...hangen ze 90 dagen te drogen. In deze fase droogt de ham langzaam, daarna wordt hij gewassen en vervolgens aan de natuurlijke lucht gehangen. Nu begint de rijping, die in twee fasen is verdeeld: tot negen maanden in goed geventileerde ruimtes met natuurlijke luchtverversing, en tenslotte in de kelder voor een lange rijping.
Bijpassende producten
Gerijpte prosciutto crudo
Lokale gerijpte prosciutto
Andere Producten
Antipasto van het huis
Antipasto van het huis
Portfolio (2)
... is het de beurt aan de zeelucht die, voordat deze de vallei bereikt, de balsems van de bossen in de Apennijnen heeft gestolen. Afhankelijk van het seizoen worden de ramen geopend en zo gaat het negen maanden door. Dan gaan we naar de kelder: het consortium zal na 12 maanden de hertogelijke kroon aanbrengen ter bescherming van de kwaliteit. Voor ons is dat niet genoeg: onze ham wacht nog 18-20 maanden, wanneer je zijn intense, diepe, gemoduleerde zoetheid zult voelen, nooit suikerrijk.
Portfolio (10)
Italië, Viterbo
...Sgambato, zonder zijflap voor de rijping, voorkomt zo te veel afval. Verse grondstof, gegarandeerd doordat het bedrijf ervoor heeft gekozen geen vriescellen te hebben. Gewicht na rijping kg. 6,5. Product bruikbaar na de toelevering kg. 5,800. Gerijpt 6/8 maanden.
Portfolio (7)
Italië, Langhirano
...Gran Riserva Etichetta Nera. De top van Monica&Grossi: een belangrijk stuk, een superieure rijping van minstens 16 maanden in onze kelders op oude houten rekken. Op deze manier verfijnt de ham en creëert het een onnavolgbare harmonie van aroma's en smaken. Rijping: 16/18 maanden Gemiddeld gewicht: kg. 10 - 11,5 Stukken per Hals: 2...
Portfolio (3)
Italië, Villafranca Piemonte
... van Italiaanse vleeswaren op tafel te brengen. Het bedrijf houdt zich bezig met de slachting, verwerking en handel in varkensvlees, waarbij altijd een vers en authentiek assortiment wordt gegarandeerd. Onder de producten: vers en bevroren varkensvlees, worsten, ham, salami, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta en cotechino.
Italië, Langhirano
Het bedrijf Barbieri Enzo houdt zich bezig met de productie en rijping van ham en is aangesloten bij het Consorzio Prosciutto di Parma. Barbieri Enzo is gevestigd in Langhirano, in de provincie Parma, aan de Case Schianchi 8. Onder de activiteiten: - productie van ham - rijping van ham - verpakken van ham - verkoop van ham - levering van ham - vleeswarenfabrieken - hamfabrieken...
Italië, Mesoraca
Salumificio Lavigna snc van Lavigna Santo E. C. in Mesoraca, in de provincie Crotone, houdt zich bezig met de eigen en ambachtelijke productie, met verpakking, van typische vleeswaren, waaronder worstjes, capocollo en pancetta. Dankzij het personeel, dat goed opgeleid is en ervaring heeft in de sector, slaagt Salumificio Lavigna erin om zelfs de meest veeleisende smaken te bevredigen.
Portfolio (19)
Wij importeren exclusief Iberische producten van verschillende Spaanse bedrijven. Hoofdzakelijk gedroogde ham van witte rassen (duroc) en van zwarte rassen (iberico pata negra). Onze producten zijn volledig natuurlijk en bevatten een laag zoutgehalte (2,57 g per kg) en bevatten geen dextrose, kleurstoffen of conserveermiddelen. Alleen zout en rijping op grote hoogte, boven de 2000 meter.
Italië, Spilinga
Het bedrijf dat opereert volgens de meest traditionele en ambachtelijke productietechnieken is op zoek naar uitbreiding van zijn horizon, door het aanbod te verbreden en de markten te bereiken, dankzij het voortdurende en constante proces van onderzoek en ontwikkeling dat is opgezet met als doel, op lange termijn, zijn producten ook in het buitenland te commercialiseren. Livasì is een familiebedri...
Italië, Ginestreto-Pesaro
... voltooid, maakt elk product extreem smaakvol en heerlijk; de traditie van de verwerking van varkensvlees gaat drie generaties terug. De aandacht voor de markt, de bijzondere zorg voor kwaliteit en rijping, de authenticiteit, samen met de snelle en nauwkeurige service, zijn onze sterke punten.
Italië, Castel Goffredo
Creëren van buizen in ademend elastisch weefsel om hammen, schouders, capocollo, koppen, filze, pancetta enz. te beschermen tegen elk type insect tijdens de rijping. Dit gebeurt door de ham, capocollo, enz. in de buis te steken, direct na het zouten. Groothandelsproductie van beschermende buizen voor de voedingsindustrie. Ons bedrijf, gevestigd in de provincie Mantova, produceert buizen voor...
Rijping handel...
Italië, Langhirano
PRODUCTIE - RIJPING VAN HAM...
Rijping en handel - Typische Parmaham - CE-autorisatie IT743L...
Italië, Langhirano
RIJPING VAN PROSCIUTTI CE-AUTORISATIE IT 316 L...
Rijping van hammen De delicatessen van de Guerzoni...
RIJPING VAN PROSCIUTTI...
Italië, Traversetolo
RIJPING VAN PROSCIUTTI...
Rijping van hammen...
Italië, Marano Sul Panaro
RIJPING - HANDEL...
Italië, Tizzano Val Parma
Rijping van vleeswaren...
Italië, Langhirano
Rijping van Vleeswaren...
Italië, Felino
Rijping van vleeswaren...
... zorgvuldige selectie plaatsvindt met de traditionele methode van het aanprikken met bot. De juiste mate van zoetheid, geur en rijping kenmerken de producten van het merk Fiorini. De selectie en de daaropvolgende verwerking van de ham gebeurt nog steeds met ambachtelijke methoden, in faciliteiten die voldoen aan de strengste Europese normen. Het respect voor tradities, de nauwkeurigheid van de...
Populaire landen voor deze zoekterm

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play