Frankrijk, Baie-Mahault
...Ontdek onze premium hele blauwvintonijn, beroemd om zijn stevige en smaakvolle vlees. Perfect voor sushi, sashimi of grillen, deze uitzonderlijke vis zal fijnproevers verrassen.
Portfolio (51)
Frankrijk, Fontaines Les Gres
...Donkergrijze handgreep RAL7021 of vergelijkbare rode RAL3020. Zinkgepassiviseerde stalen onderdelen in blauw. Gepolijst roestvrij staal. Opmerking: De vergrendelbare vijflobige handgrepen voorkomen onverwacht losdraaien. De cilinder maakt het mogelijk om de verbinding tussen de handgreep en het schroefdraaddeel tot stand te brengen of te onderbreken. Als er geen verbinding is, draait de...
Portfolio (925)
Frankrijk, Arengosse
...Samenstelling: ongeraffineerde Franse bietsuikers, appelaroma, natuurlijke rode kleurstof (E120) Er kunnen sporen van ei, melk, mosterd, pinda's, weekdieren en schaaldieren, vis, sesamzaad en soja aanwezig zijn. Referentie:SUCRE0027B...
Portfolio (200)
Frankrijk, Bordeaux
... selectie biedt een vrij ronde en zachte tannine. Wijn-spijscombinatie: charcuterie, rood vlees, wild, harde kazen. Zeevruchten, vis in saus, gésiersalade, wit vlees, taarten.\n\nAlcohol: 14,5% vol.\nDruivensoorten: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%)\nProducent: Merk AG Vins\nFormaten en verpakkingen: Fles (75cl) - Doos van 6 - 2020"}...
Portfolio (93)
... van dezelfde familie die "giftige sumak" worden genoemd: deze zijn toxisch! Gebruik: We raden aan om sumak als een condiment te gebruiken. We adviseren dan ook om het niet te koken, zodat het al zijn eigenschappen en smaak behoudt. Sumak wordt gebruikt als een fleur de sel die over een gerecht wordt gestrooid. Je kunt het dus toevoegen aan gegrild vlees, vis of geroosterde groenten. Je kunt deze specerij ook over veel bereidingen strooien. Zak: 10Kg...
Portfolio (45)
Frankrijk, Saint-Martin-Du-Vivier
...Wijn is een millennia oude drank, symbool van gezelligheid en levenskunst, die zijn wortels vindt in de mooiste terroirs ter wereld. Of het nu rood, wit of rosé is, elke wijn is uniek, gekenmerkt door zijn druivensoort, zijn terroir en de knowhow van de wijnmaker. Rode wijnen kenmerken zich door intense aroma's van rode vruchten, cassis of kers, soms vergezeld van kruidige of houtachtige noten, perfect om te combineren met rood vlees en stoofschotels. Witte wijnen, lichter en frisser, bieden fruitige en bloemige smaken die ideaal samengaan met zeevruchten, vis en lichtere gerechten.
Bijpassende producten
Wijn
Wijn
Andere Producten
Tequila
Tequila
Portfolio (15)
... Uiterlijk: Lichtroze met zalmreflecties Neus: Luchtig met frisse rode fruitnoten Mond: Zacht, licht en pittig met fijne bubbels en intense smaken van aardbei en framboos. Een aangename en verleidelijke brut rosé! VOEDSELCOMBINATIES Star Bubbles Brut Rosé is de perfecte aperitief en past prachtig bij vis en wit vlees. Het complementeert ook groentebasissnacks, mini-taarten of gazpacho. Serveer tussen 6 en 8°C.
Portfolio (96)
Frankrijk, Paris
...RODE SNAPPER - ROOD PORGY - BESUGO LATIJNSE NAAM: PAGRUS PAGRUS 10 KG CARTONS HERKOMST ARGENTINIË...
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Cannat
... thermoreguleerd rond 16-18°C. PROEFNOTITIES Mooie lichtroze kleur, frisse fruitige smaak. Verfijnd en delicaat in de mond, een goed jaar. Een gastronomische wijn. U zult onze Bandol rosé wijn bijzonder waarderen bij vis, gegrild vlees, bouillabaisse, gevogelte… Of als aperitief. Geserveerd op ongeveer 13°C...
Portfolio (46)
Frankrijk, La Roche-Des-Arnauds
...Hier hebben we een herwerkte rode wijn die een beetje is afgegeven met zijn lichte effect door de rijstvlokken. De gember past perfect bij de rijst met zijn legendarische harmonie. Bijna pittig, je hebt het gevoel dat er een citrusmix is, maar nee, de gember neemt ruimte in onder de dekens, maar we vinden het fijn dat hij er is! En we genieten ervan! Mijn vriendin maakt zich mooi met: Huwelijk: gefrituurde gerechten in het algemeen, vlees of vis vergezeld van een pittige en/of sterke saus. Echt waar, mijn vriendin kan overal mee door, het is gek; met of zonder make-up. :p...
Portfolio (2)
Frankrijk, Parnac
...Cirkels en gestructureerde Cahors Intens en fijn gebalanceerd. Diep, gloeiend rood, zeer aromatisch (braam, humus...), met goed gebalanceerde tannines en een prachtige finale in de mond. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op ongeveer 15-16°. Aanbevolen begeleiding: geroosterd gevogelte, gegrild vlees, vis in rode wijnsaus. Awards : • Zilveren medaille op het Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Biologische Oude Rode Wijnazijn* - 0,2 % Natuurlijke Sjalot Aroma * product afkomstig uit de Biologische Landbouw Voor het deglaceren van uw rode vlees. Druppel voorzichtig over uw oesters, linzen en groene salades. U kunt het gebruiken voor het reduceren van een rode boter voor vis. Het is verkrijgbaar in een fles van 25 cl. Dit product is ook beschikbaar in cubi's van 3-5-10 liter en vaten van 220 liter. Ook beschikbaar in containers op aanvraag. Zonder conserveermiddelen of allergenen. Niet gepasteuriseerd product.
Portfolio (132)
Frankrijk, Paris
... Afrika worden de groene bladeren van hibiscus toegevoegd aan stoofschotels om een zure smaak te geven. Of ze worden bereid in saus en als bijgerecht geserveerd. Senegalese mensen gebruiken de hibiscusbladeren veel met vis, maar ze kunnen in verschillende gerechten worden bereid. Bovendien is de kelk, rood of groen, het meest geconsumeerde deel. De rode hibiscusbloemen hebben verschillende diameters afhankelijk van de variëteiten (vimto, khoor, thaï, CLT92).
Portfolio (32)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Frankrijk, Paris
...Met gerookte paprikapoeder van rode paprika, zal dit zeezout met een ongeëvenaarde aroma uw groenten, gestoomde vis, wit vlees, gegrild vlees en zeevruchten op smaak brengen en een heerlijke rokerige toets geven. Natuurlijke rokerigheid. Niet-gejodeerd, niet-gefluoreerd zout. Zonder kunstmatige aroma's. 85% zeezout uit Messolonghi, 15% gerookte paprika. Ook beschikbaar in een zak van 1 kg. PCB - DOOS: 12 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Malataverne
...Rode wijn om de voorgerechten te begeleiden Bij het voorgerecht, met een gerecht dat vleeswaren bevat, is het beter om frisse rode wijn te serveren om een perfecte combinatie tussen de twee elementen te creëren. Wanneer je een gemengde en vinaigrette salade serveert, kies dan voor meer tanninerijke rode wijnen. Rode wijn serveren met vis zoals tonijn of rode poon zorgt voor een perfecte harmonie...
Portfolio (188)
Frankrijk, Auxerre
...-spijscombinatie past bij uw voorgerechten (pastei of een koninklijke hapje), vlees (lamsrack, een ossenhaas of een geroosterde poulet), vis (lamproie à la bordelaise) en vegetarische gerechten (op basis van paddenstoelen zoals de boleet en de truffel). Oog: diep granaatrood De tip van de wijnmaker: serveren op 16-18°C Alcoholpercentage: 14% Bewaarpotentieel: 22 jaar Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domein: Château Haut-Brion Appellatie: Pessac-Léognan Jaargang: 2018 Cultuur: Traditioneel Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... 1 gram saffraan bevat tussen de 400 en 500 stigma's, gedroogd met het grootste respect voor de Perzische ambacht. Enkele stigma's van onze prestigieuze saffraanselectie zullen uw rijst, vis en zeevruchten verrijken met een onmiskenbaar aroma. Wij raden een dosering van 0,1 gram aan voor een gerecht voor 4 personen. Dus, klaar om het Rode Goud te ontdekken?
Portfolio (10)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Canejan
...-uitgang voor aansluiting op het bestaande audiosysteem. Door het rode deksel te verwijderen, krijgt u toegang tot de DIP-schakelaars voor het selecteren van berichten (worst, salami en kaas, vis, bakkerij, patisserie, pizzeria, catering, pizza en desserts, ijs, fruit en groenten, kaas en zuivelproducten, nummer, patiënt, klant, acceptatie, reservering, ticketverkoop).
Portfolio (1543)
Frankrijk, Rungis Cedex
...rode en witte saku tonijn, sint-jakobsschelpen, lijngevangen zeebaars, lijngevangen vis, haute gastro producten, alle schelpdieren, levende schaaldieren, zeevissen. U kunt ons telefonisch bereiken op 01 41 80 88 88 of per fax op 01 41 80 64 64.
Frankrijk, La Chapelle Heulin
Le Domaine Basse-Ville is gelegen in het hart van de appellation Muscadet Sèvre et Maine, in de charmante gemeente La Chapelle-Heulin. Wij hebben de ambitie om ons te ontwikkelen met importeurs, groothandelaren, wijnhandelaars en restaurateurs. Gelegen aan de voet van het Armoricaans massief, biedt deze bevoorrechte locatie onze wijnen een unieke persoonlijkheid, dankzij de uitzonderlijke schist ...
Portfolio (20)
Frankrijk, La Ciotat
...Importeurs van diepgevroren zeevruchten gevestigd in Frankrijk. Gespecialiseerd in blauwe vissen (sardines, makrelen, ansjovis, chinchards, heel of in filets) van verschillende oorsprongen, evenals in weekdieren (inktvis / rode en witte calamares, van diverse oorsprongen). Premium kwaliteit tegen de beste prijs: bulkdozen of kleinere verpakkingen op aanvraag. Wij spreken zeer goed Engels.
Frankrijk, Asnières Sur Seine
RNC BUSINESS INTERNATIONAL is in 2020 opgericht en is gevestigd in Asnières Sur Seine, Frankrijk. Het bedrijf is gespecialiseerd in de import-export van voedingsproducten, waaronder knoflook, rapen, sinaasappels, olijfolie, wijnen, enzovoort... De agrovoedingsindustrie produceert consumptiegoederen uit producten die afkomstig zijn van landbouw en veeteelt. Producten zoals yoghurt, kaas, diepvrie...