Met zijn wortels diep verankerd in het hart van de Bordeaux-wijngaarden, is Maison Le Star, met 5 châteaux en bijna 600 hectare wijngaarden, vandaag de dag een belangrijke referentie in Bordeaux. Opgericht in 2016 na de fusie van twee historische handelshuizen, wordt het geleid door Guillaume Brochard, een wijnliefhebber en ondernemer uit de luxe sector. Maison Le Star combineert een moderne bena...
Portfolio (96)
Italië, Misano Adriatico
...Deze rode wijn, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, wordt geproduceerd in de Italiaanse regio Oltrepòpavese. Met een inhoud van 75 cl is deze wijn een heerlijke mix van Barbera-, Croatina- en Uva Rara-druiven. Hij heeft een geur van rijp fruit en een zoete, fruitige smaak. Perfect om te genieten bij rood vlees, kazen of desserts.
Portfolio (200)
... India, Brazilië en Afrika. De belangrijkste producenten van wijn-druiven zijn Chili, de VS, Zuid-Afrika en Turkije. De belangrijkste gebieden voor de teelt van kokos zijn de Filippijnen, Indonesië, Sri Lanka en Thailand. Pinda's worden wereldwijd in warme gebieden verbouwd, maar voornamelijk in China en Zuid-Amerika.
Portfolio (47)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Diep kersenrood met paarse reflecties. Intens en schoon in de neus, met een enorme concentratie van fruit, kers, aardbei en bosbesaroma's, op een balsemachtige achtergrond met lichte geroosterde tonen. In de mond is het omhullend, glycerineachtig, met een zoete tannine en een lange, fruitige nasmaak. Wijn: Rood. Druif: Tempranillo. Fles: 75cl Druif: Tempranillo Fles: 75cl...
Portfolio (43)
Frankrijk, Ducy-Sainte-Marguerite
...Calypso is een droge, stevige en onverbiddelijke cider. Het aroma is subtiel en nodigt uit tot proeven. De kleur is strogeel. In de mond, een beetje sober, onthult het een robuuste en weinig zoete cider, gevolgd door een verfrissende en zoute afdronk. Bruto gewicht: 1340g Gewicht van de doos van 6: 8,5kg...
Portfolio (57)
Italië, Trepuzzi
...RUM FAROL wordt geproduceerd door PEDRO FERREIRA in Portugal, volgens ambachtelijke methode. Traditionele distillaat op basis van melasse, gerijpt in ex-Porto Tawny vaten. -Bij het zien verschijnt het amberkleurig, licht koperkleurig -De geur wordt verrast door een zoete kersengeur, de fruitige en aanhoudende tonen verwijzen naar de Porto wijn -In de smaak benadrukt het een rokerig en houtachtig aroma, aanvankelijk droog en wordt het teder...
Portfolio (89)
Frankrijk, Saint-Bris-Le-Vineux
...Heldere rode kleur met granaatreflecties. Gourmand, intens met tonen van kleine rode fruitbessen (braam, kruisbes, bosbes) en zoete specerijen. Dicht, zijdezacht, geconcentreerd, met fijne tannines en peperachtige nuances.
Portfolio (60)
Italië, San Stino Di Livenza
...Heldere koraalroze neigend naar zalm. Verse en zoete aroma's van rode appel, kers en watermeloen. Zachte smaak, snel, zeer aangenaam en met een aanhoudende bubbel. Druivensoort: Glera Gebied: Venetië Typologie: Mousserende wijn...
Portfolio (43)
Frankrijk, Entre-Vignes
...Sinds 1957 op een traditionele assemblage, staat deze zoete natuurlijke wijn aan de top van onze verkopen met zijn mooi amberkleurige kleur. Dit is een zoete muscat zoals we die graag hebben, dankzij de aroma's van meloen, perzik, abrikoos, maar ook eucalyptus. De smaak weet de delicate combinatie van zoetheid en frisheid te bereiken. Het is een fragiele balans, maar die weerspiegelt hier de terroir van de muscats uit Lunel. Beschikbaar in flessen of in bulk.
Portfolio (17)
Spanje, Malaga
...Voor groenteliefhebbers bieden we deze heerlijke kroket met uien, rode en groene zoete paprika's, aubergine en courgette in een romige Bechamelsaus. Voor schatzoekers, een echte snack voor fijnproevers. We zijn zeer verheugd om u de perfecte kroketten voor te stellen, romig van binnen, knapperig van buiten met de meest delicate paneerlaag voor elke smaak. Vlees Varkensvlees met Palo Cortado wijn...
Portfolio (29)
Polen, Brzozów
... wordt door het lichaam gebruikt voor spiercontractie, bloedstolling en de geleiding van zenuwimpulsen. Dadelpalm kan vers of als gedroogd fruit worden gegeten. Ze worden voornamelijk gebruikt als dessert of als ingrediënt in ijs, jam, pudding of honing. Ze zijn de belangrijkste ingrediënt bij de productie van gefermenteerde alcoholische dranken en kunnen tot meel worden gemalen. Ze worden ook in veel gerechten gebruikt, meestal in vullingen of vleesgerechten. In veel Arabische landen wordt hun zoete sap gebruikt voor de productie van Arak-wijn.
Portfolio (781)
Cyprus, Paphos
...De insinuerende en kalme aroma van de wijn laat een compleet andere versie van Sauvignon Blanc zien. Lichte tonen van limoen, citroen en Siciliaanse zoete sinaasappel worden vervangen door een sluier van abrikozenjam en gedroogde bloemen. De volumineuze smaak toont lichte romige tinten en een gemiddelde tot hoge zuurgraad. De afdronk is dynamisch maar soepel. Deze Sauvignon Blanc zou geserveerd moeten worden met rauwe zeevruchten of klassiekers uit de pan-Aziatische keuken. Fo-Bo en Fo- Ga soepen zullen een onverwachte combinatie zijn.
Portfolio (15)
België, Liège
...peer en citrusvruchten tot uiting komen. Deze alternatieve wijn zonder alcohol is heerlijk om alleen te drinken, maar gaat ook goed samen met zowel zoete als hartige gerechten, als voorgerecht of dessert.
Portfolio (19)
Frankrijk, Mauléon-D'armagnac
Opgericht in 1832, is het huis CASTAREDE het oudste Armagnac-huis in Frankrijk. Het vakmanschap wordt al generaties lang doorgegeven. Florence Castarède, de 6e generatie, ontving in 2016 het label EPV (Entreprise du Patrimoine Vivant), dat ambachtelijke bedrijven met een zeldzaam, gerenommeerd of traditioneel vakmanschap beloont. Het huis Castarède produceert zijn Armagnacs op zijn landgoed Châte...
Portfolio (51)
Frankrijk, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...Dit ambachtelijke proces maakt een volledige beheersing van de smaken en de kleur mogelijk. De variëteit aan pruimen die wordt geoogst, maakt het mogelijk om een Egiazki-wijn bij de eerste blik te onderscheiden, omdat de kleur neigt naar rood.
Portfolio (58)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
... - Finish: zijdezacht met tonen van zoete specerijen Combinaties Kan worden aanbevolen voor diners zoals: - Geroosterde lamsbout à la Provençale - Haas à la royale - Wild zwijnstoofpot - Ribben aan het bot / Gegrilde kalfskotelet - Donkere chocoladetaart zie het technische blad...
Portfolio (17)
... belangrijke bron van nectar voor bijen en andere bestuivers, en is een traditioneel symbool van de lente en vernieuwing. De bloemen van de sleutelbloem kunnen worden gebruikt om een geurige thee te maken of te worden geïnfuseerd in een zoete wijn (sleutelbloemwijn) of likeur.
Portfolio (46)
Frankrijk, Le Lauzet Ubaye
... voedingsspecialiteiten met aromatisering. Onze likeur, gemaakt door het macereren van stelen en bloemen in alcohol, wordt zeer koud genuttigd aan het einde van de maaltijd. Ze is ook zeer gewaardeerd in zoete culinaire bereidingen (macarons, sabayon, banketbakkersroom), als topping op ijs, in cocktailbereidingen. Een scheutje lavendel likeur in witte wijn maakt er een uitstekende "Provençaalse" kir van!
Portfolio (41)
Frankrijk, Malataverne
...Monbazillac is een Franse zoete wijn die wordt geproduceerd in het zuiden van de Bergerac-wijngaard, op steile hellingen die naar het noorden zijn gericht, aan de linkeroever van de Dordogne, in de omgeving van het dorp Monbazillac. Het heeft een gecontroleerde oorsprongsbenaming.
Portfolio (188)
Verenigd Koninkrijk, London
... eruit. De midden-smaak is lang, stabiel en levendig. Deze Rosé wijn is vol van volume en heeft een aanhoudende nasmaak; je wilt niet stoppen met drinken. Serveren bij 8-20 graden Celsius. Kleur: Heldere cerise-rood. Kristallijn Neus: typische kenmerken van de Pagos de Araiz Grenache-druif. De zoete rode vrucht; aardbei en citroen Smaak: Aangenaam en zoet. De aanwezigheid van rode vrucht springt eruit. De midden-smaak is lang, stabiel en levendig Variëteit: 100% Grenache...
Portfolio (17)
Frankrijk, Geispolsheim
...Het fermentatieproces duurt veel langer en vindt plaats bij een lagere temperatuur dan bij druivensap. Dit behoudt de gezonde ingrediënten in granaatappelsap en zorgt voor een rijke en fruitige smaak en aroma. De semi-zoete granaatappelwijn NRAN heeft een kastanjebruine kleur, is aangenaam zuur en aromatisch in de neus. De smaak is fruitig en expansief scherp. De tannines zijn aan de zachte kant...
Portfolio (138)
...Roero DOCG Moretti Barolo DOCG Moretti Roero Arneis DOCG Moretti Giajet – M.P.F. zoete witte wijn Dolcetto d'Alba DOC Moretti Nebbiolo d’Alba DOC Moretti Barbera d’Alba DOC Moretti Barbarusa - rosé wijn Volg onze updates op: https://www.morettivini.it https://www.facebook.com/Poderi Moretti/ https://www.instagram.com/moretti.winery/ https://www.google.it/maps/Poderi Moretti https://www.google.it/maps/Cascina Occhetti...
Portfolio (10)
Frankrijk, Saint-Loubes
...Een smakelijke en aromatische wijn. Afkomstig uit een assemblage met een overwegend Sémillon, past deze zoete wijn perfect bij feestdiners of als aperitief. De Sauvignon Blanc en Gris die de assemblage vormen, geven het een goede zuurgraad en frisheid die de zoetheid in balans brengt. Kleur: Wit AOC: Bordeaux Supérieur Wijngaarden: Limoen-klei terroir Vinificaties: Rijping op fijne droesem 2 maanden...
Portfolio (21)
Italië, Martina Franca
...De Pecorino Agrodolce is een kaas met een aromatische en zeer kenmerkende smaak, het resultaat van de ontmoeting tussen de pittige tonen van de semi-rijpe pecorino en de zeer zoete smaken van de verse vincotto. De stevige korst in de kleur van een kastanje omhult een kruimelige en licht smeltende pasta, met aroma's van melk, verse most en wijn. Deze kaas is ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en representatieve smaak van het gebied, perfect om gerechten en aperitieven te verrijken.
Portfolio (29)
Frankrijk, Brissac Loire Aubance
... complexiteit van gekonfijte vruchten (abrikozen, kweeperen), honing, specerijen met subtiele houttonen. Romige aanzet ondersteund door een smakelijke, lange en frisse structuur. GERECHT/WIJN COMBINATIE : Aperitief, foie gras, desserts, brioche gebakjes, taarten met witte vruchten. DIENSTTEMPERATUUR : 10°C. Doos van 6 flessen van 75cl...
Portfolio (12)
Slovenië, Ljubljana
...Met de tijd komen er zachte bloemige sensaties zoals viooltjes naar voren. Vrij levendig. Droog op de tong, vol van lichaam. Met stevige tannines, veel structuur met als doel de wijn in het tweede decennium van zijn leven te brengen; in de beste jaargangen kan dit zelfs worden verlengd tot het derde of vierde decennium. Zuren zijn rijp, vrij hoog. Met een rijke, intense, complexe aroma op de tong die aanhoudt. Met een lange afdronk vol vruchten en zoete specerijen zoals kruidnagel en nootmuskaat. Om ten minste vijf jaar na de release te worden bewaard en kan daarna nog een decennium rijpen.
Portfolio (10)
Spanje, Almeria
... eigen persoonlijkheid, fris en tegelijkertijd zoet, en zeer gemakkelijk te drinken. Productie: Jonge wijn van het jaar, gemacereerd met extracten van druivenschil, kers, framboos en passievrucht. Klimaat: Extreem continentaal klimaat met lange en koude winters, warme zomers met een groot temperatuurcontrast tussen dag en nacht, en zeer korte tussenliggende seizoenen.
Portfolio (2)
Oostenrijk, Innsbruck
...Imereti, Samegrelo, Guria, Samtsche-Djavakheti en Adjara. In elke regio van Georgië worden unieke en hoogwaardige wijnen geproduceerd met een grote smaakvariëteit, in verschillende kleuren en aroma's. Kindzmarauli: Zoete rode wijn Akhasheni: Zoete rode wijn Alazani Valley Rood: Zoete rode wijn Saperavi: Droge rode wijn Mukuzani: Droge rode wijn Tsinandali: Droge witte wijn Kisi: Droge witte wijn...
Portfolio (1)
Spanje, Olite, Navarra
...Kleur: een aantrekkelijke robijnrode wijn met een lichte bakstenen rand. - Aroma's: intense aroma's, zo complex dat het alle typische eikenhoutrijping noten in harmonie combineert met de rijpe fruittonen. - Mond: smakelijk en elegant in de mond. Rijke fruitexpressie met zeer rijp fruit en zoete tannines die in balans zijn met de geroosterde noten van de houtrijping. Een ronde, gestructureerde wijn met een lange afdronk, perfect om te combineren met rood vlees en oude kaas.
Portfolio (10)
Spanje, Varea
...Product verkregen uit mousserende wijn en mede. Klassieke productie van mousserende wijn. Respect voor natuurlijke fermentatie in de fles (14 maanden). Natuurlijk, aromatisch en bloemig. Frisse aanzet met zoete tonen van mediterrane honing.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play