Frankrijk, Montelimar
...Sachet met Montélimar NOUGAT HARD, in een zak van 1 kg, gewaardeerd om zijn smaak en zeer knapperige textuur. De harde nougat van Montélimar van het huis Diane de Poytiers is gemaakt volgens een recept dat, zoals de traditie het voorschrijft, voornamelijk bestaat uit honing, amandelen, pistachenoten, suiker, eiwitten en vanille. Referentie:107302 GEWICHT (in KG):1.000 Verpakking:6 BTW:20.0%...
Portfolio (154)
Frankrijk, Objat
...Ingrediënten: Pure chocolade 71% van niet-EU herkomst (cacao, rietsuiker, cacaoboter), 7,33% amandel, 7,33% abrikoos (abrikoos, rijstmeel). Waarden per 100g: Energie 2200Kj, 530Kcal, vetten 42g, waarvan verzadigde vetzuren 23g, koolhydraten 29g, waarvan suiker 25g, eiwitten 9g, zout 0g.
Portfolio (109)
Frankrijk, Malataverne
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...De cacao die gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze Grand Cru donkere chocolade uit Colombia, wordt verbouwd in de Magdalena-vallei, in het hart van de regio Santander, in het noordoosten van het land. Deze Grand Cru donkere chocolade heeft een cacaoprofil, tannine en onthult voornamelijk aroma's van gedroogd fruit en rode vruchten. Deze chocolade komt in al zijn aroma's tot zijn recht...
Portfolio (85)
Frankrijk, Biguglia
...Begin de herfst zachtjes met dit recept dat heerlijk romig is en toch zo verleidelijk. Recept gemaakt door La Bonne Boxe met onze Amandulosa-pasta. Chai latte is oorspronkelijk een drankje dat voornamelijk met thee en een beetje melk wordt gemaakt, maar hier wordt het verheven met enkele ongebruikelijke ingrediënten. Om te maken en zonder enige mate van genieten...
Portfolio (68)
Frankrijk, Louviers
...De genetica van de cacao van Pedro bestaat voornamelijk uit Criollos (45%) en Trinitario acriollado (55%). Pedro Churion, agronoom, woont in het dorp Ocumare in Venezuela. Hij is samen met zijn vrouw en familie begonnen met de teelt en productie van cacao. Al generaties lang doordrenkt van de cacao-traditie, beheerst hij de agronomische processen van fermentatie en drogen tot in de perfectie. Het resultaat is opmerkelijk en verdient de naam “Grand Cru Sélection Costa de Oro.”...
Portfolio (6)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... met chocolade-, cacao- en geroosterde aroma's, wat het een onmiskenbare, ronde stijl geeft. Een absolute traktatie die zowel als aperitief als dessert kan worden genoten met een stukje chocolade. Het huis: Geboren in 1894 in een familie van sakeproducenten, wordt Masataka Taketsuru vandaag de dag beschouwd als de vader van de Japanse whisky. Na een opleiding als chemicus wordt hij in 1918 in...
Portfolio (321)
Frankrijk, Griesheim Sur Souffel
... voor het maken van patisserie en chocolade. Kwaliteit en precisie staan voorop. U vindt ook alles wat u nodig heeft om deeg te bewerken: deegrollers, kloppers, deegsnijders, uitsteekvormpjes, enzovoort... Wij zorgen ook voor alles wat u nodig heeft om eenvoudig ravioli te maken. Tot slot hebben we een 'pizzeria' sectie waar u pizza-scheppen, pizza-bakken, snijwielen en professionele opslagdozen voor uw deegballen kunt vinden!
Portfolio (8)
Frankrijk, Paris
...Sheaboter is een eetbare plantaardige olie die wordt gewonnen uit de vruchten van de sheaboom, een boom die voornamelijk groeit in de boomrijke savannes van West- en Centraal-Afrika. Sheaboter wordt voornamelijk gebruikt in de keuken in Afrika en in de chocolade-industrie in Europa (als vervanger voor cacaoboter). Het is ook bekend in Afrika, Europa en de Verenigde Staten om zijn verzachtende...
Portfolio (9)
Frankrijk, Olivet
... referenties van biologische producten die 24 uur per dag beschikbaar zijn. ETIK ET BIO ® is een lid van de groep van onafhankelijke winkels "Les Comptoirs de la Bio". We zijn dan ook trots om u een breed assortiment van verse, seizoensgebonden groenten en fruit aan te bieden, afkomstig uit de biologische landbouw en voornamelijk lokaal geproduceerd. Groenten en fruit vormen de basis van een gezonde...
Portfolio (114)
Frankrijk, Paris
... toegevoegde vetten, behalve die van de cacaoboon. Alle dierlijke vetten zijn dus uitgesloten van de productie van onze chocolade. Onze werkplaatsen zijn uitgerust met traditionele gereedschappen en moderne machines die het onze meester-chocolatier en zijn team mogelijk maken om een product te creëren dat kwaliteit en originaliteit combineert. We hebben een productiegebied in de Oise, aan de rand van...
Frankrijk, Toulouse
...Terwijl het eerste domein voornamelijk binnen bedrijven wordt gebruikt, met agenda's, pennen of mappen, biedt het aanbod op reclame-textiel een breder toepassingsgebied. Dankzij T-shirts of petten is het bijvoorbeeld gemakkelijk om sportevenementen te sponsoren. Voor de zoetekauwen is er ook zeefdruk op chocolade of theedozen!
Frankrijk, Lognes
... horizontale flowpack-verpakkingsoplossingen (HFFS) en verticale verpakkingsoplossingen (VFFS) en weegsystemen voor de markten van bakkerijproducten, pizza's, tortilla's, salades, fruit, groenten, vlees, kaas, doekjes, chocolade, snoepgoed, diepvriesproducten en andere industrieën. ILAPAK ontwerpt en produceert ook op maat gemaakte flowpack-machines (HFFS) en oplossingen voor verpakken en wegen (VFFS...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play