Duitsland, Bad Bentheim
...Rode kidneybonen danken hun naam aan hun nierachtige vorm en kleur. Kidneybonen bevatten veel eiwitten en vezels, maar ook stoffen zoals vitamine B, foliumzuur, ijzer en magnesium. Rode kidneybonen zijn een belangrijk onderdeel van de keuken in de noordelijke regio's van India en Pakistan. Hier worden ze in de schil Rajma verwerkt. Misschien leuk om eens het recept Rajma chawal uit te proberen...
Portfolio (549)
Duitsland, Hamburg
...Echte Salie Poederextract 2% etherische oliën; Echte Salie Poederextract 2,5% rozemarijnzuur, 60:1; Rode wortel-salie Poederextract 4:1 Kwaliteit: voor voedsel Verwerkt plantdeel: blad Extractiemiddel: ethanol & water Draagstof: maltodextrine Wetenschappelijke naam: Salvia officinalis Salie is een aromatisch kruid dat in de keuken wordt gebruikt voor zijn pittige smaak en in de natuurgeneeskunde...
Portfolio (225)
Duitsland, Heidelberg
...Deze mosterdzaadjes geven hun frisse en pittige smaak aan dressings, sauzen en witte of rode vleesgerechten. Hun delicate pijnboomsmaak past ook goed bij alle groentegerechten.
Portfolio (74)
...Tkemali is een onmisbaar onderdeel van de Georgische keuken. De saus wordt gemaakt van gekookte kersenpruimen en verschillende specerijen (bijv. koriander, dille, knoflook). Zowel rijpe als onrijpe vruchten kunnen als hoofdingrediënt worden gebruikt, wat resulteert in een rode of groene saus. Tkemali wordt vaak als koude saus geserveerd bij aardappelen of vleesgerechten.
Portfolio (14)
...authentiek, pittig, handgemaakt Thais wokgerecht. Licht, snel en lekker. Productbeschrijving Gai Pad Med Mamuang is een geniale mix van zoet-pittige smaken met sappige kip, rode paprika, uien en geroosterde cashewnoten. Dit wokgerecht verenigt alle verschillende smaken waarvoor de Thaise keuken zo beroemd is. Gai Pad Med Mamuang mag op geen enkele menukaart ontbreken en zal elke gast verrassen...
Portfolio (10)
Duitsland, Angelbachtal
Duitsland, Garstedt
... (zuurvast) en heeft een hoge synergie met suiker, melkeiwit en andere hydrocolloïden. Het gelatineert al bij 35°C en heeft een smeltpunt van 85°C. Historische achtergrond: Agar Agar wordt gewonnen uit bepaalde rode zeewieren die vooral voor de kusten van Japan groeien en in dit land al lange tijd voor de keuken worden gebruikt. Er wordt verteld dat een Japanse vrouw ooit etensresten naar buiten gooide, die na het bevriezen in de koude nacht en overdag in de warme zon weer ontdooiden. Er was een delicate gel ontstaan. Eigenschappen: Agar Agar is in koud water onoplosbaar.
Portfolio (45)
...Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten. Chakalaka is een traditionele Afrikaanse saus en een van de bekendste gerechten uit deze keuken. Onze Chakalaka kruidenmix is perfect voor groentepotten, grillen, dippen en het kruiden van vlees, vis en groenten. De basis is een rode curry met veel extra ui en knoflook. Probeer...
Portfolio (15)
Duitsland, Baierbrunn
...% katoen, ca. 180 g/m², twee haken, 50x70 cm - rood-wit en blauw-wit Grubentuch GITTA, 55% linnen/45% katoen, ca. 250 g/m², halfgetwijnd, twee haken, blauw-wit geruit met rode lengtestrepen Grubentuch GRETA, 100% katoen, ca. 180 g/m², twee haken, blauw-wit geruit met rode lengtestrepen CONNY Microvezel schoonmaakdoek, 80% polyester/20% polyamide, ca. 320 g/m², rondom afgewerkt met overlocknaad, één haak, 40x40 cm - koraal, geel, groen, blauw, grijs COOKY TB 21, 100% katoen, ca. 175 g/m², met keperbanden - wit Schort 80x100 cm - voorbinder 80x60 cm...
Portfolio (9)
Duitsland, Hamburg
... Curry, de kruidige Rode Curry en de verwarmende Massaman Curry zijn er drie van de populairste klassiekers uit de Thaise keuken te ontdekken – natuurlijk ook in vegetarische variant. Daarnaast hebben we aromatische sauzen, dips en een heerlijk pittige marinade in ons assortiment.
Duitsland, Flörsheim-Dalsheim
... verschillende wijnen zijn speciale histamineanalyses beschikbaar, die een histaminegehalte van minder dan 0,1 mg per liter bevestigen. Verschillende mousserende wijnen en alcoholvrije mousserende dranken, brandewijnen en likeuren completeren het assortiment. Voor fijnproevers produceert Wijnhuis Fuchs Verjus, het sap van groene druiven, dat in de verfijnde keuken wordt gebruikt. Fuchs Verjus is...

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play