Italië, Carbonara Al Ticino
...Wij produceren smaken voor een breed scala aan producten: sauzen, bouillon, soepen, gevulde pasta, vleesproducten, kant-en-klare maaltijden, snacks, enz. Bijzondere aandacht gaat uit naar de formulering van vele "soorten vlees" door de ontwikkeling van verwerkingssmaken die omvatten: Geroosterde vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees, varkensvlees, kip Gekookte vleessmaken: rundvlees, kalfsvlees...
Portfolio (8)
...Tomatenconcentraat, ook bekend als tomatenextract, is afgeleid van verwarmd tomatensap, waaruit een bepaalde hoeveelheid water wordt onttrokken. De hoeveelheid wateronttrekking bepaalt drie verschillende soorten concentraat: enkel concentraat, dubbel concentraat en drievoudig concentraat. Tomatenconcentraat heeft veel toepassingen in de keuken, vooral bij het langdurig koken van vlees of sauzen...
Portfolio (6)
Italië, Orbassano
...Elk land kan zijn eigen traditionele recept voor gnocchi hebben, met verschillende afmetingen, vormen en ingrediënten. Maar in Italië, waar de "gnocchi" voor het eerst zijn gemaakt, is het een eenvoudige en heerlijke pasta gemaakt van aardappelen, perfect voor rode sauzen en kaasfondue. Een rijk en vullend voorgerecht, een traditie voor alle seizoenen. Onze gnocchi hebben een zachtheid en een textuur die ze geschikt maken voor alle smaken, zelfs de meest delicate. Ideaal voor veganistische bereidingen.
Portfolio (63)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Italië, Casoria
...kant-en-klare saus op basis van ui en vlees voor foodservice en detailhandel...
Portfolio (4)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
L'Oleificio San Giovanni Battista is een coöperatie opgericht in 1969 en telt vandaag de dag 139 olijventelers, die de enige leveranciers zijn van de gemalen olijven. Deze olijven worden uitsluitend geproduceerd in het agro van Colletorto, een dorp in Molise dat zich in een middelhoge heuvelachtige geografische positie bevindt, bijzonder geschikt voor olijventeelt. Vanuit de top van de Torre Ang...
Portfolio (6)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Italië, Nave
...Aanbevolen combinaties La Grola is geschikt om te combineren met gerechten op basis van rood vlees, zowel geroosterd als met bruine sauzen, vooral lamsvlees en geitenvlees. Daarnaast is het heerlijk met gestoofde of gegrilde paddenstoelen en met niet-pikante oude kazen. Opmerkingen Het is het buitengewone resultaat van de ontmoeting tussen twee grote persoonlijkheden: de heuvel van Grola en de...
Portfolio (46)
Italië, Marciano Della Chiana
...Guanciale is een vleeswaren gemaakt van de wang van het varken. Het vlees wordt ongeveer vijf dagen met zout gemasseerd. Peper en chili worden toegevoegd en het wordt op smaak gebracht met rozemarijn en salie om het vlees nog smaakvoller te maken. De rijping, die 60 tot 90 dagen duurt, vindt plaats in omgevingen met een optimaal klimaat en vochtigheid. Het wordt in de keuken gebruikt in verschillende recepten en sauzen: pasta alla carbonara, gricia en amatriciana om de bekendste te noemen.
Portfolio (10)
Italië, Villafranca
... dit formaat te verkrijgen. In de keuken zijn Paccheri echt veelzijdig: ze passen uitstekend bij zowel sauzen als groenten, vlees of vis. De Paccheri Del Vesuvio zijn onmiskenbaar, je hoeft ze alleen maar te combineren met een goede vleessaus of een ovenschotel om hun smakelijke delicatesse en unieke, onmiskenbare smaak vrij te laten komen. Overeenstemming tussen Verse Pasta en Droge Pasta: Kies kwaliteit voor een beter leven. 270 kcal/100g voor de Verse Pasta 350 kcal/100g voor de Droge Pasta Mediterrane Verse Pasta Made In Italy "Napoli" Gekoelde transporten Stef...
Portfolio (4)
Italië, Campello Sul Clitunno
... intens is qua fruitigheid, wordt aan tafel door de meeste smaken gewaardeerd, zelfs door kinderen. Perfect rauw op elk type gerecht: salades, vis, wit vlees, peulvruchtensoepen, groenten. Op geroosterd vlees, zeevruchtensalades, sauzen en emulsies. Bij het koken wordt het gebruikt voor het maken van sauzen, dips en frituren.
Portfolio (9)
Italië, Orsogna
... hartige gerechten, carpaccio van vlees en vis, omeletten en frittata's, voor het bereiden van sauzen en dressings, toastjes, hapjes voor aperitieven, garneringen, pizza's en calzones. Maximale houdbaarheid: 24 maanden vanaf de productiedatum. Beschikbaarheid: doorgaans altijd beschikbaar. Bewaarinstructies: Na opening, bedekken met extra vierge olijfolie, in de koelkast bewaren en binnen enkele dagen consumeren. INGREDIËNTEN: Zwarte Zomertruffel (Tuber Aestivum); Extra vierge olijfolie; Zout; Aroma's; Antioxidant: Ascorbinezuur. doos van 6 stuks...
Portfolio (9)
Italië, Trieste
... steriliseren en pasteuriseren van elk product, van fruit en groenten tot vlees, vis, foie gras of vleeswaren. De Weck-glazen potten zijn ideaal voor het serveren van jam en sauzen: naast de beruchte functionaliteit zijn ze ook bijzonder mooi om te zien op tafel.
Italië, Trento
... andere aroma's. Om een aangename bouillon te verkrijgen, los 1 blokje op in 500 ml water en laat het een paar minuten koken. Het blokje kan ook aan de gerechten worden toegevoegd tijdens het koken en in de gewenste hoeveelheid, om de smaak van soepen, minestrone, gekookte groenten, sauzen, ragù, vlees, risotto, eieren, enz. te verrijken en te versterken.
Portfolio (9)
...De passata van prunillo wordt verkregen uit de verwerking van de typische Pugliese tomaat, die diep geworteld is in de traditie van ons gebied. De intense kleur, de zure smaak en het krachtige aroma stellen ons in staat om een uitstekende basis in de voorraadkast te hebben voor de bereiding van sauzen, zowel op basis van vlees als op basis van vis. Netto gewicht 290 gr.
Portfolio (10)
... en de beste lokale peper. Na de natuurlijke rijping is het klaar om uw smaakpapillen te prikkelen met zijn intense en pittige smaak. Het is heerlijk om puur te proeven, gesmeerd op brood of pizza, ideaal voor het maken van smakelijke crostini en bruschetta's en om uw sauzen een unieke en onmiskenbare smaak te geven. Als u houdt van pittig en krachtige smaken, kunt u niet meer zonder dit product...
Portfolio (1)
Italië, Castellamare
Welkom bij Ipos, uw referentiepunt voor het echte Made in Italy. Met diepe wortels in de Italiaanse ambachtelijke tradities, zet Ipos zich in om de authenticiteit en kwaliteit te behouden en te bevorderen die ons land te bieden heeft. Wij zijn een etalage voor duizenden kleine bedrijven die, met onveranderde passie, werken om de traditionele praktijken levend te houden, terwijl ze weerstand bieden...
Portfolio (26)
Italië, Orentano Castelfranco Di Sotto
... bereid zoals onze grootmoeders dat vroeger deden, met respect voor de echte en pure traditie van de Toscaanse keuken, met vlees, groenten (selderij, sjalot en wortelen), extra vierge olijfolie, zout, peper en natuurlijke kruiden, dus zonder smaakversterkers, conserveermiddelen of kleurstoffen. Onze sauzen zullen zeker geen bodemprijzen hebben, aangezien het bedrijf de grootdistributie niet bedient...
Portfolio (1)
Italië, Ripalimosani
Tred Technology opereert in de agrofoodsector met bijzondere aandacht voor innovatie volgens de criteria van Industrie 4.0. Onze productielijnen: LINEA ORTOFRUTTA EN POMODOR: complete installaties voor de verwerking van sauzen, dressings, jam, ingelegde groenten, enz. LINEA ESSICCAZIONE: professionele drogers voor de dehydratie van groenten en fruit, kruiden, pollen, pasta, vis, vlees. LINEA...
Italië, Nocera Inferiore
IMEPA s.r.l. is gespecialiseerd in de productie, droging en verwerking van groenten, kruiden, specerijen, fruit en ingrediënten voor voedingsbedrijven. Daarnaast zijn we producenten van sauzen voor pasta (boscaiola, puttanesca, spaghettata), kant-en-klare risotto, en conserve van paprika en chili, ideaal voor vlees.
... kiezen we voor onze verse pasta alleen voor durumtarwe en vleeswaren, ricotta, vlees, groenten en andere grondstoffen rechtstreeks van de producenten. Wat we onze klanten willen bieden, is de excellentie van onze producten. Punt... en Pasta!
Italië, Locate Varesino
CASTIOGLIONI FOOD is gespecialiseerd in Italiaanse pasta, zowel gladde als met verschillende soorten vullingen zoals vlees, rauwe ham en magere vullingen. In combinatie bieden we sauzen op basis van Umbra-truffel en extra vierge olijfolie van Biancolilla, Cerasuola en Nocellara.
Italië, Palermo
...WIJ ZORGEN VOOR DE PROMOTIE EN DISTRIBUTIE VAN PRODUCTEN IN DE FOOD & BEVERAGE SECTOR, MET BIJZONDERE AANDACHT VOOR PRODUCTEN DIE INNOVATIEF ZIJN VOOR DE ITALIAANSE MARKT, MAAR AL AANWEZIG IN DE INTERNATIONALE MARKT. WIJ ZIJN DIRECTE IMPORTEURS VAN DE MANNA SAUCES. www.manna.be SAUCES VOOR BROODJES, FRIETEN, CONDIMENTEN, VLEES, VIS, VOOR AARDAPPELEN. WE VERZENDEN IN HEEL ITALIË.

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play