Italië, Milano
...schors en gebrande koffie. Op de tong is het bitter en roept het likeuren op zoals gentiaan en rabarber. Het heeft tonen van koffie, cacaoboon en tabaksbladeren. COMBINATIES De unieke smaak maakt combinaties mogelijk met evenzo bittere voedingsmiddelen zoals artisjokken, schorseneer, witlof; het gaat goed samen met hoogwaardige, langgerijpte kaas, misschien pittig; met lardo di colonnata. Met vis, probeer het in combinatie met zwaardvis en rode tonijn; met desserts, om chocolade-mousse te versieren, in ijs en in fruitsalade.
Portfolio (116)
Italië, Portogruaro
... en een hoog brix-gehalte, wegen ongeveer 15-20 gram, hebben een heldere rode kleur, een evenwichtige smaak en een lange houdbaarheid. Mooi en uitnodigend voor consumptie, speelt de datterino-tomaat zeer goed in op de huidige markttrend, namelijk de combinatie van visuele aantrekkingskracht en een hoge kwaliteitsnorm van de vruchten. Dankzij zijn zoetheid is de datterino zeer veelzijdig in de keuken, perfect voor het maken van verschillende smakelijke recepten: tomatensauzen, sauzen of als snack in snelle voorgerechten. Verpakking: gr 200, 250, 300...
Portfolio (8)
Italië, Ponte Galeria
...MaguroTonno Rosso Filetto Sashimi Tonno Rosso, gesneden in stukken van kg 0,9/2,8 zonder huid, zonder zwarte delen. Deze tonijn is niet behandeld met gas of kleurstoffen! 100% natuurlijk! Zonder glazuur. De Siciliaanse Tonno Rosso is altijd de meest gewilde vis geweest in Japanse restaurants over de hele wereld. Alleen de beste kwaliteit tonijn, traditioneel gevangen met de haak en gesneden...
Portfolio (8)
Italië, Maruggio
...Kenmerkend wijnachtig Smaak: Droog, zeer harmonieus Serveer temperatuur (Celsius): 8° 10° C Aanbevolen: Aperitief, vis en Italiaanse voorgerechten, zeevruchten, delicate soepen alsook groenten, mozzarella en verse kaas.
Portfolio (8)
Cantine Iannella 1920 bevindt zich in Torrecuso en werd in 1920 opgericht door de stamvader van de familie, Giovanni Iannella. Aanvankelijk had de productie een beperkte capaciteit van slechts 50 hl wijn. De geproduceerde wijnen waren de Aglianico (die dit kleine Sannita-dorp beroemd heeft gemaakt, na de erkenning van de DOC) en de Coda di volpe. De jaren negentig markeren een belangrijke wending,...
Italië, Mazara Del Vallo
Bianco di Mazara vangt en distribueert de rode en witte garnaal van de Middellandse Zee. De rode en witte garnaal, gevangen door de vloot van vissersboten van het bedrijf Bianco, wordt aan boord verwerkt en verpakt in bakjes met een minimaal gewicht van 500 gram. De distributie is gericht op de grote distributie (GDO), grote supermarkten en groothandelsbedrijven. De garnaal van de Middellandse Zee is altijd een van de meest gevraagde ter wereld, en daarom garandeert Bianco di Mazara de distributie in Italië en het buitenland en waarborgt de kwaliteit van het product.
Italië, Oderzo
Wij produceren voornamelijk sprankelende en stille wijnen, met PROSECCO DOC TV EXTRA DRY als eerste. Vervolgens produceren we witte mousserende wijn onder de naam BOLLICINE en rode mousserende wijn als RABOSO, evenals stille rode wijn als CABERNET SAUVIGNON. CHARDONNAY is een andere soort witte wijn die zeer goed samengaat met vis. Al deze wijnen zijn van onze eigen productie en het werk wordt...
Italië, Petrosino
Hallo, mijn bedrijf houdt zich bezig met de aankoop en verkoop van visproducten en zeevruchten. We doen ook de export van lokale visproducten uit Sicilië, enz. Het bedrijf opereert zowel in Sicilië als in Puglia en Rome. We behandelen alle soorten vis, maar voornamelijk de rode tonijn uit de Middellandse Zee, gevangen bij Mazara del Vallo en Marsala, evenals de rode garnalen en de zwaardvis. Vis van hoge kwaliteit. Bedankt voor de kans die u ons biedt met deze website.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play