Italië, Formigine
...Cacao is een voedingsmiddel dat afkomstig is van de zaden van de cacaoplant, wetenschappelijk bekend als Theobroma cacao. Deze plant is afkomstig uit de tropische gebieden van Midden- en Zuid-Amerika en wordt voornamelijk verbouwd in West-Afrika, Azië en Latijns-Amerika. De cacaobonen, vaak cacao bonen genoemd, zijn de belangrijkste ingrediënten voor de productie van chocolade en verschillende andere cacaoproducten.
Portfolio (58)
Italië, Castellazzo Bormida (al)
...De Il Tuber Magnatum Pico Terza Scelta is de witte truffel die zich onderscheidt door de kleinere afmetingen of de meer onregelmatige vorm, maar die toch de essentie van de verfijnde smaak behoudt. Verzameld zowel op de bedrijfsterreinen als door truffelzoekers in verschillende Italiaanse regio's, wordt deze truffel voornamelijk geselecteerd op basis van zijn smaak, niet op uiterlijk. Ideaal voor sauzen, fondues en bereidingen waar het rijke aroma van de witte truffel tot zijn recht komt zonder zich zorgen te maken over het esthetische aspect.
Portfolio (34)
Italië, Palagianello
... Mexico, PNG, Costa Rica, Guyana... Planifolia: meer dan 95% van de wereldproductie, velen zeggen dat "het het aroma van Vanille is". Enige variëteit die is gevestigd in Madagaskar, maar ook in Mexico, PNG, India, Comoren... Tahitensis: voortgekomen uit een kruising tussen de Planifolia en Pompona variëteiten, zijn ze voornamelijk bekend uit Tahiti of PNG. Het is dankzij onze kennis en knowhow dat we de beste variëteiten van Vanille hebben samengebracht om u een assortiment van gevarieerde en uitzonderlijke Vanillebonen aan te bieden.
Portfolio (9)
Italië, Lauro
... vullingen van taarten en soezen verder kan versterken. We raden je aan om onze hazelnootpasta ook te gebruiken om een speciale touch aan je koffie of chocolade te geven! De hazelnoot is een uitstekende bondgenoot voor onze gezondheid en is rijk aan "goede vetten", waaronder omega-6 en omega-3. Bovendien is het een belangrijke bron van voedingsstoffen zoals calcium, koper, mangaan, ijzer, vitamine E en B. Af en toe jezelf verwennen met deze heerlijke hazelnootpasta in een zoete bereiding kan alleen maar goed zijn voor je humeur!
Portfolio (10)
Italië, Cinto Caomaggiore
...Verpakkingspapier met voedselparaffinebehandeling en voedselwikkelpapier. Gewaxed papier is geschikt voor voedingsmiddelen, voornamelijk voor het verpakken van vis, vlees en chocolade, dankzij de eigenschappen van vocht- en vetbestendigheid. Het is dus bijzonder geschikt voor direct contact met kaas, boter en voor het verpakken van chocolade en vette voedingsmiddelen. Gewaxed papier behoudt...
Portfolio (9)
Italië, Lauro
Dar begint met een commerciële aard, het begon met het transformeren van landbouwproducten, vooral in gedroogd fruit en noten, voornamelijk hazelnoten en walnoten. Gedurende deze jaren heeft het management de verschillende gunstige aanbiedingen van de markt geselecteerd. De belangrijkste activiteit is het kraken van walnoten en hazelnoten, waarvan de meeste verkochte productassortimenten niet...
Italië, Poggibonsi
... cialda moka aan, die de tradities respecteert met als doel de hoogste kwaliteit koffie te behouden. Aan de vreugde van koffie hebben we ook de vreugde van chocolade toegevoegd; in dit geval is "ons doel om onze klanten uitsluitend hoogwaardige handgemaakte chocolade te bieden, die voornamelijk in het laboratorium/bedrijf in de provincie Siena wordt geproduceerd, volgens onze aanwijzingen voor ingrediënten en verpakt in onze verpakkingen. Het bedrijf heeft als doel de productie, handel en distributie in Italië en daarbuiten van hoogwaardige koffie, chocolade en voedingsmiddelen.
Italië, Ispica
... biologisch en DOP, zonder GMO's, zonder conserveermiddelen, zonder petroleumderivaten en vrij van alle chemische toevoegingen. De shop omvat alle soorten producten, van wijn en bier tot likeuren, volkorenmeel, pasta van oude harde tarwevariëteiten Russello en Timilia, die minder gluten bevat, volkorenrijst, specerijen, peulvruchten, glutenvrije chocolade uit Modica, lactosevrij, 100% plantaardig...
Italië, Tocco Da Casauria
... tegemoetkomen aan de behoeften van onze klanten, altijd met respect voor de meest authentieke Abruzzeze traditie. We maken voornamelijk producten uit de Abruzzeze traditie met kwaliteitsgrondstoffen. Onze productie richt zich op knapperige ferratelle, zachte en gevulde met chocolade of Montepulciano-druivenjam. Daarnaast maken we knapperige cantuccini, ambachtelijke melkkoekjes in de vorm van snippers, savoiardi en grootmoeders koekjes. We zijn bekroond in de showroom van Conad Adriatico als de beste producten die aanwezig zijn.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play