Verenigd Koninkrijk, Belfast
...Dikker dan de meeste importproducten, perfecte zoetheid, niet te heet, perfect als dip, als smeersel en zelfs als marinade. Serveer met vlees, groenten, gevogelte en vis. Geen allergenen, geen kunstmatige zoetstoffen, geen kleurstoffen. Echte pepers, echte smaken.
Portfolio (3)
Spanje, Murcia
...Het is ideaal om gegrild vlees, vis en aardappelen, bereid met olijfolie en knoflook, te begeleiden. Het is gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder conserveermiddelen of additieven. Het bevat geen allergenen. Gewicht: 140 gr...
Portfolio (178)
... van sauzen. Hela. Wij zijn uw competente partner voor smaak en moderne functionele systemen voor vleesverwerking, HoReCa en Food Service, zowel voor het ambacht als voor de industrie. Hela werd opgericht in 1905. Tegenwoordig bestaat ons team uit meer dan 600 betrokken en gekwalificeerde collega's uit de meest uiteenlopende vakgebieden. Met 10 locaties wereldwijd bedienen wij meer dan 30.000...
Portfolio (91)
Spanje, Altea, Alicante
... rood vlees, sauzen, pittige gerechten, sterke kazen of intensere vissen zoals zalm, enz. Het mooiste is dat je je, omdat het alcoholvrij is, alleen maar hoeft te concentreren op genieten. INGREDIËNTEN: Water, gerstemout, hop en gist. ALLERGENEN: Gerst GESCHIEDENIS: De IPA of India Pale Ale is een van de bierstijlen die de laatste jaren de grootste populariteit heeft verworven en voor ons is de IPA zonder twijfel een van de onmisbare stijlen. En om ervoor te zorgen dat je er op elk moment van kunt genieten, maken we dit bier ZONDER ALCOHOL.
Portfolio (9)
... variaties van smaakprofielen worden bereikt, zoals gebakken, gefrituurd, sappig, gekookt, gebakken en pittig. De aroma's worden geproduceerd in overeenstemming met de huidige EU-richtlijnen (inclusief de Flavoring Regulation 1334-2008). Mogelijke smaakprofielen: Kip en kalkoen Rundvlees en pittig vlees Varkensvlees, ham en spek Lam Tsjechië: Tsjechië 20 kg: 20 kg...
Portfolio (19)
Frankrijk, Pleucadeuc
...• Sauzen, boters en zoute en zoete kruiden in IQF diepvriesporties • Van 5 tot 25 g TOEPASSINGEN • Diepvriesmaaltijden (vis, vlees, groenten, roerbakgerechten) • Bijgerechten voor vlees, pasta, vis, groenten • Topping op stukken vlees, vis PRODUCTVOORDELEN • Constante gewicht • Eenvoudige dosering, beheersing van de portiekosten • Klaar voor gebruik • Gemakkelijker conservering en...
Portfolio (9)
Frankrijk, Mietesheim
...Op zoek naar exotisme, onthult de mosterd de kracht van de smaak van mierikswortel. Deze subtiele mix van mosterd / mierikswortel mengt perfect in opgeklopte bereidingen om aperitieftoast te vergezellen of kan warm worden toegevoegd aan sauzen voor het begeleiden van vlees, charcuterie, gerookte vis, of koud om vinaigrettes voor salades op te fleuren. Water, mosterdzaad, azijn, mierikswortel 8...
Portfolio (80)
Frankrijk, Bréal-Sous-Montfort
... - Zeevruchten - Groenten - Vlees Clean label, zonder toegevoegde aroma's, zonder conserveermiddelen, zonder kleurstoffen, zonder smaakversterkers, zonder additieven, zonder aroma's - Culinaire Extracten Sign’Nature® - Vleesfondsen - Vis- en schaaldierfumets - Duxelles en groentefondsen - Natuurlijke aromatische oplossingen - Marinades - Saucebases en sauzen - Specerijenmengsels - Bindmiddelen - Aroma's en kaaspoeders - Functionele mengsels voor de bereiding van vlees...
Portfolio (3)
Frankrijk, Grigny
...Gemberpuree is perfect voor het maken van sauzen die je gerechten begeleiden, zoals vlees of groenten. VERPAKKING: 1 x 10 kg = 10 kg...
Portfolio (93)
...Het idee voor deze crème is ontstaan uit een eerste kleurvisie. De twee producten, met bijna tegenovergestelde kleuren maar die beide de aandacht trokken. De combinatie van artisjokharten met zwarte truffel, alles in olijfolie, heeft een uitstekend product opgeleverd als vulling voor hapjes, pizza's en focaccia. Ingrediënten: artisjokken (65%), olijfolie, olijven, zomerse zwarte truffel (tuber aestivum Vitt.) 5%, zout, aroma's. Advies: Geweldige dressing voor pasta's, wit vlees of als basis voor sauzen.
Portfolio (10)
...Maïski boschampignonsaus, deze klassieke romige wintersaus met gebakken boschampignons zit boordevol smaak. Ze past uitstekend bij gebakken rood vlees, krokant gebakken gevogelte, maar geeft ook een extra toets aan je wildgerechten. Op de hoofdfoto hebben we deze extra afgewerkt met blauw geaderde kaas zoals Gorgonzola of Blauwe Achelse, stukjes hazelnoot en rozemarijnblaadjes. Op de 2de foto zie je gebakken hazerug, aardappelbolletjes, Maïski appeltjes met veenbessen en onze boschampignonsaus !
Portfolio (34)
Polen, Jastrzebie-Zdroj
...Met de soep- en vloeibare kruidenmix van Kucharek bereid je al je gerechten met smaak! De populariteit van de soep- en vloeibare kruidenmix van Kucharek komt voort uit de veelzijdigheid van het gebruik en het effect van een culinaire avontuur, oftewel gerechten die altijd verrassen met hun smaak. De soep- en vloeibare kruidenmix van Kucharek blijft de liefhebbers van goede smaak verbazen, die het gebruiken om de smaak van traditionele soepen, pasta's, vlees, vis en zelfs pierogi te verrijken. Het zal ook zijn toepassing vinden voor de sauzen en vloeibare gerechten van Kucharek.
Portfolio (9)
...De ketchup die door ons bedrijf wordt verkocht, is uitsluitend gemaakt van hoogwaardige grondstoffen en beschikt over alle benodigde kwaliteitscertificaten. De sauzen bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, hebben een dikke consistentie en een rijke tomatensmaak. Deze ketchup is ideaal voor gerechten van vlees, aardappelen, groenten, evenals voor het bereiden van sauzen voor pizza en pasta...
Portfolio (24)
Spanje, Guardamar Del Segura
...Kruidenmix bereid met fleur de sel en specerijenmix Ingrediënten: Fleur de sel (90%), specerijenmix (10%): (marjolein, oregano, rozemarijn en tijm). Aanbevelingen: Perfect voor het op smaak brengen van salades, pasta, sauzen, zachte kaas en elk soort vlees of vis op de grill of barbecue. Voedingsinformatie per 100 g: Energiewaarde: 119 Kj/29 Kcal. Vetten: 0,9 g, waarvan verzadigd: 0,3 g. Koolhydraten: 2,4 g, waarvan suikers: 0 g. Eiwitten: 0,9 g. Zout: 84,9 g. Cilindrische zoutstrooier van 100% recyclebaar karton van 100 g.
Portfolio (10)
Turkije, Istanbul
...Een magnifieke smaak die 8 uur lang in de oven wordt gebakken met speciale sauzen en bouillon.
Portfolio (6)
Italië, Rivoli
... intens fruitige zure smaak. Een saus die twee echt speciale voedingsmiddelen samenbrengt, twee superfoods: de biet is rijk aan B-vitamines, foliumzuur en antioxidanten; de granaatappelazijn kan het vet bij obese personen verminderen, heeft een hoge hoeveelheid kalium, wat gunstig is voor de regulatie van de bloeddruk en de hartactiviteit. Het wordt gebruikt als een normale ketchup bij vleesgerechten, vooral wit vlees, zachte kazen, groenten, seitan en tofu. Maar het excelleert in het op smaak brengen van sushi-gerechten.
Portfolio (9)
Verenigd Koninkrijk, London
...Dit is de geurige smaak van Belbri Harissa Rozenblaadjes Chilisaus. Geniet van de Belbri Rozen Chilisaus, gebruik het als saus in verschillende gerechten, zoals; hamburgers, dips, marineer vis, vlees of groenten en in bijgerechten.
Portfolio (4)
Italië, Casoria
...kant-en-klare saus op basis van ui en vlees voor foodservice en detailhandel...
Portfolio (4)
Oekraïne, Kharkiv
... hetzelfde gerecht. ▪ Snelle maaltijd: 15 minuten om een smakelijke, verse zelfgemaakte gezinsmaaltijd met vlees of groenten te creëren, je hoeft geen tijd te besteden aan het zelf maken van de saus. ▪ Heel eenvoudig en heel lekker: kook volgens de aanbevelingen op de verpakking - simpel en gemakkelijk, gegarandeerd heerlijk, geen tijd verspillen aan het zoeken naar recepten. ▪ Doorzichtige...
Portfolio (10)
Duitsland, Wasserburg Am Inn
...MEGGLE's productassortiment FONDOLAC biedt uitstekende functionele eigenschappen voor emulsificatie, stabilisatie en smaakversterking voor hartige producten zoals gekookte ham, sauzen, delicatessen en vleeswaren. Door het sproeidrogen van gedeeltelijk gede-lactoseerde wei produceert MEGGLE een gedeeltelijk gede-lactoseerd wei-eiwitpoeder met een relatief hoog eiwitgehalte. Kenmerken en...
Portfolio (10)
Frankrijk, Arles
...Conserves Guintrand Eenmaal verwarmd, zal onze Provençaalse Saus uw pasta-, rijst-, vlees- of visgerechten verrijken. Toegevoegd aan uw bereidingen, zal het de smaak van uw ratatouille, bohemien, gevulde tomaten, enz. aangenaam versterken...
Portfolio (142)
Frankrijk, Saint Germain En Laye
... cellulose, gel van tarwevezels), Cellulose-afgeleiden (HPMC, MC), Functionele verbindingen (alternatief voor vetten, bakkerij, vlees, stabilisatiemengsels voor dranken en zuivelproducten), Alginaten, Pectines, Tara-gommen en meer. Bijvoorbeeld textuur systemen afkomstig van plantaardige grondstoffen. Toepassingen: - BVP; - Vlees; - Dranken & zuivelproducten; - Overige: granen, pasta, cereal bars, vis, vegetarisch, veganistisch, sauzen, snoep, instantdranken, fruitbereidingen...
Portfolio (8)
Duitsland, Bonn
... gebruikt. Ook de citroenschil, rijk aan etherische oliën, wordt vaak in gerechten als rasp gebruikt om taarten, gebak of pasta een frisse, citrusachtige toets te geven. Lunero-citroenen zijn ook uitstekend geschikt voor het maken van limoncello, citroenmarinades voor vlees en vis, en voor het aromatiseren van water. 8. Handelsvolume in de EU Citroenen zijn een belangrijk exportartikel in Europa...
Portfolio (5)
Italië, Firenze
...Ingrediënten: basilicum 20%, zonnebloemolie, aardappelen, kaas (melk, zout, stremsel, lysozym eiwit), pijnboompitten, zomertruffel (Tuber Aestivum Vitt. - oorsprong Italië) 3%, aroma. Ideaal in combinatie met voorgerechten, op vlees, groenten en bruschetta.
Portfolio (9)
L'Oleificio San Giovanni Battista is een coöperatie opgericht in 1969 en telt vandaag de dag 139 olijventelers, die de enige leveranciers zijn van de gemalen olijven. Deze olijven worden uitsluitend geproduceerd in het agro van Colletorto, een dorp in Molise dat zich in een middelhoge heuvelachtige geografische positie bevindt, bijzonder geschikt voor olijventeelt. Vanuit de top van de Torre Ang...
Portfolio (6)
Italië, Città Di Castello
...Truffelolie voor pasta, sauzen, salades, eieren, vlees en vis. We werken ook aan een olie met 100% natuurlijke aroma's! Truffelolie bereid met de beste extra vierge olijfolie. Gebruik slechts een paar druppels om elke schotel een onmiskenbare smaak te geven: pasta, rijst, vlees, gevulde gerechten, omeletten, salades.
Portfolio (2)
Frankrijk, Illkirch-Graffenstaden
...NOTITIES Groenten Kazen Vlees Schaaldieren Kruiden Planten Toepassingen: snacks, sauzen, soepen, dieetproducten, zuivelproducten, kant-en-klaar maaltijden, specerijen, diervoeding, … Wij kunnen al onze aroma's zowel in vloeibare als in poedervorm aanbieden. Lijst van producten of toepassingen is niet uitputtend.
Portfolio (8)
Oekraïne, Bila Tserkva, Kiev Region
...Je kunt alles in die pan koken: van roerei, vlees, groenten tot sauzen en zelfs taarten. Het is ook handig om op te bergen; je kunt het gemakkelijk aan een gietijzeren oor hangen. SKU: M3680U Diameter, mm: 300 Gewicht, kg: 2,9 Volume, l: 3,75 Bodemdikte, mm: 4,4 Materiaal: Gietijzer Vorm: Rond Deksel: Eet Hoogte, mm: 72...
Portfolio (200)
Duitsland, Lüdenscheid
... MOSTERD en SESAM bevatten) Gebruik: gegrild vlees, brood, groenten, dips, sauzen, marinades, stoofschotels Gebruik nu ons "Chakalaka-kruiden" als promotiemateriaal of giveaway. (Vragen hierover graag per e-mail naar: info@gojundgoj.de) Graag bieden wij onze producten ook aan als private label, in grootverpakkingen en voor wederverkopers.
Portfolio (23)
Duitsland, Düsseldorf
... voedingsmiddelen gebruikt. Deze omvatten desserts, ijs, milkshakes, gelatine, jam, marmelade, zuur groenten, soepen, sauzen, ketchup, mayonaise, ingeblikte vis, ingeblikt vlees, gebakken goederen, ingeblikt fruit en ingeblikte groenten.
Portfolio (3)

De europages app is er!

Gebruik onze verbeterde zoekfunctie voor leveranciers of maak onderweg uw aanvragen met de nieuwe europages-app voor kopers.

Downloaden in de App Store

App StoreGoogle Play