Frankrijk, Rouen
...K2 Garden biedt verse tamarinde uit Tanzania aan. Deze peulvrucht is een uitstekende ingrediënt voor verschillende gerechten, voor het maken van sauzen en dranken. Het wordt gebruikt als samenstelling bij de vervaardiging van chocolade, snoep en andere zoetwaren, geconcentreerde pasta's. Tamarinde is rijk aan vitamines, mineralen, antioxidanten en is nuttig voor het versterken van het...
Portfolio (14)
Frankrijk, Merville
... hun vervaardiging. Ze voldoen aan de clean label-trends en kunnen worden gemaakt van duurzame ingrediënten. Met oog voor de verwachtingen van de consumenten biedt Sethness Roquette ook een assortiment veganistische en suikervrije karamels aan. Deze karamels kunnen Kosher of Halal zijn, maar ook biologisch. Hun belangrijkste toepassingen zijn: - Koekjes - IJs - Zuivelproducten - Chocolade - Gebak...
Portfolio (7)
Duitsland, Waldfeucht
...Voor de vervaardiging en reparatie van paardentuig, evenals voor de jacht- en hondensport, bieden wij een voorraadprogramma van verschillende leersoorten met puur plantaardige of chroomtanning, en gecombineerde tanning. Artikel: Sattelvachetten Tanning: gecombineerde tanning Herkomst grondstof: Zuid-Duitsland Dikte: 1,4-1,6 / 2,0-2,2 mm Kleur: zwart / koffie / chocolade Plaats van vervaardiging: BRD...
Portfolio (52)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...De cacao die gebruikt wordt voor de vervaardiging van deze Grand Cru donkere chocolade uit Colombia, wordt verbouwd in de Magdalena-vallei, in het hart van de regio Santander, in het noordoosten van het land. Deze Grand Cru donkere chocolade heeft een cacaoprofil, tannine en onthult voornamelijk aroma's van gedroogd fruit en rode vruchten. Deze chocolade komt in al zijn aroma's tot zijn recht...
Portfolio (85)
Frankrijk, Saint Paul De Baïse
... snoep of raspen over fruit, een dessert, ontbijtgranen, gebak of zoete hartige gerechten! Heerlijke tip: het is een genot met chocolade! Gebruik: Kauw direct op de bloemen of snijd ze fijn zoals peterselie over je hartige of zoete gerechten, smoothies, cappuccino's... Dosering: Begin met 1/4 bloem, voel de effecten en pas de dosering aan op basis van je ervaring.
Portfolio (8)
Duitsland, Hannover
...Het kan verschillende namen hebben (noot, boomhazelaar, hazelnoot), het wordt gebruikt bij de vervaardiging van sommige zoetigheden, het is een component van verschillende soorten chocolade. Wij bieden verse, hoogwaardige hazelnoten, zorgvuldig en op een gezonde manier bereid. Soorten - Rauwe hazelnoten (met schil) - Rauwe hazelnoten (zonder schil) - Witte rauwe hazelnoot - Geroosterde hazelnoot...
Bijpassende producten
Hazelaarnoot
Hazelaarnoot
Andere Producten
Olijfolie
Olijfolie
Portfolio (11)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... Ierse boerderijen, evenals een productie waarvan de transparantie absoluut is. Alle informatie met betrekking tot de vervaardiging van uw whiskey is inderdaad toegankelijk dankzij Type: Ierse Single Malt Whiskey Inhoud: 70cl Alcoholpercentage: 47%...
Portfolio (321)
...Modellen voor de vervaardiging van chocoladevormen, uitgevoerd als halfreliëf, modellering/programmering gemaakt met ZBrush of AHSoft, prototypen vervaardiging met behulp van CNC-freesmachine Impala 400 plastische chocoladegietvormen voor vermenigvuldiging met behulp van diepgetrokken folie...
Portfolio (13)
Frankrijk, Paris
... Banketbakkers : Voor banketbakkers bieden onze mallen de mogelijkheid om esthetische en innovatieve creaties te maken, of het nu gaat om taarten, gebak of koekjes, vullingen en schalen. Kaarsen : Wij maken mallen voor kaarsen, evenals de volledige productie van natuurlijke waskaarsen, zonder paraffine, verrijkt met essentiële oliën en natuurlijke kleurstoffen. Aangepaste Decoratieve Elementen : Voor...
Portfolio (10)
Frankrijk, Bellême
... aan uw behoeften te voldoen: couverture chocolade, chocoladebonbons, tabletten, pralines, truffels, en nog veel meer. We zijn ook in staat om onze producten te personaliseren om ze aan uw specifieke behoeften aan te passen. We hechten veel waarde aan de kwaliteit en authenticiteit van onze producten. We selecteren onze grondstoffen zorgvuldig en werken samen met lokale producenten om verse en...
Portfolio (29)
Duitsland, Hohentengen
... geschenken. Onze internationale Günthart-medewerkers en -distributiepartners ondersteunen u daarbij met deskundig advies en begeleiding. Geselecteerde ingrediënten. Door het gebruik van de beste ingrediënten en complexe productieprocessen bij de vervaardiging van taartdecoraties bieden wij bakkerijen, patisserieën en de gespecialiseerde handel kwalitatief hoogwaardige producten voor elke...
Portfolio (3)
Frankrijk, Boissy Saint Leger
... gepersonaliseerde chocolade voor bedrijven. Neem contact met ons op om onze chocoladefabriek te bezoeken en de vervaardiging van ambachtelijke chocolade te ontdekken. Of u nu een liefhebber bent van pure chocolade met truffels, melkchocolade, chocoladeconfiserie of nog meer. Bent u op zoek naar een van de beste chocolatiers in Créteil en omgeving, ontdek de collectie van Chocolats Janin die een assortiment van verschillende chocolade aanbiedt met geschenkdozen van pure chocolade, geschenkdozen van melkchocolade, dozen chocolade, chocolade tabletten voor een proeverij van kwaliteitschocolade.
Portfolio (36)
Spanje, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
Panacella Factory is een fabrikant van notencrèmes en smaken. Wij zijn producenten en distributeurs van pindakaas, chocolade-amandelcrèmes, witte chocolade-hazelnoten, enz. Naast de vervaardiging van crèmes, op basis van 100% traditionele formules. We bieden pistachecrèmes, walnoten, cashewnoten, Amerikaanse koekjes, bonbons, kinder, rozen, brownies, enz. We maken de crème die je nodig hebt...
Frankrijk, Crestet
... - nougat abrikoos rozemarijn - nougat koffie chocolade - nougat karamel gezouten boter - nougat chocolade - nougat cranberries - nougat specerijen van de wereld - nougat vijgen en dadels - nougat gember - nougat lavendel bloemen - nougat mandarijn - nougat meloen - nougat honing amandelen - nougat bosbessen - nougat hazelnoot praline - nougat sinaasappel kaneel - nougat pistache - nougat rozemarijn...
Portfolio (18)
Frankrijk, Épaignes
... het eindproduct kunnen bewaken. Zo behouden we ons vakmanschap en garanderen we de "fabrication maison" van onze heerlijke escargots. Ons team van chocolade-liefhebbers creëert, verpakt en ontwikkelt honderden recepten die we al meer dan 50 jaar aanbieden aan bakkers en delicatessenwinkels in Frankrijk en internationaal. We voeren dit nauwkeurige werk dagelijks met plezier uit, altijd met respect...
Portfolio (184)
Ons bedrijf werd opgericht in 1996. Gevestigd in Istanbul, Turkije, heeft ons bedrijf met 1200 m² aan gesloten ruimte en 20 gespecialiseerde medewerkers vele bedrijven chocolade-, koekjes- en cake-machines ontworpen en geproduceerd met CAD-ondersteunde productie. Wij, AkayGAM, ontwikkelen en produceren machines voor de bereiding en vormgeving die worden gebruikt in de productie van chocolade...
Portfolio (10)
Frankrijk, Objat
... koekjes, gekarameliseerde en chocolade noten, nougats, karamel, fruitpasta's en andere lekkernijen, om de smaakpapillen van liefhebbers van lokale smaken te verwennen. We hechten waarde aan kwaliteit, vakmanschap en innovatie om aan uw verwachtingen te voldoen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (109)
Spanje, Vilafranca Del Penedes (barcelona)
... onweerstaanbare combinatie van noten en chocolade. Ambachtelijk vervaardigd met Marcona-amandelen en omhuld met een heerlijke witte praliné en een laatste laag van de beste cacaopoeder. Het assortiment wordt aangevuld met vier extra smaken: Catànies® van pure chocolade (Dark Chocolate), Catànies® van koffie en chocolade (Coffee Chocolate), Catànies® met Griekse yoghurt smaak (Yogulates) en Catànies® met limoen smaak (Green Lemon).
Portfolio (7)
Frankrijk, Marfaux
Welkom in de chocoladewereld van de chocolaterie Peromet, uw smakelijke partner voor uw professionele evenementen! Ons bedrijf behoudt de ambachtelijke traditie van chocolade door smakelijke en hoogwaardige creaties aan te bieden voor uw klanten en medewerkers. De chocolaterie Peromet stelt een breed scala aan ambachtelijke producten ter beschikking, aangepast aan uw behoeften en eisen. Of u nu...
Frankrijk, Wingles
Welkom in de wereld van chocolaterie Chocolatstehle, uw smakelijke partner voor uw behoeften aan hoogwaardige chocolade. Wij zijn gespecialiseerd in de ambachtelijke productie van luxe chocolade voor professionals. Wij werken met zorgvuldig geselecteerde grondstoffen, afkomstig van duurzame teelt, om u uitzonderlijke producten te garanderen. Wij hechten veel waarde aan het respecteren van de...
Portfolio (43)
België, Bruxelles
...Confiserie Certin is een familiebedrijf sinds 1963 dat als enige passie de liefde voor het vak heeft. Elk product is gemaakt en wordt nog steeds bedacht met respect voor de traditionele recepten, terwijl we ook aandacht hebben voor de hedendaagse smaken. We kiezen onze grondstoffen met de grootste zorg, waarbij we zowel letten op hun herkomst als op hun kwaliteit. We vervaardigen op traditionele wijze, in koperen ketels, fruitpasta's en pralines met ambachtelijke likeuren. We hopen dat u net zoveel plezier zult beleven aan het proeven van onze creaties als wij hebben gehad bij het maken ervan.
... middelgrote cacao- en notenverwerkingsinstallaties. Wij plannen, ontwerpen, vervaardigen en leveren machines en complete productielijnen met een bijbehorende onderdelenvoorziening. In het kader van onze service bieden wij ondersteuning bij de ontwikkeling van investerings- en businessplannen voor investeringen in kleine en middelgrote installaties. Voor grote cacaoverwerkingsbedrijven bieden wij retrofit...
Frankrijk, Marseille
...Traditioneel recept - Een unieke knowhow Zin in chocolade? Pure chocolade met vijgen en noten, pure chocolade met Amarena-kersen, melkchocolade met marshmallow, witte marmerchocolade met framboos of de huis-specialiteit, de Barre Marseillaise... De Barre Marseillaise ® is een specialiteit van de Chocolatière de Marseille. Een praliné "zonder boter of room" van puur genot, naturel, krokant, op...
Portfolio (1)
Spanje, San José De La Rinconada Sevilla
Brandao is een merk dat zich richt op de vervaardiging en verkoop van snoep, gebak, chocolade en taarten op ambachtelijke wijze voor mensen die om medische of ethische redenen geen zuivel, gluten, noten, eieren, suiker of dierlijke producten kunnen consumeren. We bieden ook een grote verscheidenheid aan opties voor mensen met gecombineerde dieetbeperkingen. Bij Brandao willen we niet dat iemand...
Duitsland, Essen
...Naast de productie van chocoladecoatingmachines en koelkanalen heeft Dedy GmbH zich gespecialiseerd in de vervaardiging van chocolade smelt- en temperingsketels, pralinesnijders, uitsteker en kleine apparaten zoals bijvoorbeeld pralinevorken, chocolade raspen of truffelvulmachines voor de chocoladeverwerking. Dedy GmbH biedt machines en apparaten voor de volgende doeleinden: -Chocolade smelten en tempereren -Chocolade coaten en gieten -Chocolade afkoelen, chocolade drogen -Truffels of chocoladevormen vullen, truffels decoreren -Productmassa's en appels snijden, vormen uitsteken -Wafels bakken...
Frankrijk, Paris
... het bos van Chantilly, waar 1.000 m² is gewijd aan de vervaardiging van onze unieke chocolade. Als ware smaakartiesten verwennen de chocolatiers onze zintuigen met krachtige, delicate, subtiele aroma's... We werken ook al vele jaren 'op maat' voor prestigieuze Parijse en internationale huizen en kunnen, indien gewenst, uw toekomstige assortiment ontwikkelen.
Duitsland, Bochum-Wattenscheid
...De Ruth GmbH & Co.KG ontwikkelt en produceert producten voor de vervaardiging en verfijning van chocolade- en marsepeinproducten. Het productportfolio van Ruth omvat onder andere: • Mallen voor chocolade • Mallen voor chocolade-decoraties • Mallen voor marsepein • Voedselkleuren & additieven • Accessoires, kleine apparaten, airbrush • Verpakking & decoratie De Ruth GmbH & Co.KG vervaardigt ook de fijnste chocolade- en marsepeinproducten, truffels en pralines.
België, Seneffe
Dit huis is gespecialiseerd in de vervaardiging van fijne chocolade truffels. De truffels van TRAHISON CHOCOLAT combineren ambachtelijk vakmanschap met geavanceerde technologie. De producten en productieprocessen voldoen aan de hygiëne- en conserveringsnormen. Trahison Chocolat staat open voor uw chocoladefantasieën: specifieke smaken, keuze uit vormen...
Frankrijk, Etaples
...Wat is "Les Douceurs de Louis ®"? Ontdek "Les Douceurs de Louis ®", het gloednieuwe, uiterst smakelijke merk van BIA Chocolaterie. Waar kunt u op rekenen? Duik in de wereld van producten die in Frankrijk zijn ontworpen, waarbij unieke recepten worden samengevoegd met uitzonderlijke ambacht. Elk artikel is zorgvuldig vervaardigd uit ingrediënten van Franse oorsprong, in onze werkplaats gelegen in de prachtige regio van de Côte d'Opale. Laat u verleiden en sluit u aan bij ons in deze spannende verkenning van smaken... Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!
Portfolio (13)
Spanje, Málaga
Sinds 1964 pioniers in Spanje en leiders in de machine-industrie voor snoep, kauwgom, chocolade en koekjes. Wij bieden machines voor snoep, chocolade, lekkernijen, gummies, kauwgom, verpakkingen, enz.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play