Frankrijk, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Fijne biologische kruiden, decoratieve metalen doos Mengsel van ui, bieslook, peterselie en lavas. Het gebruik van fijne kruiden is veelzijdig. U kunt ze verwerken in sauzen, vinaigrettes, omeletten, gebakken groenten... of in salades met wit vlees of filets van witte vis. Samenstelling: ui, peterselie, bieslook, lavas Netto gewicht 18gr Metalen doos...
Portfolio (198)
Hongarije, Szeged
...De knoflookpoeder heeft een rijke smaak en kan aan bijna elk gerecht worden toegevoegd. Je kunt het gebruiken voor kruiden, smaakmakers, marinades, sauzen of zelfs voor bakken en koken. De krachtige knoflooksmaak vormt een uitstekende aanvulling op vlees, groenten, pasta en soepen, waardoor je de smaak van gerechten kunt versterken en de eetervaring kunt verrijken. Knoflookpoeder is uiterst...
Portfolio (5)
ufs.country_names.RU, Saratov
...Het is een graangewas. Rijpend, resistent tegen veel schimmelziekten, en niet veeleisend. De aar is afgesloten tegen vuil, verliest de opgeslagen vocht niet en is beschermd tegen plagen. Het bevat veel eiwitten, weinig calorieën en de meeste onmisbare aminozuren. Het bevat ook andere vitamines en verschillende macro- en micronutriënten. Er kunnen veel verschillende gerechten van worden bereid: brood, pap, soepen, crackers, sauzen en room, bijgerechten voor vis, vlees en desserts.
Portfolio (40)
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
... schuim warm serveren, moet je de temperatuur reguleren. Bij bepaalde sauzen is het belangrijk dat je de maximale temperatuur niet overschrijdt; dit kan ervoor zorgen dat het schuim stolt of klontert. Je kunt dit voorkomen door de saus een beetje te verdikken.
Portfolio (241)
Spanje, Reus ( Tarragona )
...Pesto is een van de beroemdste sauzen ter wereld en staat bekend om zijn ongelooflijke basilieksmaak. Deze aromatische saus, afkomstig uit Genua, is perfect om allerlei recepten te begeleiden, naast de typische pasta. Ook om vlees en vis op smaak te brengen.
Portfolio (10)
Frankrijk, Gometz La Ville
...Het is perfect om uw salades, of ze nu groen of samengesteld zijn, te verfraaien, evenals voor het marineren van vlees en groenten. Het unieke smaakprofiel maakt het een favoriete ingrediënt voor zelfgemaakte sauzen en dressings, waardoor het een heerlijke complexiteit aan uw culinaire creaties toevoegt. De zoetheid van honing ontmoet de levendigheid van azijn in elke druppel van onze Honingazijn, wat een smaakervaring creëert die zelfs de meest veeleisende smaakpapillen verleidt. Geniet van de veelzijdigheid van dit ambachtelijke condiment om memorabele gerechten te creëren.
Portfolio (51)
...Het NaREDUKTEAN® assortiment bestaat uit twee soorten natriumarm zout: > Een Clean Label natriumarm zout (NaCl en KCl die van nature samen zijn gekristalliseerd). > Een 0% natrium zoutvervanger mix met een zeer efficiënte bitterheidmaskering. Uitstekende resultaten in smaak en textuur. In de categorieën: Vlees, Bakkerij, Kant-en-klaar maaltijden, Sauzen, Zuivel, Snacks, Visafgeleiden, Soepen. Concurrentiële prijzen. MOQ: 300KG...
Portfolio (3)
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Kikkererwtenmeel wordt veel gebruikt in taarten, sauzen, granen, evenals in verschillende vlees- en visgerechten. Het meel heeft een ongebruikelijke aroma en smaak die vaag aan walnoot doet denken. Kikkererwten bevatten grote hoeveelheden micro-elementen en vitamines. Een unieke eigenschap van kikkererwtenmeel is dat het geen plantaardige olie absorbeert tijdens het frituren. Het product wordt op...
Portfolio (116)
Duitsland, München
...Bandnudels kunnen worden geserveerd met kaas, spinazie, vlees en vegetarische sauzen. Door de verscheidenheid aan soorten kan iedereen de juiste keuze maken. Product bevat: 1250 g Energie: 1444.45 kJ / 345 kcal Vetten: 1.8 g waarvan verzadigde vetzuren: 0.5 g Koolhydraten: 67 g waarvan suikers: 3 g Eiwit: 13 g Zout: 0.1 g Vezels: 8 g Gewicht: 1250 g Afmetingen: 40 × 26 × 16 cm Allergenen: Glutenbevattende granen, Zonder ei Kooktijd: ca. 8-10 minuten Herkomstland: Bosnië en Herzegovina Merk: Dr. Ana Collection Fabrikant: AnaVita-Naturkost GmbH...
Portfolio (28)
Frankrijk, Renaison
...De Ethiopische kruidenmix waar iedereen het over heeft! Ethiopische curry, traditioneel gebruikt in stoofschotels of langzaam gekookte gerechten, op gegrild vlees, in soepen, sauzen en zelfs in brood... de lijst is eindeloos!
Portfolio (56)
...Deze Indonesische Sichuan peper (ook bekend als Andaliman) is een absolute zeldzaamheid uit wildgroei. Licht pittig met een limoen geur, het wordt gebruikt om vlees, sauzen, ingewanden en de beroemde Sangsang op smaak te brengen. Artikelnummer: 2460b500 Hoeveelheid / Inhoud: 500g...
Portfolio (6)
Frankrijk, Olivet
...Referentie 3317960007527 Houtachtige, frisse, pittige en aangenaam aromatische geur. Zwarte peperbessen worden groen geplukt, vervolgens enkele dagen gefermenteerd en in de zon gedroogd, waardoor ze rimpelen en zwart worden. Peper geeft traditioneel smaak aan alle hartige gerechten. Gebruik bij voorkeur hele korrels om vleesbouillons op smaak te brengen. Om te voorkomen dat de peper zijn aroma verliest en een scherpe smaak aan de bereiding geeft, is het beter om deze aan het einde van de kooktijd toe te voegen. Gebruikstips: sauzen, vlees, eieren, vullingen, patés, groenten...
Portfolio (114)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties La Grola is geschikt om te combineren met gerechten op basis van rood vlees, zowel geroosterd als met bruine sauzen, vooral lamsvlees en geitenvlees. Daarnaast is het heerlijk met gestoofde of gegrilde paddenstoelen en met niet-pikante oude kazen. Opmerkingen Het is het buitengewone resultaat van de ontmoeting tussen twee grote persoonlijkheden: de heuvel van Grola en de...
Portfolio (46)
Frankrijk, Valréas
...Afkomstig van de eerste bereiding van verse zwarte truffel, onthult deze licht zoute nectar het authentieke en krachtige aroma van de zwarte truffel uit Provence. Proefadvies: Perfect voor het maken van sauzen, het verrijken van een risotto of het deglaceren van vlees.
Portfolio (10)
Frankrijk, Guérande
...De Perzen en de Egyptenaren beschouwden de sjalot, 2000 jaar geleden, als een heilige plant. Een bolgewas dat verwant is aan ui en knoflook, wordt het vaak gebruikt in de keuken, fijngehakt in salades of sauzen zoals béarnaise of beurre blanc. Helemaal gestoofd of geconfit, zijn ze perfect om te serveren bij vis, vlees of foie gras. De ideale metgezel voor al uw recepten met wijn, of gewoon om uw gerechten op smaak te brengen. Ideaal voor rode sauzen, het bereiden van vlees, gestoomde aardappelen, tomaatgerechten en ouderwetse soepen. SKU:SGE250...
Portfolio (42)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Turkije, Hatay
...Bankoverschrijving","**Productnaam:**":"Laurierbladeren","**Gebruik:**":"- Culinaire: Versterkt de smaak van soepen, stoofschotels, vlees en sauzen\n- Aromatherapie: Gebruikt in mengsels van essentiële oliën voor zijn kalmerende eigenschappen\n- Traditionele geneeskunde: Bekend om zijn spijsverteringsvoordelen","**Specificaties:**":"- Kleur: Groen\n- Aroma: Sterk, kruidig\n- Houdbaarheid: 2 jaar bij opslag op een...
Portfolio (7)
...Marinafit Marinades voor vlees & vis en complete mengsels voor uw sauzen, soepen en pastagerechten.
Portfolio (19)
...De DLA SC serie is bijzonder geschikt voor het frituren van vlees, vis, groenten, gevulde producten en nog veel meer. Door het compacte ontwerp is het vooral geschikt voor gebruik in de cateringsector. In plaats van vet of olie kan de installatie ook worden gebruikt met water, soep en vleesbouillon, sauzen of marinades. Voor een nauwkeurige temperatuurregeling en de beste frituurresultaten...
Portfolio (9)
Finland, Turku
...Gemaakt van 100% Australisch rundvlees en gemalen met een verhouding van 90/10 (vlees/vet), waardoor het ideaal is voor die zelfgemaakte lasagne, hamburgers of spaghetti-sauzen.
Portfolio (177)
...De verschillende kruidenmengsels zijn geschikt voor het verfijnen van vlees en vis, eieren, groenten en salades, sauzen en bijgerechten. -eigen productie- Kruiden uitsluitend voor industrie en handel. Voor meer informatie over onze artikelen kunt u onze homepage raadplegen of contact opnemen met onze verkoopafdeling. Uw team van de HAMBURGER GEWÜRZ-MÜHLE...
Portfolio (22)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Martinique, Rivière-Pilote
...De zoete pepersmosterd "Les saveurs de Maya" is gemaakt van uitsluitend in Martinique geteelde vegetarische pepers. De vegetarische pepers geven een exotische frisheid aan deze sterke mosterd. Het wordt veel gebruikt in de Creoolse keuken. Deze zoete pepersmosterd past perfect bij uw gemarineerde vis en sauzen voor al uw salades. Ideaal voor uw stoofschotels met vlees en vis.
Portfolio (31)
Duitsland, Hamburg
...Soja-eiwitconcentraat VEGACON 70 is een volwaardig soja-eiwit, vervaardigd uit genetisch gemodificeerde vrije sojabonen (NON-GMO). Door een speciaal proces worden onverteerbare koolhydraten verwijderd. VEGACON 70 heeft een hoog eiwitgehalte en ondersteunt de eiwitvertering. VEGACON 70 wordt gebruikt voor vlees- en worstwaren, deegwaren, vegetarische kant-en-klaar maaltijden, sauzen en...
Portfolio (11)
Frankrijk, Ostwald
...in uw brood-/cakebeslag, in uw zoete en hartige gerechten, om uw sauzen te verdikken, in een smoothie of een eiwitshake. Bewaring: in een gesloten verpakking, op een droge plaats, beschermd tegen licht en warmte. Om de smaak te behouden, binnen drie maanden na opening consumeren of koel bewaren. *Allergenen: kan sporen van gluten bevatten. Yuka-score: 100/100 Inhoud 250g tot 25kg Verpakking per...
Portfolio (12)
Turkije, Çorum
...Grote fine (11-13 mm) kaliber kappertjes hebben een zachtere textuur in vergelijking met andere kalibers. Fine kaliber kappertjes, die worden gebruikt in visrecepten waarbij bakken in de oven betrokken is, zijn ook geschikt voor het bereiden van verschillende sauzen die goed passen bij vlees, vis en kipgerechten. De natuurlijke kappertjes van Naturelez, bereid in zout, bevatten geen toevoegingen...
Portfolio (10)
Frankrijk, Issy-Les-Moulineaux
... prijs-kwaliteitverhouding die u perfect zal vergezellen tijdens uw aperitieven, maar ook aan tafel bij sauzen met vis of wit vlees. Ga zonder aarzeling voor deze wijn! Inhoud: 75cl Type: Witte Wijn Druif: 100% Chardonnay IGP: Val de Loire Bewaring: Nu te drinken en te bewaren tot 2026 Serveertemperatuur: 8-10°C...
Portfolio (321)
... Typische toepassingsgebieden -Worst -Soepen & Sauzen -Kant-en-klaar maaltijden -Deel-kant-en-klaar maaltijden -Gesneden en strooikaas -Snacks -Gemarineerd vlees & gevogelte Bijzondere voordelen -Verhoogde houdbaarheid door MAP of door vacuümtechnologie -Geschikt voor onderweg -Geschikt voor magnetron en stoomkoken -Past als snackverpakking in autogetränkhouder -Producten blijven vers door hersluitbare zips & draaisluitingen -Hoge merkherkenning en -differentiatie -Hersluitbaarheid voorkomt lekkage van de producten...
Portfolio (14)
...Aromatische specerij uit de Hildegard-keuken. Bertram is een van de belangrijkste universele specerijen van Hildegard van Bingen. mild gekruid ideaal voor vlees & sauzen Inhoud: 100g Artikelnummer: Artikelnummer 00996...
Portfolio (24)
Tunesië, Hammam Sousse
... volgens de meer dan duizendjarige Tunesische cultuur van het oogsten en bereiden van onze producten. In heel Tunesië wordt harissa vaak van tevoren gemaakt en opgeslagen voor gebruik in verschillende gerechten. Deze oranje-rode saus wordt niet alleen gebruikt als een condiment voor gegrild vlees en vis of door soepen en stoofschotels geroerd voor een pittige kick, maar is ook een integraal onderdeel van talloze recepten en vele Tunesische gerechten. Productnaam: Berber Harissa Smaak: Heet, pittig Brix (%): 10 Houdbaarheid: 2 Jaar Merknaam: MEDILIFE Oorsprongsland: Tunesië...
Portfolio (43)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play