitstekende olijfolie, aroma en fruitige smaak, zonder bitterheid. Het is een relatief kleine boom met kleine en aromatische vruchten die geschikt zijn voor dichte aanplant. De boom past zich aan verschillende klimatologische omstandigheden aan en gedijt in verschillende grondsoorten, is resistent tegen plagen en tolerant voor...
Portfolio (90)
...Nobilis Traditional is een goed uitgebalanceerde Medium Flavor EVOO. Het komt van half groene, half zwarte olijven van de Pteleos Olea-bomen en is geoogst in oktober 2018. Het heeft een goudgroene kleur, een fluweelachtige textuur, een zoete fruitige smaak en een aroma van versgeplukte olijven. Het is de vertegenwoordiger van vele eeuwen lokale olijfteeltcultuur en geschiedenis in de uitdagende inspanning om Extra Vergine Olijfolie te produceren in de steile semi-bergachtige kustregio van het Pteleos Olijfland.
Portfolio (2)
Griekenland, Monemvasia
... de oude familie herinnert. Organoleptische Kenmerken: - Fruit is in zijn rijpe vorm. - Olijven geoogst tussen eind november en eind december. - Rijke fenolinhoud, met 300 polyfenolen per 20gr product. - Gefilterd op een maximaal niveau, zonder afvalresten (schuim of gossypol). Wat te Verwachten van deze Categorie: - Transparante, gewichtloze olie-textuur; - Zachte smaak met een fijn aromatisch profiel; - Hoofdaroma van vers gemaaid gras; - Gemiddelde tot lage intensiteiten van bitters en specerijen; - Ideaal voor dagelijks gebruik. Giet het zonder angst in je koken en dagelijkse gerechten.
Portfolio (3)
Griekenland, Lamia
...Amandelen behoren tot de categorie superfoods en hebben een unieke smaak met tal van gunstige elementen, waaronder eiwitten, vitamine E, en meer.
Portfolio (4)
Griekenland, Kiato Korinthias, Peloponnese
...• Droge pasta gemaakt van semolina, olijven, feta kaas, tomaten, groene peper. • Premium kwaliteit en de fijnste smaak. • 100% natuurlijk - zonder smaakversterkers, zonder aroma's, zonder vulstoffen, zonder conserveermiddelen, enz. • Rijk aan koolhydraten. We gebruiken durum tarwe semolina geteeld in de Peloponnesos in Griekenland, verse eieren van lokaal gecontroleerde boerderijen, en de overige ingrediënten van lokale boeren, gekneed en gedroogd in onze werkplaats. Alle mediterrane smaken in een hap pasta.
Portfolio (3)
Griekenland, Taxiarxes Ileias
... de rijpheid van de vruchten. • geëxporteerd onder zeer strikte protocollen, binnen enkele uren na de oogst, waardoor hun versheid, unieke aroma en smaak, evenals hun waardevolle voedingsstoffen behouden blijven.
Portfolio (1)
Griekenland, Serres
Wij verzorgen exclusief Griekse tafelolijven van alle variëteiten, vormen en verpakkingen. Drie generaties expertise in het sourcen, pekelen, verpakken en exporteren van olijven van premium kwaliteit met een onberispelijke smaak. Latrovalis kan uw nieuwe en betrouwbare olieleverancier worden, ongeacht wat uw behoeften op het gebied van olijfproducten zijn. Laat ons u helpen uw verkoop te verhogen...
Griekenland, Thassos
...Velouitinos is een bedrijf gelegen op het noordelijke Egeïsche eiland Thassos in Griekenland. We telen, plukken en vervaardigen de speciale olijven "Olive Throumba Thassos PDO", zowel biologisch als biodynamisch, met minder zout en minimale verwerking. Een product rijk aan antioxidanten, geschikt voor rauweters, niet gepasteuriseerd en gezond. Hier vindt u ook de biologische en biodynamische "Vroeggeplukte Olijfolie van Thassos PGI". Het is een vrij vloeiende geel-gouden olie met een milde fruitige smaak en een pittige toets, ook rijk aan antioxidanten.
Griekenland, Chania/crete
... mensen die probeert de Griekse traditie en Kretenzische cultuur te behouden en de mensen altijd te herinneren aan de smaken die ze proeven wanneer ze ons bezoeken, maar de uitdaging is om dit te doen door middel van een eenvoudige smaak van olijven! We vertrouwen erop dat we op een gegeven moment de kans krijgen om uw aandacht te trekken en het voorrecht hebben om uw bedrijf te ondersteunen.
Portfolio (9)
Griekenland, Drosia
... combinatie van snelheid en tederheid in de omgang met olijven, - en de ongekende wil van de producent. Je zou kunnen vragen, waarom de moeite nemen om een olijfolie van premium kwaliteit te produceren als het al deze extra inspanning en geld kost… Het antwoord is voor mij vrij duidelijk en ik wil het graag in een paar zinnen met je delen (hoewel ik gemakkelijk pagina's vol zou kunnen schrijven...
Griekenland, Ormilia
... kwaliteit en uitzonderlijke smaak. Met eigen faciliteiten van 2,7 ha, waarvan 2.200 m² gebouw, in het centrum van de productie van groene olijven van Chalkidiki, in Ormylia, is de capaciteit van onze tanks na voortdurende uitbreidingen meer dan 4.500 ton overschreden. Aangezien onze belangrijkste zorg de naleving van hygiënevoorschriften en de waarborging van de kwaliteit en veiligheid van onze producten is, zijn we gecertificeerd door de International Featured Standards IFS, het Certificaat van Conformiteit BRC en ISO 22000:2005. Al onze verwerkingsmethoden zijn altijd milieuvriendelijk.
Griekenland, Messolonghi
Onze landgoederen bevinden zich in het gebied Mesokampos van de historische stad Mesolongi, tegenover de zoutpannen die het wereldberoemde zout produceren. Het Kasteel Kakkavos richt zich op de productie en verpakking van uitstekende olijfolie, Kalamata-olijven en zout. Onze olijfolie, gemaakt van Koroneiki-olijven met een fruitige smaak en een diepe groene kleur, behoort tot de beste producten...
Griekenland, Athens
... eigenschappen: fruitig: 4,1; bitter: 2,9; scherp: 3,3). Het heeft ook een uitzonderlijk lage zuurgraad (0,3%). Een buitengewone olijfolie met verhoogde organoleptische eigenschappen. Het wordt koud geëxtraheerd uitsluitend door mechanische middelen uit de beste verse olijven van de Koroneiki variëteit. Olijfvariëteiten en productie bevinden zich in het land van Lakonia (Sparta) in de Peloponnesos. Het product is verkrijgbaar in glazen flessen van 500 ml, verpakt in kartonnen dozen van 6 flessen.
... Premium Kretenzische extra vierge olijfolie en culinaire voedingsproducten worden geëxporteerd naar 22 landen wereldwijd naar een zorgvuldig geselecteerd netwerk van partners. Groothandelsprijzen voor Extra Vierge Olijfolie (EVOO) - Biologische (Bio) Extra Vierge Olijfolie (EVOO) - Griekse Olijven - Azijnen - Delicatessen, allemaal uit Kreta, Griekenland.
Portfolio (1)
Griekenland, Crete
... een hoger kwaliteitsniveau van smaak en innovatie, waar we met 38 landen in de wereld aan deelnemen. Kwaliteit staat bij ons centraal in alle fasen van het proces, van het verzorgen van de bomen en het telen van de olijven tot het oogsten, verwerken, bottelen en leveren aan onze klanten. We zijn toegewijd aan het produceren van alleen de beste kwaliteit extra vierge olijfolie en olijfolieproducten met alle smaak en voedingsstoffen die de natuur bedoeld heeft.
Griekenland, Thessaloniki
CAPTAIN STAMATIS GROUP is een producent en groothandelaar van premium, natuurlijke producten die zich richten op kwaliteit, superieure smaak en duurzaamheid. De Premium Natural Edibles Division is een pionier in het aanbieden van de gouden standaard in Mediterrane olijven, natuurlijke zeezoutvlokken en de bijbehorende producten. In het bijzonder leidt de divisie met twee sterke merken: Griekse...
Griekenland, Spata, Greece (gr)
... om ongeraffineerd te zijn, om meer van zijn gezonde voedingsstoffen te behouden en een meer authentieke en verbeterde smaak te bieden. Ons bedrijf ligt op slechts tien minuten rijden van de internationale luchthaven van Athene en een half uur rijden van de haven van Piraeus.
... uitsluitend met vallen, enz. Koude extractie De olijven worden 's ochtends geoogst en 's middags naar de olijfoliefabriek gebracht. De olijfolie wordt dezelfde dag nog geproduceerd in moderne faciliteiten met de koude extractiemethode. Op deze manier blijven de voedingsstoffen en de smaak van de LACON olijfolie intact. Opslag De LACON olijfolie wordt onmiddellijk na de productie onder ideale...
Griekenland, Lesvos
... aan de hoge kwaliteit van onze olijfolie, waarvan de kenmerken lage zuurgraad, goudgeel, lichte textuur, onderscheidende aroma en delicate smaak zijn. Door deze natuurlijke eigenschappen toe te voegen aan de menselijke factoren van ervaring en passie, is het resultaat een van de beste olijfoliën ter wereld.
Griekenland, Midea Nafplio
... een olijfolie van superieure kwaliteit geproduceerd, met helderheid en een fruitige smaak. Het respect voor de natuur, de traditionele oogsttechnieken, de persoonlijke zorg en de mediterrane omgeving geven ons een Extra Extra Virgin olijfolie met een lage zuurgraad, dicht bij het absolute nulpunt.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play