Spanje, Monroyo (teruel)
...Serrano-ham met een droogtijd van minimaal 18 maanden, gerijpt in kelders, wordt gedurende de nodige tijd in rust gelaten om de fusie van de vetten te bereiken, die een glanzende, romige uitstraling hebben. De kleur bij het snijden van de reserveham varieert van paarsrood met een lichte vetinfiltratie in het magere vlees. Het is een product met een milde smaak, intense aroma en een laag...
Portfolio (43)
Spanje, Guijuelo (salamanca)
...Onze Ibérico Bellota-ham wordt herkend aan zijn langwerpige vorm met een donkere en versleten hoef, typisch voor exemplaren die in het veld zijn getraind. Het heeft een intense en glanzende kleur met een grote aanwezigheid van witte aders in de textuur. Bij de proeverij is er een intense en aanhoudende geur waar te nemen, met hints van noten en het veld, wat zorgt voor een sappige balans tussen de zoutheid en de zorgvuldige rijping, samen met een lange en aangename nasmaak. Dit concretiseert nog verder de ervaring die dit meesterwerk van de natuur de smaakpapillen biedt.
Portfolio (55)
Spanje, Guijuelo-Salamanca
...Langgerekt en gestileerd stuk, gemaakt van fijne riet. Het heeft een levendige kleur, een milde smaak, een buitengewone geur en gemarmerd vet. Handgemaakte stukken, laag in zout en met een rijping van 20-24 maanden. 100% natuurlijk product.
Portfolio (43)
Spanje, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
...Eikelfokke iberische chorizo is een product dat traditioneel wordt gemaakt met de beste specerijen en geselecteerd vlees. De ingrediënten en gecontroleerde rijping maken dit product tot een uitzonderlijke delicatesse.
Portfolio (14)
Frankrijk, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, pure varkensvlees uit het zuidwesten IGP, dat herkenbaar is aan zijn zachte en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht. Het vlees is zacht en mals, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)
Spanje, Murcia
...Een exquisite eikelvoed ham die na 36 maanden natuurlijke rijping in de kelder wordt genoten. Het gewicht van elk stuk is ongeveer 8 kg en komt van Iberische varkens die alleen met natuurlijke eikels worden gevoed. PESO:7-9.50 kg...
Portfolio (178)
Verenigd Koninkrijk, London
...Beschikbaarheid van rauwe ham mec, rijping 10/12 maanden, beschikbaar in volle pallets (100 hammen) of per vrachtwagen, minimale afname van 3 pallets. Naast hammen hebben we ook een volledig assortiment vleeswaren, met de mogelijkheid van een gemengde pallet.
Portfolio (9)
Spanje, Badajoz
...Ham afkomstig van Iberische varkens die vrij rondlopen in de Extremaduran Dehesas en tijdens het montanera-seizoen met eikels worden gevoed, waarna ze worden afgemest met natuurlijke voeder. Hammen met een rijping van meer dan 24 maanden. De smaak van Iberisch tegen een betaalbaardere prijs.
Portfolio (9)
...¡OFERTON! Jamón Serrano Bodega, stuk 6,5 - 7,5Kg. ongeveer. ¡Van het stuk naar jouw tafel! Zeer praktisch, ideaal als cadeau deze kerst of voor een verwennerij, of ook als bedrijfs cadeau. • Wordt luchtig gepresenteerd, gewikkeld in zijdepapier, met een katoenen hoes en touw • Binnen de versierde geschenkdoos bevindt zich: ham, hamhouder en mes • Minimale rijping van 9 maanden. • Traditionele...
Portfolio (9)
Spanje, Cuarte De Huerva
...De “5 Jotas” ham heeft een onvergelijkbare en langdurige smaak en aroma. Bij het snijden onthult het een uniforme kleur en een textuur bezaaid met verschillende glanzende vetadertjes. Rijping: 32 - 40 maanden...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auros
...IGP (zonder bot) 18 maanden rijping, MANEX VARKENSRAS 8 kg Een uitzonderlijke ham. De Rolls van Bayonne. Een zeldzaam product. Van een kwaliteit die dicht in de buurt komt van het Zwarte Varken van BIGORRE voor een aanzienlijk lagere prijs. Het MANEX-varken is een traditioneel zwaar varken uit het Baskenland. Het wordt gedurende minstens 9 maanden gevoed met uitsluitend granen die door de...
Portfolio (31)
Spanje, Alcobendas
...Product van hoogwaardig wit varkensvlees afkomstig van varkens die zijn gevoed met maïs en granen, wat het ham een smaak van weleer geeft. Ras verrijkt met de kruising van Duroc om producten met een hoge mate van infiltratie en sappigheid te verkrijgen. Product met meer dan 24 maanden rijping. Product vervaardigd volgens de werkwijze vastgesteld door de ETG.
Portfolio (10)
...hangen ze 90 dagen te drogen. In deze fase droogt de ham langzaam, daarna wordt hij gewassen en vervolgens aan de natuurlijke lucht gehangen. Nu begint de rijping, die in twee fasen is verdeeld: tot negen maanden in goed geventileerde ruimtes met natuurlijke luchtverversing, en tenslotte in de kelder voor een lange rijping.
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
... is het de beurt aan de zeelucht die, voordat deze de vallei bereikt, de balsems van de bossen in de Apennijnen heeft gestolen. Afhankelijk van het seizoen worden de ramen geopend en zo gaat het negen maanden door. Dan gaan we naar de kelder: het consortium zal na 12 maanden de hertogelijke kroon aanbrengen ter bescherming van de kwaliteit. Voor ons is dat niet genoeg: onze ham wacht nog 18-20 maanden, wanneer je zijn intense, diepe, gemoduleerde zoetheid zult voelen, nooit suikerrijk.
Portfolio (10)
Spanje, Calamocha
...Langwerpige, gevormde en afgeronde randen met behoud van het pootje. Rode kleur en een glanzend uiterlijk bij het snijden, met gedeeltelijk geïnfiltreerd vet in het spierweefsel. De Jamón Casa Vieja D.O. van Teruel is een product van de hoogste kwaliteit. Tot twee jaar natuurlijke rijping in onze droogruimte in Calamocha (Teruel). Intense aroma met een delicate en weinig zoute smaak. Een 100...
Portfolio (1)
Spanje, Calamocha
...Langwerpige, gevormde en afgeronde randen met behoud van het pootje. Rode kleur en glanzend uiterlijk bij het snijden, met gedeeltelijk geïnfiltreerd vet in het spierweefsel. De Jamón Casa Vieja D.O. van Teruel is een product van de hoogste kwaliteit. Tot twee jaar natuurlijke rijping in onze droogruimte in Calamocha (Teruel). Intense aroma met een delicate en weinig zoute smaak. Een 100% product...
Portfolio (1)
Italië, Viterbo
...Sgambato, zonder zijflap voor de rijping, voorkomt zo te veel afval. Verse grondstof, gegarandeerd doordat het bedrijf ervoor heeft gekozen geen vriescellen te hebben. Gewicht na rijping kg. 6,5. Product bruikbaar na de toelevering kg. 5,800. Gerijpt 6/8 maanden.
Portfolio (7)
...Serrano-ham rijpt in een temperatuurgecontroleerde omgeving. De 4 seizoenen worden gesimuleerd. De rijping begint in de herfst.
Portfolio (10)
Oostenrijk, Klagenfurt Am Wörthersee
... opzichte van traditionele productie. Voor aromatische en smaakvol gerijpte delicatessen. Klima-Rijpingskast Produceert u handgemaakte vlees- of worstwaren? Salami, spek, ham of vergelijkbare delicatessen die langer moeten rijpen om hun volle smaak te ontwikkelen? Dan is de rijpingskast van KKT Lackner precies wat u nodig heeft. Een rijpingskast zorgt voor de door u gewenste en ingestelde vochtigheid en temperatuur gedurende het hele rijpingsproces. Uw producten kunnen gelijkmatig smaak en aroma ontwikkelen en zijn beschermd tegen temperatuurfluctuaties en...
Portfolio (10)
Frankrijk, Auxerre
...Neus Eerste neus van zeer rijp fruit met een mengeling van perzik, vijg en speculaas. Na beluchting komt het terroir naar voren. Mond trekkend, maritiem met een verkwikkende afdronk. Wijn-spijs combinatie: vispastei, fijne vissen, charcuterie of 'à la chablisienne' ham. Vinificatie: pneumatische persing, geen gebruik van exogene gisten, geen toevoeging van enzymen. Rijping: 100% eiken vaten...
Portfolio (190)
Italië, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. De top van Monica&Grossi: een belangrijk stuk, een superieure rijping van minstens 16 maanden in onze kelders op oude houten rekken. Op deze manier verfijnt de ham en creëert het een onnavolgbare harmonie van aroma's en smaken. Rijping: 16/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 10 - 11,5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca Piemonte
... van Italiaanse vleeswaren op tafel te brengen. Het bedrijf houdt zich bezig met de slachting, verwerking en handel in varkensvlees, waarbij altijd een vers en authentiek assortiment wordt gegarandeerd. Onder de producten: vers en bevroren varkensvlees, worsten, ham, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta en cotechino.
Spanje, Madrid
...Gespecialiseerde verkoop van hammen, schouderstukken en Iberische vleeswaren van het merk "IBÉRICO DEL BRILLANTE" en "JAMONIA". Verse Iberische vlees. Kerstmanden en -pakketten met Iberische producten. Sierra Extremeña, samen met JAMONIA, dekt de volledige productieketen van het fokken van het Iberische varken in Castuera (Badajoz) tot de traditionele verwerking en rijping in onze natuurlijke droogruimte in Extremadura. Uiteindelijk kunt u onze producten kopen in onze JAMONIA-winkels.
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Comercial Lluis Rosquellas is een bedrijf dat gespecialiseerd is in distributie. Wij zijn specialisten in hammen, vleeswaren en kazen. Dankzij onze goede werkwijze beschouwen wij onszelf als verfijnders van hammen, waarbij we een optimale rijping van het product bereiken, zodat we ham kunnen aanbieden op het beste moment in zijn levenscyclus. Wij zijn distributeurs van enkele merken Spaanse...
Italië, Langhirano
Het bedrijf Barbieri Enzo houdt zich bezig met de productie en rijping van ham en is aangesloten bij het Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo is gevestigd in Langhirano, in de provincie Parma, aan de Case Schianchi 8. Onder de activiteiten: - productie van ham - rijping van ham - verpakken van ham - verkoop van ham - levering van ham - vleeswarenfabrieken - hamfabrieken...
Spanje, Guadix
... noordkant van de Alpujarra. Door zijn omgeving beschikt het over uitzonderlijke milieufactoren, met een continentaal klimaat van strenge winters met zware vorst en hete, droge zomers, uniek in Europa, die noodzakelijk zijn voor de natuurlijke en ambachtelijke rijping van onze hammen.
Italië, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc van Lavigna Santo E. C. in Mesoraca, in de provincie Crotone, houdt zich bezig met de eigen en ambachtelijke productie, met verpakking, van typische vleeswaren, waaronder worstjes, capocollo en pancetta. Dankzij het personeel, dat goed opgeleid is en ervaring heeft in de sector, slaagt Salumificio Lavigna erin om zelfs de meest veeleisende smaken te bevredigen.
Portfolio (19)
Embutidos García Lizana is een bedrijf dat zich al meer dan 50 jaar bezighoudt met de productie van vleeswaren, vlees en ham. Sindsdien maken we vleeswaren, hammen en vlees van hoge kwaliteit met een authentiek rustieke smaak. Onze vleeswaren worden vervaardigd met de beste stukken en natuurlijke ingrediënten door onze deskundige vakmensen in onze faciliteiten in Loja (Granada, Spanje), die meer...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play