...supergroene pistachenoten, gereinigd, machinaal geblancheerd, gesorteerd, handgeplukt en gehakt/gesneden naar uw korrelgrootte wens. (Op verzoek ook geroosterd) Kernen Helften Brood Hak Gesneden Gries Kern Geroosterd gummieerd Voor de: Snoepindustrie Bakindustrie IJsindustrie Voedingsindustrie...
Portfolio (8)
België, Bruxelles
...Biologische Cupuaçu Zaadboter wordt verkregen uit wilde cupuaçu zaden die zorgvuldig zijn geselecteerd en duurzaam zijn geoogst, geroosterd, gepeld, behandeld en gemalen, wat resulteert in cupuaçu-lichaam, dat wordt geperst totdat het vaste residu van de boter is gescheiden. Vervolgens wordt de boter gefilterd. Het resultaat is vergelijkbaar met cacaoboter, maar van superieure kwaliteit...
Portfolio (23)
Frankrijk, Paris
... geroosterd brood bij uw ontbijt en snacks. Zoals al onze honing is hij gecertificeerd als ongehitst, zonder mengsels of kunstmatige toevoegingen van suiker. 100% natuurlijk en zonder conserveermiddelen, behoudt hij al zijn voedingswaarde en oorspronkelijke smaakkwaliteiten. Onze biologische romige honing wordt geproduceerd in het berggebied van Ano Klines in West-Macedonië. PCB - CARTON: 12 eenheden...
Portfolio (21)
Frankrijk, Flines-Lès-Mortagne
...Alc. 6% vol. Lang: Bier met een gematigde zoetheid. De geroosterde mouten geven het aroma's van karamel, koekjes en geroosterd brood. De bitterheid is laag, wat eerder een fluweelachtige smaak in de mond biedt. Kort: aroma's van karamel, koekjes en geroosterd brood, voortgebracht door meer geroosterde mouten.
Portfolio (18)
Frankrijk, Saint Orens De Gameville
...Weersta je deze licht geroosterde amandelen, omhuld met pure chocolade en cacao? Om ze onweerstaanbaar te maken, hebben we deze amandelen geroosterd. Ze zijn vervolgens subtiel gekarameliseerd en omhuld met pure chocolade. Een vleugje cacao maakt het geheel af. Met een combinatie van chocoladesmaak en crunch zijn deze amandelen een natuurlijke en smakelijke traktatie. Ingrediënten: amandelen...
Portfolio (85)
Spanje, La Seca-Valladolid
...Wijn afkomstig van de druivensoort tempranillo (tinto fino). De rijping vond plaats in Franse en Amerikaanse eiken vaten. De periode van verblijf in het vat was 18 maanden om de integratie van de druif met de houttoeslag te bereiken. Van kersenrode kleur, intens in de neus. Complex en elegant, met schone aroma's, geroosterd, vanille en specerijachtige tonen met een balsemische achtergrond. Verzending naar het vasteland. Gratis verzending bij bestellingen boven de 60€.
Portfolio (12)
Oostenrijk, Neuruppersdorf
...Pompoenpitten in verschillende uitvoeringen kbA, conventioneel of geroosterd en gezouten Pompoenpitten: kbA, Oogst voor het leven - 25 kg zak, Pompoenpitten: kbA, Demeter - 25 kg zak, Pompoenpitten: kbA - 25 kg zak, Pompoenpitten: conventioneel - 25 kg zak, Pompoenpitten: geroosterd en gezouten, vacuüm verpakt - 150 g verpakking...
Portfolio (5)
Frankrijk, Les Eyzies De Tayac
...Samengesteld uit 35% kaviaar, is onze kaviaarboter een van de meest geconcentreerde en geurige op de markt. Een extraatje is het op toast op een geroosterd boerenbrood, als begeleiding bij oesters. (netto gewicht 20 en 40g). THT 4 maanden Referentie: PTBEURC Samenstelling: Boter, kaviaar (35%) Kweek: Frankrijk Soort: Siberische steur (Acipenser baerii) Bewaring: THT zoals aangegeven op de verpakking Gewicht: 40g...
Portfolio (18)
Frankrijk, Bordeaux
... een eindeloze reeks van genot heeft. Druivensoorten: 55 % Cabernet Sauvignon, 44 % Merlot, 10 % Petit Verdot Proefnotities: Intense robijnrode kleur. Neus met tonen van zwarte vruchten, cassis, braam, gevolgd door empyreumatische aroma's die variëren tussen vanille en geroosterd. Krachtige rode wijn, gekenmerkt door een vleugje hout en tonen van zachte specerijen. Na enkele jaren van rijping smelten de tannines samen.
Portfolio (43)
Griekenland, Peristeri
...·Ontworpen voor professioneel gebruik. ·Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam puur aluminium van 3 mm dik. ·Het voedsel wordt gelijkmatig geroosterd en gebakken van de bodem tot de top van de pan dankzij de uitstekende thermische geleiding van aluminium. ·Roestvrijstalen ergonomische handgrepen die na uren gebruik koel blijven. ·Gepolijste afwerking aan de buitenkant.
Portfolio (5)
Spanje, Valencia
...Arachis hypogaea, algemeen bekend als pinda, caguate, cacahuate of maní, is een peulvrucht uit de familie van de Fabaceae (vlinderbloemigen) waarvan de peulvruchten (die populair geassocieerd worden met hun morfologie aan noten) zaden bevatten die gewaardeerd worden in de gastronomie. In Spanje worden de zaden rauw, gefrituurd of geroosterd gegeten, hoewel ze meestal populair bekend staan als "pinda's" of "cacaos". In West-Andalusië worden ze vaak avellanitas genoemd. Op de Canarische Eilanden staan ze bekend als "Manises". Met de geroosterde zaden wordt een vervanger voor koffie gemaakt.
Portfolio (8)
Finland, Turku
...Zalm kan snel en eenvoudig worden gebakken, gegrild, geroosterd, gepocheerd, gegrild, gestoomd of gefrituurd met een verscheidenheid aan smaken. Het is echter waarschijnlijk het beste om het rauw te eten, nadat het slechts kort op een zeer hete grill is gebakken. Naast dat het laag is in calorieën en cholesterol, en hoog in eiwitten, is zalm een bijzonder rijke bron van omega-3 essentiële vetzuren, die van vitaal belang zijn voor gezonde harten en geesten.
Portfolio (177)
Frankrijk, Vourles
... - Voedingsvezels 29 g - Eiwitten 16 g - Zout sporen - Calcium 200 mg - Fosfor 605 mg - Magnesium 146 mg - IJzer 7,2 mg - Zink 7,3 mg Uiterlijk: Poeder, aanwezigheid van fijne deeltjes en vezelige deeltjes. Dit kan variëren afhankelijk van de Kleur: Donkerbruin, bruin, zwarte deeltjes Aroma-profiel: Geroosterde smaken, cacaotonen, hint van koffie en geroosterd brood.
Portfolio (7)
Frankrijk, Banyuls Dels Aspres
...Encépagement: Grenache Blanc - Grenache Gris Sols: Argilo-Calcaire, oude wijnstokken op de zonnige terrassen van de terroir des Aspres Vinification: Directe persing, fermentatie in thermoregulierte tanks en vervolgens rijping in Franse eiken vaten met bâtonnage op de droesem. Dégustation: Kleur met zilveren reflecties, De neus biedt subtiele aroma's van witte perzik, peer en geroosterd...
Portfolio (8)
Portugal, Leiria
...De diameter van de Shiitake varieert van vijf tot vijfentwintig centimeter. De lamellen zijn goed gedefinieerd en hebben een crèmekleur. Het vruchtvlees is zeer aromatisch, sappig en pittig. Het is inheems in Japan. Hoe te consumeren Ze kunnen worden gebakken, geroosterd of gegrild, in soepen, crèmes, pizza's en meer.
Portfolio (7)
Zwitserland, Geneva
...Lange pistachenoten in de schaal (Ahmad Aghaei) Maten: 20/22, 22/24, 24/26, 26/28 Verpakking: 50 kg per zak of 10 kg vacuümzak per doos Rauw of geroosterd gezouten Natuurlijk geopend of mechanisch geopend Gesloten mondkwaliteit op aanvraag beschikbaar...
Portfolio (2)
... wortelstukken op een speciale manier geroosterd, gemalen en gemengd met eetoliën, carbonaten, melasse en suiker. Ook kunnen verschillende graansoorten of andere ingrediënten (mout, vijgen) worden toegevoegd. Hoge inuline (Alantzetmeel) gehalte - De biochemische samenstelling van de ingrediënten biedt een aantal gezondheidsvoordelen: • Aangezien de moleculen osmotisch actief en snel oplosbaar zijn in water, transporteren ze snel en effectief energie naar de cellen zonder de hoeveelheid aanwezige koolhydraten te veranderen. • De probiotische werking van inuline...
Portfolio (4)
...Producten: Amandelen met schil, Gepeld, Geblancheerd, Sticks, Vlak, Hele, Geroosterd, Gezouten en Meel. Presentatie: Tassen van 1, 5, 10 en 25 Kg. Big Bags van 500 en 1000 Kg.
Portfolio (1)
Italië, Monchiero
...Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Gemiddeld lichte branding - Geroosterde Hazelnoten 100% “Nocciola Piemonte I.G.P.” uit de Langhe. Geweldig zowel in de keuken voor zoete als hartige bereidingen als als snack. Na het pellen worden de hazelnoten geroosterd en ontdaan van hun vel. Gemiddeld lichte branding. Beschikbaar op aanvraag met verschillende...
Portfolio (3)
Frankrijk, Ostwald
...gekiemd of geroosterd, in uw salades, soepen, maki's, yoghurt, plantaardige melk, muesli of zelfs brooddeeg, u zult het dagelijks adopteren! Receptideeën hier Tip 1: Vergeet niet om uw zaden een nacht in water te laten weken voordat u ze consumeert om het fytinezuur te verwijderen dat de optimale opname van voedingsstoffen uit de zaden belemmert. Verpakking van 250g tot 25kg Verpakking per 10...
Portfolio (12)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... geroosterd brood, citrusvruchten, perzik, honing en een smakelijke briochetoets. Een elegante minerale structuur benadrukt het geheel en de bubbels tonen een grote finesse. Een opmerkelijke champagne in Magnum-formaat die u dus twee keer zoveel plezier zal bieden om te delen! Het domein: Al meer dan 5 eeuwen (1522) laat Philipponnat de grote terroirs van de dorpen Ay, Mareuil-sur-Ay en Avenay stralen...
Portfolio (321)
Frankrijk, Boulogne-Billancourt
...Herontdek de krachtige smaak van artisjok, gecombineerd met de zoetheid van groene olijven in deze crème, bereid met olijfolie voor een frisse en lichte aperitief. Te genieten als een frisse aperitief op geroosterd brood. Houdbaarheid zonder opening: 3 jaar Gewicht: 90 gr Ingrediënten: artisjokken 73,8%, groene olijven 15,4%, olijfolie 7,9%, zout 2,0%, peper 1,0% Toupine en Cabesselle is een familiebedrijf en ambachtelijke producent, gelegen naast Avignon in de Provence. De producten van dit fijne voedingsmerk zijn een uitnodiging om de smaken van deze prachtige regio te ontdekken. Gewicht: 90 gr...
Portfolio (57)
Italië, San Vendemiano
...Mengsel van pure Arabica-koffie, gemaakt om de meest veeleisende smaken te bevredigen, met een geurige en ronde smaak en een zoete, chocoladeachtige nasmaak; premium koffies uit Midden- en Zuid-Amerika; licht geroosterd.
Portfolio (6)
Frankrijk, Poitiers
...De neus is gekenmerkt door zwarte vruchten zoals pruimen en vijgen, met tonen van geroosterd hout en een vleugje specerij. In de mond blijft het fruitig en behoorlijk verleidelijk, de sherry is goed aanwezig en blijft hangen in de afdronk.
Portfolio (195)
Tunesië, Hammam Sousse
...De eenheidsdosis van 14 ml formaat stelt je in staat om de olie in een geschikte dosis te genieten voor perfect geroosterd brood of een salade voor een individuele verpakking. Het is ontworpen voor individueel gebruik en bijzonder interessant voor gebruik in: Restaurants, Cafés, Huishoudens... Categorie van Olijfolie: Extra Vergine Olijfolie Biologische status: Nee Flesvolume: 14 ml Verpakking: Unidose...
Portfolio (43)
Spanje, Cuarte De Huerva
...{"ORIGINE":"slachting van het varken die plaatsvindt in het noordelijke deel van Aragon.","FORMA":"in de vorm van een hoefijzer.","PREPARAZIONE":"in dunne, licht afgeronde plakken gesneden.","DA CONSERVARSI":"op een koele en droge plaats.","PRESENTAZIONE":"stukken van maat 28/30; in natuurlijke darm gestopt.","INGREDIENTI":"magere delen van het varken en spek.","DA ACCOMPAGNARE":"met geroosterd...
Portfolio (10)
Frankrijk, Parnac
...Intense en complexe Cahors Deze diepgekleurde wijn is expressief en harmonieus; zijn complexe neus roept zwarte bessen, specerijen en geroosterd fruit op. Vleesachtig en krachtig in de mond, is de fluweelachtige kwaliteit een bewijs van de perfecte beheersing van de technieken van veroudering in eikenhout. Aroma's van zwart fruit, drop en chocolade completeren de volle expressie van de wijn. Serveer gedecanteerd (of enkele uren van tevoren geopend) voordat je geniet op 15-16°. Voorgestelde begeleiding: wild, foie gras, truffels, boschampignons, tournedos, melkgevoerd lam.
Portfolio (4)
... de voorkeur geeft aan een klassieke espresso of een romige cappuccino, onze koffiebonen zijn veelzijdig genoeg om aan al je zetbehoeften te voldoen. Onze bonen worden rechtstreeks van de beste telers betrokken en worden met de grootste zorg en precisie geroosterd om ervoor te zorgen dat je elke keer de perfecte kop koffie krijgt. Ervaar de rijke en decadente smaak van onze Italiaanse Roast...
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play