Italië, Guardiagrele
Opgericht in 2011 in Abruzzo, Italië, is Promix Srl een referentiepunt in de sector van halffabricaten voor bakkerij, patisserie en pizzeria, waarbij ambachtelijke traditie en technologische innovatie worden gecombineerd om producten van superieure kwaliteit te bieden. Onze halffabricaten zijn ontwikkeld met een ethische benadering, waarbij natuurlijke en duurzame ingrediënten worden gebruikt, wat...
Portfolio (91)
Nederland, Julianadorp
...Een Franse stijl gebakken zuurdesem broodstok gecombineerd met de originele saffraan kaas van de boerderij. Deze combinatie creëert een heerlijk smakelijke broodstaaf met een volledig traditionele oorsprong. Om Pain fromager safrané te maken, mengt de bakker de in kleine stukjes gesneden saffraan kaas met het deeg dat 24 uur heeft gerezen. De bakker vormt vervolgens de saffraan kaasstokken en...
Portfolio (15)
België, Anderlecht
... om verschillende sleutelvariabelen te beheersen, zoals de structuur, de temperatuur en de duur van de rijping. Met de fermenteur "TradiLevain" worden al deze parameters beheerd – wat zorgt voor de consistentie en stabiliteit van het zuurdesem. Presentatie van de machine. De samenstelling van de TradiLevain van JAC Gemaakt van roestvrij staal (structuur en carrosserie), de fermenteur Tradilevain...
Portfolio (189)
Italië, Marmirolo
...Uit een hoogwaardige mix van durumtarwe en gedeeltelijk voorgekiemde zachte tarwe, samen met zuurdesem, heeft Molino Magri een geconcentreerde halffabrikaat ontwikkeld dat de geurigheid versterkt en de houdbaarheid van de pizza na het bakken verbetert. Pizza aan huis vereist namelijk bijzondere aandacht voor tijdschema's, ingrediënten en deeg. Pizza delivery, TOEGEVOEGD AAN ELKE GEWOONLIJK...
Portfolio (56)
Frankrijk, Saint-Omer
...De Klassieke Panettone is de typische traditionele Panettone. Onze Panettone heeft een dubbele rijzing van meer dan 48 uur, is gemaakt met alleen levende zuurdesem en is gevuld met Sultana-rozijnen en gekonfijte sinaasappelschil. Het deeg is extreem luchtig, de smaak elegant maar krachtig. Onze klassieke panettone is een zeer rijke panettone, maar extreem verteerbaar dankzij de lange rijzing en...
Portfolio (189)
...Helemaal knapperig, helemaal lekker: De leuke snack met heerlijke kruiden, zaden & zuurdesem is ideaal voor de kleine honger tussendoor. Gewoon lekker, altijd en overal. Of je het nu puur eet of om te dippen. Individueel verpakt in transparante alternatieve witte, glanzende of matte gecoate reclameflowpack. Breuk van individuele bagels mogelijk. Product ID: 110103205 Eenheid: Stuk Min. Bestelhoeveelheid: 3000 Express: Nee Formaat: ca. 80 x 50 mm Gewicht: ca. 4,5 g Houdbaarheid: ca. 3 maanden bij juiste opslag Levertijd: ca. 15 - 20 werkdagen na goedkeuring van de drukproef VE-doos: 250 stuks...
Portfolio (162)
Italië, Giuliano
...Meel "00", water, zuurdesem (natuurlijke gist van type 0 tarwemeel in poedervorm, gist, gemoute graanmeel), zout, zonnebloemolie, olijfolie, mozzarella, gekookte ham, champignon paddenstoelen...
Portfolio (129)
Frankrijk, Torcy Le Petit
... knowhow, vormt ons assortiment van specialiteiten met gekiemde gemoute granen een echte differentiatie voor professionals in de bakkerij. Ze worden direct aan het deeg toegevoegd aan het einde van het kneden zonder de traditionele receptuur te wijzigen, om producten met karakter te creëren. Intensiteit van de zuurdesem: Evenwichtig Textuur van de gekiemde zaden in de mond: Zacht, Sprankelend onder de...
Portfolio (18)
Duitsland, Wörrstadt
...Zuurdesem is een van de oudste deegsoorten ter wereld. Al 4000 jaar geleden fermenteerden de Egyptenaren graanpap tot zuurdesem voor luchtige flatbreads. Lecker’s Bio Volkoren Zuurdesem geeft aan alle meng- en volkorenbroden een uitstekende structuur en een volle, frisse smaak. En dat heeft zijn reden. • 100% Roggen Volkorenmeel uit gecontroleerde biologische teelt Ingrediënten: Bioland ROGGEN-VOLKORENMEEL* *= uit gecontroleerde ecologische productie Allergenen: Gluten Vegetarisch: Ja Vegan: Ja...
Portfolio (41)
Frankrijk, Lomme
Samen, uw Signature product. NOVEPAN is de expert in diepvriesbrood, snacks en pizza's om te voldoen aan de behoeften van professionals. Al onze producten komen van onze 5 Franse locaties, en we kiezen voor meel van molens in de buurt van onze productielocaties. Onze inzet: u een product aanbieden dat bij U past. Daarom geven we u de controle over de productkenmerken. •PRODUCT: Kies eerst het p...
Portfolio (9)
Frankrijk, Bayonne
...De Charmante Baguette is een brood met aanwezigheid en elegantie. Gebakken in een steenoven, met een puntige afwerking, een fijne gouden korst en een subtiele bloemlaag, weegt dit brood 305 g en is het gemaakt met een fermentatie- en rijstijd. Het is een zeer goed gehydrateerde baguette met een kenmerkende en intense smaak dankzij de zuurdesem. REF:C141A EAN-13:8436017106282 EAN-14...
Portfolio (44)
Genot brengt succes. En genot ontstaat uit goede ingrediënten. De producten van Dr. Suwelack bieden de beste voorwaarden voor succesvolle genotsproducten van onze industriële klanten. Wat Dr. Suwelack zo bijzonder maakt, is de combinatie van constant hoge kwaliteit en een unieke technologie- en receptuurcompetentie, die uitzonderlijk goede smaakervaringen mogelijk maakt. Zo werken we betrouwbaar...
Portfolio (10)
Verenigd Koninkrijk, Stoke On Trent Tunstall
...Ambachtelijke voorgebakken zuurdesem pinsa-basis gemaakt van hoogwaardige tarwe, rijstmeel en sojameel. Geen GMO, Vegan, Halal, Kosher. 10 pinsa's in de doos, IQF Bevroren. Afmeting Basis 19x30x2cm 250g Houdbaarheid: 360 dagen Opslagtemperatuur: – 18°C Bereidingswijze: Ontdooi de basis gedurende 3-4 minuten, voeg toppings toe en bak verder gedurende 4-8 minuten in de oven op 250°C~320°C...
Portfolio (3)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Dit is een mengsel voor het maken van glutenvrij zuurdesembrood. Nu kun je glutenvrij brood bakken zonder gist, eieren en zuivelproducten. Alles wat je hoeft te doen is glutenvrije zuurdesem maken van ons mengsel en er heerlijk brood mee bakken! Er zitten geen smaken, conserveermiddelen of andere schadelijke voedseladditieven in het mengsel. Dit product bevat geen gluten. Het product wordt op...
Portfolio (116)
Oostenrijk, Fürnitz
... belangrijkste toepassingen en sterkte zijn: - Natriumbicarbonaat 99% wordt het meest populair gebruikt in de keuken. De primaire toepassing in het bakken is als rijsmiddel. Het zorgt voor de uitzetting en rijzing van het beslag, waardoor het een kenmerkende textuur krijgt. - Het wordt gebruikt met zuurdesem om een lichter product te maken met een minder zure smaak. - In aanwezigheid van warmte...
Portfolio (127)
Oekraïne, Kyiv
... productie van zuurdesem voor bier en kvass, en voor het bakken van peperkoek en koekjes. Maar het belangrijkste product is altijd brood geweest, dat wordt gebakken van traditioneel of custarddeeg. Voedingswaarde per 100 g van het product: Eiwitten: 9 g Vetten: 1,7 g Koolhydraten: 61,5 g Energiewaarde: 300 kcal.
Portfolio (27)
Bulgarije, Plovdiv
Wij zijn Baker’s Standard Ltd. uit Bulgarije. Wij produceren broodverbeteraars, broodmixen, vervangers voor verschillende producten en broodstarterculturen. Wij vervaardigen, distribueren, bieden technische ondersteuning en leveren innovatieve bakkerij-ingrediënten en oplossingen voor de bakkerijsector over de hele wereld. Onze missie is om bakkers over de hele wereld te helpen, zodat zij hun bedr...
Frankrijk, L'union
...Dit type ingrediënten biedt tal van voordelen, zowel op marketing- als technisch vlak. Inderdaad, naast het feit dat het een natuurlijke verbeterder is, combineert vloeibaar zuurdesem een aantal voordelen: - Zachtheid en houdbaarheid van het product - Typische smaak - Luchtigheid en kleur van het kruim - Krokante korst en kleur van de korst ... Wij bieden verschillende referenties van natuurlijk vloeibaar zuurdesem aan.
Portfolio (12)
Spanje, A Coruña
...We weten hoe belangrijk het is om de dag krachtig te beginnen. Wij bieden de kwaliteit van een ambachtelijk product waarin we de meest selecte ingrediënten gebruiken. We maken je croissants, napolitains, caracoles,... handmatig, zodat je ontbijt en snacks vol smaak kunt serveren. Alle producten zijn gemaakt met niet-gehydrogeneerde plantaardige boters en eigen gekweekte zuurdesem, evenals natuurlijke gisten.
Portfolio (5)
Turkije, Istanbul
...Gemaakt met zuurdesem en minimaal 180 dagen gerijpt, Ariste Slapende Schoonheid - Waarom Slapende Schoonheid? De kazen van Ariste, die mooier worden naarmate ze langer liggen, hebben hun unieke naam gekregen. Om ervoor te zorgen dat de mooiste plakken op uw borden komen, raden we aan om de kaas enkele minuten te laten staan nadat deze uit de koelkast is gehaald en deze met een kaassnijder te...
Portfolio (5)
Duitsland, Salzhemmendorf
...Loonafvulling van levensmiddelen Het bedrijf Sticked is gespecialiseerd in diverse bak ingrediënten. Ons assortiment varieert van granen, zaden, meel tot zuurdesem en bakkorrels en nog veel meer. Het is voor ons van groot belang dat al onze producten vrij zijn van toevoegingen, daarom controleren we elke individuele leverancier voordat we met hem samenwerken, zodat ook u alleen hoogwaardige...
Portfolio (1)
Duitsland, Nuthe-Urstromtal
...Sinds 1999 staat coolback voor smaak en versheid in de hoogste bakkerskwaliteit. Diepvriesgebak Tarreddeeg met natuurlijke zuurdesem. Bijzonder krokant en aromatisch. Gebakken in een steenoven. Artikelnummer: 994808 TK-Gewicht: 80 g Stuk/Karton: 100 Karton/Pallet: 24 Stuk/Pallet: 2.400 THT / Houdbaarheid: 9 / 12 maanden Fertigungsgrad: voorgebakken...
Portfolio (5)
...Het Bakkerij Le Bontà Trecchinesi biedt al meer dan twintig jaar zijn producten aan een trouwe en voortdurend groeiende klantenkring. In de loop der jaren heeft de bakkerij Le Bontà Trecchinesi zijn producten gediversifieerd en biedt het niet alleen brood aan, maar ook frese, tozzetti, witte en rode pizza's, panettoni, brood en paneermeel. Maar wat is het geheim van de geurigheid van dit brood? Simpel: natuurlijke ingrediënten zoals meel, water, zout en zuurdesem, met passie en vakmanschap bewerkt, volgens de lessen van de meesterbakkers van vroeger.
...-bodems, pinsa focaccia-bodems, pinsa broodjes: gemaakt met een deeg van sojameel, rijstmeel, extra vierge olijfolie, zout, zuurdesem, enz. Dankzij de "pinsatura" worden de gassen afgevoerd, waardoor het product nog beter verteerbaar is. Zoute snacklijn: om op elk moment van de dag te knabbelen, perfect voor aperitieven, om te combineren met salades, enz.: • Bladerdeegcrefolini • Volkoren...
Portfolio (10)
Spanje, Barcelona
Novaugrup is een familiebedrijf dat de beste kwaliteit en technologie producten op de wereldmarkt aanbiedt: Polín, Jac en Ata. Fermentatiekamers, broodsnijders, vaatwasmachines, kneedmachines, mixers, zuurdesem, deegrollers, vormmachines en hydraulische deelmachines: www.novaugrup.com...
Italië, Albano Laziale
De Pinsa Romana is een gerecht met een rijke geschiedenis, waarvan de oorsprong teruggaat tot het oude Rome. De herinterpretatie van het recept heeft dit product uniek gemaakt: het deeg bestaat uit een mix van verschillende soorten meel, zoals tarwe, rijst en soja, met een hoog percentage water, zuurdesem en zonder toevoeging van additieven en conserveermiddelen. De belangrijkste kenmerken zijn...
Italië, Napoli
... leven we elke dag het verhaal van een oude balans. Hier wordt de zuurdesem met zorg behandeld en verfrist tot een volledige rijping van 36 uur. En hier ontstaat de lijn "Madre", het resultaat van de creativiteit van Cupiello en zijn vermogen om de oudste en meest natuurlijke ingrediënten te combineren: meel, eieren, suiker, boter en verse zuurdesem. Onze belangrijkste productlijnen zijn de Cornetti Madre, de lijn van vegan croissants, Muffins en individuele Taartjes, Viennoiserie, Napolitaanse specialiteiten en nog veel meer.
Griekenland, Sitia
Het bedrijf Sitiaanse Zoetigheden Aretousa O.E. is gevestigd in Sitia en bereidt traditionele Kretenzische zoetigheden en bakkerijproducten uitsluitend met natuurlijke ingrediënten en recepten die de Kretenzische traditionele patisserie levend houden. Kalitsounia, krokante koekjes met Sitiaans tijmhoning, koekjes met zuurdesem en natuurlijke mastiek uit Chios zijn enkele van onze unieke natuurlijke producten, die gemakkelijk door heel Griekenland en het buitenland kunnen reizen.
Duitsland, Vaterstetten
... typisch pittige smaak. In veel bakkerijen worden om kostenredenen vaak kunstmatige zuurdesems gebruikt met een rijstijd van enkele uren. Over het algemeen is een zo korte rijstijd echter niet wenselijk, omdat de karakteristieke smaakstoffen en aroma's pas na lange fermentatie ontstaan. De Grimminger natuurlijke zuurdesem heeft minimaal 20 lange uren nodig voor de deegverzuring. Milieu De modernste...
Populaire landen voor deze zoekterm