Spanje, Cumbres Mayores
... zijn vleeswaren, en in het bijzonder de Pata Negra ham. Balkis Gourmet heeft de eerste natuurlijke Halal droogruimte ter wereld gecreëerd voor de rijping van al zijn producten. Deze 'Bodega' maakt het mogelijk om onze vleeswaren op traditionele wijze te drogen door de wind van de nabijgelegen bergen. Gemaakt volgens traditionele ambacht, hebben de producten van Balkis Gourmet als bijzonderheid dat...
Portugal, Leiria
... natuurlijke darmen, zorgt voor een unieke smaak. Met de toevoeging van charcuterieproducten aan ons portfolio hebben we een nieuw merk gecreëerd - MANDUCA ®, waar we verschillende producten aanbieden zoals: Rijstbloedworst; Farinheira; Negrito; Salpicão; Gerookte Buik; Ham; Verse Worst en Merguez; Spiezen; Roti; Huisgemaakte Chorizo. Altijd trouw aan de ambachtelijke productieprocessen en de strenge...
Wij importeren exclusief Iberische producten van verschillende Spaanse bedrijven. Hoofdzakelijk gedroogde ham van witte rassen (duroc) en van zwarte rassen (iberico pata negra). Onze producten zijn volledig natuurlijk en bevatten een laag zoutgehalte (2,57 g per kg) en bevatten geen dextrose, kleurstoffen of conserveermiddelen. Alleen zout en rijping op grote hoogte, boven de 2000 meter.
Spanje, El Repilado, Jabugo ( Huelva )
Wij zijn producenten van de beste hammen, schouderhammen en Iberische vleeswaren. We beschikken over eigen dehesas, snijruimtes en droogruimtes in Jabugo (Huelva). We leveren acorn-hammen, cebo campo-hammen en cebo-hammen, zelfgemaakte vleeswaren en verse en bevroren Iberische varkensvlees.
Italië, Spilinga
Het bedrijf dat opereert volgens de meest traditionele en ambachtelijke productietechnieken is op zoek naar uitbreiding van zijn horizon, door het aanbod te verbreden en de markten te bereiken, dankzij het voortdurende en constante proces van onderzoek en ontwikkeling dat is opgezet met als doel, op lange termijn, zijn producten ook in het buitenland te commercialiseren. Livasì is een familiebedri...
Spanje, Encinasola
Wij zijn veehouders en producenten van hammen en vleeswaren uit Huelva, met een uitgebreid assortiment van hammen, schouderhammen, chorizo, morcón, hoogwaardige salchichón, lendenworst en gesneden vleeswaren,... allemaal producten van het pure Iberische varkensras, vervaardigd volgens onze traditie, met bijzondere zorg voor de hoogste kwaliteit. Bezoek onze fysieke winkel als u Encinasola bezoekt,...
Spanje, Zalamea La Real
Bij Raíces Serranas de Jabugo produceren we hammen, schouderhammen en Iberische vleeswaren uit Huelva. We beschikken over een droogruimte, een snijzaal en een vleeswarenfabriek waar we onze producten op traditionele wijze vormgeven. Directe verkoop van de fabriek aan professionals en aan de eindconsument.
Spanje, Guijuelo-Salamanca
... een hoogvlakte op 1.020 meter hoogte. Omgeven in het zuiden door de besneeuwde bergen van Béjar en Gredos, die zorgen voor een continentaal klimaat met lange, droge winters en korte, vochtige zomers, wat een gunstige en geschikte omgeving creëert voor de natuurlijke rijping van hun producten.
Italië, Ginestreto-Pesaro
... voltooid, maakt elk product extreem smaakvol en heerlijk; de traditie van de verwerking van varkensvlees gaat drie generaties terug. De aandacht voor de markt, de bijzondere zorg voor kwaliteit en rijping, de authenticiteit, samen met de snelle en nauwkeurige service, zijn onze sterke punten.
Portugal, Garvão
... kenmerkende marmering, waardoor dit vlees uniek en gezond is, met een onmiskenbare smaak en aroma. -------- Transformatie van Zwart Varken uit het platteland. Verse Vlees van Zwart Varken, Ham en Schouder van Zwart Varken en worsten. Natuurlijke rijping Garvão - Ourique Alentejo...
Italië, Castel Goffredo
Creëren van buizen in ademend elastisch weefsel om hammen, schouders, capocollo, koppen, filze, pancetta enz. te beschermen tegen elk type insect tijdens de rijping. Dit gebeurt door de ham, capocollo, enz. in de buis te steken, direct na het zouten. Groothandelsproductie van beschermende buizen voor de voedingsindustrie. Ons bedrijf, gevestigd in de provincie Mantova, produceert buizen voor...
Rijping handel...
Spanje, Torrent
...authentieke smaken voor uw maaltijden, aperitieven, familiebijeenkomsten... Deze producten zijn volledig geproduceerd in het terroir. Van de selectie van de beren en de fokzeugen, de opfok van de varkens tot de laatste dag van het weiden in de dehesa, tot de bereiding, van de opslag in de kelder tot de uiteindelijke rijping en ook de voorbereiding en commercialisatie, alles wordt op de boerderij door ons uitgevoerd. Al onze producten zijn gegarandeerd, gecertificeerd en voldoen aan de Europese wetgeving inzake traceerbaarheid en etikettering.
Frankrijk, Lacaune
... hoogte, zijn de zuiverheid en frisheid van het klimaat bepalend voor de productie en rijping van kwaliteitsvleeswaren zoals gedroogde ham, droge worst en gedroogde worst. Hier, onder invloed van de zeewinden en bergwinden, rijpen onze producten langzaam.
Spanje, Madrid
... fokproces, de slacht, het snijden, het zouten, het drogen en de rijping-veroudering in kelders gebeurt op traditionele wijze, zoals gebruikelijk is in deze regio sinds onheuglijke tijden, in faciliteiten zoals traditionele slachthuizen die exclusief voor varkens zijn, droogruimtes en vleeswarenfabrieken in de regio.
Italië, Langhirano
PRODUCTIE - RIJPING VAN HAM...
Rijping en handel - Typische Parmaham - CE-autorisatie IT743L...
Italië, Langhirano
RIJPING VAN PROSCIUTTI CE-AUTORISATIE IT 316 L...
Rijping van hammen De delicatessen van de Guerzoni...
RIJPING VAN PROSCIUTTI...
Italië, Traversetolo
RIJPING VAN PROSCIUTTI...
Rijping van hammen...
Italië, Marano Sul Panaro
RIJPING - HANDEL...
Italië, Tizzano Val Parma
Rijping van vleeswaren...
Italië, Langhirano
Rijping van Vleeswaren...
Italië, Felino
Rijping van vleeswaren...
Online boutique voor typische producten uit Spanje, de beste producten uit Spanje, die u hier kunt vinden, producten van hoge kwaliteit. Van Serrano-ham tot de aankoop van chorizo, longaniza en salchichón, de beste kazen uit Spanje zijn hier te vinden tegen ongelooflijke prijzen. De hammen hebben een voorbeeldige rijping, gerijpt op meer dan 1200 meter hoogte, deze hammen zijn van hoge kwaliteit en van ongelooflijke kwaliteit.
Frankrijk, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour hebben als belangrijkste activiteit de verwerking en rijping van Bayonne-ham en uitzonderlijke Zwarte Varkensham. Door hoogwaardige grondstoffen te gebruiken en zich te laten inspireren door traditionele Baskische en Bigourdaanse methoden, garanderen de Salaisons de L’Adour de hoge kwaliteit en het prestige van hun producten. In samenwerking met lokale boeren en een erkende snijwerkplaats hebben de Salaisons de l'Adour het voordeel dat ze biologische Bayonne-ham kunnen aanbieden, een natuurlijk product waarvan de productie respectvol is voor ons milieu.
... zorgvuldige selectie plaatsvindt met de traditionele methode van het aanprikken met bot. De juiste mate van zoetheid, geur en rijping kenmerken de producten van het merk Fiorini. De selectie en de daaropvolgende verwerking van de ham gebeurt nog steeds met ambachtelijke methoden, in faciliteiten die voldoen aan de strengste Europese normen. Het respect voor tradities, de nauwkeurigheid van de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play