België, Bruxelles
...Confiserie Certin is een familiebedrijf sinds 1963 dat als enige passie de liefde voor het vak heeft. Elk product is gemaakt en wordt nog steeds bedacht met respect voor de traditionele recepten, terwijl we ook aandacht hebben voor de hedendaagse smaken. We kiezen onze grondstoffen met de grootste zorg, waarbij we zowel letten op hun herkomst als op hun kwaliteit. We vervaardigen op traditionele wijze, in koperen ketels, fruitpasta's en pralines met ambachtelijke likeuren. We hopen dat u net zoveel plezier zult beleven aan het proeven van onze creaties als wij hebben gehad bij het maken ervan.
België, Seneffe
Dit huis is gespecialiseerd in de vervaardiging van fijne chocolade truffels. De truffels van TRAHISON CHOCOLAT combineren ambachtelijk vakmanschap met geavanceerde technologie. De producten en productieprocessen voldoen aan de hygiëne- en conserveringsnormen. Trahison Chocolat staat open voor uw chocoladefantasieën: specifieke smaken, keuze uit vormen...
België, Liège
...Caroline B. Chocolate is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging en distributie van hoogwaardige pralines voor gastronomische restaurants en sterrenhotels, maar ook voor particulieren die geïnteresseerd zijn in nieuwe ontdekkingen. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd. We gebruiken grondstoffen van hoge kwaliteit, natuurlijke aroma's en verse ingrediënten. Elke praline is een waar juweel van verfijning en elegantie. Ze wordt ambachtelijk vervaardigd, gedeeltelijk of volledig bestoven met fijne chocolade en altijd versierd met een 24-karaats eetbare goudblad.
België, Gent
Wij maken heerlijke ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4,9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light...
... wils. Alle ingrediënten die worden gebruikt bij de vervaardiging van zijn pralines en macarons zijn zorgvuldig geselecteerd op hun onberispelijke kwaliteit. Voor zijn verrassende ambachtelijke recepten gebruikt Pierre Ledent uitsluitend chocolade van gecontroleerde oorsprong met minimaal 70% cacao.
België, Louvin-La-Neuve
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play