Hongarije, Budapest
...Knoflookgranulaat, -poeder en -plakjes zijn essentiële ingrediënten in wereldwijde keukens. Knoflook staat bekend om zijn veelzijdige smaak die een breed scala aan hartige gerechten aanvult. Granulaat en poeder worden gebruikt in pastasausen, roerbakgerechten en de Indiase keuken, terwijl plakjes een unieke smaak toevoegen aan geroosterde aardappelchips. Om hun kwaliteit te behouden, moeten knoflookproducten worden opgeslagen in luchtdichte containers, weg van licht en vocht.
Portfolio (59)
Polen, Tomaszow Lubelski
... waardevolle aminozuren zoals lysine, isoleucine of methionine. Rode bonen zijn een integraal onderdeel van de Mexicaanse keuken. Ze zijn ook zeer populair in de Poolse keuken. Ze worden gebruikt in soepen, salades en desserts.
Portfolio (52)
België, Rumst
...Verhoog uw culinaire ervaring met de Herzberg HG-SKN8: 7-delige S/S messen set, vergezeld van een 360° opvouwbare en draaibare acrylstandaard. Herzberg messen staan bekend om hun robuustheid en efficiënte scherpte, waardoor deze roestvrijstalen messen set een praktische en stijlvolle aanvulling op uw keuken is. De set heeft een opvallend ontwerp met rode, gele en zwarte strepen op de...
Portfolio (228)
Duitsland, Bad Bentheim
...Rode kidneybonen danken hun naam aan hun nierachtige vorm en kleur. Kidneybonen bevatten veel eiwitten en vezels, maar ook stoffen zoals vitamine B, foliumzuur, ijzer en magnesium. Rode kidneybonen zijn een belangrijk onderdeel van de keuken in de noordelijke regio's van India en Pakistan. Hier worden ze in de schil Rajma verwerkt. Misschien leuk om eens het recept Rajma chawal uit te proberen...
Portfolio (549)
Duitsland, Hamburg
...Echte Salie Poederextract 2% etherische oliën; Echte Salie Poederextract 2,5% rozemarijnzuur, 60:1; Rode wortel-salie Poederextract 4:1 Kwaliteit: voor voedsel Verwerkt plantdeel: blad Extractiemiddel: ethanol & water Draagstof: maltodextrine Wetenschappelijke naam: Salvia officinalis Salie is een aromatisch kruid dat in de keuken wordt gebruikt voor zijn pittige smaak en in de natuurgeneeskunde...
Portfolio (225)
België, La Hulpe
... soms nootachtige tonen. Ongefilterde palmolie is rijk aan voedingsstoffen, vooral vitamine E (tocopherolen en tocotriënolen) en antioxidanten. Het wordt vaak gebruikt in de Afrikaanse en Aziatische keuken, waar het een onderscheidende smaak en een levendige kleur aan gerechten toevoegt. In tegenstelling tot geraffineerde palmolie behoudt het een groot deel van zijn voedingscomponenten.
Portfolio (15)
China, Hongkong
Italië, MILANO
... voor restaurants en voedingswinkels. Deze tomatenpuree is perfect voor wie van de mediterrane keuken houdt en de smaak van de traditie in zijn of haar keuken wil brengen. Gemakkelijk te gebruiken en direct klaar voor gebruik, is het een essentieel ingrediënt voor wie kwaliteit en gemak zoekt. Met een lange houdbaarheid is het een betrouwbaar en veelzijdig product, geschikt voor een breed scala aan recepten. verpakking van 6, verpakkingen 54 = 1 pallet Minimale bestelling: 15 pallets...
Portfolio (229)
Duitsland, Heidelberg
...Deze mosterdzaadjes geven hun frisse en pittige smaak aan dressings, sauzen en witte of rode vleesgerechten. Hun delicate pijnboomsmaak past ook goed bij alle groentegerechten.
Portfolio (74)
... uitsluitend vrouwen die deze melasse maken voor hun persoonlijke consumptie en vervolgens hun overschotten rechtstreeks verkopen. De mix van verschillende granaatappels en de kooktechniek, die meer of minder snel kan zijn, zorgt voor een melasse die meer of minder zuur/zoet is. Het is een ambacht. Gebruik: Het wordt vaak gebruikt in de Iraanse en Libanese keuken. In de keuken kan het worden toegevoegd aan vlees in jus, in een vinaigrette, of over een puree van pastinaak (of andere wortelgroenten). Fles: 20L...
Portfolio (45)
Polen, Brzozów
... druiven, neerslaat hun natuurlijke suiker, fructose, waardoor de rozijnen ons verrassen met zoetheid en een unieke smaak. De schijven bevatten grote hoeveelheden kalium en fosfor, die een positief effect hebben op het cardiovasculaire systeem. Ze zijn een rijke bron van waardevolle vitamines: vitamines A, C, E, B, evenals micro- en macro-elementen: kalium, zink, calcium, ijzer en magnesium. Ze bevatten ook: ijzer, koper en de vitamines die nodig zijn voor de productie van rode bloedcellen en het transport van zuurstof in het lichaam.
Portfolio (781)
Nederland, Julianadorp
... een diepe goudgele kleur. Bovendien zit de kaas vol met antioxidanten. In de wereld wordt saffraan, met zijn gunstige effect, het 'rode' goud genoemd. Net zoals goud je van buiten kan laten stralen, zorgt de saffraan in de saffraan kaas voor de zon van binnen. Stuur een e-mail of bel crocussativus.eu voor prijzen en informatie over onze Saffraan kaas.
Portfolio (15)
Spanje, Las pedroñeras
... kleur contrasteren met de paarse teentjes, wat zorgt voor een unieke uitstraling. Hoewel de bollen niet zo groot zijn als sommige variëteiten, zijn de teentjes regelmatig en dik. Deze eigenschap, samen met de uitzonderlijke smaak, maakt het ideaal voor de verkoop, en het wordt gewaardeerd door chefs en liefhebbers van de goede keuken.
Portfolio (15)
Portugal, Calendário V.n.f
...Gecombineerde Keuken 02 Samenstelling: 100% CO...
Portfolio (237)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken, en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal dit zout met peper gemakkelijk de peper/zout-kruiding in uw bereidingen vervangen door een fruitige en smaakvolle toets toe te voegen, om de...
Portfolio (30)
Italië, Capo D'orlando
... 47Kcal/100gr), zijn een bron van vezels, vitamine C, thiamine, folaten en antioxidanten en kunnen helpen het risico op het ontwikkelen van verschillende aandoeningen te verminderen. IN DE KEUKEN De smaak van sinaasappels kan meer of minder zuur zijn. Sinaasappels, naast dat ze...
Portfolio (27)
...Tkemali is een onmisbaar onderdeel van de Georgische keuken. De saus wordt gemaakt van gekookte kersenpruimen en verschillende specerijen (bijv. koriander, dille, knoflook). Zowel rijpe als onrijpe vruchten kunnen als hoofdingrediënt worden gebruikt, wat resulteert in een rode of groene saus. Tkemali wordt vaak als koude saus geserveerd bij aardappelen of vleesgerechten.
Portfolio (14)
Frankrijk, Paris
... Afrika worden de groene bladeren van hibiscus toegevoegd aan stoofschotels om een zure smaak te geven. Of ze worden bereid in saus en als bijgerecht geserveerd. Senegalese mensen gebruiken de hibiscusbladeren veel met vis, maar ze kunnen in verschillende gerechten worden bereid. Bovendien is de kelk, rood of groen, het meest geconsumeerde deel. De rode hibiscusbloemen hebben verschillende diameters afhankelijk van de variëteiten (vimto, khoor, thaï, CLT92).
Portfolio (32)
Denemarken, Kolding
...Een nieuwe keuken is uw kans om een ruimte te creëren die voldoet aan uw wensen en behoeften voor een gemakkelijker dagelijks leven. Onze lokale afdelingen staan altijd klaar om u te helpen uw keuken droom te realiseren. Bij Rotpunkt geloven we dat iedereen recht heeft op een nieuwe keuken. Daarom bestaat ons assortiment altijd uit onvoorstelbare ontwerpmogelijkheden, zodat er voor elke smaak en elk budget iets is, met een blijvende focus op hoge kwaliteit. Ons assortiment keukenoplossingen opent een wereld van kleuren, greeploze oplossingen en nog veel meer.
Portfolio (9)
Italië, piano di sorrento (na)
... beschikbaar op de markt van december tot mei, wat een bron van vers fruit biedt tijdens de winter- en lente maanden. Deze sinaasappels zijn ideaal voor het maken van jam, sapjes en verse perssappen, dankzij hun hoge sapopbrengst. Bovendien is hun sap perfect voor cocktails en verfrissende dranken, waardoor ze een veelzijdig ingrediënt in de keuken zijn. De Tarocco Gallo worden ook gewaardeerd om hun hoge gehalte aan anthocyanen, die de karakteristieke donkerrode kleur aan het vruchtvlees geven en het cardiovasculaire systeem verbeteren.
Portfolio (29)
...authentiek, pittig, handgemaakt Thais wokgerecht. Licht, snel en lekker. Productbeschrijving Gai Pad Med Mamuang is een geniale mix van zoet-pittige smaken met sappige kip, rode paprika, uien en geroosterde cashewnoten. Dit wokgerecht verenigt alle verschillende smaken waarvoor de Thaise keuken zo beroemd is. Gai Pad Med Mamuang mag op geen enkele menukaart ontbreken en zal elke gast verrassen...
Portfolio (10)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... bederft. Het lachgas van de slagroompatroon verlengt eigenlijk de houdbaarheid, dus laad het op voordat je het bewaart. 250 gram gewassen en schoongemaakte kippenlever 2 eetlepels boter 1 theelepel gehakte peterselie Een halve theelepel peper Zout 2 teentjes gehakte knoflook 100 ml dubbele room 23 zakjes Graham-crackers of driehoekjes toast Rode bessenjam (optionele garnering) Uitgelekte kappertjes Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze opzij.
Portfolio (241)
Frankrijk, Bron
Verkozen tot de beste saffraan ter wereld: de Afghaanse saffraan is door het International Taste Institute uitgeroepen tot de beste ter wereld, vóór Marokkaanse, Iraanse en zelfs Spaanse saffraan. QAMIAB selecteert alleen de rode stigma's voor u, het meest aromatische en geurige deel van de stamper. We sluiten de gele filamenten uit die de smaak verstoren en het eindgewicht vervalsen. Verpakt in...
Portfolio (20)
Frankrijk, Saint Cannat
... assemblage, gevolgd door rijping in tank gedurende 36 maanden voordat de botteling plaatsvindt.\n\nPROEVERIJ\nDiep granaatrood. Complexe neus met tonen van zoethout en gekonfijte kersen. Aanhoudend in de mond, aanwezige tannines, krachtig. Zeer aangenaam om nu te drinken, maar kan nog een of twee jaar ouder worden. Past perfect bij de Europese keuken: rood vlees, wild, stoofschotels (daubes), honinggebrande vijgen met rode wijn, sterke kazen (zoals Livarot, Pont-l'Évêque...)."}...
Portfolio (46)
Frankrijk, Guérande
... de keuken te denken zonder te denken aan coq au vin, boeuf bourguignon, daube en vele andere recepten. Na verdamping van de alcohol brengt rode wijn zijn tannines mee die de gerechten dat bijzondere karakter geven. SKU:SGEVR250...
Portfolio (42)
... van de zanthoxylum waarvan de gedroogde schil als peper wordt gebruikt in de Aziatische keuken. Net als zijn neef uit Sichuan, wordt deze bes gedroogd en ontdaan van zijn zaad, alleen de schil blijft behouden. Gecultiveerd in een gematigd klimaat zijn de smaken van de Shandong-peper milder, terwijl ze de frisheid van zijn citrusaroma's behouden. Nettogewicht: 5000 gr Ingrediënten: rode shanxi-peper Botanische soort: Zanthoxylum simulans Oogstperiode: September - oktober...
Portfolio (50)
Duitsland, Angelbachtal
Spanje, Sant Andreu De La Barca (barcelona)
... een unieke witte kleur en blauwe en rode strepen aan de zijkanten. Een unieke maat en een essentieel accessoire voor het dagelijks leven in je keuken. Samenstelling: Keper, 100% Katoen Stijlen: Basis Eigenschappen: Grote absorptie...
Portfolio (79)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rosé biologische wijn Druivenrassen Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% en Grenache 10%. Proeven De smaak is krachtig en complex. - Textuur: expressief en warm. - Aroma's: meloen, wijnperzik en verse rode vruchten. - Afloop: crescendo op noten van grapefruit en gerstsuiker, en gerstsuiker, met een mooie levendigheid. Eten en drinken: - Kreeft met Armoricaanse saus. - Gebakken coquilles met citrus saus. - Gesneden eend met cranberrysaus. - Japanse keuken. - Rode vruchten charlotte.
Portfolio (17)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play