Italië, Imperia
... andere informatie over het product. Combinaties De rijke en omhullende smaak maakt het perfect voor elk type pasta. Licht verwarmd, om de smaak te versterken, kan het direct over de iets al dente gekookte pasta worden gegoten. Nogmaals, net als bij de andere sauzen in ons assortiment, is het ook een ideale bijgerecht voor sandwiches en bruschetta. Opslagmethode Bewaar op een droge en koele plaats, weg van warmtebronnen. Eenmaal geopend, in de koelkast bewaren (+4°C) en binnen 3 dagen consumeren. Code:SUOL 180...
Portfolio (44)
Italië, Orbassano
...De zonnebloemvormige ravioli, gevuld met gorgonzola en walnoten, zijn een culinair meesterwerk dat de elegantie en verfijning van de Italiaanse keuken belichaamt. De delicate eiernoedels omhullen een romige en smaakvolle vulling, waarin de gorgonzola, met zijn gedurfde en aromatische tonen, harmonieus samensmelt met de knapperigheid en de ronde smaak van de gehakte walnoten.
Portfolio (57)
Italië, Castrovillari
...500 ml glazen fles. KOUDE EXTRACTIE EXTRA VIRGIN OLIE. Gemaakt van strikt groene olijven, die minder opbrengst geven, maar een dichtere, vollere olie met een licht bittere smaak produceren.
Portfolio (8)
Italië, MILANO
...Het ontpitproces zorgt ervoor dat het binnenste vruchtvlees de smaak van de dressing opneemt; niet voor niets zijn ontpitte olijven het meest geschikt om te marineren. De meest beroemde ontpitte olijven zijn zonder twijfel de gevulde, beter bekend als "oliven all'Ascolana". Vooral de grotere groene olijven worden gebruikt voor de vulling. VERPAKKING VAN 6 1 STK = EURO 10,00 1 PALET 36 VERPAKKINGEN VAN 6 VERVALDATUM 15/04/2026 MINIMALE BESTELLING 20 PALETS...
Portfolio (229)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino Agrodolce is een kaas met een aromatische en zeer kenmerkende smaak, het resultaat van de ontmoeting tussen de pittige tonen van de semi-rijpe pecorino en de zeer zoete smaken van de verse vincotto. De stevige korst in de kleur van een kastanje omhult een kruimelige en licht smeltende pasta, met aroma's van melk, verse most en wijn. Deze kaas is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en representatieve smaak van het gebied, perfect om gerechten en aperitieven te verrijken.
Portfolio (29)
Italië, Paterno'
...De cultivar "Nocellara Etnea" vertegenwoordigt de uitmuntendheid, de trots van de Etnea olijfolieproductie. Volgens een lange bedrijfstraditie worden de groene olijven op de bomen geselecteerd, gemonitord en, zodra ze zijn geoogst, met vakmanschap en bewezen ervaring verwerkt. Vervolgens worden ze omgevormd, kunstzinnig geplet en pas op het juiste moment op smaak gebracht met selderij en verse munt, licht gekruid met oregano en chilipeper, en strikt bewaard in extra vierge olijfolie.
Portfolio (9)
Italië, Palagonia
...Extra vierge olijfolie op smaak gebracht met chili, volledig verkregen uit Siciliaanse olijven door middel van koude persing. Voor informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via ons e-mailadres.
Portfolio (55)
Italië, Firenze
...De ontmoeting van champignons en olijven met zwarte truffel heeft geleid tot een uitstekende crème met een sterke en krachtige smaak. De bosachtige geur verspreidt zich in de omgeving zodra je het potje opent. Ingrediënten: gekweekte champignons (agaricus bisporus), olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: wij raden onze Truffelcrème aan bij vlees, zowel wit als rood, bij eieren, heerlijk op toast, hapjes en crackers. Het kan ook gebruikt worden als vulling voor tortellini en ravioli.
Portfolio (9)
Italië, Palagianello
... en delicaat, en de typische kleur die varieert van goudgeel tot groen. Soledòr Extra Virgin Olijfolie wordt vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerde en geplukte olijven om de kwaliteit en smaak te behouden die vervolgens wordt aangeboden aan velen die voor ons product kiezen.
Portfolio (9)
Italië, Rionero In Vulture
...Aan de hellingen van de Monte Vulture komt de delicatesse van de olie geproduceerd uit Ogliarola-olijven perfect samen met die van andere lokale variëteiten, wat resulteert in een evenwichtig en harmonieus product. Een geurige olie met een delicate geur en een licht fruitige smaak. Tendenziëel zacht en fluweelachtig, met kruidige geurtonen, een aangename smaak en lichte hints van pittigheid en bitterheid. Beschikbaar in verpakkingen van 1 LT, 2 LT, 3 LT en 5 LT.
Portfolio (2)
Italië, Santa Ninfa
...BAG IN BOX Het nieuwe, handige en ecologische verpakkingssysteem - De olie verkregen uit Nocellara del Belìce olijven, met een groene kleur en gouden reflecties, heeft een geur van vers geperste olijven met tonen van vers gras en paprika. Zeer intense groene fruitigheid. In de mond, een grote concentratie van smaak met een aangename combinatie van medium bitterheid en pittigheid.
Portfolio (4)
Italië, San Pietro Clarenza
...Contorno met een elegante smaak en intense aroma's, ideaal om te combineren met vleesgerechten of om heerlijke voorgerechten te creëren. Alle aubergines en andere ingrediënten worden afzonderlijk geselecteerd. INGREDIËNTEN: Verse aubergines (apart gebakken in extra vierge olijfolie), verse rode paprika's (apart gebakken), tomatensaus, kappertjes, verse wortelen, ui, verse SELDERIJ, groene olijven...
Portfolio (8)
Italië, Nave
... roestvrijstalen containers tot het moment van bottelen. Het gebied waar het landgoed zich bevindt is Chianti Rufina en hier ontstaat een zeer intense en geurige olie die zowel in de gespecialiseerde pers als op de markt succes oogst. Het product is elegant en authentiek, waardig om zich optimaal te uiten als dressing voor de meest verfijnde gerechten, waarbij de smaken worden versterkt zonder ze te overstemmen. De delicate smaak maakt het ook mogelijk om het op een vakkundige manier te gebruiken als dressing voor zeevis. Capaciteit: 0.50l Code: 03566 Categorie: Olie Land: Italië Regio: Toscane...
Portfolio (46)
Italië, Biancavilla
...Biologische extra vergine olijfolie, 100% Siciliaans. Een product voor fijnproevers tegen een voordelige prijs. Aangeboden in een blik van 5 liter, bevat het de aroma's en de intense smaak van de Nocellara Etnea. Zoals al onze producten, gaat het ook hier om een olie die is geproduceerd met olijven die zonder het gebruik van pesticiden zijn geteeld. Als bedrijf in de keten garanderen we het product van de teelt tot de verpakking. Elke fles bevat het verhaal van 4 generaties en de passie die ons sinds 1904 onderscheidt.
Portfolio (8)
Italië, Carovigno
... peulvruchtensoepen. Betekenis van mono-cultivar: Wanneer we spreken van mono-varietale of mono-cultivar evo olie, verwijzen we naar olie verkregen uit olijven die zijn geteeld van een enkele, exclusieve oogst. De term mono-cultivar heeft namelijk een Griekse oorsprong, "monos" wat uniek betekent en "cultivar" verwijst naar de oogst. Mono-varietale evo olie is zeer gewaardeerd omdat het, aangezien het afkomstig is van een enkele oogst, niet in grote hoeveelheden wordt geproduceerd en, bovenal, sterk wordt beïnvloed door de weersomstandigheden van het jaar.
Portfolio (8)
Italië, Ventimiglia Di Sicilia
...De extra vierge olijfolie geproduceerd door het bedrijf Oro di Calamigna is een olie die volledig is gemaakt van Italiaanse olijven afkomstig uit Ventimiglia di Sicilia. De persing van deze olie vindt plaats binnen 12 uur na de oogst, dit type verwerking staat bekend als "koude persing". De kleur van de olie is smaragdgroen met gouden reflecties. De smaak van deze extra vierge olie is medium...
Portfolio (2)
Italië, Barrafranca
...Clizia is onze delicate groentemayonaise gemaakt met Siciliaanse amandelen. Amandel is de protagonist van een heerlijke zachte en delicate crème, als alternatief voor de klassieke mayonaise. De geur van onze Siciliaanse amandelen en de intense smaak van de extra vergine olijfolie van onze olijven komen samen in de herinterpretatie van de beroemde saus in een vegan-vriendelijk stijl.
Portfolio (10)
Italië, Noci
...De caciotta fior di bontà is een verse kaas met toegevoegde melkfermenten, die een korte droogperiode ondergaat. Ondanks dat het een kaas met een halfharde korst is, is de binnenkant romig en heeft het een zoete/lichtzure en uiterst smakelijke smaak. We produceren het ook in varianten met chili en olijven. Het is een uitstekend product om alleen te genieten of te combineren met brood of toastjes, of in combinatie met salades of voorgerechten.
Portfolio (10)
... organoleptische kenmerken worden zelfs versterkt door het type grond waarop wordt geteeld, de teeltmethoden, de aandacht voor tijdige maling en last but not least het klimaat. Feitelijk bevorderen de gematigd lage temperaturen van het herfstseizoen de vorming van oliezuur in de olijven.
Portfolio (2)
Italië, Campello Sul Clitunno
...LINEA GOCCIA PREMIUM Olio Extra Vergine di Oliva 100% Italiaans 100% Italiaanse extra vierge olijfolie van superieure kwaliteit, koudgeperst. Olie verkregen uit een speciale selectie van olijven die op het juiste rijpingsniveau zijn geperst. De perfecte combinatie van de aanwezige cultivars geeft het een evenwichtige smaak, wat een toegevoegde waarde geeft aan gerechten. Een olie die niet te...
Portfolio (9)
Italië, Castelfidardo
...Fruitige, lichte extra vergine olijfolie met aroma's van rijpe olijven die doen denken aan gele appel of amandelvrucht. Heeft een zachte en delicate smaak, minder aanhoudend dan andere oliën. Ideaal voor elk gerecht; past bijzonder goed bij gerechten van gemiddelde structuur zoals: orecchiette met cime di rape, tuinbonen en witloof, wit vlees, gestoomde vis, salades, enzovoort...
Portfolio (4)
Italië, Acicastello
...Hoogwaardige geselecteerde producten, traditioneel gekweekt zonder chemicaliën, op smaak gebracht met Siciliaanse extra vierge olijfolie. Wij kunnen ingelegde producten in olie aanbieden zoals: Pachino cherrytomaatjes, artisjokken, aubergines, zwarte olijven, artisjokkenpasta, zwarte olijvenpasta, paprika's,...
Portfolio (10)
Italië, Marciano Della Chiana
... een intense fruitige smaak en een evenwichtige bitterheid en pittigheid, wordt het aanbevolen om rauw te gebruiken voor het op smaak brengen van elk gerecht dat is bereid met hoogwaardige ingrediënten. Formaat: 500 ml. Ingrediënten: 100% Italiaanse extra vergine olijfolie. Olijvensoorten: Moraiolo, Arbequina Toscana. Extractiemethode: Koude extractie. Oogstperiode: 19 oktober. Oogstmethode: Voornamelijk mechanisch. Fruitigheid: Intens. Bewaarinstructies: Bewaren op een koele en droge plaats, beschermd tegen licht en warmte.
Portfolio (10)
Italië, Maruggio
...Harmonische extra vergine De typische goudgele kleur wordt verkregen door het koude persen van de olijven, waarvan de variëteiten Oliarola en Cellina zijn. Het heeft een uitgebalanceerde smaak, onmiddellijk aangenaam met een vleugje amandelen. Het is een vrucht van gemiddelde intensiteit, met aangename geuren van de Middellandse Zee. Beschikbaar in flessen: 0,25 lt. – 0,50 lt. – 0,75 lt...
Portfolio (8)
Italië, Catania
...De olie "Prezioso" komt van een bijzondere variëteit van de olijfboom, de "Nocellara Etnea", die bijna uitsluitend aan de voet van de Etna wordt geteeld. De olijven, afkomstig uit biologische landbouw, worden handmatig geoogst vóór november wanneer ze nog groen zijn, waarbij de opbrengst wordt opgeofferd om een olie met een meer fruitige smaak te verkrijgen. De persing, die binnen 6/12 uur na de...
Portfolio (8)
Italië, Moio Della Civitella
... geplukte olijven, koudgeperst om een olie van de hoogste kwaliteit te garanderen. Rijk aan antioxidanten, heeft onze olie een fruitige en licht pittige smaak, perfect om elk gerecht uit de mediterrane keuken te versterken. •Jam en conserven: Onze jam en conserven worden gemaakt met vers fruit uit Cilento, geplukt en verwerkt met volledige respect voor de traditie. Zonder kunstmatige conserveermiddelen...
Portfolio (16)
Italië, San Vito Dei Normanni
... andere groenten. Onze conserven zijn het resultaat van het gepassioneerde werk op het land, van de wijsheid van boerenhanden die u in een pot de smaak van heerlijke, altijd verse groenten kunnen teruggeven, verwerkt binnen 24 uur na de oogst. We hebben het voorrecht om belangrijke bedrijven in de sector te bedienen, en bieden hen alleen kwaliteitsproducten aan, waarvan u de oude recepten kunt herontdekken die van generatie op generatie zijn doorgegeven. We zijn gevestigd aan Viale Italia in San Vito dei Normanni (BR).
... in al hun fasen: we zaaien, planten, bewerken en transformeren ze, en voltooien de hele productieketen. De artisjok uit Puglia is ons vlaggenschipproduct, maar we behandelen ook voedingsproducten zoals tomaten, aubergines, courgettes en paprika's. En nu ook extra vierge olie uit biologische landbouw en tomatensaus, ook biologisch. Want wat ons het meest ter harte gaat, is het verspreiden van de smaak, de smaak en de smaken van ons land, de principes van het Mediterraan dieet, immaterieel erfgoed van de mensheid, waar het ook mogelijk is!
... een beperkte sedimentatie en een minimale troebelheid, maar dit verandert niets aan de smaak, integendeel, het is een teken van zijn puurheid (zuurgraad van 0,4%). Extra vierge olijfolie is een essentieel ingrediënt voor het bereiden van de Fungo Cardoncello en de belangrijkste dressing voor onze salades, gekookte groenten, peulvruchtensoepen, visgerechten en in het bijzonder voor de "Cialledde", een typische Altamurana bereiding van brood en andere eenvoudige ingrediënten uit het mediterrane dieet.
Italië, Arquà Petrarca
... staat is om de smaak van elk gerecht te versterken zonder de smaken te verzwaren. In deze karakteristieke en innovatieve olijfoliepers in Veneto worden moderne methoden voor de verwerking van olijven toegepast, te beginnen met de handmatige oogst, om de vrucht niet te beschadigen voordat deze wordt gemalen. Naast het minutieuze en zorgvuldige werk van de productie van extra vergine olijfolie van de...
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play