Polen, Tomaszow Lubelski
...Fasola Czerwona Red Kidney behoort tot de peulvruchten. De vorm en kleur doen denken aan een nier. Rode bonen, net als de meeste peulvruchten, behoren tot de groep die rijk is aan eiwitten. Ze leveren waardevolle aminozuren zoals lysine, isoleucine en methionine. Rode bonen zijn een onmisbaar element in de Mexicaanse keuken. Ze genieten ook brede belangstelling in de Poolse keuken. Ze worden gebruikt in soepen, salades en desserts.
Portfolio (105)
Duitsland, Bad Bentheim
...Rode kidneybonen danken hun naam aan hun nierachtige vorm en kleur. Kidneybonen bevatten veel eiwitten en vezels, maar ook stoffen zoals vitamine B, foliumzuur, ijzer en magnesium. Rode kidneybonen zijn een belangrijk onderdeel van de keuken in de noordelijke regio's van India en Pakistan. Hier worden ze in de schil Rajma verwerkt. Misschien leuk om eens het recept Rajma chawal uit te proberen...
Portfolio (549)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... bederft. Het lachgas van de slagroompatroon verlengt eigenlijk de houdbaarheid, dus laad het op voordat je het bewaart. 250 gram gewassen en schoongemaakte kippenlever 2 eetlepels boter 1 theelepel gehakte peterselie Een halve theelepel peper Zout 2 teentjes gehakte knoflook 100 ml dubbele room 23 zakjes Graham-crackers of driehoekjes toast Rode bessenjam (optionele garnering) Uitgelekte kappertjes Maak de hele kippenlevers schoon en zet ze opzij.
Portfolio (241)
Frankrijk, Saint Romain La Motte
...De A.O.P. Espelette-peper is een rode peper met fruitige tonen en een duidelijke maar milde scherpte, die typisch is voor de Franse keuken, en meer in het bijzonder de Baskische keuken. Afkomstig uit de stad Espelette in het zuidwesten van Frankrijk, zal dit zout met peper gemakkelijk de peper/zout-kruiding in uw bereidingen vervangen door een fruitige en smaakvolle toets toe te voegen, om de...
Portfolio (30)
België, Rumst
...Verhoog uw culinaire ervaring met de Herzberg HG-SKN8: 7-delige S/S messen set, vergezeld van een 360° opvouwbare en draaibare acrylstandaard. Herzberg messen staan bekend om hun robuustheid en efficiënte scherpte, waardoor deze roestvrijstalen messen set een praktische en stijlvolle aanvulling op uw keuken is. De set heeft een opvallend ontwerp met rode, gele en zwarte strepen op de...
Portfolio (199)
Portugal, Calendário V.n.f
...Gecombineerde Keuken 02 Samenstelling: 100% CO...
Portfolio (237)
Italië, Capo D'orlando
... 47Kcal/100gr), zijn een bron van vezels, vitamine C, thiamine, folaten en antioxidanten en kunnen helpen het risico op het ontwikkelen van verschillende aandoeningen te verminderen. IN DE KEUKEN De smaak van sinaasappels kan meer of minder zuur zijn. Sinaasappels, naast dat ze...
Portfolio (27)
Frankrijk, Saint-Omer
...Een set van Kruidenschaafjes, perfect voor speciale gelegenheden. Het bestaat uit drie potloden en een voedselveilige slijper. Een exclusief plantaardig recept, bereid in Alès in de Cévennes. Basilicum (BIO) is ideaal voor de Mediterraanse keuken, rode vruchten, rauwkost, geitenkaas en citrusvruchten. Zwarte truffel is ideaal voor wortelgroenten, risotto's, kazen, eieren en gegrild vlees...
Portfolio (189)
Frankrijk, Le Puy Ste Reparade
...Bois des Fées Rosé AOP Coteaux d'Aix-en-Provence Rosé biologische wijn Druivenrassen Syrah 60% - Cabernet Sauvignon 30% en Grenache 10%. Proeven De smaak is krachtig en complex. - Textuur: expressief en warm. - Aroma's: meloen, wijnperzik en verse rode vruchten. - Afloop: crescendo op noten van grapefruit en gerstsuiker, en gerstsuiker, met een mooie levendigheid. Eten en drinken: - Kreeft met Armoricaanse saus. - Gebakken coquilles met citrus saus. - Gesneden eend met cranberrysaus. - Japanse keuken. - Rode vruchten charlotte.
Portfolio (17)
... uitsluitend vrouwen die deze melasse maken voor hun persoonlijke consumptie en vervolgens hun overschotten rechtstreeks verkopen. De mix van verschillende granaatappels en de kooktechniek, die meer of minder snel kan zijn, zorgt voor een melasse die meer of minder zuur/zoet is. Het is een ambacht. Gebruik: Het wordt vaak gebruikt in de Iraanse en Libanese keuken. In de keuken kan het worden toegevoegd aan vlees in jus, in een vinaigrette, of over een puree van pastinaak (of andere wortelgroenten). Fles: 20L...
Portfolio (45)
Duitsland, Hamburg
...Echte Salie Poederextract 2% etherische oliën; Echte Salie Poederextract 2,5% rozemarijnzuur, 60:1; Rode wortel-salie Poederextract 4:1 Kwaliteit: voor voedsel Verwerkt plantdeel: blad Extractiemiddel: ethanol & water Draagstof: maltodextrine Wetenschappelijke naam: Salvia officinalis Salie is een aromatisch kruid dat in de keuken wordt gebruikt voor zijn pittige smaak en in de natuurgeneeskunde...
Portfolio (225)
Nederland, Julianadorp
... een diepe goudgele kleur. Bovendien zit de kaas vol met antioxidanten. In de wereld wordt saffraan, met zijn gunstige effect, het 'rode' goud genoemd. Net zoals goud je van buiten kan laten stralen, zorgt de saffraan in de saffraan kaas voor de zon van binnen. Stuur een e-mail of bel crocussativus.eu voor prijzen en informatie over onze Saffraan kaas.
Portfolio (15)
Polen, Brzozów
... druiven, neerslaat hun natuurlijke suiker, fructose, waardoor de rozijnen ons verrassen met zoetheid en een unieke smaak. De schijven bevatten grote hoeveelheden kalium en fosfor, die een positief effect hebben op het cardiovasculaire systeem. Ze zijn een rijke bron van waardevolle vitamines: vitamines A, C, E, B, evenals micro- en macro-elementen: kalium, zink, calcium, ijzer en magnesium. Ze bevatten ook: ijzer, koper en de vitamines die nodig zijn voor de productie van rode bloedcellen en het transport van zuurstof in het lichaam.
Portfolio (781)
...Tkemali is een onmisbaar onderdeel van de Georgische keuken. De saus wordt gemaakt van gekookte kersenpruimen en verschillende specerijen (bijv. koriander, dille, knoflook). Zowel rijpe als onrijpe vruchten kunnen als hoofdingrediënt worden gebruikt, wat resulteert in een rode of groene saus. Tkemali wordt vaak als koude saus geserveerd bij aardappelen of vleesgerechten.
Portfolio (14)
Frankrijk, Paris
... Afrika worden de groene bladeren van hibiscus toegevoegd aan stoofschotels om een zure smaak te geven. Of ze worden bereid in saus en als bijgerecht geserveerd. Senegalese mensen gebruiken de hibiscusbladeren veel met vis, maar ze kunnen in verschillende gerechten worden bereid. Bovendien is de kelk, rood of groen, het meest geconsumeerde deel. De rode hibiscusbloemen hebben verschillende diameters afhankelijk van de variëteiten (vimto, khoor, thaï, CLT92).
Portfolio (32)
België, La Hulpe
... soms nootachtige tonen. Ongefilterde palmolie is rijk aan voedingsstoffen, vooral vitamine E (tocopherolen en tocotriënolen) en antioxidanten. Het wordt vaak gebruikt in de Afrikaanse en Aziatische keuken, waar het een onderscheidende smaak en een levendige kleur aan gerechten toevoegt. In tegenstelling tot geraffineerde palmolie behoudt het een groot deel van zijn voedingscomponenten.
Portfolio (15)
Frankrijk, Bron
Verkozen tot de beste saffraan ter wereld: de Afghaanse saffraan is door het International Taste Institute uitgeroepen tot de beste ter wereld, vóór Marokkaanse, Iraanse en zelfs Spaanse saffraan. QAMIAB selecteert alleen de rode stigma's voor u, het meest aromatische en geurige deel van de stamper. We sluiten de gele filamenten uit die de smaak verstoren en het eindgewicht vervalsen. Verpakt in...
Portfolio (20)
Denemarken, Kolding
...Een nieuwe keuken is uw kans om een ruimte te creëren die voldoet aan uw wensen en behoeften voor een gemakkelijker dagelijks leven. Onze lokale afdelingen staan altijd klaar om u te helpen uw keuken droom te realiseren. Bij Rotpunkt geloven we dat iedereen recht heeft op een nieuwe keuken. Daarom bestaat ons assortiment altijd uit onvoorstelbare ontwerpmogelijkheden, zodat er voor elke smaak en elk budget iets is, met een blijvende focus op hoge kwaliteit. Ons assortiment keukenoplossingen opent een wereld van kleuren, greeploze oplossingen en nog veel meer.
Portfolio (9)
Frankrijk, Saint Cannat
... assemblage, gevolgd door rijping in tank gedurende 36 maanden voordat de botteling plaatsvindt.\n\nPROEVERIJ\nDiep granaatrood. Complexe neus met tonen van zoethout en gekonfijte kersen. Aanhoudend in de mond, aanwezige tannines, krachtig. Zeer aangenaam om nu te drinken, maar kan nog een of twee jaar ouder worden. Past perfect bij de Europese keuken: rood vlees, wild, stoofschotels (daubes), honinggebrande vijgen met rode wijn, sterke kazen (zoals Livarot, Pont-l'Évêque...)."}...
Portfolio (46)
Duitsland, Angelbachtal
Italië, Ponte Galeria
Nipponia is een reis door de Japanse culinaire cultuur, al 30 jaar actief in de voedingssector. Nipponia is een revolutionair bedrijf op het gebied van ethiek, opgebouwd uit sérieux en betrouwbaarheid, service en klantondersteuning aangeboden door ervaren personeel. Geen improvisatie gedreven door marktkansen, alleen een diepgaande kennis van de belangrijkste exportkeukens en hun eindeloze evoluti...
Portfolio (8)
Frankrijk, Charleval
...Wij bieden u theedoeken in verschillende kleuren aan. Van hoge kwaliteit, wordt het vaak verward met een gemengde kwaliteit, dankzij de zeer fijne weving van lange vezels, wat voorkomt dat het gaat pluizen. Aangeboden per set van twee in dezelfde kleur. Beschikbaar in rode of blauwe ruiten. 100% katoen Afmetingen 50x75 cm Professionele lijn SKU: CLA30...
Portfolio (53)
Spanje, Sant Andreu De La Barca (barcelona)
... een unieke witte kleur en blauwe en rode strepen aan de zijkanten. Een unieke maat en een essentieel accessoire voor het dagelijks leven in je keuken. Samenstelling: Keper, 100% Katoen Stijlen: Basis Eigenschappen: Grote absorptie...
Portfolio (79)
Verenigd Koninkrijk, London
...Onze producten bevatten variabele vruchten, groenten, kruiden en zaden. We halen deze immuunvriendelijke ingrediënten uit de natuur en verpakken ze voorzichtig en veilig onder hittebehandeling, zonder kleurstoffen, toegevoegde suikers of conserveermiddelen in onze keuken, om magische recepten voor uw gezondheid te creëren. We verrijken producten met kruiden en zaden om het immuunsysteem te ondersteunen tegen virussen en bacteriën. "GEZONDHEID KOMT OP DE EERSTE PLAATS!"...
Portfolio (4)
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...Paprikapoeder Prymat kan veelzijdig in de keuken worden gebruikt - voor vleesgerechten, sauzen, kwark, vleeswaren, salades, visgerechten, rijst en gevogelte. Het heeft een uitgesproken, maar tegelijkertijd aangenaam zoete smaak. Het geeft gerechten een heerlijke aroma en een mooie, intense kleur.
Portfolio (9)
Frankrijk, Guérande
... de keuken te denken zonder te denken aan coq au vin, boeuf bourguignon, daube en vele andere recepten. Na verdamping van de alcohol brengt rode wijn zijn tannines mee die de gerechten dat bijzondere karakter geven. SKU:SGEVR250...
Portfolio (42)
Duitsland, Garstedt
... (zuurvast) en heeft een hoge synergie met suiker, melkeiwit en andere hydrocolloïden. Het gelatineert al bij 35°C en heeft een smeltpunt van 85°C. Historische achtergrond: Agar Agar wordt gewonnen uit bepaalde rode zeewieren die vooral voor de kusten van Japan groeien en in dit land al lange tijd voor de keuken worden gebruikt. Er wordt verteld dat een Japanse vrouw ooit etensresten naar buiten gooide, die na het bevriezen in de koude nacht en overdag in de warme zon weer ontdooiden. Er was een delicate gel ontstaan. Eigenschappen: Agar Agar is in koud water onoplosbaar.
Portfolio (45)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)
Frankrijk, Parnac
...Flexibel en fruitig. Een garnetkleurige wijn die de aroma's van rode vruchten uitdrukt: zwarte bessen, bramen, rode bessen, kersen, viooltjes met zorgvuldig gedoseerde flexibele tannines. Serveer: 15 - 16°C. Aanbevolen gerecht: Als aperitief met verschillende soorten, bij vleesproducten, grillgerechten, mediterrane keuken, samengestelde salades, kazen.
Portfolio (4)
... van de zanthoxylum waarvan de gedroogde schil als peper wordt gebruikt in de Aziatische keuken. Net als zijn neef uit Sichuan, wordt deze bes gedroogd en ontdaan van zijn zaad, alleen de schil blijft behouden. Gecultiveerd in een gematigd klimaat zijn de smaken van de Shandong-peper milder, terwijl ze de frisheid van zijn citrusaroma's behouden. Nettogewicht: 5000 gr Ingrediënten: rode shanxi-peper Botanische soort: Zanthoxylum simulans Oogstperiode: September - oktober...
Portfolio (50)
Populaire landen voor deze zoekterm