Frankrijk, Baie-Mahault
...Ontdek onze premium hele blauwvintonijn, beroemd om zijn stevige en smaakvolle vlees. Perfect voor sushi, sashimi of grillen, deze uitzonderlijke vis zal fijnproevers verrassen.
Portfolio (51)
Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: ongeraffineerde Franse bietsuikers, appelaroma, natuurlijke rode kleurstof (E120) Er kunnen sporen van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja aanwezig zijn. Referentie:SUCRE0027B...
Portfolio (200)
Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Turkije, Samsun
...Forel is een zoetwatervis van de zalmfamilie. De regenboogforel ontleent zijn naam aan de aanwezigheid van een rode streep op zijn zilveren lichaam. Het bevat veel verteerbaar eiwit, omega-3 vetzuren, vitamines A, D, E, wateroplosbaar kalium, selenium, zink, magnesium, ijzer en fosfor. Wij produceren jaarlijks 1.500 ton forelporties voor uw gezondheid. Snit Type: Hoofd aan - Gekuit - (OG) Hele...
Portfolio (16)
Duitsland, Bad Bramstedt
...Chili's & Zeezout, wat een geniale combinatie! Pittig en zout tegelijk brengt onze kruidenmix flink wat pit in je gerechten. Heerlijk aromatische scherpte door rode chili's en fijn afgestemd zeezout voor alle gerechten die een vurige kick kunnen gebruiken. Perfect voor Chili con Carne, pittige goulash, als grillkruiden voor vis en vlees en als universele kruidenmix voor intense, pittige smaak. Tip: Gebruik het liever aan het einde van de kooktijd spaarzaam en voeg eventueel meer toe, de scherpte is niet te onderschatten! Inhoud: 100,00 g Artikel-Nr: 204931...
Portfolio (89)
... Uiterlijk: Lichtroze met zalmreflecties Neus: Luchtig met frisse rode fruitnoten Mond: Zacht, licht en pittig met fijne bubbels en intense smaken van aardbei en framboos. Een aangename en verleidelijke brut rosé! VOEDSELCOMBINATIES Star Bubbles Brut Rosé is de perfecte aperitief en past prachtig bij vis en wit vlees. Het complementeert ook groentebasissnacks, mini-taarten of gazpacho. Serveer tussen 6 en 8°C.
Portfolio (96)
Nederland, Nuenen
... wij zeker dat zij aan onze hoge eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid kunnen voldoen. Op deze manier kunnen wij een stabiele kwaliteit garanderen waar jouw klanten voor blijven terugkomen. Onze rode tonijn loins zijn zee gevroren en uitermate geschikt voor verdere verwerking. Bijvoorbeeld als carpaccio of in sushi. Of portioneer de stukken tonijn in steaks, voor op de grill. ...
Portfolio (8)
... van dezelfde familie die "giftige sumak" worden genoemd: deze zijn toxisch! Gebruik: We raden aan om sumak als een condiment te gebruiken. We adviseren dan ook om het niet te koken, zodat het al zijn eigenschappen en smaak behoudt. Sumak wordt gebruikt als een fleur de sel die over een gerecht wordt gestrooid. Je kunt het dus toevoegen aan gegrild vlees, vis of geroosterde groenten. Je kunt deze specerij ook over veel bereidingen strooien. Zak: 10Kg...
Portfolio (45)
Spanje, Malaga
... Gemengde vleesstoofpot Kip met Montilla wijn Bloedworst Spek en dadels Vis Kabeljauw Tonijn Gerookte zalm Scampi Parmentier octopus Vegetarisch Spinazie met walnoten en cashewnoten Ratatouille 48/50 eenheden/ Kilo CATEGORIE: Kroketten...
Portfolio (29)
Duitsland, Hemer
... in Germany. Het alternatieve insecteneiwit heeft een hogere waarde en betere verteerbaarheid dan vlees-eiwit en is bovendien hypoallergeen. De belangrijkste eiwitbron (30%) van voorzichtig gedroogde meelwormen en soldatenlarven wordt verwerkt met aardappelen en groenten zoals selderij, pompoen, wortelen en rode biet. Honden met een graanallergie of intoleranties houden van onze graanvrije insectensnoepjes. Meelwormen zijn bijzonder rijk aan goed verteerbaar eiwit (ongeveer de helft), vitamines en bevatten ongeveer dezelfde hoeveelheid Omega-3- en Omega-6-vetzuren als vis.
Portfolio (69)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
...Wijn is een millennia oude drank, symbool van gezelligheid en levenskunst, die zijn wortels vindt in de mooiste terroirs ter wereld. Of het nu rood, wit of rosé is, elke wijn is uniek, gekenmerkt door zijn druivensoort, zijn terroir en de knowhow van de wijnmaker. Rode wijnen kenmerken zich door intense aroma's van rode vruchten, cassis of kers, soms vergezeld van kruidige of houtachtige noten, perfect om te combineren met rood vlees en stoofschotels. Witte wijnen, lichter en frisser, bieden fruitige en bloemige smaken die ideaal samengaan met zeevruchten, vis en lichtere gerechten.
Bijpassende producten
Wijn
Wijn
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
Oekraïne, Pervomaysky
...Deze salade is een geweldig gerecht voor elke tafel en kan een volledige maaltijd zijn of een bijgerecht bij de hoofdgerechten van vlees en vis. Losse linzen met cottage cheese, de aangename geur van dille met koriander en een lichte knoflooksmaak passen ook goed bij gekookte rijst.
Portfolio (123)
Frankrijk, Fontaines Les Gres
...Donkergrijze handgreep RAL7021 of vergelijkbare rode RAL3020. Zinkgepassiviseerde stalen onderdelen in blauw. Gepolijst roestvrij staal. Opmerking: De vergrendelbare vijflobige handgrepen voorkomen onverwacht losdraaien. De cilinder maakt het mogelijk om de verbinding tussen de handgreep en het schroefdraaddeel tot stand te brengen of te onderbreken. Als er geen verbinding is, draait de...
Portfolio (914)
Duitsland, Dissen
... rode kleur. De consument associeert deze kleur ook vaak met hoge kwaliteit en versheid. Snoep, zuivelproducten of vleeswaren – een nieuwe frisse kleur is voor hen allemaal beschikbaar met KolorFox®. De volgende varianten zijn beschikbaar: KolorFox® CPS voor gekookte worstproducten, droge worstproducten, leverworst, vis, snoep, vleessalades en yoghurt geeft het product ook een veel consistenter rode kleur en is bovendien hittebestendig. KolorFox® C voor gekookte worstproducten, gedroogde worstproducten, leverworst, snoep, vleessalades en yoghurt geeft een hittebestendige rode kleur.
...) | 16. § | 19. Vis | 20. Huis | 21. Vrachtwagen | 22. Boek | 23. Klavertje vier | 24. € | 25. Sterretje | 26. Teddy-Bear | 27. Super-Mini-Bear | 28. Fietser | 29. Tand | 30. Gloeilamp | 34. Zon | 35. Bloem | 36. Product ID: 110101000 Eenheid: Stuk Min. Bestelhoeveelheid: 3500 Express: JA Formaat: ca. 85 x 60 mm Gewicht: ca. 10 g Houdbaarheid: ca. 12 maanden bij juiste opslag Levertijd: ca. 15 werkdagen na goedkeuring van de drukproef VE-doos: 500 stuks...
Portfolio (162)
Portugal, Alfena
Noorwegen, Oslo
Aschums Seafood Ab is een groothandelaar in Noorse Atlantische vis en zeevruchten. Wij leveren de beste kwaliteit levende, gekoelde, verse en bevroren Noorse zeevruchtenproducten zoals Atlantische zalm (Salmo salar), Atlantische kabeljauw (Gadus morhua), Saithe (Pollachius virens), koningschelp (Chlamys), capelin (Mallotus villosus), bevroren Atlantische forel, levende koningkrab, monkvis, anglerf...
Portfolio (10)
...Touriga Nacional, Tinta Roriz, Touriga Franca en Tinta Amarela Diep paarse kleur en aroma van zwarte en rode vruchten. Intense, zachte en aanhoudende smaak. Past goed bij gerechten met rood vlees, gebakken vis en milde kazen. Serveren op 18ºC | 64ºF 14% vol. 750ml...
Portfolio (4)
Frankrijk, Paris
...RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË...
Portfolio (4)
Italië, Portogruaro
Tunesië, Tunis
...De water/luchtwasunit wordt gebruikt voor het wassen van rode vruchten en groenten, zoals aardbeien, rode bessen of zwarte bessen, pruimen, kersen, perziken, abrikozen, enzovoort, en groenten zoals geschild zoete uien, komkommers en champignons en andere delicate producten. Wassen met een krachtige actie die wordt uitgevoerd met behulp van water en lucht onder druk met een bubbel-effect. Onze...
Portfolio (35)
Frankrijk, La Roche-Des-Arnauds
...Hier hebben we een herwerkte rode wijn die een beetje is afgegeven met zijn lichte effect door de rijstvlokken. De gember past perfect bij de rijst met zijn legendarische harmonie. Bijna pittig, je hebt het gevoel dat er een citrusmix is, maar nee, de gember neemt ruimte in onder de dekens, maar we vinden het fijn dat hij er is! En we genieten ervan! Mijn vriendin maakt zich mooi met: Huwelijk: gefrituurde gerechten in het algemeen, vlees of vis vergezeld van een pittige en/of sterke saus. Echt waar, mijn vriendin kan overal mee door, het is gek; met of zonder make-up. :p...
Portfolio (2)
Spanje, Granada
... nuances van drop. Lang en persistent. Aanbevolen serveertemperatuur: 17℃ Aangeraden combinaties: Geschikt voor traditionele stoofschotels (stoofpotten, gekookte gerechten), geroosterd vlees en vette vis. Versterkt de smaken van vleeswaren, patés en gerijpte kazen. De wijngaarden liggen aan de voet van de Sierra Nevada, het Natuurpark van de Sierra de Huétor en het Natuurpark van de Sierra de Baza, op een gemiddelde hoogte van 1.000 meter boven zeeniveau: het Hoge Andalusië. Wijnmakerij geïntegreerd in het Centrum voor Excellentie van de Agrovoedingssector van Granada.
Portfolio (5)
Spanje, Canet De Mar
...Zinca d'Odre is het resultaat van de drang om de essentie van de oorsprong van de wijn te vinden. We hebben deze rode wijn gerijpt in leren wijnzakken die waterdicht zijn gemaakt met vis (een mengsel van hars en olijfolie). Gefermenteerd in roestvrij staal bij een gecontroleerde temperatuur. Rijping in leren wijnzakken die waterdicht zijn gemaakt met vis. Duurzame teelt 1.800 kg/ha. Met de hand geoogst. Ongeclarifieerd en ongefilterd.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Cannat
... thermoreguleerd rond 16-18°C. PROEFNOTITIES Mooie lichtroze kleur, frisse fruitige smaak. Verfijnd en delicaat in de mond, een goed jaar. Een gastronomische wijn. U zult onze Bandol rosé wijn bijzonder waarderen bij vis, gegrild vlees, bouillabaisse, gevogelte… Of als aperitief. Geserveerd op ongeveer 13°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Martinique, Rivière-Pilote
...Colombo kan uw rode vlees, witte vlees, vis en alle groentegerechten begeleiden. Colombo, een typisch gerecht uit het Caribisch gebied.
Portfolio (31)
Spanje, Las Palmas De Gran Canaria
YULYFISH is opgericht om de beste vis en zeevruchten van over de hele wereld te leveren. Het kantoor is gevestigd in Las Palmas de Gran Canaria, Spanje. Met jarenlange ervaring op de markt zijn we een leider geworden. Alle visproducten worden rechtstreeks van de boten ontvangen. YULYFISH heeft vis en zeevruchten beschikbaar uit alle wateren en oceanen van de wereld (vers / bevroren). We verkrijgen...
Portfolio (9)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play