België, Liège
...Caroline B. Chocolate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging en distributie van hoogwaardige pralines voor gastronomische restaurants en sterrenhotels, maar ook voor particulieren die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontdekkingen. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. We gebruiken grondstoffen van hoge kwaliteit, natuurlijke aroma's en verse ingrediënten. Elke praline is een waar juweel van verfijning en elegantie. Ze wordt ambachtelijk vervaardigd, gedeeltelijk of volledig bestoven met fijne chocolade en altijd versierd met een 24-karaats eetbare goudblad.
Italië, Sovicille
Met de liefde, het enthousiasme en de toewijding waarmee men een kleine plant verzorgt, is de Fabbrica del Panforte in 1994 opgericht met als doel de traditionele Sienese zoetigheden in hun hoogste expressie opnieuw voor te stellen en bekend te maken. Voor de vervaardiging van haar zoetigheden put de Fabbrica del Panforte uit het verleden de originele recepten van de Sienese banketbakkerij...
Zwitserland, Muri
... geïnvesteerd. De eigen gereedschapsbouw zorgt voor de efficiënte vervaardiging van de gereedschappen voor het dieptrekken. En onze machinebouw maakt zowel individuele productoplossingen mogelijk alsook de nodige expertise om onze klanten te ondersteunen bij het gebruik van de verpakkingen en bij het verpakkingsproces. Onze productiebedrijven zijn BRC/IoP gecertificeerd. Hiermee garandeert Stäger een strikt hygiënemanagement en kwaliteitsinspanningen zonder compromissen.
België, Gent
Wij maken heerlijke ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4,9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light...
ufs.country_names.RU, Moscow
Duitsland, Eschborn
... schroefbaarheid) ・Speciale vervaardiging van verpakkingen en trays evenals andere kleine componenten Gekwalificeerde productie en producten Onze blikken zijn gecertificeerd als industriële composteerbare materialen (EN 13432) en hebben alle tests voor voedselcontactmaterialen doorstaan, zoals droge en vette voedingsmiddelen, theebladeren of chocolade volgens (EU) nr.10/2011 en (EC) nr.1935/2004. Bovendien worden alle blikken geproduceerd in GMP-gecertificeerde fabrieken van de voedselverpakkingsindustrie.
Portfolio (2)
Spanje, San Vicente Del Raspeig, Alicante
... selectie van grondstoffen tot de vervaardiging volgens de strengste voedselveiligheidsnormen. Alleen op deze manier, en door de traditie van ons ambachtelijke biscuitrecept te behouden, kunnen wij elk type basis voor patisserie en ijsbereiding aanbieden. Biscuit en biscuitplaten die zijn gedifferentieerd en op maat gemaakt in al hun facetten, van afmetingen of gewicht tot textuur en smaak.
Portfolio (3)
Spanje, Abrera
... verwachtingen van de consument. Bij Hausmann is KWALITEIT ons beste product, evenals de INTEGRALE DIENSTVERLENING aan onze klanten. Specialiteiten: - AROMA'S EN EXTRACTEN VOOR ALCOHOLVRIJE DRANKEN - AROMA'S EN EXTRACTEN VOOR ALCOHOLISCHE DRANKEN - AROMA'S EN EXTRACTEN VOOR IJS EN MELKPRODUCTEN - AROMA'S EN EXTRACTEN VOOR SNOEP - AROMA'S EN EXTRACTEN VOOR KOFFIE, INFUSIES EN CHOCOLADE - AROMA'S EN EXTRACTEN VOOR KOKEN - AROMA'S EN EXTRACTEN VOOR ZOUTE PRODUCTEN - AROMA'S EN EXTRACTEN VOOR FARMACEUTISCHE EN DIEETPRODUCTEN - EXTRACTEN EN AROMATISCHE SAMENSTELLINGEN VOOR COSMETISCHE PRODUCTEN...
... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
Italië, Legnano
Frankrijk, SERRES-CASTET
Frankrijk, Saint-galmier
Pâtisserie, chocolaterie en ambachtelijke ijssalon uit Saint Galmier in het departement Loire, vervaardiging van taarten, individuele gebakjes, ambachtelijke chocolade en bruidstaarten voor familie- of professionele evenementen.
Frankrijk, Bondues Cedex
...Het verhaal van Pastour Imprimeur Cartonnier begint in 1897 met "Cartonnages Charles PASTOUR", gespecialiseerd in de vervaardiging en druk van vlakke kartonnen dozen bedekt met papier. De bedekte doos, bedoeld voor het bevatten van chocolade, lakens of cadeaus, heeft plaatsgemaakt voor een eindeloos gevarieerd assortiment van vouwdozen, maar ook van blisterkaarten, rijders en kartonnen etiketten. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich uitgerust met steeds geavanceerdere apparatuur, waaronder 5-kleuren Offset drukpersen met inline lakgroep, automatische snijpersen en lijmplooimachines.
Frankrijk, Trensacq
...en zonder nadelen als het goed wordt gedaan met de juiste producten. Drainbeton kan worden aangelegd op alle buitenoppervlakken zoals de randen van huizen, zwembadstranden, tuinpaden, opritten, parkeerplaatsen, fietspaden, enz. Grote keuze aan kleuren en kant-en-klare, voorgemengde voorbereidingskits. Beschikbare kleuren: zwart, bruin, chocolade, rood, baksteen, geel, steen kleur, wit, beige, grijs, lichtgrijs, antraciet, oranje.
Italië, Gallarate
... patisserie-specialiteiten. IRCA biedt een verscheidenheid aan preparaten voor speciale broden en garandeert de productie van eindproducten van uitzonderlijke kwaliteit. Bijzondere aandacht is besteed aan de geur en smaak van de verschillende soorten brood die worden verkregen. Bij de vervaardiging van elk van deze preparaten hebben we zorgvuldig en met veel kennis de ingrediënten gekozen en gecombineerd die het beste samenkomen om simpelweg unieke en onnavolgbare smaken en geuren te creëren. Het bedrijf heeft de ISO EN9001-certificering behaald en exporteert zijn producten naar meer dan 70 landen.
Spanje, Binéfar (huesca)
Bedrijf dat zich richt op de productie en vervaardiging van natuurlijke noten, geroosterde, gefrituurde, gezouten, gekarameliseerde en chocolade noten, evenals de verkoop van al onze producten via traditionele distributiekanalen, HORECA, groothandel of detailhandel.
Frankrijk, Eguilles
De fabriek Fruidoraix is gespecialiseerd in de productie van calissons. Op onze ruime productielocatie bieden we het publiek de mogelijkheid om de verschillende traditionele ambachten van de snoepindustrie te ontdekken: de vervaardiging van calisson-deeg uit ruwe grondstoffen (meloenen, amandelen, gekonfijte sinaasappels), het koken au bain-marie, het vormen en glazuren, evenals de productie van geurige nougats, paaseieren-nougats en enkele chocolade snoepjes.
Verenigd Koninkrijk, Lviv
België, Louvin-La-Neuve
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play