Italië, Formigine
...Cacao is een voedingsmiddel dat afkomstig is van de zaden van de cacaoplant, wetenschappelijk bekend als Theobroma cacao. Deze plant is afkomstig uit de tropische gebieden van Midden- en Zuid-Amerika en wordt voornamelijk verbouwd in West-Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De cacaobonen, vaak cacao bonen genoemd, zijn de belangrijkste ingrediënten voor de productie van chocolade en verschillende andere cacaoproducten.
Portfolio (58)
Frankrijk, Montelimar
...Sachet met Montélimar NOUGAT HARD, in een zak van 1 kg, gewaardeerd om zijn smaak en zeer knapperige textuur. De harde nougat van Montélimar van het huis Diane de Poytiers is gemaakt volgens een recept dat, zoals de traditie het voorschrijft, voornamelijk bestaat uit honing, amandelen, pistachenoten, suiker, eiwitten en vanille. Referentie:107302 GEWICHT (in KG):1.000 Verpakking:6 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Duitsland, Bad Ditzenbach
...Koper is een spoorelement dat door het menselijk lichaam nodig is om essentiële functies uit te voeren. Koper draagt bij aan een normale werking van het zenuwstelsel en het energiemetabolisme, een gezond immuunsysteem en het onderhoud van bindweefsel. In onze voeding is koper voornamelijk aanwezig in chocolade, lever, granen, groenten en noten. Kopertekort is zeldzaam bij mensen, maar bepaalde ziekten en het innemen van hoge doses zink, ijzer of molybdeen kunnen leiden tot lagere koperwaarden in het lichaam. Elke tablet bevat 2000 µg koper. Art. Nr.:116...
Portfolio (168)
België, Wingene
...Een metabolisch en microbiome-vriendelijk oplosbaar vezel voor baktoepassingen. Kan worden gebruikt als suikervervanger om calorieën te verminderen (bevat 75% van de calorieën van suiker). Kan bulk, textuur, mondgevoel en conserverende eigenschappen bieden, waardoor het voornamelijk wordt gebruikt als vervanger voor suiker, zetmeel en/of vet. Vaak gebruikt om het vezelgehalte in voedingsmiddelen...
Portfolio (49)
Polen, Brzozów
... ingewikkeld. Het is na saffraan de duurste specerij ter wereld. Vanille in stokjes is veel aromatischer dan olie, extract of vanillepoeder. <strong>Toepassing</strong> Vanille is een uiterst aromatische, zoet geurende specerij. Het is perfect voor het op smaak brengen van taarten en andere gebakken producten, en het wordt ook gebruikt voor het maken van chocolade en ijs. Vanille past ook goed...
Portfolio (781)
Polen, Warszawa, Poland
...Volle melkpoeder is een zuivelproduct dat wordt vervaardigd door het verdampen van verse gepasteuriseerde volle melk. Het product wordt ook wel volle melkpoeder genoemd, afhankelijk van de regio. Volle melkpoeder heeft veel toepassingen in de voedingsindustrie. Het wordt voornamelijk gebruikt in de snoep-, chocolade- en ijsindustrie, evenals in de bakkerijsector. Daarnaast wordt het gebruikt bij de productie van diepvriesvoedsel, melkdranken, instantsoepen, enz.
Portfolio (278)
Polen, Warsaw
...Op maat gemaakte bedrukte dozen en verzenddozen, gesneden dozen, kleine oplages - Wij bieden op maat gemaakte bedrukte kartonnen dozen aan. Digitale druk met kunstwerken van de klant, beschikbaar in veel maten. We produceren voornamelijk cosmetische dozen, die perfect zijn als zeepdozen, shampoo-dozen, parfumdozen, wijn-dozen, chocolade-dozen, CBD-olie-dozen, geschenkdozen en nog veel meer. We...
Portfolio (279)
...bananenchips (banaan, suiker, olie, honing, smaakstof) (24%), cacaoboter (18%), volle melkpoeder, melksuiker, magere melkpoeder, yoghurt smaak ( Oorsprong De banaan komt oorspronkelijk uit Azië. Tegenwoordig wordt hij verbouwd in Afrika, Midden- en Zuid-Amerika. Bananenchips worden voornamelijk in Azië geproduceerd.
Portfolio (47)
Duitsland, Bad Bentheim
... naar Europa. In het midden van de 17e eeuw werd het een populaire drank. Cacaobomen werden via kolonies van verschillende Europese landen naar Azië en West-Afrika gebracht, omdat er een toenemende vraag naar chocolade in Europa was. De cacaoboon is de grondstof die wordt gebruikt voor de productie van chocolade. Deze cacaobonen komen uit de tropische klimaten van Zuid-Amerika (Ecuador). De...
Portfolio (549)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...De Il Tuber Magnatum Pico Terza Scelta is de witte truffel die zich onderscheidt door de kleinere afmetingen of de meer onregelmatige vorm, maar die toch de essentie van de verfijnde smaak behoudt. Verzameld zowel op de bedrijfsterreinen als door truffelzoekers in verschillende Italiaanse regio's, wordt deze truffel voornamelijk geselecteerd op basis van zijn smaak, niet op uiterlijk. Ideaal voor sauzen, fondues en bereidingen waar het rijke aroma van de witte truffel tot zijn recht komt zonder zich zorgen te maken over het esthetische aspect.
Portfolio (34)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 71% van niet-EU herkomst (cacao, rietsuiker, cacaoboter), 7,33% amandel, 7,33% abrikoos (abrikoos, rijstmeel). Waarden per 100g: Energie 2200Kj, 530Kcal, vetten 42g, waarvan verzadigde vetzuren 23g, koolhydraten 29g, waarvan suiker 25g, eiwitten 9g, zout 0g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...De cacao die gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze Grand Cru donkere chocolade uit Colombia, wordt verbouwd in de Magdalena-vallei, in het hart van de regio Santander, in het noordoosten van het land. Deze Grand Cru donkere chocolade heeft een cacaoprofil, tannine en onthult voornamelijk aroma's van gedroogd fruit en rode vruchten. Deze chocolade komt in al zijn aroma's tot zijn recht...
Portfolio (85)
Verenigd Koninkrijk, Greenford
...Handgemaakte chocolade. Alle soorten chocolade. Voornamelijk op maat. Voor bedrijven en gelegenheden. Meer details op de website.
Bijpassende producten
Zout Karamel
Zout Karamel
Portfolio (1)
Duitsland, Musterstadt
...de snoep- en chocolade-industrie, de kindervoeding en diervoeding. Vanwege het lage suikergehalte en de glycyrrhizinated ingrediënten is Lakritze DGL een geschikt medicijn voor mensen die lijden aan diabetes, hoge bloeddruk en maagzweren.
Portfolio (8)
Spanje, Villajoyosa
...Voor alle liefhebbers van een kopje van de beste chocolade. Formaat dat voornamelijk door churrerías wordt gebruikt. KENMERKEN: glutenvrij ideaal voor churrerías LOGISTIEK: 10 kg/doos 48 dozen/pallet...
Portfolio (9)
Frankrijk, Biguglia
...Begin de herfst zachtjes met dit recept dat heerlijk romig is en toch zo verleidelijk. Recept gemaakt door La Bonne Boxe met onze Amandulosa-pasta. Chai latte is oorspronkelijk een drankje dat voornamelijk met thee en een beetje melk wordt gemaakt, maar hier wordt het verheven met enkele ongebruikelijke ingrediënten. Om te maken en zonder enige mate van genieten...
Portfolio (68)
Frankrijk, Louviers
...De genetica van de cacao van Pedro bestaat voornamelijk uit Criollos (45%) en Trinitario acriollado (55%). Pedro Churion, agronoom, woont in het dorp Ocumare in Venezuela. Hij is samen met zijn vrouw en familie begonnen met de teelt en productie van cacao. Al generaties lang doordrenkt van de cacao-traditie, beheerst hij de agronomische processen van fermentatie en drogen tot in de perfectie. Het resultaat is opmerkelijk en verdient de naam “Grand Cru Sélection Costa de Oro.”...
Portfolio (6)
Italië, Palagianello
... Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana... Planifolia: meer dan 95% van de wereldproductie, velen zeggen dat "het het aroma van Vanille is". Enige variëteit die is gevestigd in Madagaskar, maar ook in Mexico, PNG, India, Comoren... Tahitensis: voortgekomen uit een kruising tussen de Planifolia en Pompona variëteiten, zijn ze voornamelijk bekend uit Tahiti of PNG. Het is dankzij onze kennis en knowhow dat we de beste variëteiten van Vanille hebben samengebracht om u een assortiment van gevarieerde en uitzonderlijke Vanillebonen aan te bieden.
Portfolio (9)
Verenigd Koninkrijk, Petersfield
... verkrijgen. Vanille-extract wordt voornamelijk gebruikt in de ijs- en chocolade-industrie, evenals in snoep en gebakken goederen. Productspecificaties, inclusief voedingsinformatie en prijzen, zijn hier te vinden; www.vanillaextra.com ...
Portfolio (2)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... met chocolade-, cacao- en geroosterde aroma's, wat het een onmiskenbare, ronde stijl geeft. Een absolute traktatie die zowel als aperitief als dessert kan worden genoten met een stukje chocolade. Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 in...
Portfolio (321)
Frankrijk, Griesheim Sur Souffel
... voor het maken van patisserie en chocolade. Kwaliteit en precisie staan voorop. U vindt ook alles wat u nodig heeft om deeg te bewerken: deegrollers, kloppers, deegsnijders, uitsteekvormpjes, enzovoort... Wij zorgen ook voor alles wat u nodig heeft om eenvoudig ravioli te maken. Tot slot hebben we een 'pizzeria' sectie waar u pizza-scheppen, pizza-bakken, snijwielen en professionele opslagdozen voor uw deegballen kunt vinden!
Portfolio (8)
Italië, Lauro
... vullingen van taarten en soezen verder kan versterken. We raden je aan om onze hazelnootpasta ook te gebruiken om een speciale touch aan je koffie of chocolade te geven! De hazelnoot is een uitstekende bondgenoot voor onze gezondheid en is rijk aan "goede vetten", waaronder omega-6 en omega-3. Bovendien is het een belangrijke bron van voedingsstoffen zoals calcium, koper, mangaan, ijzer, vitamine E en B. Af en toe jezelf verwennen met deze heerlijke hazelnootpasta in een zoete bereiding kan alleen maar goed zijn voor je humeur!
Portfolio (10)
Italië, Cinto Caomaggiore
...Verpakkingspapier met voedselparaffinebehandeling en voedselwikkelpapier. Gewaxed papier is geschikt voor voedingsmiddelen, voornamelijk voor het verpakken van vis, vlees en chocolade, dankzij de eigenschappen van vocht- en vetbestendigheid. Het is dus bijzonder geschikt voor direct contact met kaas, boter en voor het verpakken van chocolade en vette voedingsmiddelen. Gewaxed papier behoudt...
Portfolio (9)
ufs.country_names.RU, Moscow
...In de keuken worden kokosvlokken voornamelijk gebruikt in de zoetwarenindustrie. Ze worden toegevoegd aan verschillende taarten, zoete broodjes en gebak, zowel als een delicate geurige vulling als een heerlijke decoratie voor het eindproduct. Kokosvlokken worden ook gebruikt in de coating van chocolade lekkernijen, voedingsrepen, ijsglazuur, crackers, knapperige koekjes, muesli, snoep en vele...
Portfolio (178)
Frankrijk, Paris
...Sheaboter is een eetbare plantaardige olie die wordt gewonnen uit de vruchten van de sheaboom, een boom die voornamelijk groeit in de boomrijke savannes van West- en Centraal-Afrika. Sheaboter wordt voornamelijk gebruikt in de keuken in Afrika en in de chocolade-industrie in Europa (als vervanger voor cacaoboter). Het is ook bekend in Afrika, Europa en de Verenigde Staten om zijn verzachtende...
Portfolio (9)
Frankrijk, Olivet
... referenties van biologische producten die 24 uur per dag beschikbaar zijn. ETIK ET BIO ® is een lid van de groep van onafhankelijke winkels "Les Comptoirs de la Bio". We zijn dan ook trots om u een breed assortiment van verse, seizoensgebonden groenten en fruit aan te bieden, afkomstig uit de biologische landbouw en voornamelijk lokaal geproduceerd. Groenten en fruit vormen de basis van een gezonde...
Portfolio (114)
Portugal, Leiria
SOMANTIS UNIP. LDA. is opgericht in 2005 en ontwikkelt zijn activiteiten voornamelijk op het gebied van de import en export van thee, medicinale planten, accessoires, warme chocolade, specerijen en verschillende biologische producten. Sinds 2018 is Chás do Mundo een geregistreerd merk, eigendom van Somantis Unip. Lda. Dit is de beste online markt die gespecialiseerd is in thee. Al meer dan tien...
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul
... gebruiken. Premium ingrediënten worden voornamelijk gemengd en verfijnd om de chocolade in aantrekkelijke verpakkingen te maken, wat de algehele kwaliteit verder verbetert. Door prioriteit te geven aan hoge kwaliteit en voedselveiligheid, volgen we de kwaliteitsnormen van ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001 en halal-instructies. Bij Kawaf Group probeert ons ervaren personeel altijd nieuwe technologieën...
Duitsland, Vogtsburg
... fabrikanten, evenals chocolade uit de eigen chocolaterie, vullen het productassortiment aan. Naast het uitgebreide assortiment zijn er diverse veredelingsmogelijkheden voor de verpakking beschikbaar. Bovendien kan een volledig klimaatneutrale productie worden aangeboden. Een sterk servicegerichte aanpak staat altijd voorop bij het gehele Sweetware-team. Graag ontwikkelen we samen met u een individuele idee en zetten deze volgens uw wensen om. De volledige productie vindt plaats op de locatie Vogtsburg/Baden-Württemberg volgens de hoogste certificeringsnormen zoals FSSC 22000.
Portfolio (10)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play