Frankrijk, Lyon
...Demi jambon de Bayonne, pure varkensvlees uit het zuidwesten IGP, dat herkenbaar is aan zijn zachte en fijne vlees door de 12 maanden rijping. Een ham die profiteert van een IGP (Beschermde Geografische Aanduiding) voor zijn kwaliteit. Rijpt volgens een eeuwenoude ambacht. Het vlees is zacht en mals, minder zout dan de meeste droge hammen.
Portfolio (40)
Frankrijk, Auros
...IGP (zonder bot) 18 maanden rijping, MANEX VARKENSRAS 8 kg Een uitzonderlijke ham. De Rolls van Bayonne. Een zeldzaam product. Van een kwaliteit die dicht in de buurt komt van het Zwarte Varken van BIGORRE voor een aanzienlijk lagere prijs. Het MANEX-varken is een traditioneel zwaar varken uit het Baskenland. Het wordt gedurende minstens 9 maanden gevoed met uitsluitend granen die door de...
Portfolio (31)
Frankrijk, Auxerre
...Neus Eerste neus van zeer rijp fruit met een mengeling van perzik, vijg en speculaas. Na beluchting komt het terroir naar voren. Mond trekkend, maritiem met een verkwikkende afdronk. Wijn-spijs combinatie: vispastei, fijne vissen, charcuterie of 'à la chablisienne' ham. Vinificatie: pneumatische persing, geen gebruik van exogene gisten, geen toevoeging van enzymen. Rijping: 100% eiken vaten...
Portfolio (190)
Frankrijk, Saint-André-Le-Puy
... zout, worden ze vervolgens langzaam gedroogd met respect voor een traditionele rijping. Na meer dan 9 maanden rijping onthullen ze al hun subtiliteit. DE WORSTEN Wij hechten veel waarde aan het kiezen van de beste stukken voor onze worsten. Afkomstig van de schouder, de buik of de ham van varkens, voornamelijk uit de Auvergne of de Rhône-Alpes, gaat elk geselecteerd stuk vlees in een vakkundig mengsel. Zo zorgen we voor een combinatie van malsheid en aromatische kracht in al onze recepten. Het vullen in natuurlijke darmen gebeurt met de hand.
Portfolio (2)
Frankrijk, Lacaune
... hoogte, zijn de zuiverheid en frisheid van het klimaat bepalend voor de productie en rijping van kwaliteitsvleeswaren zoals gedroogde ham, droge worst en gedroogde worst. Hier, onder invloed van de zeewinden en bergwinden, rijpen onze producten langzaam.
Frankrijk, LOUEY
...Les Salaisons de l’Adour hebben als belangrijkste activiteit de verwerking en rijping van Bayonne-ham en uitzonderlijke Zwarte Varkensham. Door hoogwaardige grondstoffen te gebruiken en zich te laten inspireren door traditionele Baskische en Bigourdaanse methoden, garanderen de Salaisons de L’Adour de hoge kwaliteit en het prestige van hun producten. In samenwerking met lokale boeren en een erkende snijwerkplaats hebben de Salaisons de l'Adour het voordeel dat ze biologische Bayonne-ham kunnen aanbieden, een natuurlijk product waarvan de productie respectvol is voor ons milieu.
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play