Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Frankrijk, Parnac
...Cirkels en gestructureerde Cahors Intens en fijn gebalanceerd. Diep, gloeiend rood, zeer aromatisch (braam, humus...), met goed gebalanceerde tannines en een prachtige finale in de mond. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op ongeveer 15-16°. Aanbevolen begeleiding: geroosterd gevogelte, gegrild vlees, vis in rode wijnsaus. Awards : • Zilveren medaille op het Concours Mondial de Bruxelles 2013.
Portfolio (4)
ufs.country_names.RU, Moscow
... wrijf je de vis in met de resulterende saus. Laat het even marineren en grill tot het gaar is. Gebruik voor Gebruik de kruidenmix om de marinade voor te bereiden, en als topping voor barbecue, gegrilde vis. Smaak Pikant, licht gekruid Ingrediënten Voedsel gejodeerd zout, gedroogde knoflook, gedroogde uien, rode vlokken, gemalen zwarte peper, gemalen fenegriek, gemalen kurkuma, gemalen citroenschil...
Portfolio (178)
Italië, Ponte Galeria
...MaguroTonno Rosso Filetto Sashimi Tonno Rosso, gesneden in stukken van kg 0,9/2,8 zonder huid, zonder zwarte delen. Deze tonijn is niet behandeld met gas of kleurstoffen! 100% natuurlijk! Zonder glazuur. De Siciliaanse Tonno Rosso is altijd de meest gewilde vis geweest in Japanse restaurants over de hele wereld. Alleen de beste kwaliteit tonijn, traditioneel gevangen met de haak en gesneden...
Portfolio (8)
Spanje, Santoña-Cantabria
...Heerlijke blauwe vis die opvalt door de opvallende vorm die hij vers heeft: lang en puntig. Een zeer traditionele en gewaardeerde bereiding, vooral in maritieme gebieden. Het is een conserve die geen enkele soort toevoeging bevat en een van de meest voorkomende consumptiepresentaties is om ze te serveren met gesneden lente-ui of rode ui in julienne of in een broodje met enkele plakjes tomaat.
Portfolio (14)
Spanje, Santiago De Compostela
... melkachtige insinuaties. Smaakvol, sterk, uitgebreide en persistente tannines. Deze 0.0% rode wijn is een geweldige aanvulling op vleesgerechten en donkere vis. Proefnotities: - Visuele fase: volwassen kersen kleur met intense licht. - In de neus: verrassende aanwezigheid van fruit, gevolgd door lichte houtnoten. - In de mond: mooie fluiditeit met fruitige noten en balsamische afdronk. - Past...
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Christol De Rodières
...99,8 % Biologische Oude Rode Wijnazijn* - 0,2 % Natuurlijke Sjalot Aroma * product afkomstig uit de Biologische Landbouw Voor het deglaceren van uw rode vlees. Druppel voorzichtig over uw oesters, linzen en groene salades. U kunt het gebruiken voor het reduceren van een rode boter voor vis. Het is verkrijgbaar in een fles van 25 cl. Dit product is ook beschikbaar in cubi's van 3-5-10 liter en vaten van 220 liter. Ook beschikbaar in containers op aanvraag. Zonder conserveermiddelen of allergenen. Niet gepasteuriseerd product.
Portfolio (132)
Frankrijk, Paris
... Afrika worden de groene bladeren van hibiscus toegevoegd aan stoofschotels om een zure smaak te geven. Of ze worden bereid in saus en als bijgerecht geserveerd. Senegalese mensen gebruiken de hibiscusbladeren veel met vis, maar ze kunnen in verschillende gerechten worden bereid. Bovendien is de kelk, rood of groen, het meest geconsumeerde deel. De rode hibiscusbloemen hebben verschillende diameters afhankelijk van de variëteiten (vimto, khoor, thaï, CLT92).
Portfolio (32)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Duitsland, Südbrookmerland
...Dit natvoer is alleen bij Schecker verkrijgbaar! Ideaal ook voor allergische honden! - graanvrij - geschikt voor BARF Pure ICELAND-visproducten zoals ze bijna niet meer worden gemaakt. De enige ingrediënten zijn gepureerd visfilet (kabeljauw, forel, zalm) en gekookte rode algensap (carrageen) om het geheel iets te verdikken. Het hoge gehalte aan omega-vetzuren spreekt voor zich! De ICELAND visproducten PUR zijn geschikt voor alle honden die van vis houden. Ideaal ook voor hooggradig allergische honden, voor BARF en als aanvulling op de dagelijkse voeding.
Portfolio (10)
Frankrijk, Paris
...Met gerookte paprikapoeder van rode paprika, zal dit zeezout met een ongeëvenaarde aroma uw groenten, gestoomde vis, wit vlees, gegrild vlees en zeevruchten op smaak brengen en een heerlijke rokerige toets geven. Natuurlijke rokerigheid. Niet-gejodeerd, niet-gefluoreerd zout. Zonder kunstmatige aroma's. 85% zeezout uit Messolonghi, 15% gerookte paprika. Ook beschikbaar in een zak van 1 kg. PCB - DOOS: 12 eenheden...
Portfolio (21)
...Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten. Chakalaka is een traditionele Afrikaanse saus en een van de bekendste gerechten uit deze keuken. Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten. De basis is een rode curry met veel extra ui en knoflook. Probeer...
Portfolio (15)
Martinique, Rivière-Pilote
...Colombo kan uw rode vlees, witte vlees, vis en alle groentegerechten begeleiden. Colombo, een typisch gerecht uit het Caribisch gebied.
Portfolio (31)
Frankrijk, Malataverne
...Rode wijn om de voorgerechten te begeleiden Bij het voorgerecht, met een gerecht dat vleeswaren bevat, is het beter om frisse rode wijn te serveren om een perfecte combinatie tussen de twee elementen te creëren. Wanneer je een gemengde en vinaigrette salade serveert, kies dan voor meer tanninerijke rode wijnen. Rode wijn serveren met vis zoals tonijn of rode poon zorgt voor een perfecte harmonie...
Portfolio (188)
Frankrijk, Auxerre
...-spijscombinatie past bij uw voorgerechten (pastei of een koninklijke hapje), vlees (lamsrack, een ossenhaas of een geroosterde poulet), vis (lamproie à la bordelaise) en vegetarische gerechten (op basis van paddenstoelen zoals de boleet en de truffel). Oog: diep granaatrood De tip van de wijnmaker: serveren op 16-18°C Alcoholpercentage: 14% Bewaarpotentieel: 22 jaar Verpakking: Karton van 6 flessen van 75cl Domein: Château Haut-Brion Appellatie: Pessac-Léognan Jaargang: 2018 Cultuur: Traditioneel Label: AOC (Appellation d'Origine Contrôlée)...
Portfolio (190)
Frankrijk, Gennevilliers
... onmiskenbare smaak voedt de hibiscusbloemgelée met specerijen het lichaam. De hibiscusbloem heeft talloze antioxidante eigenschappen die diep inwerken op de huid, de spijsvertering en de darmtransit. Kruidnagel ontgift grondig, terwijl kaneel het immuunsysteem versterkt. Of het nu zoet of hartig is, deze gelée is de perfecte aanvulling voor al uw maaltijden. Geserveerd bij het ontbijt of als dessert, past het uitstekend bij pannenkoeken, yoghurt en ander brood. Gebruikt als garnering voor uw gerechten, past de pittige rode vruchten smaak perfect bij vlees en vis. Inhoud: 260 ml...
Portfolio (27)
Frankrijk, Brunoy
... vervolgens in de zon gedroogd totdat deze wit wordt. Deze peper brengt de subtiele en bloemige kant van de bes naar voren, terwijl hij zijn eigen frisheid behoudt. Witte peper uit Madagaskar past perfect bij uw sauzen, vis of wit vlees; en het zal ook een aanwinst zijn voor uw kazen en desserts. Gewicht: 250 g Hoeveelheid: 125 g, 200 g, 250 g, 500 g, 1000 g...
Portfolio (11)
Frankrijk, Aix-En-Provence
... 1 gram saffraan bevat tussen de 400 en 500 stigma's, gedroogd met het grootste respect voor de Perzische ambacht. Enkele stigma's van onze prestigieuze saffraanselectie zullen uw rijst, vis en zeevruchten verrijken met een onmiskenbaar aroma. Wij raden een dosering van 0,1 gram aan voor een gerecht voor 4 personen. Dus, klaar om het Rode Goud te ontdekken?
Portfolio (10)
Frankrijk, Levallois Perret
...De zoete peper is een kleine, pittige rode peper met een scherpe, licht bittere en zeer aromatische smaak. Gebruik van de zoete peper in de keuken: Hij past ook goed bij basilicum, fenegriek, venkel, kruidnagel, gember, knoflook, koriander, komijn, marjolein, peterselie, tijm, kaneel en ui. Hij geeft subtiele smaak aan olijfolie, soepen, sauzen, groentegarnituren, rood vlees, gevogelte en vis... De voordelen van de zoete peper: Rijk aan vitamine C en A, foliumzuur, kalium en vitamine E.
Portfolio (28)
Frankrijk, Canejan
...-uitgang voor aansluiting op het bestaande audiosysteem. Door het rode deksel te verwijderen, krijgt u toegang tot de DIP-schakelaars voor het selecteren van berichten (worst, salami en kaas, vis, bakkerij, patisserie, pizzeria, catering, pizza en desserts, ijs, fruit en groenten, kaas en zuivelproducten, nummer, patiënt, klant, acceptatie, reservering, ticketverkoop).
Portfolio (1543)
Spanje, Muro De Alcoy
... smaak, met tonen van appel, amandel, bladgroenten en nuances van rode vruchten. Aroma: Heeft een intens aroma van groene olijven, groene appel, amandelen, vijgen, tomaat in vrucht en plant en artisjok. Combinaties: Past perfect bij elk gerecht, vooral salades, verse groenten, vis, desserts, verse kazen, sauzen en vlees.
Portfolio (8)
Italië, Maruggio
...Kenmerkend wijnachtig Smaak: Droog, zeer harmonieus Serveer temperatuur (Celsius): 8° 10° C Aanbevolen: Aperitief, vis en Italiaanse voorgerechten, zeevruchten, delicate soepen alsook groenten, mozzarella en verse kaas.
Portfolio (8)
Duitsland, Heidesee
...Axtschlag Hout Rookchips zijn rookspaanders voor het aromatiseren van gegrild voedsel. Geschikt voor gas-, hout- en elektrische grills Het met rode wijn geparfumeerde eikenhout zorgt voor een culinaire rookervaring en geeft het gegrilde voedsel een verfijnde wijnaroma. Bijzonder geschikt voor vlees, vis en groenten. Houtsoorten: Wijn - Eik Gewicht: 1 kg...
Portfolio (9)
Turkije, Konya
...Pınar Houten Luxe Snijplanken zijn vervaardigd uit zwarte den en rode den en zijn 100% lokaal en natuurlijk. Ze bevatten geen kankerverwekkende of schadelijke stoffen. Onze producten zijn niet fabrieksmatig, maar volledig handgemaakt door onze vakmensen. Op de planken kunnen gemakkelijk voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, vlees en vis worden gesneden. Productafmetingen: :Nr 0 : 20cm x 25cm Nr 1 : 20cm x 30cm Nr 2 : 24cm x 33cm Nr 3 : 26cm x 37cm...
... lang worden: Goed gekoeld puur te genieten, bij pasta-gerechten, pizza, gegrild vlees of vis, olijven, antipasti, spreads… Tip van de wijnmaker: Sluit een warme zomerdag op uw terras af met een glas rosé en trakteer uzelf op wat antipasti – zo ervaart u de mediterrane levensstijl direct uit de Pfalz. Vinificatie: In roestvrij staal vergist, 4 maanden op de droesem gerijpt...
Portfolio (9)
Duitsland, Niederkrüchten
... geweldig product. Vanwege de hoge hittebestendigheid is het bijzonder geschikt voor het bakken. Het is al verwerkt in veel broodmixen. Bovendien is ons druivenpitmeel ook uitstekend geschikt voor het paneren van vis en vlees. Typische voedingswaarde g / 100 g: Energie 249 Eiwit: 10 Koolhydraten: 12 daarvan Suiker 4,0 Vet: 4,0 daarvan verzadigde vetzuren: 1,0 Vezels: 60 Natrium 0,10...
Portfolio (93)
Sinds 2008 is Visgroothandel De Jong (Visspecialist De Jong) een belangrijke leverancier van verse vis, diepvriesvis en levende vissen. Zalm importeren we zelf uit Noorwegen, IJsland of de Faeröer-eilanden en we produceren dit in onze eigen fabriek. We produceren elke week tussen de 150 en 300 pallets met zalm. Ook zijn kabeljauw, rode poon en schelvis belangrijke producten voor ons, evenals...
Portfolio (1)
Nederland, Ijmuiden
...integriteit en innovatie zijn wij in staat geweest om langdurige relaties op te bouwen met onze klanten. Dankzij de focus op kwaliteit en hygiëne hebben wij het MSC- en IFS-certificaat toegewezen gekregen. Onze vis We leveren alle Noordzeevis: van tong tot Rode poon. Naast ons uitgebreide assortiment van Noordzeevis leveren we tevens Coquilles en andere exotische producten. Tong Coquilles Schol Zeebaars Snoekbaars Rode Poon Tarbot Kabeljauw Victoriabaars Bevroren King Crab ...
Nederland, Urk
... door onze bedrijfsstructuur in staat om u een snelle en flexibele service te bieden. Wij hebben daarnaast ook een lange ervaring in de vis en zijn daardoor in staat om u gedegen advies te geven en kwaliteit voor u te beoordelen. Op deze manier hebben wij internationaal onze klantenkring uitgebreid. Producten : Tong (Tongfilet en Tongklaar), Schol (Panklare Schol, Scholfilet wit vel, Scholfilet huidloos, Scholfilet droog, Scholfilet gepaneerd, Scholfilet met vel), Tarbot, Rode Poon, Tongschar, Griet, Kabeljauw (Kabeljauw filet, Kabeljauw loins, gepaneerde Kabeljauwfilet), Zeebaars, Dorade.
Nederland, Urk