Frankrijk, Saint-Omer
...De Klassieke Panettone is de typische traditionele Panettone. Onze Panettone heeft een dubbele rijzing van meer dan 48 uur, is gemaakt met alleen levende zuurdesem en is gevuld met Sultana-rozijnen en gekonfijte sinaasappelschil. Het deeg is extreem luchtig, de smaak elegant maar krachtig. Onze klassieke panettone is een zeer rijke panettone, maar extreem verteerbaar dankzij de lange rijzing en...
Portfolio (189)
Frankrijk, Torcy Le Petit
... knowhow, vormt ons assortiment van specialiteiten met gekiemde gemoute granen een echte differentiatie voor professionals in de bakkerij. Ze worden direct aan het deeg toegevoegd aan het einde van het kneden zonder de traditionele receptuur te wijzigen, om producten met karakter te creëren. Intensiteit van de zuurdesem: Evenwichtig Textuur van de gekiemde zaden in de mond: Zacht, Sprankelend onder de...
Portfolio (18)
Frankrijk, Lomme
Samen, uw Signature product. NOVEPAN is de expert in diepvriesbrood, snacks en pizza's om te voldoen aan de behoeften van professionals. Al onze producten komen van onze 5 Franse locaties, en we kiezen voor meel van molens in de buurt van onze productielocaties. Onze inzet: u een product aanbieden dat bij U past. Daarom geven we u de controle over de productkenmerken. •PRODUCT: Kies eerst het p...
Portfolio (9)
Frankrijk, Bayonne
...De Charmante Baguette is een brood met aanwezigheid en elegantie. Gebakken in een steenoven, met een puntige afwerking, een fijne gouden korst en een subtiele bloemlaag, weegt dit brood 305 g en is het gemaakt met een fermentatie- en rijstijd. Het is een zeer goed gehydrateerde baguette met een kenmerkende en intense smaak dankzij de zuurdesem. REF:C141A EAN-13:8436017106282 EAN-14...
Portfolio (44)
Frankrijk, L'union
...Dit type ingrediënten biedt tal van voordelen, zowel op marketing- als technisch vlak. Inderdaad, naast het feit dat het een natuurlijke verbeterder is, combineert vloeibaar zuurdesem een aantal voordelen: - Zachtheid en houdbaarheid van het product - Typische smaak - Luchtigheid en kleur van het kruim - Krokante korst en kleur van de korst ... Wij bieden verschillende referenties van natuurlijk vloeibaar zuurdesem aan.
Portfolio (12)
Frankrijk, Crottet
...Wij zijn specialisten in fermentatie en drogen op droogrollen. Wij beheersen het drogen van zuurdesem, fruit & groenten, infusies en alle andere vloeibare of halfpasta voedingsproducten. In het kader van onze ontwikkeling hebben we extra droogcapaciteiten. Wij zijn op zoek naar uitbesteding van drogen op dit type apparatuur. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.
Frankrijk, Ivry Sur Seine
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden van de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een vers kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en bestaat uit drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Frankrijk, Labeuvrière
...Afkomstig uit de knowhow van de Franse bakkerij, worden de broden uit de Le Pain Héritage-lijn van Délifrance gebakken in een steenoven, wat zorgt voor een verse kruim en een onweerstaanbaar krokante korst. De lijn omvat deelbare broden, sandwichbroden en individuele broden en komt in drie unieke en heerlijke recepten: Granen (met zijn fruitige en geroosterde tonen en de knapperigheid van zijn graanzaden), Poolish (met delicate aroma's van granen en amandel) en Zuurdesem (met meer uitgesproken tonen: een lichte zuurheid, tonen van rogge en zuurdesem).
Populaire landen voor deze zoekterm